Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihailo Dedeić Poglavar CPC
a to pizzon, aha :)tre wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t42511p60-mihailo-dedeic-poglavar-cpc#1715082tre wrote:na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
nadovezali ste se na džanga gore, pa sam mislila na njega mislite
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jedno vrijeme sam pratio jedan pravoslavni forum, moderator je bio profesor na teološkom u Beogradu.tre wrote:na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
Na stalno nejestivo naglašavanje par korisnika oko razlika između katolika i pravoslavaca (te papisti, te papa Božji namjesnik i slično), profesoru je bilo dosta pa je ispričao kako je studentima završne godine studija uobičavao postaviti pitanje da nabroje tri razlike između katoličke i pravoslavne vjere. Kaže da su odgovori bili tipa: krste se s 5 prsta, a mi s 3, naši svećenici nose bradu, njihovi ne, oni u crkvi sjede a mi stojimo. Onda ih je upitao u kojoj knjizi, koja se bavi teološkim pitanjima, su to pročitali? Odgovor je bil muk, tišina...
dakle studenti teologije a ja se čudim pižonuEroo wrote:Jedno vrijeme sam pratio jedan pravoslavni forum, moderator je bio profesor na teološkom u Beogradu.tre wrote:na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
Na stalno nejestivo naglašavanje par korisnika oko razlika između katolika i pravoslavaca (te papisti, te papa Božji namjesnik i slično), profesoru je bilo dosta pa je ispričao kako je studentima završne godine studija uobičavao postaviti pitanje da nabroje tri razlike između katoličke i pravoslavne vjere. Kaže da su odgovori bili tipa: krste se s 5 prsta, a mi s 3, naši svećenici nose bradu, njihovi ne, oni u crkvi sjede a mi stojimo. Onda ih je upitao u kojoj knjizi, koja se bavi teološkim pitanjima, su to pročitali? Odgovor je bil muk, tišina...
sad su verovatno srbi krivi
sto sektas nema vernike.
sto sektas nema vernike.
2020-04-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kršćanski poglavar Sirije:Zapad je naoružao islamiste-izdali ste nas!
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 5 of 5