Boris Novković se razvodi po 4 puta
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta
Pa velim: normalan muškarac ;P Kakvo te sad crnjenje roda spopalo?Maggie19 wrote:Ne crni rod polazeci od Borisa (ili od sebe, mozda);-DOh_Femder wrote:To se kolokvijalno veli: normalan muškaracMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Niste vi tako losi ;-^^
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
2014-12-30
A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
2014-12-30
veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
Nije čak generacijska
Nego svjetonazorska
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
osim tvoje frendice, možda megi ne bu me nitko osudil. to pojebeš i odeš.Hektorović wrote:veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
Nije čak generacijska
Nego svjetonazorska
2014-12-30
Ovaj, da je u Hollywoodu, ozenio bi se 15 puta..kad na ove nase prilike moze ovako..;-DOh_Femder wrote:Pa velim: normalan muškarac ;P Kakvo te sad crnjenje roda spopalo?Maggie19 wrote:Ne crni rod polazeci od Borisa (ili od sebe, mozda);-DOh_Femder wrote:To se kolokvijalno veli: normalan muškaracMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Niste vi tako losi ;-^^
Stara dobra poslovica ;-)veber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
a kaj buš s tim?Maggie19 wrote:Stara dobra poslovica ;-)veber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
ne zna ni mikrovalnu otvorit.
2014-12-30
Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Tezak karakter ce bit prije;-D
možda on njih nemre trpit.Noor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
čemu isključivost?
možda je on žrtva.
2014-12-30
Pa rekao si: tko sa djecom spava...veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
to kada te potomci zapišaju.Oh_Femder wrote:Pa rekao si: tko sa djecom spava...veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:pa tko s djecom liježe, popišan se budi.Maggie19 wrote:A, ovo se narocito (brzo) događa kad ozenis zenu koja ti moze biti kcer ;-@
ova nije dijete.
2014-12-30
Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu bojuNoor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Ništa ja ne znam. U svakom slučaju, sumnjiv si mi, hebefiličaru nijedanveber wrote:to kada te potomci zapišaju.Oh_Femder wrote:Pa rekao si: tko sa djecom spava...veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:A nije ni pedofil lako bitiveber wrote:
pa tko s djecom liježe, popišan se budi.
ova nije dijete.
Nije on jadan kriv. Nije se nikad pravo oporavio od moje cipele ...
Guest- Guest
baš je šupak... još ju pita jel ona to ozbiljno umjesto da joj ode pomoć stvari spremit u kofer...Oh_Femder wrote:Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu bojuNoor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ekipa koristi veber servis kada želi u kino, večeru ili se malo maknut od dječurlije. jedan kolega forumaš me zamolio da pričuvam dijete. više me izjebala mačka da ju nahranim nego dijete.Oh_Femder wrote:Ništa ja ne znam. U svakom slučaju, sumnjiv si mi, hebefiličaru nijedanveber wrote:to kada te potomci zapišaju.Oh_Femder wrote:Pa rekao si: tko sa djecom spava...veber wrote:nije stvar pedofilijie čim je punoljetna. generacijska razlika.Oh_Femder wrote:
A nije ni pedofil lako biti
ova nije dijete.
nakon večere smo se posvetili dubokom snu i kontemplaciji.
Last edited by veber on 2/9/2020, 21:10; edited 1 time in total
2014-12-30
jadan, 4x naletio na krivu...a i jos ce koji putveber wrote:možda on njih nemre trpit.Noor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
čemu isključivost?
možda je on žrtva.
Aaaaa, ovo je Boris Novković?Oh_Femder wrote:Ma fakat, koja to može otrpit kad šupak izabere krivu bojuNoor wrote:Nego što, ne može to ni jedna dugo trpitMaggie19 wrote:Cini se meni da je on ima problema sa zenama i puno prije '52..
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Boris na dnu
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović