Mihailo Dedeić Poglavar CPC
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihailo Dedeić Poglavar CPC
ne znam kakve mi veze imamo
sa odlukom izraela
da prizna kosovo
mene licno,
savrseno boli q
jer to ne utice na nas
stav o kosmetu
ili ima veze sa daljim
tokom pregovaranja
sa odlukom izraela
da prizna kosovo
mene licno,
savrseno boli q
jer to ne utice na nas
stav o kosmetu
ili ima veze sa daljim
tokom pregovaranja
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:tre wrote:s naše pozicije i vi ste sektaši i razjedintelji Kristove Crkve. Kristova Crkva je samo jedna a vas ima kao u priči, jedino su vas protestanti sašili tako da im niste ni blizu no ostaje tvrdnja da ste i vi sektaši.pizzon wrote:covek ima problem
sektas nema vernike
ali zna da kenja za milion
vi ste sektasi
priznajete papu za sv.petra
Pizzone kako ti kupus ?
https://dalmatinskiportal.hr/svijet/cetinje-prosvjed-uz-bojnu-cavoglave-i-sude-mi/74300
A
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.Noor wrote:michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.dzango wrote:
Kako možeš da odustaneš od svog naroda? Ja sam hvalio Crnogorce i u vreme najvećih
frka. Ne možeš celu istoriju da potreš zbog fukare poput Mila i Miraša.
a što drugo zemunac more bit
brži jezik od pametitre wrote:megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.Noor wrote:michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.kaya wrote:
O đani đani, crni đani. Tamo ima i crnogoraca ( to su ovi koji neće priznat da su srbi). Sad koji su tvoji nemam pojma, valjda ovi koji priznaju.
ti si baš glup, sv Petar je jedno a njegovi nasljednici sasvim nešto drugo. Veže ih titula poglavara Kristove crkve no to ne znači da je sadašnji papa Franjo sveti Petar. Netko ti je opet uvalio jaku dozu srpskih gljiva ludara.pizzon wrote:tre wrote:s naše pozicije i vi ste sektaši i razjedintelji Kristove Crkve. Kristova Crkva je samo jedna a vas ima kao u priči, jedino su vas protestanti sašili tako da im niste ni blizu no ostaje tvrdnja da ste i vi sektaši.pizzon wrote:covek ima problem
sektas nema vernike
vi ste sektasi
michaellcmacha likes this post
malo sam to skratio jer je izmjenjeno dosta postova dok se nije nadošlo da je đani porjeklom Hrvat.Noor wrote:brži jezik od pametitre wrote:megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.Noor wrote:michaellcmacha wrote:to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))dzango wrote:
To su Milogorci kojima su dedovi bili Srbi. Sutra mogu da budu i Marsovci, ne menja stvar.
on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
2015-08-08
od svih srba na forumu izgleda da je samo stane pravi srbin (e sad koliko je to točno s obzirom na 500 godina turske vladavine otom potom), svi ostali imaju Hrvatsko korjenje samo im je bed to priznatitre wrote:malo sam to skratio jer je izmjenjeno dosta postova dok se nije nadošlo da je đani porjeklom Hrvat.Noor wrote:brži jezik od pametitre wrote:megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.Noor wrote:michaellcmacha wrote:
to ko ti... moš bit što hoćeš, al svi znamo da si u osnovi hrvat...:))
onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
ni crveni nema i zato pati kao nitko :)tre wrote:od svih srba na forumu izgleda da je samo stane pravi srbin (e sad koliko je to točno s obzirom na 500 godina turske vladavine otom potom), svi ostali imaju Hrvatsko korjenje samo im je bed to priznatitre wrote:malo sam to skratio jer je izmjenjeno dosta postova dok se nije nadošlo da je đani porjeklom Hrvat.Noor wrote:brži jezik od pametitre wrote:megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.Noor wrote:
nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
ma ima i on samo malo dublje treba istražito obiteljsko stablo :))Noor wrote:ni crveni nema i zato pati kao nitko :)tre wrote:od svih srba na forumu izgleda da je samo stane pravi srbin (e sad koliko je to točno s obzirom na 500 godina turske vladavine otom potom), svi ostali imaju Hrvatsko korjenje samo im je bed to priznatitre wrote:malo sam to skratio jer je izmjenjeno dosta postova dok se nije nadošlo da je đani porjeklom Hrvat.Noor wrote:brži jezik od pametitre wrote:
megi ga prije par dana navukla na tanak led pa se izlajao da su mu pretci iz cg gdje su svi bili katolici.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbin-tvrdi-srbi-taje-da-potjecu-od-hrvata-vrijeme-je-da-prihvate-svoje-hrvatsko-podrijetlo-1007286/
Jer odvajanjem tog dijela iz današnje mitropolije SPC u CGRayMabus wrote:To vam je najbolje šta ću vam ponudit
Blokirati crnogorski nacionalizam u Boki al zauzvrat taj dio mora ići pod SPC u Dalmaciji
A vladika kod mene
Da ga imam na nišanu ako Srbi u Boki taknu Hrvate
To vam je najbolja ponuda koju ću vam dati
Cetinje dobiva ono šta žele.
Izbacivanje SPC iz svog dijela
Sude mi zato šta svoje volim
https://dalmatinskiportal.hr/svijet/cetinje-prosvjed-uz-bojnu-cavoglave-i-sude-mi/74300
Last edited by RayMabus on 4/9/2020, 21:55; edited 1 time in total
2014-04-11
na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
RayMabus wrote:pizzon wrote:tre wrote:s naše pozicije i vi ste sektaši i razjedintelji Kristove Crkve. Kristova Crkva je samo jedna a vas ima kao u priči, jedino su vas protestanti sašili tako da im niste ni blizu no ostaje tvrdnja da ste i vi sektaši.pizzon wrote:covek ima problem
sektas nema vernike
vi ste sektasi
Pizzone kako ti kupus ?
A
Pizzone jesi li dobro ?
2014-04-11
https://www.ex-iskon-pleme.com/t42511p60-mihailo-dedeic-poglavar-cpc#1715082tre wrote:na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
Dobar je Džango, a i naš je...i u Zemunu živi k tome... :)
darth_vader-
2014-04-17
Đukanović u panici. Srbadija preuzima vlast u Cg a ne može im ništa jer je sve bilo demokratski i potvrđeno od strane stranih promatrača
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/466493/dps-zakazuje-vanredni-kongres
A ništa malo u oporbu. Taki ti je horoskop. Crkvena pitanja se ne rješavaju tako kako si ti mislija.
Postoji povijest , proces i dogovor.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/466493/dps-zakazuje-vanredni-kongres
A ništa malo u oporbu. Taki ti je horoskop. Crkvena pitanja se ne rješavaju tako kako si ti mislija.
Postoji povijest , proces i dogovor.
2014-04-11
Kojd ružne Božić Bate... :(
darth_vader-
2014-04-17
a to pizzon, aha :)tre wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t42511p60-mihailo-dedeic-poglavar-cpc#1715082tre wrote:na ovoj temi, reče da mi papu smatramo i vjerujemo da je on sveti petarNoor wrote:nema me danima, šta je rekao? :)tre wrote:onaku glupost izvaliti i ostati živ!!! e to je već umjeće za stavljati u enciklopedije!michaellcmacha wrote:on je jedan od najglupljih srba ikad... mada nije jedini na tom levelu
koja tema?
nadovezali ste se na džanga gore, pa sam mislila na njega mislite
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kršćanski poglavar Sirije:Zapad je naoružao islamiste-izdali ste nas!
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
» Mitropolit Mihailo: BiH ne može biti država sve dok u njenom sastavu postoji RS.
» Migranti Muhamed i Atusa prešli na pravoslavlje i postali Mihailo i Teodora
» Mitropolit crnogorski Mihailo:Svaki kamen i svaka stopa u Srebrenici svjedoci su genocida
Page 4 of 5