Boris Novković se razvodi po 4 puta
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta
Aee, a ako je žrtva kokoši, zar je bolje i zaslužio? Evolućija na (ne)djeluNoor wrote:malo morgen generalno...ne kod mene :)Oh_Femder wrote:Pa ti reče težak karakter, a to se onako generalno odnosi na muškilje. Ovaj je fakat svinja i sigurno joj je namjerno izabrao krivu boju, samo da joj pije krv na slamčicu ;PNoor wrote:Aaaaa, ovo je Boris Novković?Oh_Femder wrote:Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu bojuNoor wrote:
Nego što, ne može to ni jedna dugo trpit
ja ne fermam žensku solidarnost i nije mi ni najmanji problem stati na mušku stranu, ako je žrtva kokoši
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Noor wrote:jadan, 4x naletio na krivu...a i jos ce koji putveber wrote:možda on njih nemre trpit.Noor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Tezak karakter ce bit prije;-D
čemu isključivost?
možda je on žrtva.
I tu se slažem s tobomOh_Femder wrote:Aee, a ako je žrtva kokoši, zar je bolje i zaslužio? Evolućija na (ne)djeluNoor wrote:malo morgen generalno...ne kod mene :)Oh_Femder wrote:Pa ti reče težak karakter, a to se onako generalno odnosi na muškilje. Ovaj je fakat svinja i sigurno joj je namjerno izabrao krivu boju, samo da joj pije krv na slamčicu ;PNoor wrote:Aaaaa, ovo je Boris Novković?Oh_Femder wrote:
Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu boju
ja ne fermam žensku solidarnost i nije mi ni najmanji problem stati na mušku stranu, ako je žrtva kokoši
neuredan čovjek neuredan život
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a da, sory jebiga, ja mjerim muško ženski svijet po sebi, a zaboravih da uokolo to baš i nije tako kako ja sebi predmnijevam... a da budem iskren tko će ga znati, možda sam i ja u zabludi...:)))Oh_Femder wrote:Kako sad njoj? Mislio si valjda reći sebimichaellcmacha wrote:baš je šupak... još ju pita jel ona to ozbiljno umjesto da joj ode pomoć stvari spremit u kofer...Oh_Femder wrote:Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu bojuNoor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Tezak karakter ce bit prije;-D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
definiraj kaj je neuredan čovjek i kaj je neuredan život.epikur37 wrote:neuredan čovjek neuredan život
to štoti zamišljaš kao "urednost" i uredni život je tvoja blasfemija i želja da budeš dio zajednice istih.
2014-12-30
Ma slažem se i ja s tobom. I muškarci i žene podjednako mogu biti govna, ali svaki na svoj način. Nema ni kod mene muške solidarnosti kad nekakav kreten maltretira ženu. Najlakše je reći da je to i zaslužila, a što nije uvijek slučaj. Također kad se kakav krpelj ženski prikelji nekom nesretniku. Otkini joj glavu, ali ona i dalje siše krv. Za takve slučajeve muškarcu treba žena advokat jer one najbolje znaju pročitati žensku štetočinu, kao i obrnuto ;PNoor wrote:I tu se slažem s tobomOh_Femder wrote:Aee, a ako je žrtva kokoši, zar je bolje i zaslužio? Evolućija na (ne)djeluNoor wrote:malo morgen generalno...ne kod mene :)Oh_Femder wrote:Pa ti reče težak karakter, a to se onako generalno odnosi na muškilje. Ovaj je fakat svinja i sigurno joj je namjerno izabrao krivu boju, samo da joj pije krv na slamčicu ;PNoor wrote:
Aaaaa, ovo je Boris Novković?
Ja ga baš fino lipo izdrka. Nemam problema ko ovaj debil.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a kaj drugo možeš?
drkat, naguzit se ili popušit.
drkat, naguzit se ili popušit.
2014-12-30
Jaja su mi prazna. Led na Antarktici mi je zanimljiviji od žena. Lako ih je otkačit iz života. Samo prazniš muda kad ti dođe. Um služi za druge stvari a ne za njih.
2014-04-11
poštenoOh_Femder wrote:Ma slažem se i ja s tobom. I muškarci i žene podjednako mogu biti govna, ali svaki na svoj način. Nema ni kod mene muške solidarnosti kad nekakav kreten maltretira ženu. Najlakše je reći da je to i zaslužila, a što nije uvijek slučaj. Također kad se kakav krpelj ženski prikelji nekom nesretniku. Otkini joj glavu, ali ona i dalje siše krv. Za takve slučajeve muškarcu treba žena advokat jer one najbolje znaju pročitati žensku štetočinu, kao i obrnuto ;PNoor wrote:I tu se slažem s tobomOh_Femder wrote:Aee, a ako je žrtva kokoši, zar je bolje i zaslužio? Evolućija na (ne)djeluNoor wrote:malo morgen generalno...ne kod mene :)Oh_Femder wrote:
Pa ti reče težak karakter, a to se onako generalno odnosi na muškilje. Ovaj je fakat svinja i sigurno joj je namjerno izabrao krivu boju, samo da joj pije krv na slamčicu ;P
epikur37 wrote:neuredan čovjek neuredan život
Zapeo mentalno u ranim 20tim
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
[size=39]Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"[/size]
Nakon napisa o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris Volf, oglasio se i domaći pjevač Boris Novković. Na Facebooku je pojasnio da se ne rastaje od svoje supruge, već sve pokušavaju riješiti na svoj način.
Istaknuo je kako shvaća da njegov posao jest javan, no to ne znači da mora biti nepošteno tretiran jer je njegova mlađa supruga mogla to emotivno teško primiti, a kako kaže, to je moglo dodatno destablizirati njihov trenutačno destabiliziran odnos.
Gloria.hr piše kako su Boris i Iris otkrili da više nisu zajedno kao par, ali će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji. Novković i Volf pred oltar su stali prije godinu i pol, a nedugo nakon su dobili i kćerkicu Si.
Boris Novković iza sebe ima već tri braka - onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a ima i dvojicu sinova. Iris inače radi kao model, a 2015. godine jedan ju je tjednik proglasio i najseksi Hrvaticom. Bila je i druga pratilja na izboru za Miss Zagreba.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
prirodni poredakvenus wrote:Leviathan2 wrote:od zene se nista ne trazi, to budale trazevenus wrote:veber wrote:
ja sam komentirao boju pa sam tri dana iz plavog išao u žuto.
uz komentar, kaj ti je ovo trebalo.
Ponekad se ja muškarcima čudim kakve ženske muhe trpe, ja bi to samurajski prekinula.
Ili imaš poštovanje partnera il ga nemaš. Ako te ne poštuje, odnos nema smisla ni perspektive. Nula bodova.
& Boris će teško naći to što on traži kod žene.
pravi muzjak napravi zenu onakvom kakva mu treba
ni najlosija zenka nece trpjet muzjaka betu, mekusca i razmazenka
pare i slava mogu i njalosiju zenku drzat jedno vrijeme impresioniranom a onda je i razocaranje vece
pravi muzjak ako sretne pravu zenku ne treba je cak ni impresionirati a niti ona njega
poslije ide samo proces uskladjivanja medju njima
sve ostalo je nula bodova
Mužjak, ženka, parenje, to je ta krkanska terminologija kod koje se pod pojmom "usklađivanje" najčešće podrazumijeva nametanje stavova i vrijednosti jačeg, tj. "alfe", umišljenog krkana koji bi "ženku" najradije izyebo i vezao za šporet, asrcati...
krkani uglavnom udaraju zenku a ako ova pokaze zube onda su placipicke
uglavnom pokusavaju imitirat muzjake a ispadaju picke
vecina danas su takovi, neki se pretvaraju fini da dobiju picke a svima im je zelja da je zenka kraj sporeta
zato uglavnom imate to sto imate :D
kruva ti
U mene je 2+2 = 4 , nije ni 3 ni 5 nit neki drugi broj
2014-04-11
Aberirane su. Um im ne radi pravilno.
Najbolje ne imat posla s njima pa si miran.
Najbolje ne imat posla s njima pa si miran.
2014-04-11
petljate se covjeku u njegovu tananu vezu
ocu rec brak
sramota
ocu rec brak
sramota
2014-04-18
Ja se ne petljam. Njegov / njezin život njegov / njezin problem.prckov wrote:petljate se covjeku u njegovu tananu vezu
ocu rec brak
sramota
2014-04-11
Žene su u svojoj srži neka vrst krpelja koja samo gleda kakav si da vidi jel ti može sisat krv.
Zato san se ja maka od toga. Krpelji su. Nisu ravnopravna ljudska bića kad su muško ženske veze u pitanju.
Zato san se ja maka od toga. Krpelji su. Nisu ravnopravna ljudska bića kad su muško ženske veze u pitanju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja se ne petljam. Njegov / njezin život njegov / njezin problem.prckov wrote:petljate se covjeku u njegovu tananu vezu
ocu rec brak
sramota
zajebavam se
2014-04-18
Tko oće da mu krpelj siše krv slobodno nek ima posla s njima. Ja san se diga maloprije , popija kavu , sad ću i drugu i fino ležat cili dan i brige me. Znam ja ubit vrime i bez njih. Uopće mi ne tribaju. Krpelji su.
Idealizirao sam ih prije al kad sam vidija šta su one točno zgadile su mi se i odma sam ih stavio na dno piramide di in je i misto.
Idealizirao sam ih prije al kad sam vidija šta su one točno zgadile su mi se i odma sam ih stavio na dno piramide di in je i misto.
2014-04-11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Boris na dnu
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!