Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
Pusti kriza mu je a računi se moraju platit.michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebeš Bjelorusiju. Sad će utakmica. Nek se oni snalaze kako god oće. Nisu dio EU nit će ikad bit. Rade za 200 eura.
Režim u Bjelorusiji je izgleda jedino Srbima bitan
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-jedini-u-regiji-cestitao-lukasenku-ciju-pobjedu-eu-ne-priznaje-srbija-mudro-suti/200819134
Hr nije ni brige. Nek se snalaze sami. Realnost je da je Lukašenko diktator i idu mu sankcije.
Režim u Bjelorusiji je izgleda jedino Srbima bitan
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-jedini-u-regiji-cestitao-lukasenku-ciju-pobjedu-eu-ne-priznaje-srbija-mudro-suti/200819134
Hr nije ni brige. Nek se snalaze sami. Realnost je da je Lukašenko diktator i idu mu sankcije.
2014-04-11
Šta ga odmah zajebavate, da znate koju je muku mora mučiti da ga rujka ne ostavi zbog izgubljenog posla, ne bu ste virovali. Neka nama robija
Bjelorusija je poklonila Srbiji neke Migove itd i povezani su al realno koga brige.
Previše su daleko na sjeveru. Baltik.
2014-04-11
https://www.blic.rs/vesti/svet/odlazi-odlazi-pocelo-okupljanje-u-minsku-demonstranti-traze-oslobadanje-uhapsenih/2l3nvn7
gotov je :)
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
ko ga jebe, što je dizo kredit za vrtnu kućicu u baden wurtembergu, i kupovo dva auta, jedan za do autobusa kojim ide na poso, a drugi da se otpelja do vrtne kućice... više mu ni do rujke nije, viš da veli da se mora drkanja ostavit, sad je gornja glava u pitanju, tetka mu je izgleda već kupila kartu za gunju...AlfaOmega wrote:Šta ga odmah zajebavate, da znate koju je muku mora mučiti da ga rujka ne ostavi zbog izgubljenog posla, ne bu ste virovali. Neka nama robija
2015-08-08
Nakon 26 godina na vlasti dopizdiš svskom pa da si najbolji. Siti su ga.pizzon wrote:https://www.blic.rs/vesti/svet/odlazi-odlazi-pocelo-okupljanje-u-minsku-demonstranti-traze-oslobadanje-uhapsenih/2l3nvn7
Putin će ga zaštit al relano potrebna su neka nova lica pa makar i kozmetiče promjene. Dopizdi gledat nekog 26 godina na vlasti.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Pazi glupog policajca koji ne kuzi pola kurca,,Povijest je pokazala da se nikada ti narodi sa Balkana ..posebno iz bivshe YU nisu glozili i ratovali dok god nije doshla neka svetska sila i pochela muljati i zavadjati te glupe narode..Ljudi su toliko glupi i ne samo glupi nego i pokvareni kao shto si ti..Pa lako se kurchi i prodavati ciglu na Kvatricu kada cijela shkvadra stoji iza tebe a na suprot nje jedan chovjek .Tako i hrvati kroz cijelu povijest (ne svi hrvati ,,ima ih i normalnih i ponosnih ,,poshtenih ali sve vishe su u manjini jer virus korona nije toliko opasan kao shto je virus 'rvatskog mentaliteta) a posebno u zadnjih sto godina ..hrvatsko smece dodje u priliku da vodi Hrvatsku i to iznova u ponor..Pa onda hocesh necesh jebesh mater i tim takozvanim normalnim koji se ne bi shteli meshati....Gdje su ti poshteni hrvati koji su postojali za vrijeme II svjetskog rata kada je hrvatska mladost stala na stadionu i zashtitila svoje prijatelje zidove..gookni ocherupani golube???
mentalitet- Posts : 5254
2020-07-05
Eto to ti je to :
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/evropska-unija-ne-priznaje-rezultate-izbora-u-bjelorusiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/evropska-unija-ne-priznaje-rezultate-izbora-u-bjelorusiji
2014-04-11
A tko u Hrvatskoj uopće dira Židove ?mentalitet wrote:michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Pazi glupog policajca koji ne kuzi pola kurca,,Povijest je pokazala da se nikada ti narodi sa Balkana ..posebno iz bivshe YU nisu glozili i ratovali dok god nije doshla neka svetska sila i pochela muljati i zavadjati te glupe narode..Ljudi su toliko glupi i ne samo glupi nego i pokvareni kao shto si ti..Pa lako se kurchi i prodavati ciglu na Kvatricu kada cijela shkvadra stoji iza tebe a na suprot nje jedan chovjek .Tako i hrvati kroz cijelu povijest (ne svi hrvati ,,ima ih i normalnih i ponosnih ,,poshtenih ali sve vishe su u manjini jer virus korona nije toliko opasan kao shto je virus 'rvatskog mentaliteta) a posebno u zadnjih sto godina ..hrvatsko smece dodje u priliku da vodi Hrvatsku i to iznova u ponor..Pa onda hocesh necesh jebesh mater i tim takozvanim normalnim koji se ne bi shteli meshati....Gdje su ti poshteni hrvati koji su postojali za vrijeme II svjetskog rata kada je hrvatska mladost stala na stadionu i zashtitila svoje prijatelje zidove..gookni ocherupani golube???
2014-04-11
RayMabus wrote:Pusti kriza mu je a računi se moraju platit.michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Jel sramota da je sve u krizi i da se racuni moraju platiti??..usput i ti i Miha bi u svabije vec davno krepali od gladi,a di da bi mogli placati svoje obaveze,..mene vise brine buducnost i sto donosi,nego danas..danas josh uredno podmirujem sve..
I ne,na Zapadu covjek nije uvijek bio potrosni resurs..to je relikt zadnjih vremena..kao i brutalno nastojanje da se skrese vrijednost rada..
Sjediti na balkanu cijeli zivot i pricati o zivotu na Zapadu je u najmanju ruku bedasto..ali hajde,dnevna norma se mora ispucati..
Guest- Guest
Čuj radija san tri godine u Italiji. Neke stvari znam. Zato sam mu i reka da te ne zajebava. Dovoljno ti je teško i bez toga.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Pusti kriza mu je a računi se moraju platit.michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Jel sramota da je sve u krizi i da se racuni moraju platiti??..usput i ti i Miha bi u svabije vec davno krepali od gladi,a di da bi mogli placati svoje obaveze,..mene vise brine buducnost i sto donosi,nego danas..danas josh uredno podmirujem sve..
I ne,na Zapadu covjek nije uvijek bio potrosni resurs..to je relikt zadnjih vremena..kao i brutalno nastojanje da se skrese vrijednost rada..
Sjediti na balkanu cijeli zivot i pricati o zivotu na Zapadu je u najmanju ruku bedasto..ali hajde,dnevna norma se mora ispucati..
Nać će se cjepivo. Ne beri brigu.
2014-04-11
I pazi..radio si kad je sve josh bilo normalno..probaj zamisliti kako je danas raditi,ako si srece da imas posao..Firme sve vise kasne sa placanjem,zadrzavaju isplate..meni je kasnila isplata 7-8 dana,i tek kad sam priprijetio Kripom i Inspekcijom,uz obilno obavjestavanje Financamta,u roku odmah su isplatili placu..sto slijedi nadalje,pitanje je sad..svi poceli muljati i pokazivati pravi karakter..RayMabus wrote:Čuj radija san tri godine u Italiji. Neke stvari znam. Zato sam mu i reka da te ne zajebava. Dovoljno ti je teško i bez toga.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Pusti kriza mu je a računi se moraju platit.michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Nać će se cjepivo. Ne beri brigu.
Guest- Guest
jebes cjepivo,to me ne brine...no ovo bi moglo prerasti u podpuni raspad ekonomija svijeta...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Bjelorusija je poklonila Srbiji neke Migove itd i povezani su al realno koga brige.
Boli ga kurac prodat ce Srbima S400 i ako padne eto ga u Srbiju...ima da zivi ko bubreg u loju..Ma shalim se ,,shta mislite zashto se Vuchic toliko kurchi i cima shipce i hrvate..ajmo malo mucnite mozgom,,,znam da nemate chime mucnuti pa cu vam reci..Da li je logichno da se S400 dovozi u Srbiju samo zbog neke glupe vojne vjezbe...e pa nije ni vracen drageci moji nego je instaliran negdje daleko od ochiju zapada samo shto nemaju dokaza da ga optuze..zato shto se pokushava braniti svim sredstvima,,Dodushe davno sam napisao da je jedini spas srba od zapada da instaliraju neku rusku bazu sa atomskim naoruzanjem,,pa da vidimo onda te juropljane koliko su hrabri i jaki zajedno sa podguznim muvama shipcima i 'rvatima.Ali u Srbiji ima pun kurac Pizona i Dzangica tak da pishi propalao..Slavenski narodi su glupi zato su na zapadu i dobili ime Slave ..rob ..jebesh im mater kada vishe vole biti rob nego svoj na svome...Brko nije lud...ako je toliko ostao na vlasti...zna on kako ce ostati josh toliko::))
Shto im Djukanovic ne smeta...Batko smeta,,,e pa ova zadnja rechenica govori sve...ono gore nisam trebao ni pisati...
Bayern Munchen
Neuer i Perišić
Byren židovski klub
Napali Neuera jer je piva Lijepa li si a ovi ih odjeba
Bravo momak
Zato navijam za Bayern večeras
Neuer i Perišić
Byren židovski klub
Napali Neuera jer je piva Lijepa li si a ovi ih odjeba
Bravo momak
Zato navijam za Bayern večeras
2014-04-11
Legendovich wrote:jebes cjepivo,to me ne brine...no ovo bi moglo prerasti u podpuni raspad ekonomija svijeta...
Ma ne brigaj se...ovo je izmishljeno da se male drzavice i ekonomije stave u duznichki odnos a bogami i mallo vece,,Znash kako kazu,,,Kad Amerika dobije upalu pluca,,,schwabo zavrshi na operaciji a ovi mali sjebani balkanjerosi pokrepaju ko pacovi::))
Pa reka san ti ja već podatke iz budućnosti. Ako je netko o tome informiran to ste vi na ovom forumu. Nigdje drugdje ni ne pišem.Legendovich wrote:jebes cjepivo,to me ne brine...no ovo bi moglo prerasti u podpuni raspad ekonomija svijeta...
Svetac globalizacija je mrtva.
2014-04-11
sto se josh radi na primjer... Firma ima vise predstavnistava,i nedavno je jedna osla u financijski kurac,nije mogla isplatiti radnike.,odmah su blokirali telefone,pobrisali aktivne imejlove,a ljude razbacali po drugim predstavnistvima,ili poslali na urlaub..
naravno peru se od financijske odgovornosti i upucuju da se koriste odvjetnici...
sto je to ako ne pokazatelj raspada drustva..
naravno peru se od financijske odgovornosti i upucuju da se koriste odvjetnici...
sto je to ako ne pokazatelj raspada drustva..
Guest- Guest
mentalitet wrote:Legendovich wrote:jebes cjepivo,to me ne brine...no ovo bi moglo prerasti u podpuni raspad ekonomija svijeta...
Ma ne brigaj se...ovo je izmishljeno da se male drzavice i ekonomije stave u duznichki odnos a bogami i mallo vece,,Znash kako kazu,,,Kad Amerika dobije upalu pluca,,,schwabo zavrshi na operaciji a ovi mali sjebani balkanjerosi pokrepaju ko pacovi::))
vrlo dobro primjeceno..to i jeste izgleda cilj svega...
Guest- Guest
Tko jebe zapadni Balkan ?Legendovich wrote:mentalitet wrote:Legendovich wrote:jebes cjepivo,to me ne brine...no ovo bi moglo prerasti u podpuni raspad ekonomija svijeta...
vrlo dobro primjeceno..to i jeste izgleda cilj svega...
Samo gazi glupu stoku.
2014-04-11
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
Page 10 of 16