Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
pa dobro im je i rekaoHektorović wrote:Lukashenko blames unrest in Belarus on Poland, the Netherlands, Ukraine, Khodorkovsky’s Open Russia and Russia’s de facto opposition leader Alexei Navalny. Orders people to stay home, saying they are being used as “cannon fodder.”
jest i on dopizdio ljudima al ih i ovi takozvani opozicioneri koriste na najgori moguc nacin
nek puste ove takozvane opozicionere na vlast, za 5 godina ce biti kurac na biciklu i bit ce sretni ako im ukrajinci dozvole da idu u poljsku radit na poljoprivredi s njima
jebiga yoda nam se prehladio i još ga ne popušta... i sad još i ovo da mu lukašenko skvikne, a taman nam je pojasnio da je lukašenko lučonoša novog ekonomski održivog a opet i pravednog sustava... a dobro ako ništa a ono makar da opstane hdz-sdss osovina... :))Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:ako je stvarno preko 50% ljudi za promjene u bjelorusiji, pitanje je samo koliko će vremena trebati da se posloži kritična masa prosvjednika i u kojoj mjeri mogu očekivati prelazak ljudi iz represivnog aparata na njihovu stranu... po ranijim iskustvima značajnije nezadovoljstvo bi moglo buknuti u vojsci, jer u pravilu diktatorski režimi drže do policije i posebnih odjela za uhođenje političkih protivnika i tek dio vojnih uglavnom viših krugova dok niži časnički i dočasnički kadar uglavnom životari...
Kad je MZKT u štrajku, kad na ulici upravo i VDV (padobranci) drže proteste, znaš da je game over...
2015-08-08
ja da sam umjesto putina bi i njima i ukrajincima zatvorio granicu, i na ulazak i na trgovinu
nek si jebu mater s onima koji im obecavaju 3 000 eura place i cjene ko u bangladeshu
ovako su rusiji teret i kamen za spoticanje
nek si jebu mater s onima koji im obecavaju 3 000 eura place i cjene ko u bangladeshu
levi malo si se pogubio... ovo je u režiji druga Mede Sibirskog... :)), moram se složiti sa yodom... Vladimir je nanjušio da bi se to što ti spominješ, u nekom doglednom vremenu moglo dogoditi pa je ubrzao procese na način da on odradi sve što treba da se riješi balasta... ne bi me čudilo da je luđaka i nadrukao da rikta besramno izbore...
2015-08-08
jebote što je tebe u bedaru bacilo... da nije kojeg pranđu covid opaučio... ono da ne mre više u šumu i na ruke po voza drva da iznese.... :))Leviathan2 wrote:ja da sam umjesto putina bi i njima i ukrajincima zatvorio granicu, i na ulazak i na trgovinu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ukrajinci su konacno razjebali i posljednje vrijedno sto su imali - Motor Sich
Bjelorusiju je samo integracija sa Rusijom mogla spasit jer oni bez Rusije ekonomski opstat ne mogu
Ali opsesija sa Zapadom kod mlade generacije tamo je iracionalna ... i jos uvijek vrlo jaka i zato sa njima mogu manipulirat kako hoce
Bjelorusiju je samo integracija sa Rusijom mogla spasit jer oni bez Rusije ekonomski opstat ne mogu
Ali opsesija sa Zapadom kod mlade generacije tamo je iracionalna ... i jos uvijek vrlo jaka i zato sa njima mogu manipulirat kako hoce
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ugledali se na tebe dingo...
2015-08-08
2015-08-08
sto se tice, u pravu si, lukasenko je dopizdio putinu sa svojim sitnim ucjenama jer mu je to obezbedjivalo da bjeloruska privreda ostane s glavom iznad vode i jos su placali jebacke dotacije a lukasenko nije cinio sto je obecao a to je integracija bjelorusje u saveznu drzavu, s tom integracijom bi bjelorusija postala jos samo jedna oblast iliti gubernija a lukasenko nije htje da mu se polozaj degradira , no on je tu takozvanu integraciju i saveznistvo debelo koristio da ostane na vlasti a nije davao nis za uzvratmichaellcmacha wrote:levi malo si se pogubio... ovo je u režiji druga Mede Sibirskog... :)), moram se složiti sa yodom... Vladimir je nanjušio da bi se to što ti spominješ, u nekom doglednom vremenu moglo dogoditi pa je ubrzao procese na način da on odradi sve što treba da se riješi balasta... ne bi me čudilo da je luđaka i nadrukao da rikta besramno izbore...
onda je zadnje 2 godine poceo s izjavama protiv rusije i protiv otadzbinskog rata koji je za putinja svetinja, tu je usrao motku
sad je rusija cak i spremna da bjelorusiju pusti niz vodu, tj da je drzi u stanju ni na nebu ni na zemlji, da ne moze u nato ni EU ko ni ukrajina ni moldavija ni gruzija
jednostavno kak i kazes, rjesi se balasta al neda da geopoliticki ta drzava prejde u drugi tabor jer bi onda opet postala balast
sad racunaj po nesluzbenim podacima rusija je dotirala oko 30 milijardi dolara bjelorusiji, sto u novcima sto u oruzju sto u kojekakvim povlastenim cjenama
vjerovatno nisi znao da bjelorusija ima ribarsku flotu koja lovi u ruskim vodama bez da placa koncesija kao ruski ribari i onda to izvozi u rusiju
ja sam mislio da je to zajebancija jel bjelorusija ima more samo u zajebanciji ko i madjari, a ono kurac, ozbiljna firma s godisnjim prihodom oko 300 milijuna dolara (drzavna firma)
2018-04-10
ma nijesam bio u bedari, nego cisto pragmaticno, idu mi na kurac svi ovi majmuni iz takozvanog socijalistickog bloka koji zive u uvjerenju kako se dobro zivi u eu ili americi, nikad nisu bili ali znaju , 3000 eura placa, svi voze mercedese i slicno, samo troskove zivota racunaju kao sto je kod njih a onda kad dojdu na zapad sudare se s realnoscua i onda pocnu pljuvat kako je na zapadu lose, dobije 1500 eura place i ostane mu 100 na kraju mjeseca, vozi neku strgu od auta jer za bolju nemamichaellcmacha wrote:jebote što je tebe u bedaru bacilo... da nije kojeg pranđu covid opaučio... ono da ne mre više u šumu i na ruke po voza drva da iznese.... :))Leviathan2 wrote:ja da sam umjesto putina bi i njima i ukrajincima zatvorio granicu, i na ulazak i na trgovinu
a novu ne moze dobit na kredit jer jebga, slaba placa, debili bljat
pradjed je ok, bolje neg ja, jebemu se zivo, roknuo srndaca i veseli se ko klinac, upairao mi je 5 kila da ponesem, ja vec pol podjelio ovim izjelicama talijanima
Washington (CNN)As Belarus is roiled by a government crackdown on peaceful demonstrators protesting an election condemned by the international community, a casualty of the unrest may be a nascent diplomatic push by the Trump administration to improve ties with Minsk as part of an effort to counter Russia's one-time dominant position there.
The Trump administration had made a major effort to normalized relations with the former Soviet republic, in part as an effort to prevent Belarus from falling completely into Moscow's orbit.
However, with the US joining European allies in disputing the outcome of the Belarusian presidential election and continuing protests and crackdowns by the regime of "Europe's last dictator" -- Alexander Lukashenko -- experts told CNN the path of diplomatic rapprochement with Minsk is unclear.
The Trump administration had made a major effort to normalized relations with the former Soviet republic, in part as an effort to prevent Belarus from falling completely into Moscow's orbit.
However, with the US joining European allies in disputing the outcome of the Belarusian presidential election and continuing protests and crackdowns by the regime of "Europe's last dictator" -- Alexander Lukashenko -- experts told CNN the path of diplomatic rapprochement with Minsk is unclear.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma ne ovise, citao sam analizu obrambene industrije u rusiji, uvoz iz bjelorusje je uvoz iz bratskih pobuda , za sve imaju zamjenu al uzimaju od bjelorusije da im daju poslajedino je prestanak kooperacije s ukrajinom dobrano udario po nekim segmentima vojne industrije al i to su rjesili i na osnovu toga su razvili sve da mogu zamjenit bjeloruseHektorović wrote:Ruska vojna industrija još uvijek ovisi o nekim stvarima iz Bjelorusije, iako zadnjih godina ulažu da se i toga riješe...
kak miha rece, ako se budu rjesavali balasta
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a pro po 100 nečega .... u rusiji običnom čovjeku ne ostane ništa... ima nekih regija koje su zapeli usred sredine socijalističkog 20-tog vijeka...
2015-08-08
Navijam za Lukasenka, Assad i Trumpa
ne ide to baš tako moj levi... neke segmente i proizvodne procese treba jako jako dugo štelati u osobnoj akviziciji... s vremenom se to toliko isfinira da je neke sitne a bitne procesne radnje nemoguće pokopčati... mislim ne tvrdim da je konkretno to sada slučaj ali uopćeno nije baš tako lako raditi nešto što nikad nisi radio... evo jednog banalnog primjera kad su ljudski resursi u pitanju.... zamisli da nestanu šerpe sa lica zemlje... koliko bi bilo osvajanja džomolungme... ;)Leviathan2 wrote:ma ne ovise, citao sam analizu obrambene industrije u rusiji, uvoz iz bjelorusje je uvoz iz bratskih pobuda , za sve imaju zamjenu al uzimaju od bjelorusije da im daju poslajedino je prestanak kooperacije s ukrajinom dobrano udario po nekim segmentima vojne industrije al i to su rjesili i na osnovu toga su razvili sve da mogu zamjenit bjeloruseHektorović wrote:Ruska vojna industrija još uvijek ovisi o nekim stvarima iz Bjelorusije, iako zadnjih godina ulažu da se i toga riješe...
kak miha rece, ako se budu rjesavali balasta
2015-08-08
Ma Rusija treba bez pardona vracat sebi sve one ruske zemlje koje su boljsevicke vucibatine razdijelile okolo drugim republikama SSSRa
A to je 80% Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjevernu Osetiju, a kad zavrse Vostocni kozmodrom, sacekati da se Kazahstanci pocnu kurcit pa im pokupit Sjeverni Kazahstan ...i sve zatjerat u pizdu materinu
Moraju bit ostriji ...kao nema problema idi u EU, ali samo pokusaj kod sebe dovuci NATO razvalit cu svaku livadu na koju bager zaore da bi napravio NATO bazu
Jedino tako ce ih postivat
Recimo iz Armenije bih povukao onu vojnu bazu i rekao im evo vam pa se sami jebite sa Azerima i njihovim saveznicima i bracom Turcima
A to je 80% Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjevernu Osetiju, a kad zavrse Vostocni kozmodrom, sacekati da se Kazahstanci pocnu kurcit pa im pokupit Sjeverni Kazahstan ...i sve zatjerat u pizdu materinu
Moraju bit ostriji ...kao nema problema idi u EU, ali samo pokusaj kod sebe dovuci NATO razvalit cu svaku livadu na koju bager zaore da bi napravio NATO bazu
Jedino tako ce ih postivat
Recimo iz Armenije bih povukao onu vojnu bazu i rekao im evo vam pa se sami jebite sa Azerima i njihovim saveznicima i bracom Turcima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
testirat se idi, nemoj da ti kakvi ugrušci krenu kolat po tijelu... nema veze što smo se porječkali svejedno si još potreban za danas sutra ako bude trebalo ići u fajt... veli vuk da je na pomolu.... :))AssadNaPodmornici wrote:Navijam za Lukasenka, Assad i Trumpa
2015-08-08
Nezavisimaya Gazeta: Western sanctions against Belarus might hit Russia
Protests in Belarus will result in losses for Russia if Moscow officially supports Minsk and shares the burden of Western sanctions with it, or even if Russia completely withdraws from the situation, Nezavisimaya Gazeta writes. In any case, it seems that Moscow will have to forget about the timely repayment of Minsk’s debt to Russia in the amount of almost $8 bln. Experts interviewed by the newspaper believe that Moscow would have to help Minsk with the repayment of other foreign loans for another $10 bln. And if ties are severed, then Russia will lose an ally worth some $9-10 bln of investment per year.In the first hypothetical scenario, with Moscow officially and openly supporting Minsk, Moscow would directly or indirectly assume the sanctions burden of Minsk, the newspaper writes. "It is obvious that now there are very serious risks of restricting access to borrowed capital. To repay foreign currency debts, Belarus needs to borrow, and if sanctions follow, the list of possible lenders would shrink to the minimum," Chief analyst at Alor Broker Aleksey Antonov told Nezavisimaya Gazeta.
The second scenario is that Moscow completely withdraws from the events in Minsk, allowing the situation take its course. According to the most conservative estimates, Russia's instant losses would exceed $20 bln. "Our countries are carrying out many joint projects in the field of geological exploration and nature management, medicine, space industry, energy, agriculture, industry, science," Associate professor of Plekhanov Russian University of Economics Diana Stepanova said. According to the expert, Belarus may begin to take an increased fee for the transit of Russian goods or refuse to fulfill its financial obligations to Russia. "Russia runs the risk of losing virtually the only remaining land transport artery with Europe," Stepanova added.
Although there are other assessments in the expert community. "Events in Belarus by themselves do not have a serious impact on the Russian economy due to the small size of the Belarusian economy compared to Russia’s," Associate professor at the Russian Academy of National Economy and Civil Service Sergey Khestanov told the newspaper. He noted that "in theory, sanctions pressure on Russia could also increase, but this will mainly depend on the outcome of the political struggle in the United States."
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
miha,michaellcmacha wrote:pa u eu i u americi se dobro živi u odnosu ne sve ostale uključujući i rusiju... ne znam zbog čega pokušavaš to izokrenuti kad to nije moguće osporiti nikakvom kontra propagandom...
bio sam u rusiji a zivim u eu
nisam rekao da se u eu lose zivi, medjutim ne zivi se ni u rusiji lose
problem je
ako mislis da padaju fazani s neba, onda ti nije dobro nigdje a svi oni misle da u eu padaju fazani(peceni) s neba
u rusiji radnik u firmi kod mojeg brata ima placu oko 80 000 rubalja, nest vise od 1000 eura, malo strucniji majstori izlaze na 110 000 rublji, dok specijalizirani ljevaci ioni koji slazu kalupe izlaze i na 180 000 rublji, medjutim cjene su u prosjeku 30.-40% nize, cjeloukupno 0k0 30%
jebeni litar goriva kosta 46 rublji sto bi bilo pol eura, struja jeftinjara, rezije jebena jeftinjara, javni prijevoz upola jeftini nego ovdje, napravit kucu il kupit stan jeftinije osim ak ne zelic oko crvenog trga u moskvi
ovdje gdje sam ja su place oko 1700 eura za majstore, za babe koje rade u ducanima il barovima je ako dojdu 1000 eura , ja sad ne radim, imam neke svoje biznise sa strane a inace imam placu oko 4000 eura, medjutim da bi jedan sljaker imao takvu lovu mora imat jebacko iskustvo iza sebe , reputaciju i naravno odredjeno znanje
i u hrvatskoj se moze zivjet poprilicno dobro
eo moj unuk je za ovu godinu napravio kalkulaciju 35 000 eura, bez da se polomio
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
Page 2 of 16