ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boris Novković se razvodi po 4 puta

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 6 Empty Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta

Post by veber Thu 3 Sep - 14:26

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.

Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...

Vjerojatno ima nešto u tome ali i to je tlaka

nemam želju biti vječno mlad

želim  izroditi unuke, ostarjeti sa svojom i zadovoljan na kraju umrijeti
klasični mentalitet seljaka. nekad su ti djeca bila sigurnost u starosti.
u plemićkim obiteljima su bila garant očuvanja imovine.
ne zanimaju me unuci, ne mislim ih čuvat. mogu ih otpeljat u vrtić, školu ili doktoru i to je to.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 6 Empty Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta

Post by Guest Thu 3 Sep - 14:32

Nego longi, vidiš ti neku pičku, pa se uhvatiš kako kažeš “ajme predobra mala”?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 14:38

Hektorović wrote:
veber wrote:
Hektorović wrote:ray neće ženu nego slugu
longi voli u dupe i ima problem s priznanjem da je derpe.
kao i većina latentnih ima problem s vlastitom seksualnošću.
njemu ne treba ženska već cigojner, modni mačak i slični.
samo kaj on nema love pa ga ne doživljavaju.

Pa očito tako nešto

Nek si dovede nekog marokanca/alžirca da ga praši
A izdrka na žensku sinoć a i sad bi moga bacit drkicu na neki vlažni pičić. Taman nakon ručka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 14:39

mobiu$ wrote:Nego longi, vidiš ti neku pičku, pa se uhvatiš kako kažeš “ajme predobra mala”?
Normalno. Stalno mi prolaze ispod prozora pa kad ide sprijeda gledam sise a kad prođe poviše gledam unutra a kad ode gledam dupe i noge. Na plaži isto. To mi je materijal za drkanje.

Al nema približavanja. Šta dalje od mene. Mogu sam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 14:45

Seks mi s njima ne triba. One pokušavaju prodat tijelo al u kompletu s tim ide i njihov um koji me ne zanima. Bacim drkicu i miran sam do idućeg punjenja i ako je to jednom dnevno godina ima 365 dana pa plus pet deset minuti u prosjeku to je to.

Moć jednostavnosti.

Ne isplati se radi tih deset minita dnevno s njima ulazit u tu igru jer dobiješ i njihov um a um i je katastrofa i krpelj i sisat će te 24 sata dnevno.

Ovako samo gledam i kad mi dođe sam ga plesnem.

Sad ču bacit drkicu. Taman nakon ručka da muda ispraznim da me ne stežu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Thu 3 Sep - 15:17

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:E ali ruzno je stariti sam....nadjes sebu srodnu dusu, malo se posalite, pojedete zajedno I sl.

Inače muškarci sa mlađim ženama se uglavnom bolje drže od onih sa ženama istih godina...
You are as young as the woman you feel ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 15:20

Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.

Peder jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Thu 3 Sep - 16:12

RayMabus wrote:Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.

Peder jel ?
text ti je malo oksimoroničan.
drka si na crnku i svršio si unutra.

kako si to drka i svršio unutra. u crnku? ili u desanku?
ili je opet tipkovnica stradala?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 3 Sep - 16:16

veber wrote:
RayMabus wrote:Bacija san drkicu. Jel vas zanima na šta san ga izdrka ? Mlada crnka ( crnokosa ) oko 20 godina sa busenom doli i ja ga lipo umočin i do jaja i svršim joj unjtra.

Peder jel ?

evo mala forumska razmjena iskustava 

i pomoć prijatelju u nevolji

;) :p :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 16:21

A moga san joj svršit i usta.

Mašta je čudo.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 17:19

Zijev malo odrijemat nakon ručka i pražnjenja muda. Miljon puta bolje živit sam nego s nekim krpeljom u kući koji se zakači na tebe jer umisli da ako ti je žena da joj to znači da te ima pravo pilat u mozak i da ste vas dvoje vječni.

Sad fino kavica jedna mala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 17:30

Da se bar oće neki islamista raznit u Njemačkoj i pobit desetine ljudi , to bi mi dodatno uljepšalo dan. Kakve žene i seks i gnjavaža s njima.

Imam ja i boljih zadovoljstava u životu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 17:40

Odlične sam volje danas jer ste oborili rekord

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-369-novozarazenih-koronavirusom-najvise-u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-i-zagrebu-15016889

Slovenci vas ne puštaju a neće ni ostali , ekonomija u blokadi a virus se proširio populacijom i morate lock down htjeli ne htjeli.

A jadni mali Plenkovic. Baš mi ga žao he he he
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 3 Sep - 17:59

Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.

Uskoro dolazi I cjepivo, ekonomski oporavak ce biti brz.

longi ce naci curu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:02

A nije gotova. Vidiš da su jučer nagovarali Slovence da bar Istru puste da nije crvena zona a danas novi rekord pa im Slovenci poručili da ništa od toga.

To je ta turistička mafija. I u Istri isto. Potapaj sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:08

epikur37 wrote:
longi ce naci curu
Neću. Ne podnosim ih na mentalnoj osnovi. Ne sviđa mi se njihov um ( sredstavo komunikacije između duše tj nje i okoliša tj mene i svega ostaloga ).

Mogu samo naprčit ovako dite ko i Novković i onda joj dat šup kartu jer ne trpin ja njihov um.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:14

epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.

Ništa od tog cjepiva

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/dok-svi-misle-da-je-cjepivo-pitanje-vremena-farmaceuti-sokirali-svijet-nece-biti-jedinstvenog-lijeka-nego-raznih-tretmana-za-razlicite-pacijente-1042166
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 3 Sep - 18:18

Oh_Femder wrote:Žena mlada, ima potrebe, a ovaj stari konj, pe'cet i dvi u gujsci, ne mere on više od jednom tjedno, a kamoli dvaput dnevno ;P

A i ti imash iskustva sa zenama..Dodushe mozda si naletio na kakvu nimfomanku ali normalnoj zeni i ne treba dva puta dnevno posebno ako je napravljeno kvalitetna predigra koja moze da traje danima..Njeznosti,,paznja ...druzenje kod pripravljanja jela..recimo gledate neki film..zagrljeni...koja pusa onako u prolazu..i da ne nabrajam pa onda neka vecherica dobro vino i sex na ex..Dakle ..ne treba mu fizikalac koji ce hopsati deset minuta ..bog te jebo...pravi mushkarac od svake zene napravi malo umiljato mache koje prede zadovoljno..naravno ako ima potencijala ako nema ,,bjezi sto dalje od takve..Njmu se moze jer ima veliki izbor samo je jebeno medju njima pronaci iskrenu zenu koja nije glumica..i ne trchi za slavom i lovom..E tu treba biti jebeno oprezan,,inache svakom mushkarcu pashe mladja zena najmanje 10 godina ..To je dokazala povijest a i znanost..pa samo je dovoljno pogledati mushku i zensku djecu i vidjeti kako zenskice brze sazrijevaju i znaju shto hoce od mushkica..Kad imash najmanje 10 godina mladju to se zove harmonija prirode::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique Thu 3 Sep - 18:22

bit ce bolje...sretno....

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:26

veber wrote:

Peder jel ?

Ma malo izmšlja a drka ga na modnog mačka...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:26

epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.

longi ce naci curu

Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D

Hercegbosanka naravno.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics