Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Nema ukidanja, samo ćemo smanjiti javne prihode. Ne skrivaj se iza uvjeta, znam da je bolje drkati po PS nego podizati djecu.melkior wrote:Ako državi trebaju djeca, nek si ih kupi. Ili napravi. Ili uveze. Otvorene granice i slobodno tržište. Ali to sve nema veze s mladima u Hrvatskoj.
Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina, mirovine i javno zdravstvo.
Nego penalizacija:mazo: porez da ti herc stane dok ne popuniš kvotu.
Kakav uvoz, ti je za sezonske radnike.
Prionuti ćete poslu ili bankrotirati do kraja života.
Guest- Guest
Ja mogu otići i na kraj svijeta, nemam što izgubiti niti za čim patiti.mobiu$ wrote:Nema ukidanja, samo ćemo smanjiti javne prihode. Ne skrivaj se iza uvjeta, znam da je bolje drkati po PS nego podizati djecu.melkior wrote:Ako državi trebaju djeca, nek si ih kupi. Ili napravi. Ili uveze. Otvorene granice i slobodno tržište. Ali to sve nema veze s mladima u Hrvatskoj.
Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina, mirovine i javno zdravstvo.
Nego penalizacija:mazo: porez da ti herc stane dok ne popuniš kvotu.
Kakav uvoz, ti je za sezonske radnike.
Prionuti ćete poslu ili bankrotirati do kraja života.
Moji uvjeti su vrlo jednostavni, i nema ih puno. Borba protiv klimatskih promjena i demografska obnova započinju smrću starog stanovništva.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nema poreza na nekretninu ako ti je to prva nekretnina dakle mladi parovi koji kupuju nekretninu stambenu za sebe su toga oslobođeni.melkior wrote:
Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina.
Pišeš gluposti iz neznanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gospodarska situacija je teška. Triba gledat da nam ne propadnu radna mjesta i utekne i ovo šta imamo u državi jer tek onda smo najebali.
Plenkovicu ne zamjeram ništa jer on je u svom prethodnom mandatu ipak nešto radija po tom pitanju za razliku od svojih prethodnika.
Nije vrime za dicu. U ekonomskoj krizi.
Neću mu uopće zamjeriti šta će iduće četiri godine natalitet kolabrirat.
Prioritet su spašavanje postojećih radnih mjesta i da nam još više mladih ne iseli a ne koliko se djece rodilo u periodu od 2020 - 2024.
Plenkovicu ne zamjeram ništa jer on je u svom prethodnom mandatu ipak nešto radija po tom pitanju za razliku od svojih prethodnika.
Nije vrime za dicu. U ekonomskoj krizi.
Neću mu uopće zamjeriti šta će iduće četiri godine natalitet kolabrirat.
Prioritet su spašavanje postojećih radnih mjesta i da nam još više mladih ne iseli a ne koliko se djece rodilo u periodu od 2020 - 2024.
2014-04-11
U ekonomskoj krizi smo. Nije vrijeme za djecu nego spašavanje radnih mjesta jer dobiju li otkaze sreću će potražit vani a onda nam natalitet neće biti 500 do 1000 manje nego godinu prije nego po pet tisuća manje u jednoj godini.
Nije vrijeme za djecu nego spašavaj ovoj šta imaš.
O djeci ćemo za četiri godine kad prođe korona.
Nije vrijeme za djecu nego spašavaj ovoj šta imaš.
O djeci ćemo za četiri godine kad prođe korona.
2014-04-11
2021 će vam ekonomski bit gora nego 2020.
Ne budu li se skidali porezi privatnici će samo ključ u bravu a radnici na ulice a ti radnici će.put Njemačke i Austrije itd.
E to će vam satrat priću o natalitetu da nećete znati šta vas je snašlo.
Imat ćete po tri tisuće djece manje rođeno u Hrvatskoj godišnje a ne 900.
Ne budu li se skidali porezi privatnici će samo ključ u bravu a radnici na ulice a ti radnici će.put Njemačke i Austrije itd.
E to će vam satrat priću o natalitetu da nećete znati šta vas je snašlo.
Imat ćete po tri tisuće djece manje rođeno u Hrvatskoj godišnje a ne 900.
2014-04-11
Na svu sreću ja sam se pripremio za ekonomski udar 2021
1.01.2021 mi istiće porez na nekretnine i kapa 2500 kuna podstanarstva.
I to je minimum jer sam ih jeftino iznajmio da nema straha uopće.
Ako neće.jedan upast će drugi podstanar.
2014-04-11
plaćat ćeš ti Longi porez na jalovost... samo polako, dobro Lhotka veli kurac ćeš tu po cijele dane palamuditi i usput zgrtati pare koje misliš trošit na duvan i pivo... e ne bi išlo, budeš ti kupovao aptamil i kašice a prije toga farbao i lakirao kinderbet...RayMabus wrote:Na svu sreću ja sam se pripremio za ekonomski udar 2021
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Samo ti driblaj svoje. Nemaš ti nego ja ekonomiju u malom prstu.
Pa pa privatni sektor 2021.
Nikad krize nisu najjače kad se nešto desi nego u postratnom periodu.
Postkorona doba.
Pa pa privatni sektor 2021.
Nikad krize nisu najjače kad se nešto desi nego u postratnom periodu.
Postkorona doba.
2014-04-11
bogami ti je mala ekonomija ko mali prst... tvoji podstanari rade u privatnom sektoru, papa privatni sektor, papa i prihodi od podstanarstva, a porez ćeš morati platiti... moli boga da ga žene počnu čim prije plaćati pa da te neka sfrše u laktu i privede krevetu, da više konačno nešto i odradiš u životu a da ima vrijednost
2015-08-08
Ako se gleda omjer snaga u naoruzanju iz 91 te da dosegnu slican srbi bi trebali nabaviti
barem 300 zrakoplova, 1000 tenkova i deset tisuca topnickih orudja i raznih raketnih sustava
No, i to im je bilo nedovoljno:)
barem 300 zrakoplova, 1000 tenkova i deset tisuca topnickih orudja i raznih raketnih sustava
dijagram-
2015-08-09
2021 prva godina će vam biti ekonomski teža od 2020.
Sistem je pukao a ljudi su potrošili ušteđevinu.
Gle čuda meni baš 1.01.2021 ističe porez na nekretnine.
Vi dole ja gore.
A toliko mi malo triba u životu da sam im stavio vrlo malu podstanrinu i prije krize a kad vidiš gdje onda shvatiš da sam im dao đabe praktički.
I sad imam od 1.01.2021 mogućnost pošto mi istiće porez da kad rodica upadne da nema love da ja kažem nema veze kriza je oslobađam te podstanarine dok se ne digneš na noge.
Vidiš kako ja pomažem djeci.
Praktički već znam sve pa će dobit mjesec dva u 2021 đabe i gratis.
Znam tešk je situacija. Nećeš na ulicu. Dva mjeseca gratis u godinu dana da to izguraš.
Vi dole ja gore.
A toliko mi malo triba u životu da sam im stavio vrlo malu podstanrinu i prije krize a kad vidiš gdje onda shvatiš da sam im dao đabe praktički.
I sad imam od 1.01.2021 mogućnost pošto mi istiće porez da kad rodica upadne da nema love da ja kažem nema veze kriza je oslobađam te podstanarine dok se ne digneš na noge.
Znam tešk je situacija. Nećeš na ulicu. Dva mjeseca gratis u godinu dana da to izguraš.
2014-04-11
je ali bi za sve to trebali imati i adekvatno obučene i motivirane opslužitelje te silne tehnike... a oni uglavnom imaju tulavce poput pizzona i frajere sa bežanijske kose poput serbinja... tak da i imaju kojim slučajem novaca da to i nabave pola tog bi ostalo neiskorišteno jer ne bi ima tko to taljigati... s druge strane nije loše ni da se naoružaju... ali sa kvalitetnijim naoružanjem, nećemo mi morati kupovati...dijagram wrote:Ako se gleda omjer snaga u naoruzanju iz 91 te da dosegnu slican srbi bi trebali nabaviti
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bogami ti je mala ekonomija ko mali prst... tvoji podstanari rade u privatnom sektoru, papa privatni sektor, papa i prihodi od podstanarstva, a porez ćeš morati platiti... moli boga da ga žene počnu čim prije plaćati pa da te neka sfrše u laktu i privede krevetu, da više konačno nešto i odradiš u životu a da ima vrijednost
1350 kuna dvosoban stan
To ti nigdi nije ispod 2300 kuna a da ne pričam ovi moji na slici.
De lux uređeni.
Mogu nać podstanare kad god oću i još dizat cijenu.
Shvati da mi je ekonomina u malom prstu i znam da je kriza pa ću rodici dat misec dva u 2021 gratis.
Meni lova ne triba.
2014-04-11
jebate imaš pravo posavsko prezime... kao da si iz trebarjeva desnog...:))RayMabus wrote:2021 prva godina će vam biti ekonomski teža od 2020.
Vi dole ja gore.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bogami ti je mala ekonomija ko mali prst... tvoji podstanari rade u privatnom sektoru, papa privatni sektor, papa i prihodi od podstanarstva, a porez ćeš morati platiti... moli boga da ga žene počnu čim prije plaćati pa da te neka sfrše u laktu i privede krevetu, da više konačno nešto i odradiš u životu a da ima vrijednost
Mrzim žene.
Neće se nit jedna okoristit s menom i mojim nekretninama.
2014-04-11
RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:bogami ti je mala ekonomija ko mali prst... tvoji podstanari rade u privatnom sektoru, papa privatni sektor, papa i prihodi od podstanarstva, a porez ćeš morati platiti... moli boga da ga žene počnu čim prije plaćati pa da te neka sfrše u laktu i privede krevetu, da više konačno nešto i odradiš u životu a da ima vrijednost
1350 kuna dvosoban stan
To ti nigdi nije ispod 2300 kuna a da ne pričam ovi moji na slici.
De lux uređeni.
Mogu nać podstanare kad god oću i još dizat cijenu.
Shvati da mi je ekonomina u malom prstu i znam da je kriza pa ću rodici dat misec dva u 2021 gratis.
Meni lova ne triba.
ovo soba u tvom stanu... ;)
2015-08-08
Kako ti nisi shvatija da ja mrzim žene i da se niti jedna priko pičke neće okoristit ni menom ni mojim nekretninama ?RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:bogami ti je mala ekonomija ko mali prst... tvoji podstanari rade u privatnom sektoru, papa privatni sektor, papa i prihodi od podstanarstva, a porez ćeš morati platiti... moli boga da ga žene počnu čim prije plaćati pa da te neka sfrše u laktu i privede krevetu, da više konačno nešto i odradiš u životu a da ima vrijednost
Mrzim žene.
Neće se nit jedna okoristit s menom i mojim nekretninama.
Kako to ne shvaćaš ?
Osoba koju ću najviše gaziti u životu su upravo ženski dijelovi familije koji su mi u blizini a gladni su nekretnina.
Ne može.
Nema
2014-04-11
Ako neka ženska oće nekretninu neka je zaradi ?
Ne daje ni meni netko ključ u ruke nekretninu jer san skinija gaće i naguzija se.
Znaš ja san ti peder
Teška pederčina.
Čisto da znaš kako to te fore ne padaju na plodno tlo i kako ja nemam žensku a imam nekretnina.
E pa neće se okoristit.
Zaradi
Ima rudnika pa kopaj
Ne daje ni meni netko ključ u ruke nekretninu jer san skinija gaće i naguzija se.
Znaš ja san ti peder
Teška pederčina.
Čisto da znaš kako to te fore ne padaju na plodno tlo i kako ja nemam žensku a imam nekretnina.
E pa neće se okoristit.
Zaradi
Ima rudnika pa kopaj
2014-04-11
Vi ste nešto krivo skontali u vašoj glavi jer kao on je muško pun nekretnina pa triba samo pojebat neku jer će one doć ko muve na govno kad čuju koliko ima nekretnina.
Molim ?
Tko meni daje nekretnien ako mu se naguzim ?
A nitko jel
.
Pa zašto bi one tako to dobile na izvolte ?
Ne dolazi u obzir
Molim ?
A nitko jel
.
Ne dolazi u obzir
2014-04-11
ti si produžena ruka hrvatske države... ti ćeš u ime države dat njoj da ima a ona će tebi za hrvatsku dati dite, ne jedno nego komada 3, minimalnoRayMabus wrote:Vi ste nešto krivo skontali u vašoj glavi jer kao on je muško pun nekretnina pa triba samo pojebat neku jer će one doć ko muve na govno kad čuju koliko ima nekretnina.
Molim ?
A nitko jel
.
Ne dolazi u obzir
2015-08-08
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
Page 10 of 13