Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
סמאל wrote:Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:A zašto ne bi?סמאל wrote:
Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.
Tako da,uopće nije važno što bih napisao,jer bi to bilo trabunjanje jednog luđaka,jeli tako ?
Doduše, meni si iskreno draži kad trolaš, nego kad agitiraš za SKH/SKJ koaliciju, al' to sam samo ja...:)
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Legendovich wrote:Liku kapa doli..puno zdravlja klincima i njima..
Eto, stigneš i ti!
Guest- Guest
A šta ako je i to samo tek trolanje ?jasambrend wrote:סמאל wrote:Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:
A zašto ne bi?
Tako da,uopće nije važno što bih napisao,jer bi to bilo trabunjanje jednog luđaka,jeli tako ?
Doduše, meni si iskreno draži kad trolaš, nego kad agitiraš za SKH/SKJ koaliciju, al' to sam samo ja...:)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Već sam se bija prepa' da je što drugo posrijedi. Skoro...
darth_vader-
2014-04-17
Morat će stari jarci pravit dicu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-otkrivaju-dramaticne-trendove-idemo-prema-laganom-odumiranju-ovo-su-razlozi-15018499
Sve starije stanovništvo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-otkrivaju-dramaticne-trendove-idemo-prema-laganom-odumiranju-ovo-su-razlozi-15018499
Sve starije stanovništvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sora wrote:Inače, je mi drago što imaju malu dicu i penzići
Makar mrsko mi pitat oprostite jeste dida ili tata
prvi koji me to bude pitao dobiće štapom po glavi
Ihhh,ja sam josh mladjahan naspram njega,a po izgledu da ne spominjem..venus wrote:Legendovich wrote:Liku kapa doli..puno zdravlja klincima i njima..
Eto, stigneš i ti!
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ihhh,ja sam josh mladjahan naspram njega,a po izgledu da ne spominjem..venus wrote:Legendovich wrote:Liku kapa doli..puno zdravlja klincima i njima..
Eto, stigneš i ti!
Eh sad, usta moja hvalite me :P pusti nas da usporedimo Aleca i tebe - de stavi sliku!
Guest- Guest
...venus wrote:Legendovich wrote:Ihhh,ja sam josh mladjahan naspram njega,a po izgledu da ne spominjem..venus wrote:
Eto, stigneš i ti!
Eh sad, usta moja hvalite me :P pusti nas da usporedimo Aleca i tebe - de stavi sliku!
Guest- Guest
Legendovich wrote:...venus wrote:Legendovich wrote:
Ihhh,ja sam josh mladjahan naspram njega,a po izgledu da ne spominjem..
Pa e, bluraj lice, hajde da te vidimo u punom sjaju, nek zavidni suze rone..
Guest- Guest
vid me..!!! vid me..!!!venus wrote:Legendovich wrote:...venus wrote:
Guest- Guest
Legendovich wrote:vid me..!!! vid me..!!!venus wrote:Legendovich wrote:
...
Nu te!!! Nu te!!!
Aj odaberi neku zgodnu fotku ;)
Guest- Guest
štoš zgodnijeg..vid te obrve...!!venus wrote:Legendovich wrote:vid me..!!! vid me..!!!venus wrote:
Nu te!!! Nu te!!!
Guest- Guest
Legendovich wrote:štoš zgodnijeg..vid te obrve...!!venus wrote:Legendovich wrote:
vid me..!!! vid me..!!!
Nu te!!! Nu te!!!
Nema zgodnijeg od tebe to je fakat, al' ti ova tu ekipa nažalost u to ne vjeruje..pa pokaži se..
Guest- Guest
ma yebaye se meni za ekipu...sto ona misli...venus wrote:Legendovich wrote:štoš zgodnijeg..vid te obrve...!!venus wrote:
Nu te!!! Nu te!!!
Nema zgodnijeg od tebe to je fakat, al' ti ova tu ekipa nažalost u to ne vjeruje..pa pokaži se..
Guest- Guest
bitno da sam tebe zbario...
Guest- Guest
Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Tebi čovjek da 1 prst, a ti zagrizeš do ramena...helouuu...ne dam se ja "zbarit", prejak mi mozaq
Guest- Guest
venus wrote:Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Tebi čovjek da 1 prst, a ti zagrizeš do ramena...helouuu...ne dam se ja "zbarit", prejak mi mozaq
Znash onaj vic o Podravki i podravskoj juhitci? Podravka juhu skuvash za pet minuta a Podravku za tri..Dodushe pari mi se da si dalmoshitza nju skuvash sa minutu samo joj reci da si visok 1.90 a josh kad joj kazesh da je to zato shto stojish na lisnici, a kad sidjesh sa nje onda samo metar i zwantcig ..jebe joj se onda za visinu i ljepotu::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
bez brige..emocijonalno,menthalno i bijološki si najzdravija cura na vorumu ..mozaq??..opusti se,samo si malo prenapeta..venus wrote:Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Guest- Guest
mentalitet wrote:venus wrote:Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Znash onaj vic o Podravki i podravskoj juhitci? Podravka juhu skuvash za pet minuta a Podravku za tri..Dodushe pari mi se da si dalmoshitza nju skuvash sa minutu samo joj reci da si visok 1.90 a josh kad joj kazesh da je to zato shto stojish na lisnici, a kad sidjesh sa nje onda samo metar i zwantcig ..jebe joj se onda za visinu i ljepotu::))
Ne brini ti da ćemo se Legendovich i ja muvat, on bježi od žena i bitnije su mu pare od žena isto ko i tebi...
Guest- Guest
Legendovich wrote:bez brige..emocijonalno,menthalno i bijološki si najzdravija cura na vorumu ..mozaq??..opusti se,samo si malo prenapeta..venus wrote:Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Napeta sam točno toliko koliko treba & znam se itekako opustit, al' se zayebat nikom ne dam. Sve vidim..
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom