ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by prckov 16/8/2020, 10:38

da su pametni svi bi bjezali u rusiju, kinu, venecuelu i slicno

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 Empty Re: Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu

Post by epikur37 16/8/2020, 10:43

Pence je rekao da ce dostaviti slobodu sa zapada....ajmi peder parada I gnojenje u gradjanskom ratu :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 16/8/2020, 10:49

epikur37 wrote:Pence je rekao da ce dostaviti slobodu sa zapada....ajmi peder parada I gnojenje u gradjanskom ratu :)

pence je vjernik katolik
i to zesci
demokrati su u vezi tih tvojih parada
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 16/8/2020, 10:51

ja vako naivan sam mislio da svaka zemlja SLOBODNO moze za sebe odlucit kako ce uredit zemlju i kovat svoju buducnost
al izgleda da je to nemoralno i nepravedno

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/8/2020, 10:57

Sovak wrote:Lukašenko car ... zar nije tako bilo?

Inače mi se ovo uopće ne svidi.

Ukrajinski scenarij iz kojeg ništa dobro ne može doći.

Da je Lukašenko bio pametniji ... ali nije.

Isto kao i onaj ukrajinski glupan Janukovič.

Sve će biti OK kad se usred Minska zavijori pederska zastava.

:rain
Vjerojatno je gluplji od Janukovića, ali naučio je nešto iz njegovih grešaka...
Plesati između istoka i zapada više ne može i mora se svrstati da mu zemlja ne ode u kurac. Pritom mislim da Rusi imaju iskrenije i zdravije namjere prema susjedu, a Zapad ne zanima sloboda, napredak i blagostanje građana Bjelorusije, nego spajanje s Aljaskom u budućnosti...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/8/2020, 10:59

prckov wrote:nevalja zapad nista
dodu indijci, kinezi i drugi i postanu procentualno bogatiji od "domicilnih" dok si reko mahatma gandi
plus na zapadu se postuje covjek vise nego sto je to ikad bio slucaj u bivsim komunjarskim leglima
pljuc zapad

Radi se o tomu da je zapad sve manje onaj stari zapad, a sve više.... ne znam kako to uopće nazvati ... nekakva bolesna mutacija.

I u tom društvu osjećam se sve manje slobodnim, a sve više nadziranim i ograničenim.

U čemu je stvar?

U meni ili u društvu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 16/8/2020, 11:07

Sovak wrote:
prckov wrote:nevalja zapad nista
dodu indijci, kinezi i drugi i postanu procentualno bogatiji od "domicilnih" dok si reko mahatma gandi
plus na zapadu se postuje covjek vise nego sto je to ikad bio slucaj u bivsim komunjarskim leglima
pljuc zapad

Radi se o tomu da je zapad sve manje onaj stari zapad, a sve više.... ne znam kako to uopće nazvati ... nekakva bolesna mutacija.

I u tom društvu osjećam se sve manje slobodnim, a sve više nadziranim i ograničenim.

U čemu je stvar?

U meni ili u društvu?

istina, ali to je upravo zato sto su se na zapad uvalile ideje iz komunjarskih vukojebina
pa zapad sve vise naginje socijalizmu
a ti leftardi koji su popili marksizam i njegove derivate koriste ove tzv potlacene kategorije i mutante kao politicki alat
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 16/8/2020, 22:15

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/do-sada-najmasovniji-prosvjed-protiv-lukasenka-na-ulicama-je-cak-200-000-ljudi-15013890

Gotov je.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 16/8/2020, 22:17

Eroo wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/do-sada-najmasovniji-prosvjed-protiv-lukasenka-na-ulicama-je-cak-200-000-ljudi-15013890

Gotov je.

Samo sto nije...

:coffee
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by epikur37 16/8/2020, 23:08

Nakon što je jučer, na inicijativu bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka održan njegov telefonski razgovor s ruskim čelnikom Vladimirom Putinom, u nedjelju, 16. kolovoza, održan je njihov novi telefonski razgovor. Podsjećamo kako je jučer, prije razgovora s Putinom, Lukašenko izjavio kako se „nužno povezati s ruskim predsjednikom Putinom… zato što ovo više nije prijetnja samo Bjelorusiji“, dok je u samom razgovoru dvojice državnika bilo rečeno kako treba jačati savezništvo između dviju zemalja „u okviru Savezne države“ te izraženo uvjerenje kako će se problemi u Bjelorusiji uskoro riješiti.

U današnjem razgovoru dvojice čelnika „ruska strana je potvrdila spremnost pružiti nužnu pomoć u riješenju nastalih problema (u Bjelorusiji) na temelju načela Sporazuma o osnivanju Savezne države, kao i – u slučaju nužde – po liniji Organizacije Ugovra o zajedničkoj sigurnosti (tzv. ruski pandam NATO savezu, u koji, osim Rusije i Bjelorusije, ulaze još i Armenija, Kazahstan, Kirgistan i Tadžikistan), navodi se u službenom priopćenju Kremlja, objavljenom nakon telefonskog razgovora.

Glasnogovorništvo bjeloruskog predsjednika preciziralo je kako se radi o ruskoj potpori „u slučaju zaoštravanja stanja u sferi vanjskih ugroza“.

Danas je svoju potporu oporbenim prosvjednicima u Bjelorusiji dao i veleposlanik te zemlje u Slovačkoj Igor Leshen

Istodobno je litavski ministar vanjskih poslova Linas Linkyavichus na svom twittu aktualnog čelnika Bjelorusije Aleksandra Lukašenka nazvao „bivšim predsjednikom“, koji „sada moli Putina za pomoć“.

Baltičke zemlje i Poljska ponudile su se kao mogući posrednici u pregovorima bjeloruske vlade i oporbe što je Lukašenko kategorički odbio, a danas je u Minsku održao i vlastiti miting potpore rezultatima nedavo održanih predsjedničkih izbora u kojima je on iznova pobjedio, s osvojenih 80-ak posto glasova – što oporba ne priznaje i zbog čega je pokrenula masovne prosvijede.
...................

Lukašenko ostaje, prosvjedi će se razbiti...

Nema se što gledati više, raziđite se.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 16/8/2020, 23:09

Eroo wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/do-sada-najmasovniji-prosvjed-protiv-lukasenka-na-ulicama-je-cak-200-000-ljudi-15013890

Gotov je.

po običaju,

koga i što ti blagosloviš

prdne u čabar :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/8/2020, 23:25

Rusija upravo podigla pripravnost nuklearnih snaga.

Jel zbog redovnih vježbi (Američke upravo u Poljskoj), ili Bjelorusije, pitanje je...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 16/8/2020, 23:33

Hektorović wrote:Rusija upravo podigla pripravnost nuklearnih snaga.

Jel zbog redovnih vježbi (Američke upravo u Poljskoj), ili Bjelorusije, pitanje je...

čisto da poruče di je što čije da nikome ne pada na pamet da jebe po tavanu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/8/2020, 23:34

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 EfkZveHXkAYwzOI?format=jpg&name=medium

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 EfkZmJEX0AIhWSx?format=jpg&name=medium

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 EfkZksHWkAo-7Ee?format=jpg&name=medium
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/8/2020, 23:35

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:Rusija upravo podigla pripravnost nuklearnih snaga.

čisto da poruče di je što čije da nikome ne pada na pamet da jebe po tavanu

Upravo su objavili fotke manevara brigade Iskander raketa na granici sa Estonijom.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/8/2020, 23:51

nuklearna radijacija ubija virus
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/8/2020, 23:54

Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 Slika467[url=https://servimg.com/view/19978339/1094]Lukašenko: Živ sam i nisam u inozemstvu - Page 6 Slika468[/url]
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/8/2020, 00:01

Po zapadnoj Rusiji idu kolone pod helikopterskom podrškom (neuobičajeno za vrijeme mira)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by crvenkasti 17/8/2020, 00:02

Rusija je nakon uspjeha u Gruziji i Siriji pokazala da ima moć, sredstva i odlučnost i da joj vojno nitko ne smije ni priprijetiti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2020, 00:22

crvenkasti wrote:Rusija je nakon uspjeha u Gruziji i Siriji pokazala da ima moć, sredstva i odlučnost i da joj vojno nitko ne smije ni priprijetiti.
Sem Erdogana. U Siriji i Libiji. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 17/8/2020, 00:36

Eroo wrote:
crvenkasti wrote:Rusija je nakon uspjeha u Gruziji i Siriji pokazala da ima moć, sredstva i odlučnost i da joj vojno nitko ne smije ni priprijetiti.
Sem Erdogana. :D

Turska je, nakon propalog puča kojim su Ameri pokušali skinuti Erdogana, postala ruski saveznik.
Kroz Tursku prolazi ruski plinovod Turski tok koji planiraju od Srbije načiniti rusko energetsko čvorište Južne Europe.
Dok istovremeno Kinezi prave trgovačku rutu 'Pojas i put' kojim žele preko grčke like Pirej roba dovoziti do hubova u Srbiji i Mađarskoj.

Jedini tko ih može u tome spriječiti smo mi Hrvati i Šiptari.

Zato treba pojačati antisrpske aktivnosti. Gađati Pupovca paradajzom i razbijati ćirilične ploče kad god možemo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics