Da remiziramo...
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
Još jednom ovom lažovu , psihopati i lošem manipulatoru.
Neću više ovo ponavljati. Normalnim i pismenim ljudima sve je jasno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
želiš natipkati da je to natipkao neki drugi safet koji je kuvertirao u tvoje ime.
znači taj safet ti je maznuo identitet i kuvertirao 14i svibnja.
kada tvoje kuvertiranje objavim za polovicu rujna u listopadu, opet bu bio neki treći safet.
kada tvoje kuvertiranje objavim za polovicu rujna u listopadu, opet bu bio neki treći safet.
2014-12-30
Sredina svibnja psihopato, a pik je bio sredina travnja. To je onaj pik za koji si tvrdio da će biti krajem rujna.veber wrote:želiš natipkati da je to natipkao neki drugi safet koji je kuvertirao u tvoje ime.
Loše lažeš i još lošije manipuliraš, psihopato. Kao te nije sram od tih ljudi za koje kažeš da ih poznaješ i privatno?
Kak da ne.Eroo wrote:Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
Zanimljivo...a onoliki turizam u Neumu.
Turistični radnici su se očigledno znali zaštiti.
Bila je zabrana testiranja dok traje sezona.
Sad kad su krenula testiranja odjednom je gomila zaraženih, počev od svećenika pa nadalje.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Tekst i nacrtano se potpuno slaže.Eroo wrote:
Još jednom ovom lažovu , psihopati i lošem manipulatoru.
Neću više ovo ponavljati. Normalnim i pismenim ljudima sve je jasno.
Ne postoji ni jedna matematička metoda koja bi mogla ovako točno predvidjeti razvoj epidemiološke situuacije.
Sve metode se ograniče na donji i gornji nivo s fraktilom 5%, odnosno vjerojatnošću od 95%, koje imaju sigurnost v=1.7.
Tek nakon toga se odredi neka linija koja ima neki prihvatljiv postotak sigurnosti.
Moj proračun je deterministički, gdje se uzimaju prethodni dostupni podaci, plus neke slične krive drugih država koje su dostupne.
Eto, tako sam zaprepaščujuće točno (na +/- par dana) predvidio razvoj situacije, što uopće nije bio moj krajnji cilj.
PS: tekst nije namjenjen tebi već kolegama koji ovo razumiju kao i ja.Ti u svakom slučaju nisi taj.
Drugi val, normalno...Kuje se dok je vrućO, što bi rekli braća Srbi.Ra wrote:Kak da ne.Eroo wrote:Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
Zanimljivo...a onoliki turizam u Neumu.
Turistični radnici su se očigledno znali zaštiti.
Bila je zabrana testiranja dok traje sezona.
Sad kad su krenula testiranja odjednom je gomila zaraženih, počev od svećenika pa nadalje.
ti ni vlastitu laž ne prepoznaješ.Eroo wrote:Sredina svibnja psihopato, a pik je bio sredina travnja. To je onaj pik za koji si tvrdio da će biti krajem rujna.veber wrote:želiš natipkati da je to natipkao neki drugi safet koji je kuvertirao u tvoje ime.
Loše lažeš i još lošije manipuliraš, psihopato. Kao te nije sram od tih ljudi za koje kažeš da ih poznaješ i privatno?
daj se dogovori s datumima.
2014-12-30
Odmori malo. Ako tako nastaviš srest ćeš sam sebe.veber wrote:ti ni vlastitu laž ne prepoznaješ.Eroo wrote:Sredina svibnja psihopato, a pik je bio sredina travnja. To je onaj pik za koji si tvrdio da će biti krajem rujna.veber wrote:želiš natipkati da je to natipkao neki drugi safet koji je kuvertirao u tvoje ime.
daj se dogovori s datumima.
Broj hospitaliziranih 283.
Predpostavljam da se radi o intezivnoj njezi.
Postelja za intezivnu njegu COVID pacienata imate 193.Potrebna "montaža" novih!
Prema projekciji (na sadašnje stanje i ponašanje) bi bez zaoštravanja mjera 1.11.
trebali imatina raspolaganju 792 jedinice za intezivnu njegu. Hrvatska to nema.
Uz "maske svi i svuda" i ostale već propisane mjere dovoljan broj bi bio cca 25.
Izbor je vaš.
Predpostavljam da se radi o intezivnoj njezi.
Postelja za intezivnu njegu COVID pacienata imate 193.Potrebna "montaža" novih!
Prema projekciji (na sadašnje stanje i ponašanje) bi bez zaoštravanja mjera 1.11.
trebali imatina raspolaganju 792 jedinice za intezivnu njegu. Hrvatska to nema.
Uz "maske svi i svuda" i ostale već propisane mjere dovoljan broj bi bio cca 25.
Izbor je vaš.
Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
2015-08-08
Odmah u čelo. Imaš ružan običaj, olako trošiš ružne riječi...michaellcmacha wrote:Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
Samo sam prenio prognozu s jedne platforme. Mislim da je američka.
Koriste dosadšnje podatke kao polaznu osnovu u poznatom matematičkom modelu otvorenog tipa.
Metoda je vjerojatnostna: negdje sam to već objasnio o čemu se radi.
U obzir uzimaju i vrstu poduzetih mjera i svoj prijedlog za smanjenje zaraze.
Spominju "univerzalnu masku", o kojoj nemam pojma kako izgleda...
Za HR navode da ima 193 ICU (jedinica intezivne njege) a već sada imate 283 na liječenju.
Ostalo još jednom pogledaj gornji komentar.
Dakle, ništa nije moje niti sam izmislio.Ako te zanima link o ovome, samo reci.
PS: Broj mrtvih vam je u prvom valu bio jedan od najnižih
u europskoj regiji država. I danas je tako.
Broj mrtvih će se povećavati proporcionalno povećavanju broja pacijenata na respiratoru.
Ako se uspije sačuvati staračke domove, što je veoma teško, nema razloga da bi se broj
mrtvih "drastično povećavao", bez obzira na veće povećanje zaraženih.
Pogledaj na Worldmeter primjere Japan, Poljska, Češka, J. Koreja itd...
Ne treba izmišljat toplu vodu, podaci od svih zemalja su javno dostupni...
u europskoj regiji država. I danas je tako.
Broj mrtvih će se povećavati proporcionalno povećavanju broja pacijenata na respiratoru.
Ako se uspije sačuvati staračke domove, što je veoma teško, nema razloga da bi se broj
mrtvih "drastično povećavao", bez obzira na veće povećanje zaraženih.
Pogledaj na Worldmeter primjere Japan, Poljska, Češka, J. Koreja itd...
Ne treba izmišljat toplu vodu, podaci od svih zemalja su javno dostupni...
glupo je uzimati njihove prognoze jer su do sada griješile više od naših agencija za istraživanje javnog mnijenja... i to u osnovi ne bi išlo u prilog mojim pretpostavkama, ok možda si u pravu u vezi mog nastupa, ali to je valjda zato jer sam dugi niz godina morao biti pristojan i za sebe i za druge, pa mi valjda dojadilo... u svakom slučaju kad to stavimo na stranu, moram primjetiti da je naš stožer manipulativan i radi točno po špranci koja je svojevremeno utvrđena... naravno ne vidim u tom problem, jer sam svjestan da se sa krizom mora upravljati, ali vidim problem u njihovom odmjeravanju, tj vaganju koga će i pod kojim uvjetima pustiti niz vodu. do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 oboljelih, do kraja godine preko 50 000 ukoliko uspijemo održati ovaj tempo, a ne dođe do dinamičnih odstupanja u veliki plus, što se bojim da će se dogoditi pokretanjem školsko-obrazovnog mehanizma iako za tim uopće nema u ovom trenutku potrebe, jer taj sustav može raditi i od kuće.... da ne ostanem nedorečen jer živi i mrtvi su rezultat, do kraja mjeseca imat ćemo oko 260 umrlih, ali ako se dogodi ono što sam naveo (bitna odstupanja u velike pluseve) do kraja godine mogli bi nam grobari imati pun krc prekovremenih sati...Eroo wrote:Odmah u čelo. Imaš ružan običaj, olako trošiš ružne riječi...michaellcmacha wrote:Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
Samo sam prenio prognozu s jedne platforme. Mislim da je američka.
Koriste dosadšnje podatke kao polaznu osnovu u poznatom matematičkom modelu otvorenog tipa.
Metoda je vjerojatnostna: negdje sam to već objasnio o čemu se radi.
U obzir uzimaju i vrstu poduzetih mjera i svoj prijedlog za smanjenje zaraze.
Spominju "univerzalnu masku", o kojoj nemam pojma kako izgleda...
Za HR navode da ima 193 ICU (jedinica intezivne njege) a već sada imate 283 na liječenju.
Ostalo još jednom pogledaj gornji komentar.
Dakle, ništa nije moje niti sam izmislio.Ako te zanima link o ovome, samo reci.
tebi prigovaram jer si cijelo vrijeme nas pokušavao prikazati kao zaseban otok na kojem se sve sasvim solidno odigrava i tek reda radi bacio koju usputnu upozorbu da se moramo držati mjera ukoliko želimo da nam sustav ne pukne... a ne vjerujem da si bedast i da nisi u stanju vidjeti da ovo upravljanje krizom uključuje i cilja na određen broj žrtava koje bi moglo i da ih ne bude....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
safet lupeta po inerciji.michaellcmacha wrote:Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
"zaboravlja" svoje i tuđe upise.
moj model kada je krenulo sranje, tko zna guglat, lako će ga naći.
model veli da je pick krajem rujna. nezahvalno je predviđati jer je hrpa faktora u proračunu.
a u doba objavljanja safet kuvertira
2014-12-30
Ma šta ti je to, jebate? Nigdi ni brojeva ni dana ni miseci...Takve rizbice ti naša najmlađa princeza, gimnazijalka, nariše 5/sat.veber wrote:safet lupeta po inerciji.michaellcmacha wrote:Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
model veli da je pick krajem rujna. nezahvalno je predviđati jer je hrpa faktora u proračunu.
safete, ja od tebe niti ne čekujem da ćeš shvatiti.
ti ne kužiš ni daljinski, niti mikrovalnu.
i netrebaš.
nisam niti mislio da ćeš shvatiti.
da ti ko rizbici iz šule najmlađoj objasnim.
uzeo sam broj oboljebuh, rezistenciju uzorak, branje voća.
objavio sam to kada si ti bulaznio o kuvertama. u travnju
modeli su...
preglup si.
demantiraj moj model koji je "rekao" da će pick point biti krajem rujna i svoj upis da stavljaš u kuvertu jako prestaje epidemija.
u siječnju buš zaboravio početak rujna.
ti ne kužiš ni daljinski, niti mikrovalnu.
i netrebaš.
nisam niti mislio da ćeš shvatiti.
da ti ko rizbici iz šule najmlađoj objasnim.
uzeo sam broj oboljebuh, rezistenciju uzorak, branje voća.
objavio sam to kada si ti bulaznio o kuvertama. u travnju
modeli su...
preglup si.
demantiraj moj model koji je "rekao" da će pick point biti krajem rujna i svoj upis da stavljaš u kuvertu jako prestaje epidemija.
u siječnju buš zaboravio početak rujna.
2014-12-30
Eroo wrote:Ma šta ti je to, jebate? Nigdi ni brojeva ni dana ni miseci...Takve rizbice ti naša najmlađa princeza, gimnazijalka, nariše 5/sat.veber wrote:safet lupeta po inerciji.michaellcmacha wrote:Daj ero me lupetaj. Glupaš gluposti već mjesecima... Konstantno nam se brojwvi umnožavaju i sad u lazimo u fazu kad će nastupiti raspašoj... Do kraja ovog mjeseca imat ćemo preko 20 000 novooboljelih. Drastično će porasti broj mrtvih, i neki će se morati očitovati o situaciji kojoj ćemo svjedočiti
a imaš još veliki čefurski problem.
stalno navodiš kako te vole, a drugima bulazniš da ih ne vole.
netko te safete ili voli ili te ne voli.
stalno navodiš kako te vole, a drugima bulazniš da ih ne vole.
netko te safete ili voli ili te ne voli.
2014-12-30
Pik je bio 15. travnja, psihopato. Nakon toga deminuendo od skoro mjesec dana, s mnogim nulama.veber wrote:
Daješ rizbice koje nisi ti risao već stroj, koje ga isto tako koriste risari s 14 dnevnim kursom.
Budalaštiona par exellence. I još nešto, ne postoji nikakav ACAD koji bi mogao rješavati otvorene
matematičke probleme kao što je epidemija. No, ti si po svojoj prirodi lažov i manipulator, koji se
pokušava nametnuti uglavnom neukima. Sve je to dobro poznato u psihijatriji. Na tvoju veliku žalost
kažu i to da su psihopatija i sociopatija neizlječivi. Ne radi se o bolesti već o stanju.
I još nešto: pokušaj naći i jedan komentar od kolega na tvoju rizbicu. Nema. Ni pozitivan ni negativan.
Čak ni ja to nisam komentirao, jer bi bilo nerazmno s moje strane.
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50