Boris Novković se razvodi po 4 puta
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta
klasični mentalitet seljaka. nekad su ti djeca bila sigurnost u starosti.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...
Vjerojatno ima nešto u tome ali i to je tlaka
nemam želju biti vječno mlad
želim izroditi unuke, ostarjeti sa svojom i zadovoljan na kraju umrijeti
u plemićkim obiteljima su bila garant očuvanja imovine.
ne zanimaju me unuci, ne mislim ih čuvat. mogu ih otpeljat u vrtić, školu ili doktoru i to je to.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nego longi, vidiš ti neku pičku, pa se uhvatiš kako kažeš “ajme predobra mala”?
Guest- Guest
A izdrka na žensku sinoć a i sad bi moga bacit drkicu na neki vlažni pičić. Taman nakon ručka.Hektorović wrote:veber wrote:longi voli u dupe i ima problem s priznanjem da je derpe.Hektorović wrote:ray neće ženu nego slugu
kao i većina latentnih ima problem s vlastitom seksualnošću.
njemu ne treba ženska već cigojner, modni mačak i slični.
samo kaj on nema love pa ga ne doživljavaju.
Pa očito tako nešto
Nek si dovede nekog marokanca/alžirca da ga praši
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Normalno. Stalno mi prolaze ispod prozora pa kad ide sprijeda gledam sise a kad prođe poviše gledam unutra a kad ode gledam dupe i noge. Na plaži isto. To mi je materijal za drkanje.mobiu$ wrote:Nego longi, vidiš ti neku pičku, pa se uhvatiš kako kažeš “ajme predobra mala”?
Al nema približavanja. Šta dalje od mene. Mogu sam.
2014-04-11
Seks mi s njima ne triba. One pokušavaju prodat tijelo al u kompletu s tim ide i njihov um koji me ne zanima. Bacim drkicu i miran sam do idućeg punjenja i ako je to jednom dnevno godina ima 365 dana pa plus pet deset minuti u prosjeku to je to.
Moć jednostavnosti.
Ne isplati se radi tih deset minita dnevno s njima ulazit u tu igru jer dobiješ i njihov um a um i je katastrofa i krpelj i sisat će te 24 sata dnevno.
Ovako samo gledam i kad mi dođe sam ga plesnem.
Sad ču bacit drkicu. Taman nakon ručka da muda ispraznim da me ne stežu
Moć jednostavnosti.
Ne isplati se radi tih deset minita dnevno s njima ulazit u tu igru jer dobiješ i njihov um a um i je katastrofa i krpelj i sisat će te 24 sata dnevno.
Ovako samo gledam i kad mi dođe sam ga plesnem.
Sad ču bacit drkicu. Taman nakon ručka da muda ispraznim da me ne stežu
2014-04-11
You are as young as the woman you feel ;PHektorović wrote:epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.
Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...
Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.
Peder jel ?
Peder jel ?
2014-04-11
text ti je malo oksimoroničan.RayMabus wrote:Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.
Peder jel ?
drka si na crnku i svršio si unutra.
kako si to drka i svršio unutra. u crnku? ili u desanku?
ili je opet tipkovnica stradala?
2014-12-30
veber wrote:text ti je malo oksimoroničan.RayMabus wrote:Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.
Peder jel ?
evo mala forumska razmjena iskustava
i pomoć prijatelju u nevolji
;) :p :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović likes this post
A moga san joj svršit i usta.
Mašta je čudo.
Mašta je čudo.
2014-04-11
Zijev malo odrijemat nakon ručka i pražnjenja muda. Miljon puta bolje živit sam nego s nekim krpeljom u kući koji se zakači na tebe jer umisli da ako ti je žena da joj to znači da te ima pravo pilat u mozak i da ste vas dvoje vječni.
Sad fino kavica jedna mala.
Sad fino kavica jedna mala.
2014-04-11
Da se bar oće neki islamista raznit u Njemačkoj i pobit desetine ljudi , to bi mi dodatno uljepšalo dan. Kakve žene i seks i gnjavaža s njima.
Imam ja i boljih zadovoljstava u životu.
Imam ja i boljih zadovoljstava u životu.
2014-04-11
Odlične sam volje danas jer ste oborili rekord
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-369-novozarazenih-koronavirusom-najvise-u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-i-zagrebu-15016889
Slovenci vas ne puštaju a neće ni ostali , ekonomija u blokadi a virus se proširio populacijom i morate lock down htjeli ne htjeli.
A jadni mali Plenkovic. Baš mi ga žao he he he
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-369-novozarazenih-koronavirusom-najvise-u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-i-zagrebu-15016889
Slovenci vas ne puštaju a neće ni ostali , ekonomija u blokadi a virus se proširio populacijom i morate lock down htjeli ne htjeli.
A jadni mali Plenkovic. Baš mi ga žao he he he
2014-04-11
Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
Uskoro dolazi I cjepivo, ekonomski oporavak ce biti brz.
longi ce naci curu
longi ce naci curu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A nije gotova. Vidiš da su jučer nagovarali Slovence da bar Istru puste da nije crvena zona a danas novi rekord pa im Slovenci poručili da ništa od toga.
To je ta turistička mafija. I u Istri isto. Potapaj sve.
To je ta turistička mafija. I u Istri isto. Potapaj sve.
2014-04-11
Neću. Ne podnosim ih na mentalnoj osnovi. Ne sviđa mi se njihov um ( sredstavo komunikacije između duše tj nje i okoliša tj mene i svega ostaloga ).epikur37 wrote:
longi ce naci curu
Mogu samo naprčit ovako dite ko i Novković i onda joj dat šup kartu jer ne trpin ja njihov um.
2014-04-11
epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
Ništa od tog cjepiva
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/dok-svi-misle-da-je-cjepivo-pitanje-vremena-farmaceuti-sokirali-svijet-nece-biti-jedinstvenog-lijeka-nego-raznih-tretmana-za-razlicite-pacijente-1042166
2014-04-11
Oh_Femder wrote:Žena mlada, ima potrebe, a ovaj stari konj, pe'cet i dvi u gujsci, ne mere on više od jednom tjedno, a kamoli dvaput dnevno ;P
A i ti imash iskustva sa zenama..Dodushe mozda si naletio na kakvu nimfomanku ali normalnoj zeni i ne treba dva puta dnevno posebno ako je napravljeno kvalitetna predigra koja moze da traje danima..Njeznosti,,paznja ...druzenje kod pripravljanja jela..recimo gledate neki film..zagrljeni...koja pusa onako u prolazu..i da ne nabrajam pa onda neka vecherica dobro vino i sex na ex..Dakle ..ne treba mu fizikalac koji ce hopsati deset minuta ..bog te jebo...pravi mushkarac od svake zene napravi malo umiljato mache koje prede zadovoljno..naravno ako ima potencijala ako nema ,,bjezi sto dalje od takve..Njmu se moze jer ima veliki izbor samo je jebeno medju njima pronaci iskrenu zenu koja nije glumica..i ne trchi za slavom i lovom..E tu treba biti jebeno oprezan,,inache svakom mushkarcu pashe mladja zena najmanje 10 godina ..To je dokazala povijest a i znanost..pa samo je dovoljno pogledati mushku i zensku djecu i vidjeti kako zenskice brze sazrijevaju i znaju shto hoce od mushkica..Kad imash najmanje 10 godina mladju to se zove harmonija prirode::))
bit ce bolje...sretno....
EstebanEnrique-
2014-04-16
veber wrote:text ti je malo oksimoroničan.RayMabus wrote:Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.
Peder jel ?
Ma malo izmšlja a drka ga na modnog mačka...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
longi ce naci curu
Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D
Hercegbosanka naravno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Boris na dnu
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.