Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mihailo Dedeić Poglavar CPC
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/mihailo-dedeic-poglavar-crnogorske-pravoslavne-crkve-hrvati-su-imali-samo-jednog-izdajnika-a-crnogorci-ih-imaju-mnogo-1042361
Crnogorski glas :-)
Crnogorski glas :-)
Re: Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Politika se nema što miješati u crkvene poslove,ali ni Crkva u politiku.
Crnogorci su većinski pravoslavni narod i imaju mogućnost za stvaranje vlasite crkve. kako to dozvoljavaju crkveni zakoni,meni nije znano.
Crnogorci su većinski pravoslavni narod i imaju mogućnost za stvaranje vlasite crkve. kako to dozvoljavaju crkveni zakoni,meni nije znano.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
covek ima problem
sektas nema vernike
ali zna da kenja za milion
sektas nema vernike
ali zna da kenja za milion
2020-04-21
Znaš šta je tu problem a o tome sam već pričao , taj crkveni zakon pa onda sve prije 1918 ulazi u to a CG je u prvom balkanskom ratu osvojila sjever CG a tu žive Srbi i sad bi oni to pod CPC.
To nije pravedno i zato san ja protiv tako napisanog zakona.
To nije pravedno i zato san ja protiv tako napisanog zakona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako si ti to osvojija 1913 a onda napišeš zakon da sve šta je prije 1918 u CG tvoje a nije SPC onda upadaju i te crkve.
A pet godina si bija tamo , čak i manje jer je AU CG prigazila tamo mislim 1916.
Kako to ?
Kako je to tvoje ?
A pet godina si bija tamo , čak i manje jer je AU CG prigazila tamo mislim 1916.
Kako to ?
Kako je to tvoje ?
2014-04-11
Ne ide to tako znaš. Znaju i Hrvati povijest.
Vidiš oni dio Boke Kotorske pa sve do Bara , to nije bila CG prije 1918.
Kako je to tvoje ?
Vidiš oni dio Boke Kotorske pa sve do Bara , to nije bila CG prije 1918.
Kako je to tvoje ?
2014-04-11
Lupila te Bokeljska mornarica po nosu radi ovoga :
https://www.liberoportal.hr/vijesti-iz-regije/negiranje-povijesnih-cinjenica-crna-gora-na-unesco-ov-popis-nematerijalne-bastine-uvrstava-bokeljsku-mornaricu-
https://www.liberoportal.hr/vijesti-iz-regije/negiranje-povijesnih-cinjenica-crna-gora-na-unesco-ov-popis-nematerijalne-bastine-uvrstava-bokeljsku-mornaricu-
2014-04-11
Pa zapravo dobro kaže, starost mudrost.
Tu cg su hebali 800 godina, uzimali im državnost, ukidali crkvu. Međutim ovi su opet proglasili nezavisnost i ušli u nato pakt. Srbi u crnoj gori o približavanju srbiji i rusiji i izlasku iz pakta mogu samo sanjati.
Tako da, regija je možda burno reagirala
zbog poznatog budjenja srpskog naroda, obrane "vekovnih" srpskih zemalja i svetinja pod palicom spc tj. scena koje su gledali 90 ih i zbog kojih imaju 1000 godina zatvora u haagu.
Mislim da će biti tresla se brda rodio se miš, ako uspiju uopće i sastaviti vladu.
Tu cg su hebali 800 godina, uzimali im državnost, ukidali crkvu. Međutim ovi su opet proglasili nezavisnost i ušli u nato pakt. Srbi u crnoj gori o približavanju srbiji i rusiji i izlasku iz pakta mogu samo sanjati.
Tako da, regija je možda burno reagirala
zbog poznatog budjenja srpskog naroda, obrane "vekovnih" srpskih zemalja i svetinja pod palicom spc tj. scena koje su gledali 90 ih i zbog kojih imaju 1000 godina zatvora u haagu.
Mislim da će biti tresla se brda rodio se miš, ako uspiju uopće i sastaviti vladu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dedeić mi je ok lik al u vrhu vlasti a to je Milo u CG se provodi crnogorski nacionalizam.
Milu smo malo spustili na zemlju.
Milu smo malo spustili na zemlju.
2014-04-11
Da bi postojao mir mora postojati i pravda.
Znaš čije su to crkve doli u Boki a pravoslavne su ?
2014-04-11
Ne znamRayMabus wrote:Da bi postojao mir mora postojati i pravda.
2015-08-15
Moje.kaya wrote:Ne znamRayMabus wrote:Da bi postojao mir mora postojati i pravda.
Ne ?
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/466433/dps-ocekivao-da-diplomate-odigraju-za-njih
Baš čudno.
2014-04-11
Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
Đani ti ne odustaješ od cg?dzango wrote:Jebala mara bumbara ako im je ovaj raspop nekakav glas. Čoveka raspopila i SPC i Vaseljenski patrijarhi on bi trebao da bude nečiji glas? Makar i svoje nevladine organizacije.
2015-08-15
Već imaju svoju Crkvu. Mitropoliju crnogorsko primorsku čiji je osnivač Sveti Sava.jastreb wrote:Politika se nema što miješati u crkvene poslove,ali ni Crkva u politiku.
Tako je.kaya wrote:A tvoje, ok.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/zavirite-u-impresivni-39-vatikan-dalmatinskih-srba-39-raskosna-palaca-i-prostrani-kompleks-pravo-su-arhitektonsko-cudo-nbsp-517727
Sad je dobio blok. Ovi će najvjerojatnije sastavit vlast i poništit taj zakon o crkvi u Cg.
Te stvari se ne rade tako da tebi šune jednim potpisom privatizirat crkvu u CG nego postoje pregovori.
2014-04-11
Moja jedna prabaka bila iz boke. Nisam je upoznala, jesam al je umrla dok sam imala mjesec dana. Za nju su pričali da su je srbi potjerali iz cg poslje ww1 pa je pobjegla u dalmaciju. E sad kakve su to bile migracije ne bi znala..
2015-08-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kršćanski poglavar Sirije:Zapad je naoružao islamiste-izdali ste nas!
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 1 of 5