Boris Novković se razvodi po 4 puta
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta
Tko oće da mu krpelj siše krv slobodno nek ima posla s njima. Ja san se diga maloprije , popija kavu , sad ću i drugu i fino ležat cili dan i brige me. Znam ja ubit vrime i bez njih. Uopće mi ne tribaju. Krpelji su.
Idealizirao sam ih prije al kad sam vidija šta su one točno zgadile su mi se i odma sam ih stavio na dno piramide di in je i misto.
Idealizirao sam ih prije al kad sam vidija šta su one točno zgadile su mi se i odma sam ih stavio na dno piramide di in je i misto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako ti znaš oćeš doživit starost ? Pričaš o nećemu šta se još nije desilo a nit igdje piše da oće. Ako je tebi teško starit sam njima je još teže tako da no sikiriki za to.epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Prestani me zamarat s tom pričom o starosti jer niti znaš oćeš to doživit a ako doživiš njima je još teže starit same jer su društvenija bića. Ja nisam. Meni one ne tribaju.
2014-04-11
još si nabavite cucka, pa ga šetate po nasipu. navečer brojite staračke pjege. zapišete broj jer se ujutro ne sjetiš broja.epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
2014-12-30
Ja imam sad 40 godina. Dok ja dođem do tih 60 i nešto godina ovdje će harat rat sa Arapima. Ne razmišljam skučeno ko i vi nego imam širi pogled na stvari.
Ti razmišljaš kao da ćeš ako doživiš 60 živjeti u istom okolišu kao i sada.
Nećeš.
Ide trpačina.
Plenkovic ti upravo danas u Saboru donosi zakon o ukidanju kvota za strane radnike a kakvi nam je natalitet i iseljavanje za 20 godina ovdje će Hrvati biti manjinski narod.
Eto meni neke s Filipina pod stare dane jer ove domaće ne bi taka ni izoliranim štapom.
Ti razmišljaš kao da ćeš ako doživiš 60 živjeti u istom okolišu kao i sada.
Nećeš.
Ide trpačina.
Plenkovic ti upravo danas u Saboru donosi zakon o ukidanju kvota za strane radnike a kakvi nam je natalitet i iseljavanje za 20 godina ovdje će Hrvati biti manjinski narod.
Eto meni neke s Filipina pod stare dane jer ove domaće ne bi taka ni izoliranim štapom.
2014-04-11
Ove domaće ženske su uobražene i to triba reč otvoreno i prestat masirat u mozak muške koji nisu kreteni i oće stabilan brak da to žene.
To doma sebi dovedi. Žena ima da sluša muža inače će letit ća i brige me šta ona oće neće , ako ti se ne sviđa nešto ,otiđi sama.
To doma sebi dovedi. Žena ima da sluša muža inače će letit ća i brige me šta ona oće neće , ako ti se ne sviđa nešto ,otiđi sama.
2014-04-11
Sad su hit Albanke
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/reportaza-iz-imotskog-sale-za-vjencanja-biljeze-gubitke-no-ovim-iznajmljivacima-sjajno-ide-1427539
On se fino oženi a ti moja traži muža.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/reportaza-iz-imotskog-sale-za-vjencanja-biljeze-gubitke-no-ovim-iznajmljivacima-sjajno-ide-1427539
On se fino oženi a ti moja traži muža.
2014-04-11
One su umislile da će one birat. Dašta ćeš. Ganster dovodi žene iz Albanije. Kad se on oženi gotovo je. A one nek traže. Svaka druga razvedena.
2014-04-11
Takva im je uloga. Da služe.Hektorović wrote:ray neće ženu nego slugu
2014-04-11
Takva im je uloga. Uloga im je da rađaju i služe djeci.
Nije im uloga da seru šta one oće i šta neće. Šta se njoj ne sviđa il sviđa.
Koja ne želi ajmo fino čelom nazad i gotovo. Ima žena. Pun planet.
Nije im uloga da seru šta one oće i šta neće. Šta se njoj ne sviđa il sviđa.
Koja ne želi ajmo fino čelom nazad i gotovo. Ima žena. Pun planet.
2014-04-11
Kad sluge žele postat gospodari onda imate to šta imate.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
2014-04-11
Samo dovedeš žene iz Albanije , Filipina , Meksika itd
Samo ih zamjeniš.
Nema rasprave s njima šta one oće neće. Samo dovedeš druge.
Samo ih zamjeniš.
Nema rasprave s njima šta one oće neće. Samo dovedeš druge.
2014-04-11
Sad ću ti reč nešto i to shvati vrlo ozbiljno.
Duša se inkarnkra dva dana nakon začeća. Dakle zna svoj spol u budućem životu.
Majistori svjetlosti se jako rjetko inkarniraju u žene jer znaju da je uloga žene briga oko potomstva tj služenje djeci a oni žele služiti čovječanstvu pa ih ograničava to da život posvete služenju malom broju jedinki.
Pošto svaka ta duša koja se inkarnkra u ženu želi služiti djeci onda one kad se inkarnkraju u ovu zapadnu civilizaciju počmu tražit dlaku u jajetu mužu jer žele sad disciplinirat muške dakle na taj način isto stvaraju bolji svijet jer ne daju svakome pičke nego samo onaj za kog ocjene da je njima ok.
No ima i druga strana priče a ta je da ti muški kad vide da ona želi gospodariti a ne služiti jednostavno takve preskoće i dovedu ove šta nisu toliko finćukaste i to žene.
Tako je sistem u ravnoteži.
Žene koje žele gospodariti dobiju odjeb a muški koji mogu proć al neće im dat da one budu gazdarice nego će biti sluge šta im je uloga u inkarnaciji će nać takve.
I to je to. Zato će sad stanovništvo Europe bit izmjenjeno.
Duša se inkarnkra dva dana nakon začeća. Dakle zna svoj spol u budućem životu.
Majistori svjetlosti se jako rjetko inkarniraju u žene jer znaju da je uloga žene briga oko potomstva tj služenje djeci a oni žele služiti čovječanstvu pa ih ograničava to da život posvete služenju malom broju jedinki.
Pošto svaka ta duša koja se inkarnkra u ženu želi služiti djeci onda one kad se inkarnkraju u ovu zapadnu civilizaciju počmu tražit dlaku u jajetu mužu jer žele sad disciplinirat muške dakle na taj način isto stvaraju bolji svijet jer ne daju svakome pičke nego samo onaj za kog ocjene da je njima ok.
No ima i druga strana priče a ta je da ti muški kad vide da ona želi gospodariti a ne služiti jednostavno takve preskoće i dovedu ove šta nisu toliko finćukaste i to žene.
Tako je sistem u ravnoteži.
Žene koje žele gospodariti dobiju odjeb a muški koji mogu proć al neće im dat da one budu gazdarice nego će biti sluge šta im je uloga u inkarnaciji će nać takve.
I to je to. Zato će sad stanovništvo Europe bit izmjenjeno.
2014-04-11
longi voli u dupe i ima problem s priznanjem da je derpe.Hektorović wrote:ray neće ženu nego slugu
kao i većina latentnih ima problem s vlastitom seksualnošću.
njemu ne treba ženska već cigojner, modni mačak i slični.
samo kaj on nema love pa ga ne doživljavaju.
2014-12-30
Sad ćemo izmjenit demografsku slike Hrvatske. Mladi su iselili , novih generacija je manje , fali radne snage.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/sabor-raspravlja-o-zakonu-o-strancima-vec-na-pocetku-zapoceo-sa-stankama-20200903
Masovna trpačina.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/sabor-raspravlja-o-zakonu-o-strancima-vec-na-pocetku-zapoceo-sa-stankama-20200903
Masovna trpačina.
2014-04-11
veber wrote:longi voli u dupe i ima problem s priznanjem da je derpe.Hektorović wrote:ray neće ženu nego slugu
kao i većina latentnih ima problem s vlastitom seksualnošću.
njemu ne treba ženska već cigojner, modni mačak i slični.
samo kaj on nema love pa ga ne doživljavaju.
Pa očito tako nešto
Nek si dovede nekog marokanca/alžirca da ga praši
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...
Vjerojatno ima nešto u tome ali i to je tlaka
nemam želju biti vječno mlad
želim izroditi unuke, ostarjeti sa svojom i zadovoljan na kraju umrijeti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Pa dobro sad, ne treba Berlusconijevski, ali 15-20 godina je taman
Sa tebi 70 njoj 55-50
Sa 75 njoj maksimalno 60
Danas dobro očuvane žene sa 60 izgledaju kao nekad sa 40
2018-04-10
klasični mentalitet seljaka. nekad su ti djeca bila sigurnost u starosti.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
u plemićkim obiteljima su bila garant očuvanja imovine.
ne zanimaju me unuci, ne mislim ih čuvat. mogu ih otpeljat u vrtić, školu ili doktoru i to je to.
2014-12-30
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Boris na dnu
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović