ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Page 9 of 16 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 9 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by AlfaOmega Wed 19 Aug - 19:37

Baba da vodi računa šta joj Iračani rade doma, a ne da soli pamet uređenim državama. :P

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 9 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by AlfaOmega Wed 19 Aug - 19:39

michaellcmacha wrote:
AlfaOmega wrote:Plus, jbg, na stranu moraliziranje o ljudskim pravima i to, mnogi ovdi jednostavno navijamo da zapad propadne, a Rusija i Kina postanu stubovi novog gospodarsko-političkog poretka. A Bilorusija ak ode od Rusije, Rusija bude na gubitku, a EU na dobitku. A mi to nećemo.
Isto ka što neki otvoreno navijaju da zapad ostane dominantan, a Rusi i Kinezi da ga popuše. Pri tome ih boli kurac koliko je zapad ubija ljudi šireći tu demokraciju bombama. Kuiš?
koji vi to mnogi navijate da zapad propadne... ti, epikur, robert, dingo i tko još... 
Đoda navija za Assada. Pari ljut kad čuje da ga neko bombardira.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 19 Aug - 19:40

AlfaOmega wrote:Baba da vodi računa šta joj Iračani rade doma, a ne da soli pamet uređenim državama. :P
Da je Putin pametan ubacija bi joj malo svojih Čečenaca da izvode islamističke napade po Njemačkoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 19:40

AlfaOmega wrote:Plus, jbg, na stranu moraliziranje o ljudskim pravima i to, mnogi ovdi jednostavno navijamo da zapad propadne, a Rusija i Kina postanu stubovi novog gospodarsko-političkog poretka. A Bilorusija ak ode od Rusije, Rusija bude na gubitku, a EU na dobitku. A mi to nećemo.
Isto ka što neki otvoreno navijaju da zapad ostane dominantan, a Rusi i Kinezi da ga popuše. Pri tome ih boli kurac koliko je zapad ubija ljudi šireći tu demokraciju bombama. Kuiš?
aj sad ti meni reci gdje ti živiš... kad Vi to nećete...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 19:42

RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:Baba da vodi računa šta joj Iračani rade doma, a ne da soli pamet uređenim državama. :P
Da je Putin pametan ubacija bi joj malo svojih Čečenaca da izvode islamističke napade po Njemačkoj.
da se alfaomegu pita čečeni bi po splitu ordinirali, po tvojim kaštelima
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 19 Aug - 19:44

Pa ne bu baš po Splitu, Hrvatska nikome ništ ne pridikuje. 
Ali ovima koji sole pamet kaj Bilorusija triba, kaj Sirija triba, itd... njima uvaliti što više čečena isl. :P

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Wed 19 Aug - 19:44

Evo ja navijam da ovakav Zapad propadne, koji zavija u crno gomile zemalja

Ove tkzv obojene revolucije i nasilni prevrati su gomile zemalja i naroda srozali u propast
I stvarno bi trebalo da im neko za to one zapadnjacke imperijalisticke pogane labrnje razvali
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by mentalitet Wed 19 Aug - 19:47

epikur37 wrote:
AlfaOmega wrote:Show će uskoro biti gotov. Što su "zaljubljenici demokracije" uživali, uživali su. :)

ja sam opdmah rekao da je stavr puka i da se tu nema više šta pratiti

Jebemu mater normalno je teziti boljem ali iskustvo pokazuje da bolje moze biti samo onda ako se uzdash use i u svoje kljuse..Slavenski narodi su glupi ko kurac,Ponashaju se ko neke fufice..neshto im obecash i oni odmah pochnu sanjati o dvorcima i autima lagodnom zivotu i inim kurcima..Ne shvacaju da je u ljudskoj prirodi i da ti ve to daju o chemu sanjash za badava da cesh to sjebati dok kazesh keks...pa chisti primjer su ljudi koji dobiju veliki novac na lutriji,,,90% ih ode u sto pizdi materinih.Ne znam o Belorusiji puno ali vidi se iz zrakoplova da se zapad (zapadna duboka drzava) sluzi Bizmarkovom taktikom koju je davno promovirao govoreci uzmi Rusima Ukrajinu i dobit cesh Rusiju na tacni..Valjda tim slijedom razmishljanja sada idu na Belorusiju..Vec su neshto pokushali u Srbiji ..znachi zemljama koje se opiru takozvanoj zapadnoj demokraciji chija je filozofija da cemo se dogovarati onako kako ja kazem vec vidjena diljem svijeta..Skidam kapu svakom slobodarskom narodu koji zeli da svoje probleme rijeshava sam bez uplitanja sa strane pa taman i da se potuku u okvirima svoje drzave...ali mi se gade sluganski narodi koji otvaraju kishobran iako prognoza kaze da ce padati kisha u Berlinu.Iza svega stoji Njemachka .Poznajem taj narod i njihov nachin razmishljanja .Oni su i danas nacisti u dnu dushe i uvjereni su da su i dalje nadljudi i da imaju pravo vladati nizim rasama..Zivio sam u toj takozvanoj demokraciji gdje ne mozesh po njihovim zakonima upisati dijete u gimnaziju iako ima bolje rezultate od druge djece ali je auslender..Ili ti kazu da mozesh ali dijete mora putovati 20km.Dakle,,ta Njemachka je najvece zlo u Europi..vec su uspjeli sjebati masu istochnoeuropskih zemalja ali im je Rusija ipak glavni cilj..Dobro je shto je prostorima bivshe YU Amerika chuchnula u Bosni i na Kosovu,,,jer schwabo igra na vishe polja i sinhronizirano povlachi konce ka cilju da ako izbace amere iz Europe onda je ista njihova..Nece biti tako vec samo moze biti jebenije nego u vrijeme II svjetskog rata..Nadam se (znam da nije lijepo to reci ali jebiga nemrem si pomoci jer u njima vidim zlo koje u zadnjih 100 godina vlada Europom) ako dodje do rata da ce ih Rusi poravnati sa zemljom jer pichka mu materina,,,jednom mu dash po pichki,,drugi puta i obadva puta mu dash shansu da prezivi,,jarane ,,ako ga ne sravnish i unishtish ko skakvce onda oni imaju pravo da te sjebu i uzmu ti sve,,Slavenski narodi su u principu jako glupi jer su emotivni i empatichni,,,brzo zaboravljaju i oprashtaju..Mozda i jeste to neka velichina u humanom smislu ali nije nikako pametna filozofija .Bjelorusi ako dozvole da im zavlada kaos onda ih ne treba ni zaliti neka pushe karu svom drugaru,,mada sumnjam u to da su basg toliko glupi kao shto su ukrajinci i hrvati koji su pali na lijepe rijechi da ce zivjeti ko bubreg u loju ne radeci nishta..E pa ako si mislio da cesh dzabalebareci neshto postici u zivotu drugo niji ni zasluzio..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 19 Aug - 19:49

Možda ne bu bi loše da ubuduće pišeš iz više postova. Lakše bu bilo čitati, a i ti bi bija odmorniji.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Aug - 19:59

ZAPAD polako ali sigurno ide u nesh sto ne mogu tocno definirati..dosada se nikad nije ovakva situacija dogodila(ima tema nesh po pitanju NYC-a)..u kompletu se mjenja drustvo,odnosi u svakom smislu i segmentu idu u nekom cudnom smjeru,koji ne navodi na dobro..da ne kompliciram previse..
Tko ima love puno(mislim stvarno puno,imat ce i vise),tko nema,imat ce i manje...

ONO sto se dogadja ovdje,a ovdje sam 7 godina,je stvar da polako ali sigurno dolazi neki novi vid kapitalizma,brutalniji nego i onaj u jemerici...lol!

Razlog tome je nova situcija u vezi Korona krize,s kojom je tijesno vezan pad gospodarske aktivnosti..Firme ne produzuju ugovore personalu,daju otkaze cim mogu,ucjenjuju u svakoj prilici..sve vise ljudi trazi pomoc Drzave...Firme smanjuju produkciju,smanjuju se narudzbe kod vezanih industrija...Nova perjanica Porsche Taycan,predvidjen za 40000 jedinica prodaje godisnje,dosada se prodalo oko 4000 i neshta,dijelovi se gomilaju na lagerima..tako je i kod drugih autoproizvodjaca..svapska autoindustrija uza sebe veze masu podindustrija ,koje sad polako stagniraju,a nakon stagnacije slijedi pad..u puno Firmija se pocelo manipulirati sluzbenim obracunima placa uposljenika,tako da je Kripo poceo uletati sve cesce u Firme raznih profila i bransi..

Poceo je lov u mutnom,jerbo ovu situaciju sa Koronom,NE POKRIVAJU dosadasnji zakoni,a oni privremeno doneseni,svi priovredni faktori razvlace do besvijesti...najebaju naravno obicni gradjani..

ulice su sve pustije,sve tise,sve manje je aktivnosti...

Kako iz Jemerike sve sto valja i ne valja napokon dojde u Europunam,tako ce se i scenariji,koji sad vladaju Jusom,polako preliti i na Europsko podrucje..to znaci odumiranje puno privrednih faktora..
potrosnja se bitno smanjila,osim zivotno potrebnih namirnica,higijene i slicno..
cijena bencina E10 je oko 1.20-1.26 ojrova..jedno tjedan dva je krenulo poskupljivati,kako se pokazao mali rast u privredi,no to se usporilo,pa su cijene opet doli-pokazatelj,da je stagnacija i blagi pad nastavljen..

I da..Zapad polako ide nadoli,i nikad vise nece biti kao prije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 Wed 19 Aug - 20:00

Takozvani Zapad se fakat vise na kurac popeo sa svojim obojenim revolucijama i nasilnim prevratima, reziranim kaosima i izazivanjem i financiranjem svih tih sranja.

A budalama koje se stave u ulogu onih koji to sprovode za novac i tudji racun treba Erdoganove metode ...udri, deri, razvali pa 20 godina na robiju
Pa da onda vidimo ko ce da poleti za zapadnom lovom i da unistava svoju zemlju za tudje interese

Last edited by Ringo10 on Wed 19 Aug - 20:01; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 20:01

Ringo10 wrote:Evo ja navijam da ovakav Zapad propadne, koji zavija u crno gomile zemalja

Ove tkzv obojene revolucije i nasilni prevrati su gomile zemalja i naroda srozali u propast
I stvarno bi trebalo da im neko za to one zapadnjacke imperijalisticke pogane labrnje razvali
i ja navijam da kinezi tebe otpeljaju sebi u kinu da odrađuješ šihtu nebitno dal u bordelu za muške ili na nekoj farmi u unutrašnjosti... uglavnom negdje gdje će ti internet biti nedostupan

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Aug - 20:02

Trenutno navijam za  Sebe,nicji pad ili uspon...za to nemam vremena...I Bog je sebi prvo bradu stvorio..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Aug - 20:03

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 9 122634988-winner-winner-chicken-dinner-funny-saying-vector-clip-art-illustration-cartoon-style-text-and-drawin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Aug - 20:05

Ringo10 wrote:Takozvani Zapad se fakat vise na kurac popeo sa svojim obojenim revolucijama i nasilnim prevratima, reziranim kaosima i izazivanjem i financiranjem svih tih sranja.

A budalama koje se stave u ulogu onih koji to sprovode za novac i tudji racun  treba Erdoganove metode ...udri, deri, razvali pa 20 godina na robiju
Pa da onda vidimo ko ce da poleti za zapadnom lovom i da unistava svoju zemlju za tudje interese

rRngec..ma boli te Kikić za Istok i Zapad..obi ce prezivjeti..Osiguraj ti svoju guzicu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 20:07

sve ok, ali ostaje nejasno zašto vas nekolicina, koji sebe doživljavate mnogima ne odete u tu tursku, bjlorusiju, kinu, rusiju... mislim bio bi red da e zazivate da oni dođu k vama negoo da vi odete k njima

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Aug - 20:19

covjek prije svega ne bira gdje ce biti rodjen..to prvo..moze biti gore moze i bolje..nadalje krece za prezivljavanjem,fajtom za stvaranje uvjeta za zivljenje,poslije i svoje obitelji.Covjek prije svega ne ide nigdje ideoloski,nego racionalno gleda,gdje za sto bolju lovu moze iznajmiti svoje sposobnosti-rad..
Zapad-uvijek dosada pojam blagostanja i hajmo reci ljuckih prava..normalno je da se gravitira tamo gdje vise placaju..nije to ideologija,niti ljubav,nego cista pragmaticnost..nITKO na zapaduz nish ne poklanja..za sve moras krv ispišati..

pogresno je reci,kako mnogi prezentiraju..Budi zahvalan Zapadu,ili nekoj drzavi sto imas ..nemaqm sto biti zahvalan,nego zahvalan sebi,sto znam neki posao dobro odraditi i naplatiti st obolje..
drzavi tek toliko zahvalnosti se duguje,ak osve drustvene faktore ima nacina prisiliti na korektnostu poslovnom odnosu..i to je to..Svabiji po tom pitanju skidam kapu...

NO..vecina ljudi sve vise osjeti sve manje zastite,a sve vise brutalnosti od strane onih kojima se prodaju sposobnosti-rad...ZATO nastaju kritike Zapada..zAPAD vise ne placa sposobnosti dovoljno,covjek je postao potrosni resurs,prednost se naje nekim novim vidovima drustvenih odnosa..
Josh uvijek je to daleko od "zeljenja propasti Zapadu",no nezadovoljstvo je sve vece...
da ne ulazim sad u politiku i poslovne odnose koji se iz korijena mijenjaju,dovoljno je reci,da nikad vise nece biti kao nekada..pogotovo u vrijeme Dojcmarke..
poslovni subjekti su skužali da je i previse ljudi,sa previse sposobnosti,pa ucjenjuju,naravno manjom satnicom..TKO TO NE VIDI,ili je ignorant,ili glumi da je sve bajno...

Istok..Rusija..pa u sustini i kapitalizam je tamo,mnogo manje place...

napose za nikog ne navijam,jer ce za izvjesno vrijeme posvuda vladati isto sranje..

dakle,sad treba grecati sto vise mosh,to utapati u nekretnine na nekim novim lokacijama,novim drzavama,kupovat izemlje i stoke, i osigurati..odstupnicu??

sto Bog da..

ajte jepte se narode,odo zderati pa malo zajebavati sa Pabđi ekipom.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 19 Aug - 20:21

U osnovi čovjek bira di će se inkarnirat. Al nema vremeplov pa da zna da će se Juga raspast a netko uvest emanicipaciju nit te druge stvari.

Duše nemaju vremeplov.

Duša i te kako bira di će se inkarnirat. Jedina je razlika šta neki odma vataju prvo šta se oslobodi dok drugi nisu tako očajni nego pažljivo odrede di oće i šta oče. Ovi drugi su duhovno jači.

Last edited by RayMabus on Wed 19 Aug - 20:23; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 20:22

mentalitet wrote:
epikur37 wrote:
AlfaOmega wrote:Show će uskoro biti gotov. Što su "zaljubljenici demokracije" uživali, uživali su. :)

ja sam opdmah rekao da je stavr puka i da se tu nema više šta pratiti

Jebemu mater normalno je teziti boljem ali iskustvo pokazuje da bolje moze biti samo onda ako se uzdash use i u svoje kljuse..Slavenski narodi su glupi ko kurac,Ponashaju se ko neke fufice..neshto im obecash i oni odmah pochnu sanjati o dvorcima i autima lagodnom zivotu i inim kurcima..Ne shvacaju da je u ljudskoj prirodi i da ti ve to daju o chemu sanjash za badava da cesh to sjebati dok kazesh keks...pa chisti primjer su ljudi koji dobiju veliki novac na lutriji,,,90% ih ode u sto pizdi materinih.Ne znam o Belorusiji puno ali vidi se iz zrakoplova da se zapad (zapadna duboka drzava) sluzi Bizmarkovom taktikom koju je davno promovirao govoreci uzmi Rusima Ukrajinu i dobit cesh Rusiju na tacni..Valjda tim slijedom razmishljanja sada idu na Belorusiju..Vec su neshto pokushali u Srbiji ..znachi zemljama koje se opiru takozvanoj zapadnoj demokraciji chija je filozofija da cemo se dogovarati onako kako ja kazem vec vidjena diljem svijeta..Skidam kapu svakom slobodarskom narodu koji zeli da svoje probleme rijeshava sam bez uplitanja sa strane pa taman i da se potuku u okvirima svoje drzave...ali mi se gade sluganski narodi koji otvaraju kishobran iako prognoza kaze da ce padati kisha u Berlinu.Iza svega stoji Njemachka .Poznajem taj narod i njihov nachin razmishljanja .Oni su i danas nacisti u dnu dushe i uvjereni su da su i dalje nadljudi i da imaju pravo vladati nizim rasama..Zivio sam u toj takozvanoj demokraciji gdje ne mozesh po njihovim zakonima upisati dijete u gimnaziju iako ima bolje rezultate od druge djece ali je auslender..Ili ti kazu da mozesh ali dijete mora putovati 20km.Dakle,,ta Njemachka je najvece zlo u Europi..vec su uspjeli sjebati masu istochnoeuropskih zemalja ali im je Rusija ipak glavni cilj..Dobro je shto je prostorima bivshe YU  Amerika chuchnula u Bosni i na Kosovu,,,jer schwabo igra na vishe polja i sinhronizirano povlachi konce ka cilju da ako izbace amere iz Europe onda je ista njihova..Nece biti tako vec samo moze biti jebenije nego u vrijeme II svjetskog rata..Nadam se (znam da nije lijepo to reci ali jebiga nemrem si pomoci jer u njima vidim zlo koje u zadnjih 100 godina vlada Europom) ako dodje do rata da ce ih Rusi poravnati sa zemljom jer pichka mu materina,,,jednom mu dash po pichki,,drugi puta i obadva puta mu dash shansu da prezivi,,jarane ,,ako ga ne sravnish i unishtish ko skakvce onda oni imaju pravo da te sjebu i uzmu ti sve,,Slavenski narodi su u principu jako glupi jer su emotivni i empatichni,,,brzo zaboravljaju i oprashtaju..Mozda i jeste to neka velichina u humanom smislu ali nije nikako pametna filozofija .Bjelorusi ako dozvole da im zavlada kaos onda ih ne treba ni zaliti neka pushe karu svom drugaru,,mada sumnjam u to da su basg toliko glupi kao shto su ukrajinci i hrvati koji su pali na lijepe rijechi da ce zivjeti ko bubreg u loju ne radeci nishta..E pa ako si mislio da cesh dzabalebareci neshto postici u zivotu drugo niji ni zasluzio..
pazi zunzare... nema on ništa protiv da se unutar jedne države pojedini narodi ili dio naroda sa ostatkom naroda potuku... pogotovo kad taj njemu simpatičniji dio ili narod u cjelini ima oružje i silu, a ovi drugi goli i bosi... točno je šteta što si uspio zgiljati...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 19 Aug - 20:25

a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 19 Aug - 20:26

michaellcmacha wrote:a pazi robija stručnjaka, na zapadu je čovjek postao potrošni resurs... on još uvijek jede izgleda onu ćuretinu što je u proljeće ispekao... zato ga hiće na čelenku...
Pusti kriza mu je a računi se moraju platit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 16 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics