Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu
pizzon wrote:zasto je blam istina
ako vecina gradjana zeli
eu i nato, to je njihovo
legitimno pravo.
da ali narod može željeti i nešto drugo,
sve je stvar tajminga
vi i bjelorusija ste jednostavno ruska zona
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MA ne bi Bjelorusima Rusija smetala da idu prema zapadu ako baš hoće... koga brigaepikur37 wrote:pizzon wrote:zasto je blam istina
ako vecina gradjana zeli
eu i nato, to je njihovo
legitimno pravo.
sve je stvar tajminga
Ionako su im samo ekonomski teret
Ali problem je NATO koji tu onda dolazi u paketu
A to onda iz temleja mijenja sve
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Show će uskoro biti gotov. Što su "zaljubljenici demokracije" uživali, uživali su. :)
Ringo10 wrote:MA ne bi Bjelorusima Rusija smetala da idu prema zapadu ako baš hoće... koga brigaepikur37 wrote:pizzon wrote:zasto je blam istina
ako vecina gradjana zeli
eu i nato, to je njihovo
legitimno pravo.
sve je stvar tajminga
Ionako su im samo ekonomski teret
Ali problem je NATO koji tu onda dolazi u paketu
A to onda iz temleja mijenja sve
e a sve ti je to paket
kao i u slučaju ukrajine ali i srbije ovi prozapadni pederi tipa pizdun i slično mogu se samo samopojebat u slučaju cirkusa.
2015-08-06
AlfaOmega wrote:Show će uskoro biti gotov. Što su "zaljubljenici demokracije" uživali, uživali su. :)
ja sam opdmah rekao da je stavr puka i da se tu nema više šta pratiti
2015-08-06
Izgleda da propade revolucija
Ona nekakva iz opozicije što je bila jedan od organizatora pobune pobjegla u Poljsku
Ona nekakva iz opozicije što je bila jedan od organizatora pobune pobjegla u Poljsku
2015-09-24
Slijede sankcije
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/eu-ne-priznaje-lukasenkovu-pobjedu-plenkovic-na-gradanima-je-da-sami-odrede-svoju-buducnost-15014386
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/eu-ne-priznaje-lukasenkovu-pobjedu-plenkovic-na-gradanima-je-da-sami-odrede-svoju-buducnost-15014386
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A jebi ga nije supcima Zapadnim lako
Izgleda da im propade Majdan
I gdje su njima dokazi o namjestanju izbora kad nisu ni promatrace htjeli poslat iako su bili pozvani
Zapadnim sotonistima su izbori validni samo kad njihove marionete pobjede.
Nek uvode sankcije, tim ce samo gurnuti Bjelorusiju jos vise prema Rusiji
Djubrad zapadna ...ovaj I ovakav Zapad stvarno treba razjebat
I gdje su njima dokazi o namjestanju izbora kad nisu ni promatrace htjeli poslat iako su bili pozvani
2015-09-24
ti si stvarno lik i bolestan i malouman... jesi ti vidio sad ovaj zadnji prosvjed... nek je 100 000 ljudi mada kad pogledaš onu masu koliko je velika vjerojatno se radi o puno većem broju... lik je zatvorio svog protukandidata, promatrače iz suparničkog tabora je pospremio u kućni pritvor, a nakon zatvaranja birališta, biračke odbore raspustio na pola sata kako bi udaljio kontra ekipu i nakon tog sam sebi prebrojao glasove... ono... al stvarno si ti jedan od najglupljih forumaša, s obzirom da tvrdiš da živiš u australiji, to ti je otegotna okolnost, znači da si još gluplji, da živiš u svojoj vukojebini kod neđarića bio bi totalni dibidus...Ringo10 wrote:A jebi ga nije supcima Zapadnim lako
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa s obzirom kakvu propast svojoj zemlji spremaju i planiraju treba ih brkata budala sve na giljotinu poslat
Jebo te Zapad ...kakve veze ima gdje ja zivim sa time sto Zapad unistava gomile zemalja i naroda
Nas u BiH su unistili...jebu mater svoju pokvarenu ...namjestaju I dovode svoje marionete gdje god mogu i eto sad njima smeta sto je Brko namjestio izbore
Kazu diktator
Nek puse kurac, ne smetaju im diktatori ako su njima odani
Jebo te Zapad ...kakve veze ima gdje ja zivim sa time sto Zapad unistava gomile zemalja i naroda
Nas u BiH su unistili...jebu mater svoju pokvarenu ...namjestaju I dovode svoje marionete gdje god mogu i eto sad njima smeta sto je Brko namjestio izbore
Kazu diktator
Nek puse kurac, ne smetaju im diktatori ako su njima odani
2015-09-24
Sankcije nego kako. Nek se još više približi Putinu. Neće Rusija dat da to padne.
A ove šta bi demokraciju poćerat u Njemačku. Ionako im fali radne snage.
A ove šta bi demokraciju poćerat u Njemačku. Ionako im fali radne snage.
2014-04-11
Zapa triba samo naseliti sa što više imigranata. Evo čitam opet pizdarija u Njemačkoj. I nek je.
I ne vidim kaj je loše tu što Lukašenko zatvara promatrače i protukandidate? Samo tak može držati Bilorusiju dalje od MMF-a, a bliže Rusima.
I ne vidim kaj je loše tu što Lukašenko zatvara promatrače i protukandidate? Samo tak može držati Bilorusiju dalje od MMF-a, a bliže Rusima.
ti stvarno nisi čist u glavi, pa daj čitaj kakve nebuloze pišeš, koga vas i tko je uništio...nemoj ni odgovarat na svakoj temi dijametralno mijenjaš stajališta, svako malo izvališ kako nisi upoznat s nečim što te poklopi da ne znaš gdje si... jebote pa daj bar probaj ponekad malo izanalizirat svoje upise... nije problem prelistati par stranica i da vidiš da sam sebe pobijaš u kratkom roku...Ringo10 wrote:Pa s obzirom kakvu propast svojoj zemlji spremaju i planiraju treba ih brkata budala sve na giljotinu poslat
Nas u BiH su unistili...jebu mater svoju pokvarenu
2015-08-08
Kina podrpla Lukašenka
https://www.geopolitika.news/vijesti/kina-podupire-bjelorusiju-i-protivi-se-vanjskom-mijesanju/
https://www.geopolitika.news/vijesti/kina-podupire-bjelorusiju-i-protivi-se-vanjskom-mijesanju/
2014-04-11
za tebe me ni ne čudi što ne vidiš ništa loše... u masovnom zatvaranju svog naroda... po toj logici mi smo i dan danas trebali biti zatvarani, prebijani i onemogućeni da krojimo sami svoju sudbinu... Bogu hvala, pa smo vas sveli na zanemariv broj, razine statističke pogreške... ako bude još malo bolje volje budete prestali egzistirati i kao statistička pogreškaAlfaOmega wrote:Zapa triba samo naseliti sa što više imigranata. Evo čitam opet pizdarija u Njemačkoj. I nek je.
2015-08-08
kina ne podupire bjelorusiju, nego režim i diktatora, kad bi podupirala uistinu bjelorusiju onda bi lukašenko bio prošlost...ali kojom bi logikom kina podupirala narod i slobodno izražavanje volje... da sama sebi puca u meniskusRayMabus wrote:Kina podrpla Lukašenka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa et, nekad je na prostoru Balkana bila dobra proizvodnja. Sad toga više nima, demokracija, ljudska prava i gej parade su tu, ali omladina odlazi. Zakaj? Pa svak ima svoju percepciju. Bilorusija ima dobru industriju, domaću proizvodnju, radnik ima sva potribna prava, a sama stopa nezaposlenosti je na minimumu. Zemlja ni zadužena ka ove na zapadu ili ove u tranziciji. A sad bu neko to htija da razjebe?
Plus, jbg, na stranu moraliziranje o ljudskim pravima i to, mnogi ovdi jednostavno navijamo da zapad propadne, a Rusija i Kina postanu stubovi novog gospodarsko-političkog poretka. A Bilorusija ak ode od Rusije, Rusija bude na gubitku, a EU na dobitku. A mi to nećemo.
Isto ka što neki otvoreno navijaju da zapad ostane dominantan, a Rusi i Kinezi da ga popuše. Pri tome ih boli kurac koliko je zapad ubija ljudi šireći tu demokraciju bombama. Kuiš?
Isto ka što neki otvoreno navijaju da zapad ostane dominantan, a Rusi i Kinezi da ga popuše. Pri tome ih boli kurac koliko je zapad ubija ljudi šireći tu demokraciju bombama. Kuiš?
Merkel upozorava Rusiju da ne radi vojnu intervenciju u Bjerorusiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/merkel-upozorila-na-mogucu-rusku-vojnu-intervenciju-u-bjelorusiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/merkel-upozorila-na-mogucu-rusku-vojnu-intervenciju-u-bjelorusiji
2014-04-11
koji vi to mnogi navijate da zapad propadne... ti, epikur, robert, dingo i tko još... vas nekolicina igrate igru koja nema veze s ničim a najmanje s mozgom... da ste pravi igrači istoka ne bi vam oke suzne gledale u pravcu zapada neg bi zapalili put dalekog istoka ili bliskog sjevera, ali kurca diko, draže su vam zapadnjačke splačine neg ruski boršč... percepcija vam je za kurac i generalno a i kad su detalji u pitanju...AlfaOmega wrote:Plus, jbg, na stranu moraliziranje o ljudskim pravima i to, mnogi ovdi jednostavno navijamo da zapad propadne, a Rusija i Kina postanu stubovi novog gospodarsko-političkog poretka. A Bilorusija ak ode od Rusije, Rusija bude na gubitku, a EU na dobitku. A mi to nećemo.
2015-08-08
Baba da vodi računa šta joj Iračani rade doma, a ne da soli pamet uređenim državama. :P
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Rekordne uplate s rada u inozemstvu
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
Page 8 of 16