Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mitropolit-crnogorski-mihailo-svaki-kamen-i-svaka-stopa-u-srebrenici-svjedoci-su-genocida/160711042
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
pre svega, on nije to sto si napisao.
on je raspop, sektas i td.
drugo, na hiljade srbe je u tom regionu pobijeno
od strane muslimana, sistemastki, jer su ljudi ubijani po kucama i dvristima.
prave vasariste od pomena. prodaju pecenje i suvernire, neka se jebu i oni i vi.
on je raspop, sektas i td.
drugo, na hiljade srbe je u tom regionu pobijeno
od strane muslimana, sistemastki, jer su ljudi ubijani po kucama i dvristima.
prave vasariste od pomena. prodaju pecenje i suvernire, neka se jebu i oni i vi.
Guest- Guest
Re: Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
ali, ako ce od toga da prave predstavu, da su zrtve samo njihove, to nas ne intersuje.
zasto bi mi prihvatili da su zrtve samo njihove, da svake godine glume nevinasca kad
znamo sta su bosnjaci cinili srbima na istom tom mestu pre toga.
ali, ako ce od toga da prave predstavu, da su zrtve samo njihove, to nas ne intersuje.
zasto bi mi prihvatili da su zrtve samo njihove, da svake godine glume nevinasca kad
znamo sta su bosnjaci cinili srbima na istom tom mestu pre toga.
Guest- Guest
i sad, amerima odgovara da su nase zrtve nebitne a njihove su svetinje.
dalji kometar zadrzavam za sebe
dalji kometar zadrzavam za sebe
Guest- Guest
to isto kao kad bi napisao da sam ja kardinal u hrvatskoj.
pa drobim o svemu redom
pa drobim o svemu redom
Guest- Guest
A Crnogorac, ja vec pomislila da je pilselov intimni prijatelj sa cvjetnog koji lijepo pjeva ili irinej pa se čudim. Oni bi vjerojatno rekli da tamo nije bilo nikakvog genocida osim nad Srbima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa to i kazu..za srbe je samo rezerviran genocid makar se i međusobno klali kako vidimo iz posljednjih dana...kaja_333 wrote:A Crnogorac, ja vec pomislila da je pilselov intimni prijatelj sa cvjetnog koji lijepo pjeva ili irinej pa se čudim. Oni bi vjerojatno rekli da tamo nije bilo nikakvog genocida osim nad Srbima.
2015-09-08
chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
...i za jedne i druge i treće ste krivci. Mislim, Milošević i njegova politika. + JNA, naravno.
Uvijek vam nedostaje ili početak ili završetak rečenice.
Ma nemoj jebat, i jedni i drugi treći?! Veliš i ovi sto su pucali isto žrtve ko ovi muslimani u jarku u koje pucano? Zanimljivo razmišljanje ... Onda su i ustase u Jasenovcu isto žrtve valjda..chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
2015-08-15
Zaključak im nedostaje.Ero wrote:chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
...i za jedne i druge i treće ste krivci. Mislim, Milošević i njegova politika. + JNA, naravno.
Uvijek vam nedostaje ili početak ili završetak rečenice.
2015-08-15
Raspop i poturice. Jebena kombinacija.
jebo vas genocid u srebrenici vise, kurac a ne genocid ,
Leviathan2 wrote:svake godine ista prica, radi podjebavanja ova dva ti srbina maltretirate nas ostale sa tom idijotskom temom,
Zaobilazenje same teme s jasno istaknutim naslovom s druge strane je stvarno preveliki trud :)
Guest- Guest
sta si osjetljiv...Leviathan2 wrote:jebo vas genocid u srebrenici vise, kurac a ne genocid ,
2015-09-08
kaja_333 wrote:Ma nemoj jebat, i jedni i drugi treći?! Veliš i ovi sto su pucali isto žrtve ko ovi muslimani u jarku u koje pucano? Zanimljivo razmišljanje ... Onda su i ustase u Jasenovcu isto žrtve valjda..chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
ti " zanimljivo " razmisljas, yeboteya.
nisu zrtve oni koji su pucali na muslimane,
vec ljudi koji su mesecima u okolini srebrenice ubijani po kucama i dvoristima.
Last edited by chater on 11/7/2016, 14:37; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ove godine kažu da ima i odličnih ćevapa u Srebenici. Ima i suvenira koliko ti kurac hoće. Ekonomija je to.Leviathan2 wrote:jebo vas genocid u srebrenici vise, kurac a ne genocid ,
zaboravio si sto se događalo u proljece i ljeto 1992 u srebrenici i istocnoj bosni...samo u 4 i 5 mjesecu 1992 ubijeno je 1000 ljudi na podrucju srebrenice i žepe...a da sad ne spominjem visegrad,focu,zvornik,bjeljinuchater wrote:kaja_333 wrote:Ma nemoj jebat, i jedni i drugi treći?! Veliš i ovi sto su pucali isto žrtve ko ovi muslimani u jarku u koje pucano? Zanimljivo razmišljanje ... Onda su i ustase u Jasenovcu isto žrtve valjda..chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
ti " zanimljivo " razmisljas. nisu zrtve oni koji su pucali na muslimane,
2015-09-08
Nebitno za slučaj. Poredali ste par tisuća ljudi i pobili ih. Tu staje priča.chater wrote:kaja_333 wrote:Ma nemoj jebat, i jedni i drugi treći?! Veliš i ovi sto su pucali isto žrtve ko ovi muslimani u jarku u koje pucano? Zanimljivo razmišljanje ... Onda su i ustase u Jasenovcu isto žrtve valjda..chater wrote:mi ne negiramo zlocin, samo podescamo da su zrtve zrtve, jedni i drugi i treci.
ti " zanimljivo " razmisljas. nisu zrtve oni koji su pucali na muslimane,
2015-08-15
Onda ratni zločin. Sad evo sve mjenja stvar. Uopće mi ne zvuci vise tako strašno..Leviathan2 wrote:jebo vas genocid u srebrenici vise, kurac a ne genocid ,
2015-08-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
» Nije bilo genocida u Srebrenici, Oluja je planirani zločin
» Senfov pozdrav Sori:'Ukida obiljezavanje genocida u Srebrenici'
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Grajfov ( izrael ) izvestaj o Srebrenici
» Nije bilo genocida u Srebrenici, Oluja je planirani zločin
» Senfov pozdrav Sori:'Ukida obiljezavanje genocida u Srebrenici'
Page 1 of 5