Da remiziramo...
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Da remiziramo...
Pik je bio 15. travnja, psihopato. Nakon toga deminuendo od skoro mjesec dana, s mnogim nulama.veber wrote:
demantiraj moj model koji je "rekao" da će pick point biti krajem rujna i svoj upis da stavljaš u kuvertu jako prestaje epidemija.
Daješ rizbice koje nisi ti risao već stroj, koje ga isto tako koriste risari s 14 dnevnim kursom.
Budalaštiona par exellence. I još nešto, ne postoji nikakav ACAD koji bi mogao rješavati otvorene
matematičke probleme kao što je epidemija. No, ti si po svojoj prirodi lažov i manipulator, koji se
pokušava nametnuti uglavnom neukima. Sve je to dobro poznato u psihijatriji. Na tvoju veliku žalost
kažu i to da su psihopatija i sociopatija neizlječivi. Ne radi se o bolesti već o stanju.
I još nešto: pokušaj naći i jedan komentar od kolega na tvoju rizbicu. Nema. Ni pozitivan ni negativan.
Čak ni ja to nisam komentirao, jer bi bilo nerazmno s moje strane.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Samo ti nastavi, to je tvoja psihopatska i sociopatska priroda.veber wrote:a imaš još veliki čefurski problem.
stalno navodiš kako te vole, a drugima bulazniš da ih ne vole.
netko te safete ili voli ili te ne voli.
Ne možeš prestati, jer ti hoćeš pobijediti pa makar i na tako
primitivanm način kakav si upravo ispoljio.
Kad nemaš argumente onda imaš laž, izmišljanje, manipulacija.
Manipulacija i laž su tvoja hrana, bez čega ne možeš živjeti.
Zato i sve što imaš je "ex", ništa za stalno....
ne može pik biti 15. travnja kad cijeli svijet tek očekuje najveće brojeve i po pitanju zaraženih i oboljelih i kritilnih i umrlih... pik bi bio da je virus imao uzlaznu i silaznu putanju virulentnosti, međutim silazne nije bilo, djelomično se utjecalo zaključavanjem a onda se naknadno manipuliralo brojevima i to je sve i poznato i ukalkulirano u upravljanje krizom...pik neće biti ni kad veber kaže jer je to prerano, tek kad se sudare brojevi gripe i brojevi covida-19 onda ćemo imati pikove i to u valovima kako se bude gripa pružala, kod nas bi pik mogao biti u prvoj polovici siječnja, ali pitanje je što ćemo tada broati jer će broj do broja jedan biti gori od drugog... ova tvoja priča o piku u rujnu pa smanjenju početkom listopada nije realna čak i ako se pokuša manipulirati brojevima... evo ukratko scenarija... pune se jalice, vrtići i kreće se u malu školu plus počinje osnovna škola, srednja i fakulteti.... mladi od 8-og razreda na dalje listom ili ne vjeruju da virus uopće postoji ili su uvjereni da im virus ne može ništa pa samim tim imaju i jedan potpuno nonšalantan odnos i spram mjera i spram posredne opasnosti koja proizlazi iz njihovog "lako ćemo i ja hoću sad i odmah" pristupa, i slijedom navedenog oni će sasvim sigurno biti glavni nositelji širenja virusa i po horizontali, gdje će biti manje opasan i s manje posljedica ali i po vertikali gdje će nastati znatne posljedice kod starije i komorbiditetne populacije....Eroo wrote:Pik je bio 15. travnja, psihopato. Nakon toga deminuendo od skoro mjesec dana, s mnogim nulama.veber wrote:
demantiraj moj model koji je "rekao" da će pick point biti krajem rujna i svoj upis da stavljaš u kuvertu jako prestaje epidemija.
Daješ rizbice koje nisi ti risao već stroj, koje ga isto tako koriste risari s 14 dnevnim kursom.
Budalaštiona par exellence. I još nešto, ne postoji nikakav ACAD koji bi mogao rješavati otvorene
matematičke probleme kao što je epidemija. No, ti si po svojoj prirodi lažov i manipulator, koji se
pokušava nametnuti uglavnom neukima. Sve je to dobro poznato u psihijatriji. Na tvoju veliku žalost
kažu i to da su psihopatija i sociopatija neizlječivi. Ne radi se o bolesti već o stanju.
I još nešto: pokušaj naći i jedan komentar od kolega na tvoju rizbicu. Nema. Ni pozitivan ni negativan.
evo još ću jednom ponoviti, mada me mrzi to ponavljanje, mi nismo bitni u cijeloj priči, jer se naše metodologije i pristupi ne mogu koristiti kao obrasci, a imat ćemo do NG preko 50 000 slučajeva oboljelih i zasigurno preko 1000 mrtvih, a svijet će dogurati preko 50 milijuna oboljelih i preko 2 milijuna mrtvih... i tu se ne staje jer će i silazna putanja pokositi ogroman broj ljudi....
2015-08-08
ovo je glupost ni ti ni onaj tko je ovo radio ne razumijete da je ovo sve jedan val jer virus ne prestaje sa širenjem niti u jednom trenutku iz razloga što je oslabio ili se povukao... on je u kontinuitetu i u punoj funkciji...Eroo wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:
Zato i sve što imaš je "ex"
Po dogovoru bi trebao voditi i ex psa u šetnju. Ali pas neće. Bježi čim ga vidi.
crvenkasti-
2014-04-17
Promijeni naočale, uzmi one za čitanje.michaellcmacha wrote:ne može pik biti 15. travnjaEroo wrote:Pik je bio 15. travnja, psihopato. Nakon toga deminuendo od skoro mjesec dana, s mnogim nulama.veber wrote:
Imaš iznad čak i nacrtano.
Mačka je u pitanji i ne pas. Dok je hraniš mazi se, čim je netko drugi hrani mazi se s njim...Tako ti je to s mačkama.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Po dogovoru bi trebao voditi i ex psa u šetnju. Ali pas neće. Bježi čim ga vidi.
1. val je 1. val...može ih u budućnosti biti beskrajno puno, kao i gripe.michaellcmacha wrote:ovo je glupost ni ti ni onaj tko je ovo radio ne razumijete da je ovo sve jedan val jer virus ne prestaje sa širenjem niti u jednom trenutku iz razloga što je oslabio ili se povukao... on je u kontinuitetu i u punoj funkciji...Eroo wrote:
Ne traži jaje u dlaci, pobogu.
michaellcmacha wrote:
evo još ću jednom ponoviti, mada me mrzi to ponavljanje, mi nismo bitni u cijeloj priči, jer se naše metodologije i pristupi ne mogu koristiti kao obrasci, a imat ćemo do NG preko 50 000 slučajeva oboljelih i zasigurno preko 1000 mrtvih, a svijet će dogurati preko 50 milijuna oboljelih i preko 2 milijuna mrtvih... i tu se ne staje jer će i silazna putanja pokositi ogroman broj ljudi....
2050.-e će biti zaraženih 4,623, 856. Da se kladimo?
Eroo wrote:Mačka je u pitanji i ne pas. Dok je hraniš mazi se, čim je netko drugi hrani mazi se s njim...Tako ti je to s mačkama.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Jedni veber. Sad mi ga je žao.
crvenkasti-
2014-04-17
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Dojadilo mi je ponavljati jedno teisto.
Proslijedio sam link na relevantan naslov, možda im bude od pomoći.
Jebiga, kad me tjera da budem i ja bezobrazan.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Mačka je u pitanji i ne pas. Dok je hraniš mazi se, čim je netko drugi hrani mazi se s njim...Tako ti je to s mačkama.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Jedni veber. Sad mi ga je žao.
Gadim se sam sebi kad god prekoračim granicu pristojnosti.
splitsku županiju više nijedna ni teoretski ne može stići
vili40-
2015-08-02
tvoj upis samo pokazuje tvoje neznanje.
ACAD koriste arhitekti, problem kod njega je 2D.
ne rješava matematičke problema.
najbolji program za matematiku ti je Excel
2014-12-30
ArmCad je produžetak ACAD-a, TOWER također, a ima i Geos 9 itd.veber wrote:tvoj upis samo pokazuje tvoje neznanje.
Svi oni za osnovu koriste ACAD.
Osobno za sredstvo rada koristim TOWER.
U svakom slučaju ACAD su mi ulazni podaci za daljnje proračune.-
Excel kao najbolji program za matematiku?
Seljo psihopatski, jes ali za kuharice i kućne pomoćnice.
stavio ti kolega hektor zašto su ovi u bregamu cici-krepEroo wrote:https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
njihovi stručnjaci doktori su slušali "kineze" i one budale iz WHOa i doslovno zdrave ljude(čim bi malo zakašljali) stavljali na respiratore i ovi umirali ko zecovi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ne može im niko ništa, jači su od sudbine. Izgleda da im se Dubrovnik pridružio.vili40 wrote:splitsku županiju više nijedna ni teoretski ne može stići
a naši pametni... stoj doma, pij čaj i limun i izoliraj se i čekaj da ti prođe korona prehlada.. ako je malo jače sranje onda u bolnicu u krevet.. ako si tek za grob, i nema drugog izbora onda tek na respirator.. a u Sjevernoj Italiji i New Yorku, malo kašlješ i ovi te uštekaju na respirator i ubije te respirator.. jesu slušali Kineze i onoga maoističkog crnog gusara na čelu WHOa , a ero as se poziva na WHO
što više nas preboli ovu prehladu, to bolje za zimu, kada prehlada je jača i kada bi mogla tamaniti starije od +70 koji su realno ugroženi.Eroo wrote:Ne može im niko ništa, jači su od sudbine. Izgleda da im se Dubrovnik pridružio.vili40 wrote:splitsku županiju više nijedna ni teoretski ne može stići
u RH je do danas sigurno preko 200 000 ljudi (vjerojatno i par desetaka možda i stotinjak tisuća više) preboljelo ovu prehladu, a samo je jedna jedina osoba mlađa od 50godina umrla..(47godina i imala je abecedu drugih bolesti).
dakle šansa da mlađa osoba umre od ove prehlade je 1:200 000 i više.. stoga što više to bolje. što više mlađih preboli, to će oni ugroženiji biti sigurniji
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50