Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Tako je rasa preživjela
Da nije vukovi bi nas pojeli
Opstani
Da nije vukovi bi nas pojeli
Opstani
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Pa zar ne vidiš da evolucija na zapadu ide u tom smjeru,gdje muškarci postaju feminizirani,čak i oni koji nisu pederi.
Nisi ti svjestan u kakvom procesu živiš,a tvoja bitka protiv matrijarhata je izgubljena,ne zato što će pobjediti matrijarhat,već zato što se obitelj kao institucija posta zastarila ideja.
Individualizam,nihilizam,konzumerizam i konformizam,porazit će i matrijarhat i taj tvoj patrijarhat.
Nisi ti svjestan u kakvom procesu živiš,a tvoja bitka protiv matrijarhata je izgubljena,ne zato što će pobjediti matrijarhat,već zato što se obitelj kao institucija posta zastarila ideja.
Individualizam,nihilizam,konzumerizam i konformizam,porazit će i matrijarhat i taj tvoj patrijarhat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Slabo pratiš. Zapad se demografski mijenja. Sve je više latinisa , crnaca , Arapa uglavnom ekipe iz trećeg svijeta.סמאל wrote:Pa zar ne vidiš da evolucija na zapadu ide u tom smjeru,gdje muškarci postaju feminizirani,čak i oni koji nisu pederi.
Đungla na asfaltu.
2014-04-11
Slabo pratiš stvari. Sve je više ekipe iz trećeg svijeta koja donosi još veći reaktivni um ovamo.
Postajat će samo sve gore jer su zapadnjaci dopustili ženama da vladaju umisto da su odma rekli di je crta.
Sad je kasno.
Postajat će samo sve gore jer su zapadnjaci dopustili ženama da vladaju umisto da su odma rekli di je crta.
Sad je kasno.
2014-04-11
Postoji crta. Ona se ne ogleda u tome da žene nemaju pravo reči šta misle , da nemaju pravo na izražavanje , umjetničku slobodu , uvažavanje i poštivanje.
Crta je da žene ne smiju ić radit na tržište rada ako ima muški u državi koji to isto može.
To je crta.
One su je prešle.
Crta je da žene ne smiju ić radit na tržište rada ako ima muški u državi koji to isto može.
To je crta.
One su je prešle.
2014-04-11
Rubikon je pređen. Kocka je bačena. Odo gledat tv i pijuckat pivcu a vi se mislite šta sam vam rekao.
Pa pa natalitet. Sad useljavaj rekativni um.
2014-04-11
I ta priča kako su neke žene ok a druge ne .... znam ja to al vam to neće proći.
Ili ćete pobiti te žene koje nisu ok il vas nema.
Tko će ih pobiti.
Neprijatelja uvijek napadaš oružjem protiv kojeg se ne može braniti.
Jel znate odgovor ?
Ova prva skupina žena.
Ona će ih pobiti.
Ili ćete pobiti te žene koje nisu ok il vas nema.
Tko će ih pobiti.
Neprijatelja uvijek napadaš oružjem protiv kojeg se ne može braniti.
Jel znate odgovor ?
Ova prva skupina žena.
Ona će ih pobiti.
2014-04-11
Govorim o domicilnim a ne doseljenicima.Jedino što trebaš,pratit trag novca.Prati tko potencira i financira dolazak migranata,te koje su fondacije iza toga i koju agendu zastupaju.Ti misliš da svjesno idu protiv svojih agendi.A već sam ranije nekoliko puta rekao,ti migranti su tek instrument,alat,koji će bit potreban u preobrazbi koja će bit potrebna za uspostavu novog svjetskog poretka.RayMabus wrote:Slabo pratiš. Zapad se demografski mijenja. Sve je više latinisa , crnaca , Arapa uglavnom ekipe iz trećeg svijeta.סמאל wrote:Pa zar ne vidiš da evolucija na zapadu ide u tom smjeru,gdje muškarci postaju feminizirani,čak i oni koji nisu pederi.
Đungla na asfaltu.
Ja osobno,naselio bih u Hrvatsku miljun afro-azijskih migranata,a ti probaj dokučit koja bi moja korist bila od toga.
Uglavnom,ako nešto i krene po zlu,pa nije covid-19 jedini virus,ukoliko hoćeš napravit reset sustava.
2015-07-23
RayMabus wrote:Rubikon je pređen. Kocka je bačena. Odo gledat tv i pijuckat pivcu a vi se mislite šta sam vam rekao.
2015-07-23
Venus je na bloku od sada pa nadalje
Ako sam nešto skužio na internetu kad su žene u pitanju to je da one koje bi se kačile s muškima kad im se nešto ne sviđa su u osnovi tuži babe.
Aj ti na blok pa pričaj s nekim drugim na forumu i šta ti misliš kako ja trebam se ponašat dda bi vi vladale
Šaka među oči odma
Ako sam nešto skužio na internetu kad su žene u pitanju to je da one koje bi se kačile s muškima kad im se nešto ne sviđa su u osnovi tuži babe.
Aj ti na blok pa pričaj s nekim drugim na forumu i šta ti misliš kako ja trebam se ponašat dda bi vi vladale
Šaka među oči odma
2014-04-11
Jer nisu fizički jače pa su frustrirane kad im neki muški kaže da začepe il će im sve kosti polomit
Para na uši odma sa svih strana.
Joj kako bi ja njega tukla
A nemoćne
Eto tako se s vama priča pa vi odjepite
Para na uši odma sa svih strana.
Joj kako bi ja njega tukla
A nemoćne
Eto tako se s vama priča pa vi odjepite
2014-04-11
Oće glumit muške jel ?
Eto ti sad glumi.
Šaku u glavu jednu pa ćeš vidit
Eto ti sad glumi.
Šaku u glavu jednu pa ćeš vidit
2014-04-11
Kako ste jake a ?
Oćete se s muškim kačit a kad povuče šake jer se tako muški obračunavaju onda zovi policiju jel
Jepo ti ja mater
Oćete se s muškim kačit a kad povuče šake jer se tako muški obračunavaju onda zovi policiju jel
Jepo ti ja mater
2014-04-11
Ako ne znaš komunicirat s ljudima onda nemoj ni pričat s njima
Nauči se komunikaciji
Da trpiš uvrede a da ne trepneš
Jadna ti
Zovi policiju e
Znaš lajat a kad ne paše onda ćeš zvati policiju
Ja ne trsnem kad mi u živo prite pa da su i deset puta jači jer imam položeno tečaj iz komunikacije u sciscientologiji a ti si se jadna uvridila jer ti prijeti avatar a ti si isto avatar
Šta bi u živo ?
Srala govna da ti ovo sve saspem u facu.
Nauči se komunikaciji
Da trpiš uvrede a da ne trepneš
Jadna ti
Zovi policiju e
Znaš lajat a kad ne paše onda ćeš zvati policiju
Ja ne trsnem kad mi u živo prite pa da su i deset puta jači jer imam položeno tečaj iz komunikacije u sciscientologiji a ti si se jadna uvridila jer ti prijeti avatar a ti si isto avatar
Šta bi u živo ?
Srala govna da ti ovo sve saspem u facu.
2014-04-11
Kako ja ne trsam kad mi priti jači od mene ?
A ti si žensko jel ?
Znaš pravit od muških idiiote a kad mu pukne film onda si ti žensko.
Ajde vadi šake.
Vadi pištolj , brani se.
A ti si žensko jel ?
Znaš pravit od muških idiiote a kad mu pukne film onda si ti žensko.
Ajde vadi šake.
Vadi pištolj , brani se.
2014-04-11
Zovi muža , brata , sina , policiju , KGB al ću te naprokidat
Ja i ti
Čovjek na čovjeka
Ja i ti
Čovjek na čovjeka
2014-04-11
I dat ću ti nož jer nismo ista kategorija
To ti je prednost u borbi
Al veliki si ti šupak za to
Ti si žensko
Tebe ne smi nitko udsrit al ti moš zato cilon svitu solit pamet pa ako te tko zbog toga napadne onda trčiš policiji odma
Kukavico
To ti je prednost u borbi
Al veliki si ti šupak za to
Ti si žensko
Tebe ne smi nitko udsrit al ti moš zato cilon svitu solit pamet pa ako te tko zbog toga napadne onda trčiš policiji odma
Kukavico
2014-04-11
Nauči se komunikaciji jer ti kod scientologa ne prolazi jednosmjerna komunikacija i lijepe ulice i lijepo vrijeme tj šta vi oćete
2014-04-11
Znate komunicirat samo dok vam netko tepa a kad ne tepa onda ne valja
Onda bi se tukle pa kad vidite da ga ne možete fizički pobjediti onda zovi policiju
Da policija će me natirat da bude kako ti oćeš
Kako da ne
Onda bi se tukle pa kad vidite da ga ne možete fizički pobjediti onda zovi policiju
Da policija će me natirat da bude kako ti oćeš
Kako da ne
2014-04-11
Jel tako mužu iisto pritiš doma kad mu se popneš na vrh kurca sa svojim kljucanjem a njemu pukne film da ćeš mu zvati policiju ?
Nije po tvome ?
Ne sviđa ti se ton komunikacije al želiš biti ravnopravna s muškima.
Pa eto ti budi.
Nije po tvome ?
Ne sviđa ti se ton komunikacije al želiš biti ravnopravna s muškima.
Pa eto ti budi.
2014-04-11
Ti si avatar
Praviš se pametna s onim postom Prijetiš ?
A znaš da je to nemoguće aal oćeš uvodit svoja pravila
Komunikaciju koja tebi paše u određenom tonu
Ima puno tonova komunikacije ženska glavo u stvarnom svijetu
Pazi kako noću šetaš ulicom
Ne zbog mene jer si ti avatar nego svijet nije ono šta misliš
Praviš se pametna s onim postom Prijetiš ?
A znaš da je to nemoguće aal oćeš uvodit svoja pravila
Komunikaciju koja tebi paše u određenom tonu
Ima puno tonova komunikacije ženska glavo u stvarnom svijetu
Pazi kako noću šetaš ulicom
Ne zbog mene jer si ti avatar nego svijet nije ono šta misliš
2014-04-11
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu