Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Samo je jedan gazda u kuči a to su muški. Žena koja pokuša nametat svoje kad je raspolaganje lovom u kuči u pitanju i to pokuša napraviti jer umisli da je obitelj = ona , rješenje je jednostavno.
Raskid ugovora.
Bog.
Raskid ugovora.
Bog.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Toliko o njihovome vladanju. Uzme četiri kantuna kuće. Nema veze koliko imamo dice i koliko smo dugo u braku , izvoli rastavu.
Šta ?
Eto to.
To ti je kazna kad ideš upravljat zajedničkom imovinom protivno onome šta ja oću.
Isključuješ me iz odluka pa fino živi sama. Ja ti ne triban. Očito.
Šta ?
Eto to.
To ti je kazna kad ideš upravljat zajedničkom imovinom protivno onome šta ja oću.
Isključuješ me iz odluka pa fino živi sama. Ja ti ne triban. Očito.
2014-04-11
Jer to je feministička ideologija danas a to ima već po stoljeća njima ispire mozak kako su one Bog i batina i kako njima nitko ništa ne može i tako te priče.
Evo ti raskid. Živi sama.
Toliko o femismu. Rastava braka. Moć jednostavnosti.
Evo ti raskid. Živi sama.
Toliko o femismu. Rastava braka. Moć jednostavnosti.
2014-04-11
Život ide dalje. Izbaciš iz života svakog tko pokušava nametnit svoju apsolutnu vlast u kući. Mater , curu , babu , tetke , strine , sestre , rodice.....
Tko ti jedan put to napravi taj nema svijest o tome da je obitelj = više ljudi nego je stavio znak jednakosti obitelj = to sam ja.
Jesi li ?
Evo ti rastava.
Šaka u glavu i vozi iz kuće. Nek te netko drugi trpi.
Tko ti jedan put to napravi taj nema svijest o tome da je obitelj = više ljudi nego je stavio znak jednakosti obitelj = to sam ja.
Jesi li ?
Evo ti rastava.
Šaka u glavu i vozi iz kuće. Nek te netko drugi trpi.
2014-04-11
Rješiš se osobe u kuči koja je u glavi napravila ovu mentalnu šemu obitelj to sam ja.
Jesi li ?
To je meni mater napravila pa san je iscipelarija , posla na hitnu i izbacija iz kuće.
Jesi li ?
Jesi li ?
To je meni mater napravila pa san je iscipelarija , posla na hitnu i izbacija iz kuće.
Jesi li ?
2014-04-11
Vi ste malo sebi puno umislile jer od tog majčinskog instikata koji gledate iz svoje točke gledišta ne znate razasnat neke stvari.
Mislite da ste najpametnije. Da. Šaka u glavu jer kad me isključiš iz odlučivanja oduzimaš mi pravo glasa a kad je tako onda tehnika ogledala.
Želiš takav odnos ? Super. Sad ti nemaš pravo glasa kad sam ja u pitanju.
Obrati mi se bez mog dopuštenja a živiš s menom u istoj kući namlatit ću te.
Mislite da ste najpametnije. Da. Šaka u glavu jer kad me isključiš iz odlučivanja oduzimaš mi pravo glasa a kad je tako onda tehnika ogledala.
2014-04-11
Pa ćemo vidit jel vam odgovara matrijarhat.RayMabus wrote:Vi ste malo sebi puno umislile jer od tog majčinskog instikata koji gledate iz svoje točke gledišta ne znate razasnat neke stvari.
2014-04-11
A imala je tako divne snove. Udat će ćer , oženit sina i sve će biti super.
Šta si napravila ?
Koga si to pitala jel možeš ? Nikoga. Ti si već odlučila šta ti oćeš bez mog dopuštenja. Znači ja nemam pravo glasa ? Ajde neka.
Nema je već deset godina. Raspala se familija.
Šta si napravila ?
Koga si to pitala jel možeš ? Nikoga. Ti si već odlučila šta ti oćeš bez mog dopuštenja. Znači ja nemam pravo glasa ? Ajde neka.
Nema je već deset godina. Raspala se familija.
2014-04-11
To ti se dešava kad meni uzmeš pravo glasa. Samo to primjenim na tebi. To je tvoj izbor da želiš takvi odnos.RayMabus wrote:Vi ste malo sebi puno umislile jer od tog majčinskog instikata koji gledate iz svoje točke gledišta ne znate razasnat neke stvari.
Pošteno. Ako nemam ja nemaš ni ti.
U čemu je problem ?
Ne paše ti jel ? A nije ti problem to drugima radit ? Jel ?
Kad mi se oćeš obratit moraš dignit ruku i pitat smijem li. Obrati mi se bez mog dopuštenja naprokidat ću te.
Sad ćeš dobit lekciju koju ćeš pamtit cili život a zove se poštivanje sina u kući.
2014-04-11
Sad pošto san se diga prije dvi ure , popija kavu , iskomentira ode ovo iden kupit dvi velike pive. Sinoć mi došlo dok san gleda tv.
Nema ništa od ženidbe draga majko. Nećeš se vrstit ode i vladat priko moje žene i unuka.
Živin sa ocem i ako on umre prvi šta je vjerojatnije uzimam svoje nekretnine i podjela i svak na svoju stranu.
U međuvremenu će treći svjetski rat i ja neću morat ni ovom usranom društvu objašnjavat išta jer će muški do tad shvatiti da žene triba mlatit kad ti se suprostave pa onda rastava i aj zdravo.
Nema ništa od ženidbe draga majko. Nećeš se vrstit ode i vladat priko moje žene i unuka.
Živin sa ocem i ako on umre prvi šta je vjerojatnije uzimam svoje nekretnine i podjela i svak na svoju stranu.
U međuvremenu će treći svjetski rat i ja neću morat ni ovom usranom društvu objašnjavat išta jer će muški do tad shvatiti da žene triba mlatit kad ti se suprostave pa onda rastava i aj zdravo.
2014-04-11
I sad piva a njih bolesne u glavu tako s tim idejama da če one radit račun bez glavnog aktera cijele priče izbacit iz svog života i idemo dalje.
Zato se i raspa natalitet i za koju godinu je slom tog sistema i njihove samovolje.
Zato se i raspa natalitet i za koju godinu je slom tog sistema i njihove samovolje.
2014-04-11
To ti je tako u životu ženska glavo , tri kantuna kuće držiš a kad uzmeš četvrti to znači da muški u toj kući nema pravo glasa.
Znaš šta slijedi. Ili ne znaš ? Uskoro ćeš saznati.
Neće se više nikad u ovu kuću vratit. Odreka san je se.
Eto sad znaš.
Znaš šta slijedi. Ili ne znaš ? Uskoro ćeš saznati.
Neće se više nikad u ovu kuću vratit. Odreka san je se.
Eto sad znaš.
2014-04-11
To će vam se uskoro desiti i na tlu Europe. Željeli ste sve sad ćete sve izgubit.
Natalitet vam se raspa. Čekamo konačni slom.
Natalitet vam se raspa. Čekamo konačni slom.
2014-04-11
Budete zažalile taj dan kad ste odlučile uzet četiri kantuna kuće.
Osveta se servira hladna.
2014-04-11
Pozdrav od general Galkatičke federacije s pet zvjezdica
Pomest ću s vama pod
A onda ćete shvatiti zašto imam pet zvjezdica.
Jer uspješno izvršavam svoj posao.
Ubijam
Neprijatelje Galaktičke federacije.
Pozdrav od general Galkatičke federacije s pet zvjezdica
Pomest ću s vama pod
A onda ćete shvatiti zašto imam pet zvjezdica.
Jer uspješno izvršavam svoj posao.
Ubijam
Neprijatelje Galaktičke federacije.
2014-04-11
Srića vaša pa vas ova ne vojna frakcija GF drži na životu da prođete lekciju
Da se mene pita
Da se mene pita
Pola vas bi bilo likvidirano
Da se mene pita
Da se mene pita
Pola vas bi bilo likvidirano
2014-04-11
No maknit ću ja i tog Isusa koji je planetarni logos
Ja sam ipak general galaktičkog logosa
Samo čekam
Ja sam ipak general galaktičkog logosa
Samo čekam
2014-04-11
Nisam galaktički logos
To je Buda
Isus nije iznad mene
On je kurčina na biciklu čije je vrijeme prošlo
Samo trpaj
To je Buda
Isus nije iznad mene
On je kurčina na biciklu čije je vrijeme prošlo
Samo trpaj
2014-04-11
Nabit ću vam to milosrđe i Isusa ravno u usta
Samo trpaj
Samo trpaj
2014-04-11
Sere mi se od vašeg milosrđa i sljedbe lika samoubojice
Opstanak
To je jedino mjerilo u svemiru
Koga nema taj ne postoji
Trpaj
Opstanak
To je jedino mjerilo u svemiru
Koga nema taj ne postoji
Trpaj
2014-04-11
Kako ću da vas koljem
2014-04-11
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu