Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
miha,michaellcmacha wrote:pa u eu i u americi se dobro živi u odnosu ne sve ostale uključujući i rusiju... ne znam zbog čega pokušavaš to izokrenuti kad to nije moguće osporiti nikakvom kontra propagandom...
bio sam u rusiji a zivim u eu
nisam rekao da se u eu lose zivi, medjutim ne zivi se ni u rusiji lose
problem je
ako mislis da padaju fazani s neba, onda ti nije dobro nigdje a svi oni misle da u eu padaju fazani(peceni) s neba
u rusiji radnik u firmi kod mojeg brata ima placu oko 80 000 rubalja, nest vise od 1000 eura, malo strucniji majstori izlaze na 110 000 rublji, dok specijalizirani ljevaci ioni koji slazu kalupe izlaze i na 180 000 rublji, medjutim cjene su u prosjeku 30.-40% nize, cjeloukupno 0k0 30%
jebeni litar goriva kosta 46 rublji sto bi bilo pol eura, struja jeftinjara, rezije jebena jeftinjara, javni prijevoz upola jeftini nego ovdje, napravit kucu il kupit stan jeftinije osim ak ne zelic oko crvenog trga u moskvi
ovdje gdje sam ja su place oko 1700 eura za majstore, za babe koje rade u ducanima il barovima je ako dojdu 1000 eura , ja sad ne radim, imam neke svoje biznise sa strane a inace imam placu oko 4000 eura, medjutim da bi jedan sljaker imao takvu lovu mora imat jebacko iskustvo iza sebe , reputaciju i naravno odredjeno znanje
i u hrvatskoj se moze zivjet poprilicno dobro
eo moj unuk je za ovu godinu napravio kalkulaciju 35 000 eura, bez da se polomio
pa već bi to rusija napravila kad bi to išlo samo tako kako si ti sebi umislio...kad bi oni preuzeli suverenitet eto stavio si primjer armenije i azerbajdžana eto im izravnog problema, isti kurac i sa gruzijom i osetijom... po toj logici rusi bi se ovo cijelo stoljeće samo bavili sa nemirima terorizmom i ratovima... putin ipak nije bedast ko ti...Ringo10 wrote:Ma Rusija treba bez pardona vracat sebi sve one ruske zemlje koje su boljsevicke vucibatine razdijelile okolo drugim republikama SSSRa
A to je 80% Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjevernu Osetiju, a kad zavrse Vostocni kozmodrom, sacekati da se Kazahstanci pocnu kurcit pa im pokupit Sjeverni Kazahstan ...i sve zatjerat u pizdu materinu
Moraju bit ostriji ...kao nema problema idi u EU, ali samo pokusaj kod sebe dovuci NATO razvalit cu svaku livadu na koju bager zaore da bi napravio NATO bazu
Jedino tako ce ih postivat
Recimo iz Armenije bih povukao onu vojnu bazu i rekao im evo vam pa se sami jebite sa Azerima i njihovim saveznicima i bracom Turcima
2015-08-08
apsolutno netocno, ne citaj jutarnjimichaellcmacha wrote:a pro po 100 nečega .... u rusiji običnom čovjeku ne ostane ništa... ima nekih regija koje su zapeli usred sredine socijalističkog 20-tog vijeka...
a inace da im das 100 000 eura placu, uvijek ce kukat kako im nije dosta
a isto tako u italiji imas regija koje su bar 30 godina u zaostatku za sjeverom italije, prije par godina sam bio u jednom selu gdje jos nemaju struju ni vodovod,
a odi u spanjolsku, grcku i slicno, vidjeces bjede vece nego u bosni
Nisu ruski stratezi budale pa da nisu predvidjeli ovakve scenarije
Civilna industrija ima interesa i utjecaja ali vojna ne.
Nisu ruski stratezi budale pa da nisu predvidjeli ovakve scenarije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nemoj pretjerivati... ovo gore su priče za malu djecu... ti si zaboravio da je mečelj bio u sisku, a ja sam pričao da je od žene stric pokupio tu mečeljevu tajnicu i naslušao sam se i nagledao ruskih detalja o običnom životu da se smrzneš...Leviathan2 wrote:miha,michaellcmacha wrote:pa u eu i u americi se dobro živi u odnosu ne sve ostale uključujući i rusiju... ne znam zbog čega pokušavaš to izokrenuti kad to nije moguće osporiti nikakvom kontra propagandom...
problem je
ako mislis da padaju fazani s neba, onda ti nije dobro nigdje a svi oni misle da u eu padaju fazani(peceni) s neba
u rusiji radnik u firmi kod mojeg brata ima placu oko 80 000 rubalja, nest vise od 1000 eura, malo strucniji majstori izlaze na 110 000 rublji, dok specijalizirani ljevaci ioni koji slazu kalupe izlaze i na 180 000 rublji, medjutim cjene su u prosjeku 30.-40% nize, cjeloukupno 0k0 30%
jebeni litar goriva kosta 46 rublji sto bi bilo pol eura, struja jeftinjara, rezije jebena jeftinjara, javni prijevoz upola jeftini nego ovdje, napravit kucu il kupit stan jeftinije osim ak ne zelic oko crvenog trga u moskvi
ovdje gdje sam ja su place oko 1700 eura za majstore, za babe koje rade u ducanima il barovima je ako dojdu 1000 eura , ja sad ne radim, imam neke svoje biznise sa strane a inace imam placu oko 4000 eura, medjutim da bi jedan sljaker imao takvu lovu mora imat jebacko iskustvo iza sebe , reputaciju i naravno odredjeno znanje
eo moj unuk je za ovu godinu napravio kalkulaciju 35 000 eura, bez da se polomio
2015-08-08
armenija i azerbeidzan su usli u cccp kao republike isto kao i ukrajina, ukrajina je dobila duplovise zemlje nego sto je imala kad je usla, isto i bjelorusija, sve je to odcjepljeno od ruske republike, cak su iz rusije naseljavali ljude u ukrajinu, strucni radnu snagu i tjerali ih da se izjasnjavaju kao ukrajincimichaellcmacha wrote:pa već bi to rusija napravila kad bi to išlo samo tako kako si ti sebi umislio...kad bi oni preuzeli suverenitet eto stavio si primjer armenije i azerbajdžana eto im izravnog problema, isti kurac i sa gruzijom i osetijom... po toj logici rusi bi se ovo cijelo stoljeće samo bavili sa nemirima terorizmom i ratovima... putin ipak nije bedast ko ti...Ringo10 wrote:Ma Rusija treba bez pardona vracat sebi sve one ruske zemlje koje su boljsevicke vucibatine razdijelile okolo drugim republikama SSSRa
A to je 80% Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjevernu Osetiju, a kad zavrse Vostocni kozmodrom, sacekati da se Kazahstanci pocnu kurcit pa im pokupit Sjeverni Kazahstan ...i sve zatjerat u pizdu materinu
Moraju bit ostriji ...kao nema problema idi u EU, ali samo pokusaj kod sebe dovuci NATO razvalit cu svaku livadu na koju bager zaore da bi napravio NATO bazu
Jedino tako ce ih postivat
Recimo iz Armenije bih povukao onu vojnu bazu i rekao im evo vam pa se sami jebite sa Azerima i njihovim saveznicima i bracom Turcima
ima mapa kako su vodje pripajali rusku zemlju republikama, a vodje nisu bili rusi
do gorbacova cccp nije imao ni jednog rusa na celu,
2015-09-24
prosječna plaća u rusiji je oko 40 000 rublji a to je oko 4000 kuna, životni troškovi izvan moskovlja su oko 80% troškova u hrvatskoj, dok je moskovlje i sama moskva jebeno skupa... a da to baš i nije bajno okruženje za život govori ti očekivano doživljenje koje je ispod 70 god,
2015-08-08
Lenjin svasta nesto a najmanje Rus, Staljin Gruzin, Hruscov politicki Ukrajinac, Brezhnev Ukrajinaca, Cernjenko Ukrajinaca
..Tek je mislim Andropov bio pravi Rus pa Gorbacov
2015-09-24
zaš si takav... znači žena je rođena ruskinja i ne pričam o rekla kazala nego o detaljima o životu iz prve ruke...Ringo10 wrote:O zivotu u Rusiji mogu govoriti oni koji su bili tamo izvjesno vrijeme...A ne neke reklakazala price nekakvi toboznjih tajnica
2015-08-08
Prosjecna placa u Rusiji je oko 50 000 Rubalja ali tu se gleda prema paritetu kupovna moci i tu je Rusija ispred Hrvatske prema kriterijima MMFa
2015-09-24
kakvih detaljamichaellcmacha wrote:nemoj pretjerivati... ovo gore su priče za malu djecu... ti si zaboravio da je mečelj bio u sisku, a ja sam pričao da je od žene stric pokupio tu mečeljevu tajnicu i naslušao sam se i nagledao ruskih detalja o običnom životu da se smrzneš...Leviathan2 wrote:miha,michaellcmacha wrote:pa u eu i u americi se dobro živi u odnosu ne sve ostale uključujući i rusiju... ne znam zbog čega pokušavaš to izokrenuti kad to nije moguće osporiti nikakvom kontra propagandom...
problem je
ti rece da je ona iz rostovske oblasti, vjeruj il ne vjeruj, al za uporedbu, sisak je obicna vukojebina u odnosu na rostovsku oblast
je i tamo bila vukojebina, i to teska
no, rusija se mjenja ubrzanim koracima dok koliko vidim sisak i taj kraj jedva odrzavaju ili cak ne uspjevaju odrzavat to sto je bilo
nemoj biti ko ero koji je bio u rusiji 90tih godina, rusija tad i rusija sad su dvije razlicite rusije
https://www.youtube.com/watch?v=GK0gm25GlPQ
pogledaj video volgograd, bilo i nastalo
pa bolje da nisi ništa pisao po tom pitanju tek si nabrajanjem pojasnio bez pojašnjavanja kakva je to bila katastrofa od države...Ringo10 wrote:Lenjin svasta nesto a najmanje Rus, Staljin Gruzin, Hruscov politicki Ukrajinac, Brezhnev Ukrajinaca, Cernjenko Ukrajinaca
2015-08-08
ako se ne vrama ni andropov nije bio, a i kratko je trajaoRingo10 wrote:Lenjin svasta nesto a najmanje Rus, Staljin Gruzin, Hruscov politicki Ukrajinac, Brezhnev Ukrajinaca, Cernjenko Ukrajinaca
A TRAJAO oko godinu dana
2015-09-24
SSSR bio kakav bio ...as samu Rusiju je najbolja stvar raspad te tvorevine
Ali im je problem sto je mnogo ruskih teritorija otislo nakon raspada...koje su boljsevici razdijelili okolo
Ali sudeci po posljednjim izjavama Putka, oni ce to pocet vracat na ovaj ili onaj nacin, ali nemaju jos dovoljno ekonomske snage za to
Ali im je problem sto je mnogo ruskih teritorija otislo nakon raspada...koje su boljsevici razdijelili okolo
Ali sudeci po posljednjim izjavama Putka, oni ce to pocet vracat na ovaj ili onaj nacin, ali nemaju jos dovoljno ekonomske snage za to
2015-09-24
moskva nije apsolutno skupa,michaellcmacha wrote:prosječna plaća u rusiji je oko 40 000 rublji a to je oko 4000 kuna, životni troškovi izvan moskovlja su oko 80% troškova u hrvatskoj, dok je moskovlje i sama moskva jebeno skupa... a da to baš i nije bajno okruženje za život govori ti očekivano doživljenje koje je ispod 70 god,
cista laz, skupo jest sto je svagdje skupo pa tako i stanovi u centralnom djelu moskve,
skup je sankt petersburg
u moskvi su place jebacke
a prosjecni zivotni vjek se popeo na 72 godine
konzumacija alkohola ip pala za pola
zdravstvena zastita besplatna, hrana u skolama besplatna, knjige besplatne, prijevoz za djecu besplatan
materinski kapital plus djecji doplatak
ima 3 djece, drzava ti otplacuje 40% kredita za stan, a ako su ti primanja niska i 60%
i hrrrrpa drugijeh subsidija
no, kao sto rekoh, daj coeku 100 000 eura placu, moze i milion, uvijek ce bit malo i takvi su najglasniji
svi ljudi zive u zabludama o rusiji, otidji vidi i onda budi siguran da je to tako, a rekla kazala i info iz jutarnjeg, jebes to
ja sam isto ocekivao zaostaliju rusiju kad sam prije 2 godine isao, no nije bilo ocekivano
proslu zimu sam bio kod brata na 3 dana, nij epuno al dovoljno da malo pronjuskam okolo po gradu i okolici,
2018-04-10
kako je rekao onaj prvi kacelar njemackeRingo10 wrote:SSSR bio kakav bio ...as samu Rusiju je najbolja stvar raspad te tvorevine
rusi uvijek dojdu po svoje
Kao na primjer ti, ali najviše znaš o Rusiji. Nema svatko staklenu kuglu kao ti, jbga.Ringo10 wrote:O zivotu u Rusiji mogu govoriti oni koji su bili tamo izvjesno vrijeme...A ne neke reklakazala price nekakvi toboznjih tajnica
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
Page 3 of 16