Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Moja jedna prabaka bila iz boke. Nisam je upoznala, jesam al je umrla dok sam imala mjesec dana. Za nju su pričali da su je srbi potjerali iz cg poslje ww1 pa je pobjegla u dalmaciju. E sad kakve su to bile migracije ne bi znala..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
frka. Ne možeš celu istoriju da potreš zbog fukare poput Mila i Miraša.
Al ne vole te nešto ti oko Cetinja i šire.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
2015-08-15
A jel znaš zašto te ne vole ?
Jer lažete.
Jer lažete.
2014-04-11
Ovi će najvjerojatnije sastavit vlast jer su odlučni da nakon 30 godina maknu Mila i poništit taj crkveni zakon.
O tome se mora pregovarat a ne ovako nacionalizirat crkve po nekoj šemi sve prije 1918 je CPC na prostoru CG.
O tome se mora pregovarat a ne ovako nacionalizirat crkve po nekoj šemi sve prije 1918 je CPC na prostoru CG.
2014-04-11
Ma mislim da njih žulja više što su ovi formirali svoju crkvu opet nego 4 zida.RayMabus wrote:Ovi će najvjerojatnije sastavit vlast jer su odlučni da nakon 30 godina maknu Mila i poništit taj crkveni zakon.
Kako ovaj stari kaže.
2015-08-15
Smeta im al kad CPC kaže da to u Boki nije vlasništvo SPC nego Dalmacije onda smo ih išćerali a oni argument nemaju na to.kaya wrote:Ma mislim da njih žulja više što su ovi formirali svoju crkvu opet nego 4 zida.RayMabus wrote:Ovi će najvjerojatnije sastavit vlast jer su odlučni da nakon 30 godina maknu Mila i poništit taj crkveni zakon.
Kako ovaj stari kaže.
Pozdrav od generala GF s pet zvjezdica
2014-04-11
Crna Gora će prije prihvatit moju crkvenu nadležnost nad pravoslavnim crkvama u Boki nego Beograda.
U to ne sumnjam uopće , posebno sad kad su dobili udarac.
U to ne sumnjam uopće , posebno sad kad su dobili udarac.
2014-04-11
To ti je vojna pat pozicija.
Moraju se odreć vlasništvo nad crkvama na teritoriju koji su osvojili 1913 jer to je srpsko
U Boki nije CPC a da im Beograd tu ne dominiše i ne smrdi a čije je ?
Moje.
Odlično.
Moraju se odreć vlasništvo nad crkvama na teritoriju koji su osvojili 1913 jer to je srpsko
U Boki nije CPC a da im Beograd tu ne dominiše i ne smrdi a čije je ?
Moje.
Odlično.
2014-04-11
SPC nema izbora
Da bi to zadržali moraju prebaciti sjedište SPC za Boku u Dalmaciju
Kod mene
I vlada mir.
Da bi to zadržali moraju prebaciti sjedište SPC za Boku u Dalmaciju
Kod mene
I vlada mir.
2014-04-11
Kad im vladika za Boku bude stolova kod mene
Imam garanciju da Srbi u Boki neće tamo taknit nit jednog Hrvata
Imam garanciju da Srbi u Boki neće tamo taknit nit jednog Hrvata
2014-04-11
To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
Kako ti kupus ?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izrael-ce-priznati-kosovo-srbija-ce-premjestiti-ambasadu-u-jerusalem/200904130
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izrael-ce-priznati-kosovo-srbija-ce-premjestiti-ambasadu-u-jerusalem/200904130
2014-04-11
Vidi jbte sve potpisujete.
Ti stvarno misliš da će tebi ujkani dat da osvojiš CG ?
Naivan si.
Dobili ste šansu da blokirate crkveni zakon.
Ima epilog nakon toga.
Ti stvarno misliš da će tebi ujkani dat da osvojiš CG ?
Naivan si.
Dobili ste šansu da blokirate crkveni zakon.
Ima epilog nakon toga.
2014-04-11
to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
2015-08-08
Tako kako ste danas potpisali ovo
Tako će i SPC cijelu Boku šta je prije 1918 bila u kraljevini Dalmaciji prebacit u nadležnlst dalamtinske pravoslavne crkve
Jedino to vas štit od pravnog progona.
Tako će i SPC cijelu Boku šta je prije 1918 bila u kraljevini Dalmaciji prebacit u nadležnlst dalamtinske pravoslavne crkve
Jedino to vas štit od pravnog progona.
2014-04-11
Umukao nam Đango
Vučic danas potpisao da se slaže s time da Izrael prizna Kosovo
Šta je ?
Maca popala jezik ?
Vučic danas potpisao da se slaže s time da Izrael prizna Kosovo
Šta je ?
Maca popala jezik ?
2014-04-11
Vidiš sine ta Boka nikad neće biti pod ruskom dominacijom.
Milu ste blokirali jer sam ja tako tražio.
Sad idu pregovori na koje će CPC pristat jer ne žele da Bokom dirigira Beograd nego netko drugi.
Milu ste blokirali jer sam ja tako tražio.
Sad idu pregovori na koje će CPC pristat jer ne žele da Bokom dirigira Beograd nego netko drugi.
2014-04-11
A vi potpisujete sve i svašta pa da vam ne usljedi pravni progon odma ćete Boku i to tamo stavit pod crkveni nadzor Dalmacije.
Pozdrav od Pupovca
Pozdravite mi Milu Martića
Recite mu da ga pozdravlja Thompson
ZDS
Pozdrav od Pupovca
Pozdravite mi Milu Martića
Recite mu da ga pozdravlja Thompson
ZDS
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kršćanski poglavar Sirije:Zapad je naoružao islamiste-izdali ste nas!
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 2 of 5