Da remiziramo...
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
mutava baštarda wrote:U pravu si. Najbolje stoji Sjeverna Koreja u borbi ne znam dalje, možda Kuba, Ero će nam reći...Eroo wrote:Jutarnji:
"Ministar je rekao da je Hrvatska stigla na četvrto mjesto po broju smrtnih slučajeva na 100.000 stanovnika te da je to stvar koja treba promijeniti."
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vise-od-broja-novozarazenih-berosa-brine-jedan-drugi-podatak-upitno-je-hoce-li-se-oni-oporaviti-15017975?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
Koja laž, jebate.
Smrtnosti od COVID-19 je u HR među najmanjim na svijetu _ 50/1M,
odnosno 5/100,000 stanovnika. U Bergamu 557/100,000 stanovnika.
Ovo se neki Mutavi zajebava na Jutarnjem.
Bergamo, Peru, Švedska itd...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dubrovnik preuzeo štafetu...Ovo mi nema baš logike.
Povećavanje pacijenata u COVID bolnicama, i broja na respiratoru, nije dobar signal.
Povećavanje pacijenata u COVID bolnicama, i broja na respiratoru, nije dobar signal.
Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...Legendovich wrote:ne vidim bash da padate na tlo u gomilama..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Obiteljska tragedija u Bugojnu: Korona mi je ubila muža i dva sina, pokušali su mi sve sakriti
Od korone je bila jača, ali ona joj je donijela bol koja je za svaku majku teža od bilo koje bolesti. U samo osam dana izgubiti dva sina i muža. “
https://www.vecernji.hr/vijesti/obiteljska-tragedija-u-bugojnu-korona-mi-je-ubila-muza-i-dva-sina-ocajna-sam-1430091
Dakle, za samo 8 dana je izgubila muža i 2 sina.
Da je bilo u Srbiji bolio bi te kurac i sprdao bi se s njima.Eroo wrote:
Obiteljska tragedija u Bugojnu: Korona mi je ubila muža i dva sina, pokušali su mi sve sakriti
Od korone je bila jača, ali ona joj je donijela bol koja je za svaku majku teža od bilo koje bolesti. U samo osam dana izgubiti dva sina i muža. “
https://www.vecernji.hr/vijesti/obiteljska-tragedija-u-bugojnu-korona-mi-je-ubila-muza-i-dva-sina-ocajna-sam-1430091
Umrlo troje ljudi iz jedne obitelji u Bosni ok tragedija, život ide dalje. Toliko ih strada na cesti pa nijedna tvornica nije ograničila brzinu auta na 80 ili 130...
Zašto tako loše razmišljaš o meni? Virus je globalna stvar i dok god je i u Srbiji to je kao da je i u tvojoj kući.mutava baštarda wrote:Da je bilo u Srbiji bolio bi te kurac i sprdao bi se s njima.Eroo wrote:
Umrlo troje ljudi iz jedne obitelji u Bosni ok tragedija, život ide dalje. Toliko ih strada na cesti pa nijedna tvornica nije ograničila brzinu auta na 80 ili 130...
Nemam nikakve avrzije do ljudskih bića, ali imam do politika i političara, što ipak nije isto.
Italija : 1597 novih slučajeva i 10 mrtvih
https://www.corriere.it/salute/20_settembre_10/coronavirus-italia-bollettino-oggi-10-settembre-1597-nuovi-casi-10-morti-63f585ce-f363-11ea-88b9-39ac85c19851.shtml
https://www.corriere.it/salute/20_settembre_10/coronavirus-italia-bollettino-oggi-10-settembre-1597-nuovi-casi-10-morti-63f585ce-f363-11ea-88b9-39ac85c19851.shtml
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sličnost ova dva dijagrama, iako predstavljeju različite količine, je (baš uvijek) više nego očigledna.
Gornji dijagram predstavlja 7-dnevni pomični prosjek novozaraženih, a donji kumulativni
broj aktivno pozitivnih. Naša cijenjena epidemiologinja dr. Beović kaže da se za inkubaciju
može, s 95% sigurnošću, uzeti 5+2 dodatna dana. Možda je u u ovome fora?
Gornji dijagram predstavlja 7-dnevni pomični prosjek novozaraženih, a donji kumulativni
broj aktivno pozitivnih. Naša cijenjena epidemiologinja dr. Beović kaže da se za inkubaciju
Eroo wrote:Sličnost ova dva dijagrama, iako predstavljeju različite količine, je (baš uvijek) više nego očigledna.
Situacija se smiruje. U zadnjih 7 dana je Ro<1!
U ZG danas samo 11 novozaraženih.
U ZG danas samo 11 novozaraženih.
gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..mutava baštarda wrote:Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...Legendovich wrote:ne vidim bash da padate na tlo u gomilama..
Guest- Guest
Israel ide ponovo 14 dana u lockdown. Čudno mi, sad kad sve "znamo", da se ne drže "švedskog" modela.Legendovich wrote:gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..mutava baštarda wrote:Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...Legendovich wrote:ne vidim bash da padate na tlo u gomilama..
Oni iz Zagreba, šta su za "slobodu" sigurno bi im preporučili model "Lombardia".
Došao sam do zaključka da je omjer AC/7 DMA = ~10 (+/- 2).
Ako imaš Ro, možeš predvidjeti 7 DMA, a iz toga AC--> i dalje broj na liječenju + broj na respiratoru.
Ako imaš Ro, možeš predvidjeti 7 DMA, a iz toga AC--> i dalje broj na liječenju + broj na respiratoru.
nije nimalo cudno..lockdown ne nanosi Israelu stete,jerbo su kapitalni produkcijski kapaciteti dislocirani po drugim drzavama svijeta..intelektualni poslovi pak,idu "žicom" i satelitom..u biti lakdaun je nesto sto je inace dobro za Israel..turisti??...nebitnoEroo wrote:Israel ide ponovo 14 dana u lockdown. Čudno mi, sad kad sve "znamo", da se ne drže "švedskog" modela.Legendovich wrote:gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..mutava baštarda wrote:
Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...
Oni iz Zagreba, šta su za "slobodu" sigurno bi im preporučili model "Lombardia".
Guest- Guest
Lockdown je za sprječavanje eksponencijalnog širenja epidemije i u konačnici sprječavanje pada zdravstvenog sustava,Legendovich wrote:nije nimalo cudno..lockdown ne nanosi Israelu stete,jerbo su kapitalni produkcijski kapaciteti dislocirani po drugim drzavama svijeta..intelektualni poslovi pak,idu "žicom" i satelitom..u biti lakdaun je nesto sto je inace dobro za Israel..turisti??...nebitnoEroo wrote:Israel ide ponovo 14 dana u lockdown. Čudno mi, sad kad sve "znamo", da se ne drže "švedskog" modela.Legendovich wrote:
gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..
a s time i smrtnosti. Pa ne samo pada smrtnosti zbog zaraze od COVID-a, već i smrtnosti kao posljedice pada zdravstvenog sustava.
Tko ne razumije ovaj dio neka podrobnije pogleda razvoj epidemije u Lombardiji, uključujuć i posljedice.
pa poanta svega...Eroo wrote:Lockdown je za sprječavanje eksponencijalnog širenja epidemije i u konačnici sprječavanje pada zdravstvenog sustava,Legendovich wrote:nije nimalo cudno..lockdown ne nanosi Israelu stete,jerbo su kapitalni produkcijski kapaciteti dislocirani po drugim drzavama svijeta..intelektualni poslovi pak,idu "žicom" i satelitom..u biti lakdaun je nesto sto je inace dobro za Israel..turisti??...nebitnoEroo wrote:
Israel ide ponovo 14 dana u lockdown. Čudno mi, sad kad sve "znamo", da se ne drže "švedskog" modela.
a s time i smrtnosti. Pa ne samo pada smrtnosti zbog zaraze od COVID-a, već i smrtnosti kao posljedice pada zdravstvenog sustava.
Tko ne razumije ovaj dio neka podrobnije pogleda razvoj epidemije u Lombardiji, uključujuć i posljedice.
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50