Boris Novković se razvodi po 4 puta
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta
epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
Uskoro dolazi I cjepivo, ekonomski oporavak ce biti brz.
longi ce naci curu
Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D
Hercegbosanka naravno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Normalna cura sa faksom. Smijeh.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
longi ce naci curu
Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D
Hercegbosanka naravno.
divotica jedna...još samo da je kršna
ipak treba ovog našeg kaštelanskog vola uhvatiti za vrat
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.
2014-04-11
jel' naša? S iskaznicom ili samo simpatizera.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
longi ce naci curu
Hercegbosanka naravno.
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.
longi ce naci curu
Hercegbosanka naravno.
Visoka, pristojna, pobožna, ima tradicionalne vrijednosti
Takva bi Raya dovela u red...
2018-04-10
RayMabus wrote:Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.
E nije, rekoh radi u obrazovanju... cura je entuzijast.
2018-04-10
Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:jel' naša? S iskaznicom ili samo simpatizera.
A čuješ imam frendice i u samom vrhu organizacije XD
2018-04-10
Mora nać nekog svog ranga tko isto ima faks. Ja i ona nismo par.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.
E nije, rekoh radi u obrazovanju... cura je entuzijast.
2014-04-11
RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
Ova je vesela i odgojno nastrojena.
Pedagog.
2018-04-10
Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...
Iako joj u biti ne želim tebe :D Može ona bolje...
2018-04-10
I ove su bile. Nismo par. Ima faks. Ona ima svoj film šta oće a to ti u biti i ti moraš biti neka faca , karikera , pristojan posao i tako ta priča. Karijera. Ništa to.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
2014-04-11
Da , može ona bolje. Znam.Hektorović wrote:Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...
2014-04-11
RayMabus wrote:I ove su bile. Nismo par. Ima faks. Ona ima svoj film šta oće a to ti u biti i ti moraš biti neka faca , karikera , pristojan posao i tako ta priča. Karijera. Ništa to.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
Pa nije završila ekonomiju nego predškolski odgoj... ne traži lovu nego ljubav.
Ti odmah u negativu ideš...
2018-04-10
RayMabus wrote:Da , može ona bolje. Znam.Hektorović wrote:Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...
ostaje ti drkica na modnog mačka...
2018-04-10
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Da , može ona bolje. Znam.Hektorović wrote:Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...
ostaje ti drkica na modnog mačka...
Prije na ovo
Ima žena. Naletit će ona sama. A ako ne naletit nikom ništa. Stanove ostavljam sestri i nečacima. Nek se same snalaze tko će ih jebat. Meni kad naleti sama i padne seks to je to.
2014-04-11
Pa nek traži. Ja joj ne mogu pomoć. Ja ne tražim ljubav.Hektorović wrote:RayMabus wrote:I ove su bile. Nismo par. Ima faks. Ona ima svoj film šta oće a to ti u biti i ti moraš biti neka faca , karikera , pristojan posao i tako ta priča. Karijera. Ništa to.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
Pa nije završila ekonomiju nego predškolski odgoj... ne traži lovu nego ljubav.
Ti odmah u negativu ideš...
2014-04-11
A na modnog mačka nek drka Momčilo skupa sa ta dva kera.
Ja drkam na šta ja oču jer sam bi seks a modni mačak sasvim sigurno nije među njima.
Ja drkam na šta ja oču jer sam bi seks a modni mačak sasvim sigurno nije među njima.
2014-04-11
Longi ako nisi primjetio, ne dovodimo mi cure u red za tebe (makar ti dajem dosta toga za pravo) nego tebe u red za njih :)
Guest- Guest
Po tebi su 75% zdravih žena nimfomanke Drugim riječima, te koje ti znaš očito s tobom nisu iskrene Inače, osobno su mi najdraže ove koje se sve nešto prenemažu, ali kad joj ufitiljiš tvrdu žilu i pogodiš živac, još ako pri tom rokćeš ko nerast kog su nakon tri godine konačno pustili kod krmače, onda se raspomame ko vještice iz Salema dvaput, triput, petput dnevno, samo deri dok derati možeš. I poslije se opet prave fine dame katoličke ;Dmentalitet wrote:Oh_Femder wrote:Žena mlada, ima potrebe, a ovaj stari konj, pe'cet i dvi u gujsci, ne mere on više od jednom tjedno, a kamoli dvaput dnevno ;P
A i ti imash iskustva sa zenama..Dodushe mozda si naletio na kakvu nimfomanku ali normalnoj zeni i ne treba dva puta dnevno posebno ako je napravljeno kvalitetna predigra koja moze da traje danima..Njeznosti,,paznja ...druzenje kod pripravljanja jela..recimo gledate neki film..zagrljeni...koja pusa onako u prolazu..i da ne nabrajam pa onda neka vecherica dobro vino i sex na ex..Dakle ..ne treba mu fizikalac koji ce hopsati deset minuta ..bog te jebo...pravi mushkarac od svake zene napravi malo umiljato mache koje prede zadovoljno..naravno ako ima potencijala ako nema ,,bjezi sto dalje od takve..Njmu se moze jer ima veliki izbor samo je jebeno medju njima pronaci iskrenu zenu koja nije glumica..i ne trchi za slavom i lovom..E tu treba biti jebeno oprezan,,inache svakom mushkarcu pashe mladja zena najmanje 10 godina ..To je dokazala povijest a i znanost..pa samo je dovoljno pogledati mushku i zensku djecu i vidjeti kako zenskice brze sazrijevaju i znaju shto hoce od mushkica..Kad imash najmanje 10 godina mladju to se zove harmonija prirode::))
A te koje ti prodaju ananase o tome da im kao ne treba fizikalac, te ti zapravo posredno vele da si ti osrednji jebač, samo što ti ne žele povrijediti tvoje osjećajčiće
Similar topics
» Boris na dnu
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
Page 7 of 11