ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boris Novković se razvodi po 4 puta

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 7 Empty Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:26

epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.

Uskoro dolazi I cjepivo, ekonomski oporavak ce biti brz.

longi ce naci curu

Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D

Hercegbosanka naravno.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 7 Empty Re: Boris Novković se razvodi po 4 puta

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:28

Normalna cura sa faksom. Smijeh.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 3 Sep - 18:29

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:Sezona je gotova, sada ce vladin expertni tim poduzeti mjere I suzbiti epidemiju.

longi ce naci curu

Znam jednu smišnu, simpatićnu iz Splita... normalna cura sa faxom, radi u obrazovanju... Nema dečka :D

Hercegbosanka naravno.

divotica jedna...još samo da je kršna

ipak treba ovog našeg kaštelanskog vola uhvatiti za vrat
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:30

Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Thu 3 Sep - 18:31

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

longi ce naci curu

Hercegbosanka naravno.

jel' naša? S iskaznicom ili samo simpatizera.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:32

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

longi ce naci curu

Hercegbosanka naravno.

Visoka, pristojna, pobožna, ima tradicionalne vrijednosti

Takva bi Raya dovela u red...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:33

RayMabus wrote:Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.

E nije, rekoh radi u obrazovanju... cura je entuzijast.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:33

Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:34

mutava baštarda wrote:jel' naša? S iskaznicom ili samo simpatizera.  

A čuješ imam frendice i u samom vrhu organizacije XD
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:34

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Ništa te s faksom. To je odma prekriženo. Karijeristica. Ništa to.

E nije, rekoh radi u obrazovanju... cura je entuzijast.
Mora nać nekog svog ranga tko isto ima faks. Ja i ona nismo par.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:34

RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.

Ova je vesela i odgojno nastrojena.

Pedagog.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:37

Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...

Iako joj u biti ne želim tebe :D Može ona bolje...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:38

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Te s faksom moraju nać nekog sebi ravna. Ima san već veze s par njih. Smatraju me seljačinom. Nismo par.

I ove su bile. Nismo par. Ima faks. Ona ima svoj film šta oće a to ti u biti i ti moraš biti neka faca , karikera , pristojan posao i tako ta priča. Karijera. Ništa to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:38

Hektorović wrote:Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...

Da , može ona bolje. Znam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:39

RayMabus wrote:
Hektorović wrote:

I ove su bile. Nismo par. Ima faks. Ona ima svoj film šta oće a to ti u biti i ti moraš biti neka faca , karikera , pristojan posao i tako ta priča. Karijera. Ništa to.

Pa nije završila ekonomiju nego predškolski odgoj... ne traži lovu nego ljubav.

Ti odmah u negativu ideš...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Sep - 18:40

RayMabus wrote:
Hektorović wrote:Fakat se mislim kako bi te jedna takva cura možda izvadila iz depre... i sriktala...

ostaje ti drkica na modnog mačka...

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 7 118506238_3273815866071316_6976779031326160931_n.jpg?_nc_ht=instagram.fsjj1-1.fna.fbcdn
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:45

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

ostaje ti drkica na modnog mačka...

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 7 118506238_3273815866071316_6976779031326160931_n.jpg?_nc_ht=instagram.fsjj1-1.fna.fbcdn

Prije na ovo

Boris Novković se razvodi po 4 puta - Page 7 265_1000

Ima žena. Naletit će ona sama. A ako ne naletit nikom ništa. Stanove ostavljam sestri i nečacima. Nek se same snalaze tko će ih jebat. Meni kad naleti sama i padne seks to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:46

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:
Hektorović wrote:

Pa nije završila ekonomiju nego predškolski odgoj... ne traži lovu nego ljubav.

Ti odmah u negativu ideš...
Pa nek traži. Ja joj ne mogu pomoć. Ja ne tražim ljubav.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Sep - 18:56

A na modnog mačka nek drka Momčilo skupa sa ta dva kera.

Ja drkam na šta ja oču jer sam bi seks a modni mačak sasvim sigurno nije među njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Sep - 19:00

Longi ako nisi primjetio, ne dovodimo mi cure u red za tebe (makar ti dajem dosta toga za pravo) nego tebe u red za njih :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Thu 3 Sep - 19:00

mentalitet wrote:
Oh_Femder wrote:Žena mlada, ima potrebe, a ovaj stari konj, pe'cet i dvi u gujsci, ne mere on više od jednom tjedno, a kamoli dvaput dnevno ;P

A i ti imash iskustva sa zenama..Dodushe mozda si naletio na kakvu nimfomanku ali normalnoj zeni i ne treba dva puta dnevno posebno ako je napravljeno kvalitetna predigra koja moze da traje danima..Njeznosti,,paznja ...druzenje kod pripravljanja jela..recimo gledate neki film..zagrljeni...koja pusa onako u prolazu..i da ne nabrajam pa onda neka vecherica dobro vino i sex na ex..Dakle ..ne treba mu fizikalac koji ce hopsati deset minuta ..bog te jebo...pravi mushkarac od svake zene napravi malo umiljato mache koje prede zadovoljno..naravno ako ima potencijala ako nema ,,bjezi sto dalje od takve..Njmu se moze jer ima veliki izbor samo je jebeno medju njima pronaci iskrenu zenu koja nije glumica..i ne trchi za slavom i lovom..E tu treba biti jebeno oprezan,,inache svakom mushkarcu pashe mladja zena najmanje 10 godina ..To je dokazala povijest a i znanost..pa samo je dovoljno pogledati mushku i zensku djecu i vidjeti kako zenskice brze sazrijevaju i znaju shto hoce od mushkica..Kad imash najmanje 10 godina mladju to se zove harmonija prirode::))
Po tebi su 75% zdravih žena nimfomanke  cat Drugim riječima, te koje ti znaš očito s tobom nisu iskrene  ;)  Inače, osobno su mi najdraže ove koje se sve nešto prenemažu, ali kad joj ufitiljiš tvrdu žilu i pogodiš živac, još ako pri tom rokćeš ko nerast kog su nakon tri godine konačno pustili kod krmače, onda se raspomame ko vještice iz Salema  :O dvaput, triput, petput dnevno, samo deri dok derati možeš. I poslije se opet prave fine dame katoličke ;D 

A te koje ti prodaju ananase o tome da im kao ne treba fizikalac, te ti zapravo posredno vele da si ti osrednji jebač, samo što ti ne žele povrijediti tvoje osjećajčiće :P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics