Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
ma ero je valjda u toj dobi kad mu preostaje jedino biti klasa optimist...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
moguće se "zaposlio u struci" unazad mjesec dva pa ga okrenilo.... :)))jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:treba donjeti teške odluke, i mislim da za razliku od hrpe stvari u ovoj državi koje funkcioniraju nikako, pandemija se rukovodi skoro pa odlično.
ocjena 4/5
Stranka te prati... :D
2015-08-08
preživjeli smo kugu, koleru hune i tatare.nezgodno je kada ti netko osobno umre.michaellcmacha wrote:ma ero je valjda u toj dobi kad mu preostaje jedino biti klasa optimist...
preživjet ćemo i ovo.
koliko će biti mrtvih, koliko će nas to osobno pogodit.
druga je stvar.
kao čovječanstvo preživjet ćemo.
2014-12-30
veber wrote:
preživjeli smo kugu, koleru hune i tatare.nezgodno je kada ti netko osobno umre.
preživjet ćemo i ovo.
koliko će biti mrtvih, koliko će nas to osobno pogodit.
druga je stvar.
kao čovječanstvo preživjet ćemo.
A kao Hrvati?
crvenkasti-
2014-04-17
Da je uša prije deset godina moga je već propisivati epidemiološke mjere i imati aferu s Nosićkomjasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:treba donjeti teške odluke, i mislim da za razliku od hrpe stvari u ovoj državi koje funkcioniraju nikako, pandemija se rukovodi skoro pa odlično.
ocjena 4/5
Stranka te prati... :D
u tvom najcrnjem scenariju umirati će babe i didovi, kako i priroda toka... Ako se nastavi onaj scenarij o kojem ja pričam, za 50 godina nas neće biti...michaellcmacha wrote:neće jezik nego pravo... ono što sam ja naveo evo ljudi primjećuju i nakon 25 godina, a ovo što si ti naveo u oba slučaja ljudi ne doživljavaju kao pomor, jer to niti nije, a ovo što bi nam se moglo dogoditi, i bojim se da hoće će ljudi također spominjati i slijedećih 50 godinamutava baštarda wrote:Danas pod utjecajem HDZa izgubimo svake godine 20 000 ljudi pa nitko oko toga ne diže paniku... Malo jača sezona gripe kakva je bila prije par godina ubila je toliko ljudi, a da nitko od nas nije to ni primijetio...michaellcmacha wrote:to je jako jako puno.... u 5 godine rata izgubili smo pod utjecajem ratnih događanja i djelovanja oko 18 000 ljudi, to ti je oko 3000+ ljudi u godini i do dana današnjeg se nismo od tog gubitka oporavili, a niti nećemo...AssadNaPodmornici wrote:kojih 27 000 odakle to vadiš :DEroo wrote:
Idemo ovako. Očekivani broj prirodno umrlih za Hrvatsku u ožujku je iznosila na pr. 5,000.
Ako bi se ostvario "Bergamo" scenarij i ako bi ta smrtnost iznosila 27,000 čemu bi je ti pripisao?
Ne mi sad reći da je ovo bilo nemoguće, ako u komšiluku (provicia Bergamo) imamo za to dokaz.
Pusti priču, ovo su ti neoborivi argumenti, jer su podržani s posve stvarnim brojkama.
Čak i ako uzmemo u obzir švedski scenario broj umrlih u HR bi bio umjesto stotinjak 2,400.
Pamet nekih ljudi je te živote sačuvala i ne blebetanje "poznatih strčnjaka".
da, realni broj mrtvih bi u švedskom modelu u RH bio oko 1000-2000 mrtvih od coron, to je istina..
U ST pad pozitivnih od 177 na 169/100k st.
Valjda Yoda trči okolo, a Mutavi se zapio.
Valjda Yoda trči okolo, a Mutavi se zapio.
Koliko vidim cilj je postići "nulu" na početku flu sezone.
"Pik" sredinom rujna, krajem rujna značajni pad, a sredinom listopada : deminuendo.Kuvertiram.
"Pik" sredinom rujna, krajem rujna značajni pad, a sredinom listopada : deminuendo.Kuvertiram.
kakav pad, da ti nisi opo niz štenge... :)Eroo wrote:Koliko vidim cilj je postići "nulu" na početku flu sezone.
2015-08-08
Kuvertirao sam.michaellcmacha wrote:kakav pad, da ti nisi opo niz štenge... :)Eroo wrote:Koliko vidim cilj je postići "nulu" na početku flu sezone.
Onaj psihopat kaže da će pik biti krajem rujna, a ja tvrdim sredinom rujna.
Deminuendo sredinom listopada.
Bacio sam grah i tako ispalo.
Kad nepismen kreten (lažov, psihopat i loš manipulator) ne zna čitat napisano, a izgleda ni nacrtano.
Možda nisam bio jasan: pad u Hrvatskoj. Indiju i ostali egzotični svijet ne pratim.michaellcmacha wrote:kakav pad, da ti nisi opo niz štenge... :)Eroo wrote:Koliko vidim cilj je postići "nulu" na početku flu sezone.
Još jednom ovom lažovu , psihopati i lošem manipulatoru.
Neću više ovo ponavljati. Normalnim i pismenim ljudima sve je jasno.
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50