Izbori za Sabor 2020.
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
HDZ-ova mašinerija radi 24 sata :D:već mi je malo žao našega vuka
Škoro 1986. svirao na dolasku Titove štafete u Osijek
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
:)vili40 wrote:sad si me spustila na zemljuNoor wrote:tvoj prijedlog je tvoja imaginacija i fantazija.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
realnost ti je kic ponudio, biraj ili ne...ali tvoj prijedlog su grimmove basne.
kako nema,pa Pupovac svima mast vadinakaza wrote:Zašto nema srpske političke, stranačke elite u ponudi ovog konkursa ?
vili40-
2015-08-02
Dao glas radnickoj fronti iako bi ih let lampom najradje. Salim seeee. Na svakoj anketi sam inace dao glas Sincicu. Toliko o anketama.Muhahahahahahahaaa
2014-04-14
vili40 wrote:kako nema,pa Pupovac svima mast vadinakaza wrote:Zašto nema srpske političke, stranačke elite u ponudi ovog konkursa ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa to je potpuno ok i opravdana svirka bila... svi smo znali da je to zadnje izdrkavanje na mrtvu crkotinu i trebalo je to proslaviti... i nek je odsvirao...vili40 wrote:HDZ-ova mašinerija radi 24 sata :D:već mi je malo žao našega vuka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa to je potpuno ok i opravdana svirka bila... svi smo znali da je to zadnje izdrkavanje na mrtvu crkotinu i trebalo je to proslaviti... i nek je odsvirao...vili40 wrote:HDZ-ova mašinerija radi 24 sata :D:već mi je malo žao našega vuka
bude bilo dogodine prokleti skoro udba podmetnula...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
To je ona godina kada je Radman primio stafetu. Isti onaj Radman koji je privatizirao motel na Bledu u vlasnistvu SDP-a..... Skoro, Skoro.......
2014-04-14
Skori se zamjera ono za sta se panonski mornar nagradjuje od Zagreba do Pule. I ja sam vidio marsala i to dvaput i racunajte na nas sa Borom koji je , a u picku materinu, tko ce to sve vise pohvatati. Uglavnom ne glasajte za Skoru. u Pulskoj areni 20 09 zajednicki koncert Djordje Balasevi, Bora corba i Miro Skoro....To je smisao ovog sranja....
2014-04-14
Nakon pomnog promišljanja,prvi put u životu,glasovat ću za HDZ.
Ali ne za HDZ radi HDZ-a,već radi Plenkya.Da je netko drugi na čelu HDZ-a,niti u ludilu.
Inače mislio sam glasovati za Pametno,tak da mi savjest bude mirna,ali s obzirom da imam već mnogo toga,mogu podnijet još i to.
Ali ne za HDZ radi HDZ-a,već radi Plenkya.Da je netko drugi na čelu HDZ-a,niti u ludilu.
Inače mislio sam glasovati za Pametno,tak da mi savjest bude mirna,ali s obzirom da imam već mnogo toga,mogu podnijet još i to.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
presao si na mracnu stranu...prati svijetlo poboguסמאל wrote:Nakon pomnog promišljanja,prvi put u životu,glasovat ću za HDZ.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.debotoijusto wrote:presao si na mracnu stranu...prati svijetlo poboguסמאל wrote:Nakon pomnog promišljanja,prvi put u životu,glasovat ću za HDZ.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
gotovi ste, već skupljamo lovu za heliće a yoda će volontirati u njemu s velikim osmjehom na licudebotoijusto wrote:presao si na mracnu stranu...prati svijetlo poboguסמאל wrote:Nakon pomnog promišljanja,prvi put u životu,glasovat ću za HDZ.
vili40 wrote:HDZ-ova mašinerija radi 24 sata :D:već mi je malo žao našega vuka
Ogavni su.
darth_vader-
2014-04-17
partijci se boje neposlusnog naroda
kmecedu li kmecedu :)
kmecedu li kmecedu :)
dijagram-
2015-08-09
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
za škoru samo vučina...jednom sa svojim a drugi put s duplim nikom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 5 of 50