Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 1 of 25
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Ove je poruke Doris poslala mužu prošlo Valentinovo, a nedavno su skinuli prstenje
Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na ruci.
RT-ovu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu odnedavno prate šuškanja kako je došlo do krize u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a čini se kako su problemi počeli u veljači ove godine, i to nakon Valentinova.
No, ono što je sada zaintrigiralo javnost jest screenshot poruka koje je Doris poslala Borisu na Valentinovo prošle godine, a koje je Boris prethodno sam objavio na svom Instagram profilu, koji je odnedavno zaključan za javnost. Boris je tada njima nasmijao pratitelje. Doris mu je u tim porukama poručila da "stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, kad se vrati doma stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer". No, ni to nije bilo sve.
"Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzeti iz ormara crni sako i doći po svoju voljenu ženicu u 12.30", poručila je još i na kraju mu je poželjela sreću i poručila: "Nemoj što zaboraviti..." Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tijekom kuhanja, nije nosila vjenčani prsten. Zajedno su se mogli vidjeti još na rođendanu sina Donata 16. veljače u jednom zagrebačkom restoranu, no čini se kako ni tada Doris nije imala prsten.
Foto: Screenshot Posljednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfie s kraja siječnja na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a tjedan dana prije isti se prizor mogao vidjeti i na njezinoj ruci. Boris je na jedno vrijeme čak bio i potpuno deaktivirao svoj Instagram profil. Doris i Boris vjenčali su se u rujnu 2013. u njihovom rodnom Zadru, a Doris koja se tada bavila samo glumom bila je nekoliko mjeseci trudna.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/ove-je-poruke-doris-poslala-muzu-na-valentinovo-i-nakon-toga-su-skinuli-prstenja-1409175 - www.vecernji.hr
...........................................
Sad molim lijepo nekog upućenijeg u hrvatske celebritije...
Tko je ta osoba, ne sjećam je se ni po čemu i tek zadnjih dana vidim po portalima vrvi.
Ne razumijem, kako to da ima pozornost medija. Priznajem ne pratim odveć stanje na trash sceni ali šta je ovo.!?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
tre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
a to je znači....e pa čestitam
2015-08-06
ne bi volio biti muz doris ni za brdo karamela"stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, kad se vrati doma stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer". No, ni to nije bilo sve.
"Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzeti iz ormara crni sako i doći po svoju voljenu ženicu u 12.30",
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
Voditeljica Narodnog radija.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
i to dok kuha...nije cudo da je ostavio sve i pobjegaomutava baštarda wrote:Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
2014-04-12
mutava baštarda wrote:Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
B ilo je prije par mjeseci...top vijest doris pinčić rogoznica kupila kuću....
O čemu se radi!?
Jadranka Matković ulovila grdobinu od 5 kila.
Jelena Pavlović se udala.
Ne ali Doris pinčić Rogoznica kupila kuću :D
2015-08-06
Spavan do podne.
Neka drolja očito. Nikad čuja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Spavan do podne.
Ni ja, tek zadnej vrijeme nešto po portalima...nemam pojma tko je ta osoba ali posvuda a ništa konkretno.......bezveze
i onda vidiš ovu poruku suprugu
frikuša koja se eto smije uvijek i na sve :D
2015-08-06
melkior wrote:
ok ali što...manje više prosjek
2015-08-06
i ja imam peglu.mutava baštarda wrote:Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
negdje. volim peglat.
2014-12-30
pa nemam pojma o njenom privatnom životu i boli me uvo za to, govorim o svom utisku kad je vidim na TVumutava baštarda wrote:Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
Kupila kuću i koliko čitam taman diplomirala i mužu noga u guzicu i on plaća alimentaciju , ona sama s dicom u kući , diplomirala.....vidi se da je djevica.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Vedra i simpatična, a muž mora opeglat mašinu robetre wrote:voditeljica na HTVu, dobro jutro hrvatska. Izrazito lijepa vedra i simpatična ženica
B ilo je prije par mjeseci...top vijest doris pinčić rogoznica kupila kuću....
O čemu se radi!?
Jadranka Matković ulovila grdobinu od 5 kila.
Jelena Pavlović se udala.
Ne ali Doris pinčić Rogoznica kupila kuću :D
Šta reče ? Lijepa i vesela.
Ima san ja vake pa su one dobile nogu a ne ovo šta je ovaj lik napravija i sad nit kućeta ni mačeta idući 15 - 20 godina dvije alimentacije , kupija kuću , ona ga izbacila , usput još i diplomirala.
Proračunata i samo je pare zanimaju. Lijepa i vesela. Aj tko ih ne zna skupo bi ih platija.
Makni se ća od tih karijeristica. Ciganku oženi nemoj to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam da će me ekipa jebača popljuvat.
ružna je. i nije bitno ni to. ima zle oči.
nemrem smislit takve oči.
2014-12-30
Ja pročitao "razvodnio se..."...ni to ne bi bilo pogrešno.
veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
Nije ženska ružna ali nije ništa posebno...smije se...baci breašno njoj je smiješno :)
2015-08-06
ovo nije tema o karolini vidakovic kristoveber wrote:
- znam da će me ekipa jebača popljuvat.
2014-04-12
gle, pojam ljepote je osobanepikur37 wrote:veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
Nije ženska ružna ali nije ništa posebno...smije se...baci breašno njoj je smiješno :)
ružna je. i nije to bitno. ima zle oči.
2014-12-30
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se