Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihailo Dedeić Poglavar CPC
A vi potpisujete sve i svašta pa da vam ne usljedi pravni progon odma ćete Boku i to tamo stavit pod crkveni nadzor Dalmacije.
Pozdrav od Pupovca
Pozdravite mi Milu Martića
Recite mu da ga pozdravlja Thompson
ZDS
Pozdrav od Pupovca
Pozdravite mi Milu Martića
Recite mu da ga pozdravlja Thompson
ZDS
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oćeš da se vređamo?michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:
Đani ti ne odustaješ od cg?
frka. Ne možeš celu istoriju da potreš zbog fukare poput Mila i Miraša.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To nije problem. Kralj Nikola je na primer 1918. godine tražio Crnu Goru do Splita.RayMabus wrote:Tako kako ste danas potpisali ovo
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izrael-ce-priznati-kosovo-srbija-ce-premjestiti-ambasadu-u-jerusalem/200904130
Tako će i SPC cijelu Boku šta je prije 1918 bila u kraljevini Dalmaciji prebacit u nadležnlst dalamtinske pravoslavne crkve
Jedino to vas štit od pravnog progona.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To vam je najbolje šta ću vam ponudit
Blokirati crnogorski nacionalizam u Boki al zauzvrat taj dio mora ići pod SPC u Dalmaciji
A vladika kod mene
Da ga imam na nišanu ako Srbi u Boki taknu Hrvate
To vam je najbolja ponuda koju ću vam dati
Blokirati crnogorski nacionalizam u Boki al zauzvrat taj dio mora ići pod SPC u Dalmaciji
A vladika kod mene
Da ga imam na nišanu ako Srbi u Boki taknu Hrvate
To vam je najbolja ponuda koju ću vam dati
2014-04-11
dzango wrote:To nije problem. Kralj Nikola je na primer 1918. godine tražio Crnu Goru do Splita.RayMabus wrote:Tako kako ste danas potpisali ovo
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izrael-ce-priznati-kosovo-srbija-ce-premjestiti-ambasadu-u-jerusalem/200904130
Tako će i SPC cijelu Boku šta je prije 1918 bila u kraljevini Dalmaciji prebacit u nadležnlst dalamtinske pravoslavne crkve
Jedino to vas štit od pravnog progona.
Onda smo se dogovorili.
2014-04-11
Sad igrajte pametno , sastavit vladu , taj zakon maknit i poklopot se ušima iduće četir godine.
Milo će morat pregovarat oko crkvenog pitanja , želi CPC al ja mu ne dam sjever CG koji je osvojio 1913
To je srpsko
Kraj rasprave
Milo će morat pregovarat oko crkvenog pitanja , želi CPC al ja mu ne dam sjever CG koji je osvojio 1913
To je srpsko
Kraj rasprave
2014-04-11
Jer ako mu dam to jer to on oće moram i Boku
Ne dam
Ne dam
Ne dam
Ne dam
2014-04-11
što veliš ti na ovu situaciju sa izraelom i srbijom.... ovaj kosovom.... :))dzango wrote:Oćeš da se vređamo?michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:
Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećih
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne dam i gotovo
Zato su se Hrvati isključili na ovim izborima
Sad sastavite vladu i poništite taj nakaradni crkveni zakon
Idemo u pregovore
Zato su se Hrvati isključili na ovim izborima
Sad sastavite vladu i poništite taj nakaradni crkveni zakon
Idemo u pregovore
2014-04-11
Tragedija.michaellcmacha wrote:što veliš ti na ovu situaciju sa izraelom i srbijom.... ovaj kosovom.... :))dzango wrote:Oćeš da se vređamo?michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:
O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.
Vučic je sve potpisao šta su mu ovi dali.
Sramota.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećihkaya wrote:
Đani ti ne odustaješ od cg?
a što drugo zemunac more bit
Da sam Srbin mene bi bilo sram
Obvezali su se da će štit prava pedera i surađivat sa 69 država na planeti koja podržavaju pedere
Ponižavanje
Onda još da se slažu da će se Izrael i Kosovo međusobno priznati
Trump ga ponizio
Obvezali su se da će štit prava pedera i surađivat sa 69 država na planeti koja podržavaju pedere
Ponižavanje
Trump ga ponizio
2014-04-11
Ponizio ga TrumpRayMabus wrote:Da sam Srbin mene bi bilo sram
Ponižavanje
Trump ga ponizio
Vučic pojia govno
2014-04-11
kaya wrote:Pa zapravo dobro kaže, starost mudrost.
Tu cg su hebali 800 godina, uzimali im državnost, ukidali crkvu. Međutim ovi su opet proglasili nezavisnost i ušli u nato pakt. Srbi u crnoj gori o približavanju srbiji i rusiji i izlasku iz pakta mogu samo sanjati.
Tako da, regija je možda burno reagirala
zbog poznatog budjenja srpskog naroda, obrane "vekovnih" srpskih zemalja i svetinja pod palicom spc tj. scena koje su gledali 90 ih i zbog kojih imaju 1000 godina zatvora u haagu.
Mislim da će biti tresla se brda rodio se miš, ako uspiju uopće i sastaviti vladu.
ok , tebi godi da se
30% gradjana c.gore
i 80% gradjana vernika
spc potisne a/a.
to je nemoguce, da manjine
siptari u turci trasiraju
buducnost c.gore uz
saglasnost manjine c.gorskog
naroda.
druogo, dritan nije dobio
glasove albanaca pa da
ga prozivaju da trguje tim
glasovima.njegovih 5,5%
apsolutno su nacionalno
mixani.
videces,na sledecim izborima,
dps ce potonuti.milo
ce biti smenjen na vanrednim
izborima.
niko ne trazi od c.gore,ozbiljan,
da povuku priznanje kosovu,
ili napuste nato.
ali, glasanje, vezano za dalje
teme oko kosova, u medjunarodnim
institucijama bice od slucaja do slucaja. cisto sumnjam da ce
na narednom proslavi zlicina
oluje biti i c.gora.
2020-04-21
Dao mu je na istom papiru da potpiše da će pušit kurac pederima i da priznaje to šta Izrael priznaje Kosovo
Vrhunski
Ja to nikad ne bi potpisao
To ti mene ponižavaš pred cijelim svijetom jel ?
Ha ha ha koji lik , koji kreten jbte
Vrhunski
Ja to nikad ne bi potpisao
To ti mene ponižavaš pred cijelim svijetom jel ?
Ha ha ha koji lik , koji kreten jbte
2014-04-11
pizzon odi u kurac, pa jebote koja ste vi sramota, ovako da se izblamirate... ka te nije sram uopće se pojaviti dok ovaj blam sa kosovom ne splasne.... zači da se nikad više ne pojaviš.... :)
2015-08-08
Sude mi
https://m.vecernji.hr/vijesti/video-crnogorski-desnicari-odrzali-skup-pred-srpskom-crkvom-pa-zapjevali-skorinu-pjesmu-1429027
Rekoh da bi ovi odma pristali da te crkve u Boki budu pod mojom nadležnošću samo da nije Bg bar direktno tamo
Posebno sad kad im nije ovo prošlo
Sad moraju pregovarat
DP ipak ima 16 mandata
https://m.vecernji.hr/vijesti/video-crnogorski-desnicari-odrzali-skup-pred-srpskom-crkvom-pa-zapjevali-skorinu-pjesmu-1429027
Rekoh da bi ovi odma pristali da te crkve u Boki budu pod mojom nadležnošću samo da nije Bg bar direktno tamo
Sad moraju pregovarat
DP ipak ima 16 mandata
2014-04-11
s naše pozicije i vi ste sektaši i razjedintelji Kristove Crkve. Kristova Crkva je samo jedna a vas ima kao u priči, jedino su vas protestanti sašili tako da im niste ni blizu no ostaje tvrdnja da ste i vi sektaši.pizzon wrote:covek ima problem
sektas nema vernike
ali zna da kenja za milion
michaellcmacha likes this post
tre wrote:s naše pozicije i vi ste sektaši i razjedintelji Kristove Crkve. Kristova Crkva je samo jedna a vas ima kao u priči, jedino su vas protestanti sašili tako da im niste ni blizu no ostaje tvrdnja da ste i vi sektaši.pizzon wrote:covek ima problem
sektas nema vernike
ali zna da kenja za milion
vi ste sektasi
priznajete papu za sv.petra
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
A ja čak nisam ni DP nego MOSTRayMabus wrote:Sude mi
Sad moraju pregovarat
DP ipak ima 16 mandata
To je još osam mandata
https://direktno.hr/direkt/bulj-presreo-vucica-i-pitao-ga-kad-ce-posjetiti-hrvatsku-glinu-112986/
2014-04-11
ne znam kakve mi veze imamo
sa odlukom izraela
da prizna kosovo
mene licno,
savrseno boli q
jer to ne utice na nas
stav o kosmetu
ili ima veze sa daljim
tokom pregovaranja
sa odlukom izraela
da prizna kosovo
mene licno,
savrseno boli q
jer to ne utice na nas
stav o kosmetu
ili ima veze sa daljim
tokom pregovaranja
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kršćanski poglavar Sirije:Zapad je naoružao islamiste-izdali ste nas!
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 3 of 5