ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 4 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by Eroo Fri 14 Aug - 19:53

Ringo10 wrote:O zivotu u Rusiji mogu govoriti oni koji su bili tamo izvjesno vrijeme...A ne neke reklakazala price nekakvi toboznjih tajnica
Kao na primjer ti, ali najviše znaš o Rusiji. Nema svatko staklenu kuglu kao ti, jbga. :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 4 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by Leviathan2 Fri 14 Aug - 19:58

Eroo wrote:
Ringo10 wrote:O zivotu u Rusiji mogu govoriti oni koji su bili tamo izvjesno vrijeme...A ne neke reklakazala price nekakvi toboznjih tajnica
Kao na primjer ti, ali najviše znaš o Rusiji. Nema svatko staklenu kuglu kao ti, jbga. :D
suti tamo :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 14 Aug - 21:32

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:prosječna plaća u rusiji je oko 40 000 rublji a to je oko 4000 kuna, životni troškovi izvan moskovlja su oko 80% troškova u hrvatskoj, dok je moskovlje i sama moskva jebeno skupa... a da to baš i nije bajno okruženje za život govori ti očekivano doživljenje koje je ispod 70 god,
moskva  nije apsolutno skupa,
cista laz, skupo jest sto je svagdje skupo pa tako i stanovi u centralnom djelu moskve, 
skup je sankt petersburg
u moskvi su place jebacke
a prosjecni zivotni vjek se popeo na 72 godine
konzumacija alkohola ip pala za pola
zdravstvena zastita besplatna, hrana u skolama besplatna, knjige besplatne, prijevoz za djecu besplatan
materinski kapital plus djecji doplatak
ima 3 djece, drzava ti otplacuje 40% kredita za stan, a ako su ti primanja niska i 60%
i hrrrrpa drugijeh subsidija
no, kao sto rekoh, daj coeku 100 000 eura placu, moze i milion, uvijek ce bit malo i takvi su najglasniji
svi ljudi zive u zabludama o rusiji, otidji vidi i onda budi siguran  da je to tako, a rekla kazala i info iz jutarnjeg, jebes to
ja sam isto ocekivao zaostaliju rusiju kad sam prije 2 godine isao, no nije bilo ocekivano
proslu zimu sam bio kod brata na 3 dana, nij epuno al dovoljno da malo pronjuskam okolo po gradu i okolici,
Mjesečni najam jednosobnog apartmana u predgrađu= 467.89€
Cijena kvadratnog metra apartmana u predgrađu= 2,105.34€

Putni proračun za obitelj s 1 djetetom= 126.19€
Mir= Loše
Sigurnost u prometu= Loše
1 mjesec vode, plina, struje za stan od 80 m2= 117.18€
Par kožnih cipela za odijelo= 106.35€
Traperice= 77.02€
Par Nike tenisica= 80.43€
Hrana za dvoje u restoranu= 34.36€

1 kilogram rajčica= 1.97€

Jedan kilogram lokalnog sira= 7.79€

Jedan kilogram pilećih krilca= 3.83€

Jedna štruca kruha (250g)= 0.275€
Minimalna plaća u Moskva= 161€
Prosječna plaća u Moskva= 926.37€
Plaća računovođe Moskva= 947.85€
Plaća arhitekta Moskva= 1,128.52€
Plaća za čuvanje djeteta Moskva= 369.35€
Plaća konobara Moskva= 550.91€
Plaća zidara Moskva= 634.57€
ovo su cijene u realnom vremenu, znači sad u ovom trenutku... ti tvoji levi subjektivni doživljaji su nepotrebni kao i što pojedinci hoće opjevati pomirbu hrvata i četnika... potpuno nepotrebno i neutemeljeno na objektivnim činjenicama
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 14 Aug - 21:42

Leviathan2 wrote:moskva  nije apsolutno skupa,
Nek je skupa, samo da ima. Ja san bio zadnji put u Moskvi kad je raspadao CCCP.
Nisi mogao popit kavu, pojesti sendvič...Za sladoled si čekao u redu u kilometarskoj koloni. Ne lažem.
I što mi je bilo posebno zanimljivo, pitam Rusa  koji čeka u redu: - Što se prodaje? Veli: - Ja ne znaju. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 14 Aug - 21:59

8 out of Belarus's 10 largest companies by revenue are striking (

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 4 274c

):
1 Mazyr oil refinery

2 Naftan

3 Gazprom Transgaz
4 Belaruskali

5 Belarusian Steel Works

6 Hrodna Azot

7 BelAZ factory

8 Minsk Tractor Works

9 Savushkin Product
10 Minsk automotive factory

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 14 Aug - 22:11

Pukovnik iz GRU traži ostavku
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 14 Aug - 22:18

on ako ne uspije zgiljati, bojim se da tih 30 milijardi što je sfrkao ne bude stigao trošiti...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 14 Aug - 22:22

michaellcmacha wrote:on ako ne uspije zgiljati, bojim se da tih 30 milijardi što je sfrkao ne bude stigao trošiti...

Navodno ide u Tursku, izgleda Rusi ga ne žele
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Fri 14 Aug - 23:37

Ringo10 wrote:I kad sve ovo vidim pocinjem sumnjati da je budala stvarno krivotvorila izbore
Dobro jutro, Margareta ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 15 Aug - 0:03

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 4 EfaVR5aWoAIA5ib?format=jpg&name=900x900
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 15 Aug - 0:04

Oh_Femder wrote:
Ringo10 wrote:I kad sve ovo vidim pocinjem sumnjati da je budala stvarno krivotvorila izbore
Dobro jutro, Margareta ;P

divna pjesma...:)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 15 Aug - 0:06

Kheh..tako prije nego ću se oženiti, punica na balkonu ispraća nas, ja i buduća žena odlazimo autom...maše ona mašemo mi a ja zapjevam: ljubi sam vašu kćer :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 15 Aug - 0:27

Nudi mu se ponavljanje izbora, naravno sve da bude fer i otvoreno.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 15 Aug - 0:38

Hektorović wrote:Nudi mu se ponavljanje izbora, naravno sve da bude fer i otvoreno.
tek to mu se ne isplati ako zna da je ove prve izgubio sad bi ga satralo da bi to bila dodatna sramota i za njega i za držvu samu po sebi...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Aug - 2:59

Eroo wrote:
Leviathan2 wrote:moskva  nije apsolutno skupa,
Nek je skupa, samo da ima. Ja san bio zadnji put u Moskvi kad je raspadao CCCP.
Nisi mogao popit kavu, pojesti sendvič...Za sladoled si čekao u redu u kilometarskoj koloni. Ne lažem.
I što mi je bilo posebno zanimljivo, pitam Rusa  koji čeka u redu: - Što se prodaje? Veli: - Ja ne znaju. :D
istina
90 tih je bilo gore nego na balkanu

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Aug - 3:08

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:prosječna plaća u rusiji je oko 40 000 rublji a to je oko 4000 kuna, životni troškovi izvan moskovlja su oko 80% troškova u hrvatskoj, dok je moskovlje i sama moskva jebeno skupa... a da to baš i nije bajno okruženje za život govori ti očekivano doživljenje koje je ispod 70 god,
moskva  nije apsolutno skupa,
cista laz, skupo jest sto je svagdje skupo pa tako i stanovi u centralnom djelu moskve, 
skup je sankt petersburg
u moskvi su place jebacke
a prosjecni zivotni vjek se popeo na 72 godine
konzumacija alkohola ip pala za pola
zdravstvena zastita besplatna, hrana u skolama besplatna, knjige besplatne, prijevoz za djecu besplatan
materinski kapital plus djecji doplatak
ima 3 djece, drzava ti otplacuje 40% kredita za stan, a ako su ti primanja niska i 60%
i hrrrrpa drugijeh subsidija
no, kao sto rekoh, daj coeku 100 000 eura placu, moze i milion, uvijek ce bit malo i takvi su najglasniji
svi ljudi zive u zabludama o rusiji, otidji vidi i onda budi siguran  da je to tako, a rekla kazala i info iz jutarnjeg, jebes to
ja sam isto ocekivao zaostaliju rusiju kad sam prije 2 godine isao, no nije bilo ocekivano
proslu zimu sam bio kod brata na 3 dana, nij epuno al dovoljno da malo pronjuskam okolo po gradu i okolici,
Mjesečni najam jednosobnog apartmana u predgrađu= 467.89€
Cijena kvadratnog metra apartmana u predgrađu= 2,105.34€

Putni proračun za obitelj s 1 djetetom= 126.19€
Mir= Loše
Sigurnost u prometu= Loše
1 mjesec vode, plina, struje za stan od 80 m2= 117.18€
Par kožnih cipela za odijelo= 106.35€
Traperice= 77.02€
Par Nike tenisica= 80.43€
Hrana za dvoje u restoranu= 34.36€

1 kilogram rajčica= 1.97€

Jedan kilogram lokalnog sira= 7.79€

Jedan kilogram pilećih krilca= 3.83€

Jedna štruca kruha (250g)= 0.275€
Minimalna plaća u Moskva= 161€
Prosječna plaća u Moskva= 926.37€
Plaća računovođe Moskva= 947.85€
Plaća arhitekta Moskva= 1,128.52€
Plaća za čuvanje djeteta Moskva= 369.35€
Plaća konobara Moskva= 550.91€
Plaća zidara Moskva= 634.57€
ovo su cijene u realnom vremenu, znači sad u ovom trenutku... ti tvoji levi subjektivni doživljaji su nepotrebni kao i što pojedinci hoće opjevati pomirbu hrvata i četnika... potpuno nepotrebno i neutemeljeno na objektivnim činjenicama
eto
ti sad ispade pametniji i znas bolje preko interneta nego ja koji sam i jeo tamo i spavao tamo i pio
to se zove objektivnost :D
miha, zavrsili smo razgovor,  
ja ne iscem po internetu americke cjene da dokazem da je tamo zivot skup
naravno da ima cjena za svaciji dzep i u rusiji i americi
meni moskva nije skupa, dok spetersburg jest
ekatarinburg je jos jeftiniji
tula jos jeftinija a o ostalim djelovima necu pricat
tako, ajd da zavrsimo razgovor, kad se vratis iz moskve onda cemo nastavit

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Aug - 3:09

Hektorović wrote:Nudi mu se ponavljanje izbora, naravno sve da bude fer i otvoreno.
a rusi su ga ljepo opominjali zadnje 2 godine nek se ne zaigrava sa sjedenjem na 2 stolice
sad ce sjedit na kurcu

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 15 Aug - 3:52

Leviathan2 wrote:
a rusi su ga ljepo opominjali zadnje 2 godine nek se ne zaigrava sa sjedenjem na 2 stolice
sad ce sjedit na kurcu
MA kreten

Treba ga smijeniti i tu su u pravu

ALi pitanje je šta kad ga smijeniš. Jer treba izbjeći vakuum vlasti koji vodi u kaos i anarhiju. A to mnogi ne shvaćaju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 15 Aug - 3:54

Hektorović wrote:Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 4 EfaVR5aWoAIA5ib?format=jpg&name=900x900
Neće ih niko ni prisiljavati da budu dio Rusije.

ALi bojim se da drugoga izbora nemaju. Osim toga tamo postoje vrlo proruski regioni koji i jesu originalno ruske regije poklonjene Bjelorusiji od strane boljševika i pokušaj prelaska u Zapadnu sferu bi lako mogao dovesti do cijepanja zemlje.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 15 Aug - 4:02

Eroo wrote:
Ne znam i zato i ne pametujem o tome kao vi koji sve znate a niste nosa promolili u Rusiju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 15 Aug - 4:05

Hektorović wrote:Upravo su vratili Wagnerovce u Rusiju.
Jedan sa dvojnim državljanstvom je ostao u Bjelorusiji. E sad ne znam je li ostao u zatvoru ili je pušten i ostao u Bjelorusiji svojom voljom
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics