Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
Page 1 of 1
Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
Vanessa Trump, Donald Trump Jr.’s Wife, Files for Divorce
“After 12 years of marriage, we have decided to go our separate ways,” the couple said in a joint statement. “We will always have tremendous respect for each other and our families. We have five beautiful children together and they remain our top priority. We ask for your privacy during this time.”
https://www.nytimes.com/2018/03/15/us/trump-jr-divorce-vanessa.html
----------------------
Eto ti ...
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
Ne treba se ženiti manekenkom.
crvenkasti-
2014-04-17
kaže kako previše radi, da je stalno na poslu ili putuje, nikad ga nema doma
...ženska logika
...ženska logika
Guest- Guest
A voli njegovu lovu. Koju je stekao radeći.HDZ u srcu wrote:kaže kako previše radi, da je stalno na poslu ili putuje, nikad ga nema doma
...ženska logika
Sjećam se jednog jarana iz Sarajeva. RAdio ko konj, pokrenuo privatni posao, dobro zarađivao, a njegova hanuma koja nije radila ništa dakako, kuka - nikad te nema, mene zapostavljaš, zaboli tebe, ne bi se ni sjetio godišnjica i bračnih jubileja, jebe se tebi za mene, romantičan si ko traktor ... i tako.
RAzbolio se čovjek i morao sve bataliti, nešto s bubrezima, prodao biznis i živio relativno pristojno od skupljene love, ali ona sad opet kuka - šta si se zalijepio za moju suknju, samo tu čitaš novine i motaš daljinski, samo po kauču s guza na guz, jedino što radiš je da šetaš cuku, pun mi te kurac više, ne mogu da te gledam tako ljenog i beskorisnog, daj radi nešto ... nešto ... vidi komšiju ovog i onoga čovjek radi, sposoban ...
E pa ko bi njima ugodio u MP3.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa ima kokoši koje svaku moguću situaciju pretvore u razlog za kvocanje po mozgu.Ringo10 wrote:A voli njegovu lovu. Koju je stekao radeći.HDZ u srcu wrote:kaže kako previše radi, da je stalno na poslu ili putuje, nikad ga nema doma
...ženska logika
Sjećam se jednog jarana iz Sarajeva. RAdio ko konj, pokrenuo privatni posao, dobro zarađivao, a njegova hanuma koja nije radila ništa dakako, kuka - nikad te nema, mene zapostavljaš, zaboli tebe, ne bi se ni sjetio godišnjica i bračnih jubileja, jebe se tebi za mene, romantičan si ko traktor ... i tako.
RAzbolio se čovjek i morao sve bataliti, nešto s bubrezima, prodao biznis i živio relativno pristojno od skupljene love, ali ona sad opet kuka - šta si se zalijepio za moju suknju, samo tu čitaš novine i motaš daljinski, samo po kauču s guza na guz, jedino što radiš je da šetaš cuku, pun mi te kurac više, ne mogu da te gledam tako ljenog i beskorisnog, daj radi nešto ... nešto ... vidi komšiju ovog i onoga čovjek radi, sposoban ...
E pa ko bi njima ugodio u MP3.
ima i takvih muških, ali zanemarivo u odnosu na žene, istina.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aaaah, tako i moje bivse, nikad te nema , ti po baustelama i to
e sad bi dosle na baustelu, srecom ne dozvole im inace bi mi se uselile u kontejner da mi ometaju teskosteceni mir i tandrkanje po forumu :)
e sad bi dosle na baustelu, srecom ne dozvole im inace bi mi se uselile u kontejner da mi ometaju teskosteceni mir i tandrkanje po forumu :)
2014-04-12
blazena baustela,maggie13 wrote:ahahahaha..i skoncat ces tamo..sve samo da te se ne dokopaju ;-DLeviathan2 wrote:aaaah, tako i moje bivse, nikad te nema , ti po baustelama i to
zamisli kako je kad se njih dvije udruze :(
nest sam poceo kopat po kini, mozda ima kakva baustela koja bi mi odgovarala kod njih
ono, da se previse ne radi a da je fino placeno
hebemti, htjeo sam pobjeci u pleme, al odem ja u selo one vec tamo, ko da znaju kad cu krenut
a mozda me nadziru
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump - inauguracija
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 1 of 1