Izbori za Sabor 2020.
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
vili40-
2015-08-02
e a sjeti se onih ranijijh godina, kako se pokušavao prodati pod nekakvog domoljuba, al što je je uvijek je pazio da bude neodređen... :))tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
2015-08-08
Samo za jednu se moze ili vecinska ili manjiska, obje nemoze.michaellcmacha wrote:kako to da sdp nema niti jedan glas... što je sa šojkom, bikom, jebenim, piratom (on može na dve liste)
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
ja i jesam veći domoljub od mnogih vas kojima ne smeta što godinama idemo u pogrešnom smjeru.Količina galame nije mjerilo domoljublja.michaellcmacha wrote:e a sjeti se onih ranijijh godina, kako se pokušavao prodati pod nekakvog domoljuba, al što je je uvijek je pazio da bude neodređen... :))tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
I nemam ja što paziti i sakrivati se,svatko tko me svrstava u određenu stranku griješi ali to je njegova greška a ne moja.
vili40-
2015-08-02
ma glupo mi to sakrivanje, pajser iz njega jednostavno vrišti u svakom postu, ništa drugo ni ne stavlja osim nekih sličica i nečijih kritika HDZa a što bi valjda trebalo podići rejting pajserovaca kod ljudi, on to onako ispod žita prodaje maglu pa ako se tko upeca dobro.michaellcmacha wrote:e a sjeti se onih ranijijh godina, kako se pokušavao prodati pod nekakvog domoljuba, al što je je uvijek je pazio da bude neodređen... :))tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
HDZ unazad 15 godina je nešto najgore na političkoj sceni,ne moram valjda objašnjavati zašto jer to svi znaju.A ova restart koalicija meni ni miriše možda ipak malo smrdi radi Anke tamo,Čačića i još ponekih,no Beru ne mogu toliko napadati jer još ništa nije ni kriv.
vili40-
2015-08-02
Osim sto mu je glava suplja.vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
HDZ unazad 15 godina je nešto najgore na političkoj sceni,ne moram valjda objašnjavati zašto jer to svi znaju.A ova restart koalicija meni ni miriše možda ipak malo smrdi radi Anke tamo,Čačića i još ponekih,no Beru ne mogu toliko napadati jer još ništa nije ni kriv.
2019-09-06
možda i nije ali ne raspolaže nekim vještinama koje su neophodne za vođu,ali to je njihov problem,ja se time ne opterećujem.Pirate wrote:Osim sto mu je glava suplja.vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
vili40-
2015-08-02
a nije bila najgora milančetova vlada gdje smo bili 15 od mogućih 16 kvartala u recesiji? A ti isti majmuni bi opet vodili državu!! Krešo pajser je razjebao i svoju strančicu a vodio bi državu!?! Mrak zamračiš je pravila septičke u gunji po 70 k eura, wc školjke nabavljala po 20 tisuća kuna...majke ti rođene oni u aferi bojanja tunela su puki sirimasi u usporedbi sa tim lopinama. A protiv bere nemaš ništa iako vidiš ds je podkapacitirani titoistički konj kojemu je juga bliže od RH a koju on sad želi voditi?? Pa što tebi još treba nacrtati da povežeš dva i dva?vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
kakav čoporativan napad pa ja sam ti davno rekao tko si i što si u pogledu politike, ideologije i svjetonazora u hrvatskoj... nikakav problem nije za iščitati tko je tu tko, a kako tre veli smješno je glumatati i prikrivati se ko da je to ovdje nekomu bitno... boli me kurac budi za kog hoćeš, ali to za što si ti nema veze s vezom a kamoli sa hrvatskom... druga je stvar što smo mi prisiljeni taj ološ u vidu beljaka, anke, tog malog šupćića bernardića kojem je Tile mio, i tako sličnih... ali sve ima svoj rok trajanja pa budemo videli uglavnom ne budete ništa restartali, iako je nama itekako jasno da vi imate volju izvršiti reset... li ništa od toga, jebo vas mrtvi ćopavac u glavu...vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
2015-08-08
je bila je,dobro ni sanaderova nije bila bog zna što.Ali ako te sjećanje služi onda trebaš znati da sam i na nju pucao istom žestinom.Dakle naša kompletna politika je za kurac.tre wrote:a nije bila najgora milančetova vlada gdje smo bili 15 od mogućih 16 kvartala u recesiji? A ti isti majmuni bi opet vodili državu!! Krešo pajser je razjebao i svoju strančicu a vodio bi državu!?! Mrak zamračiš je pravila septičke u gunji po 70 k eura, wc školjke nabavljala po 20 tisuća kuna...majke ti rođene oni u aferi bojanja tunela su puki sirimasi u usporedbi sa tim lopinama. A protiv bere nemaš ništa iako vidiš ds je podkapacitirani titoistički konj kojemu je juga bliže od RH a koju on sad želi voditi?? Pa što tebi još treba nacrtati da povežeš dva i dva?vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
vili40-
2015-08-02
Lik je supalj ko grcka granica. Neznam otkud SDP-u pomisao da ih predvodi lik koji nema nikakve kvalifikacije da bude premijer. Neki ce reci jos je mlad, u tom slucaju neka svoje mjesto ustupi nekom pametnijem i sa vise iskustva pa nek se vrati kad doraste zadatku. Van svake pameti je da on postane premijer u trenutku kad nam predstoji nemirna jesen i jos gadnija zima.vili40 wrote:možda i nije ali ne raspolaže nekim vještinama koje su neophodne za vođu,ali to je njihov problem,ja se time ne opterećujem.Pirate wrote:Osim sto mu je glava suplja.vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.vili40 wrote:
ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.
2019-09-06
kic and Šandor Winnetou like this post
a što im ja mogu kad u cijeloj stranci ne mogu naći boljeg?To je samo dokaz koliko nam je politika jadna.Pirate wrote:Lik je supalj ko grcka granica. Neznam otkud SDP-u pomisao da ih predvodi lik koji nema nikakve kvalifikacije da bude premijer. Neki ce reci jos je mlad, u tom slucaju neka svoje mjesto ustupi nekom pametnijem i sa vise iskustva pa nek se vrati kad doraste zadatku. Van svake pameti je da on postane premijer u trenutku kad nam predstoji nemirna jesen i jos gadnija zima.vili40 wrote:možda i nije ali ne raspolaže nekim vještinama koje su neophodne za vođu,ali to je njihov problem,ja se time ne opterećujem.Pirate wrote:Osim sto mu je glava suplja.vili40 wrote:opet ide čoporativan napadtre wrote:
ma šuplja mi je ta tvoja priča, jednostavno si prerevan u optužbama HDZa koje ovdje postaš više nego siting svoje pamflete da te se čistom logikom ne bi strpalo u košaru sa pajserovcima.
Baš me briga,temperatura vani pada pa idem pošpricati voćke.
vili40-
2015-08-02
Pirate likes this post
Pogledao sam emisiju i nemam nista dodati ni oduzeti..to je to pametni ce znati a zatucani i zombiji ce valjda nesto konacno nauciti..ja cak ne moram vise pisat na forumu..u emisiji je sve lijepo objasnjeno i argumentitano
https://youtu.be/UmZ9X0xEmNM
https://youtu.be/UmZ9X0xEmNM
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tvoj prijedlog je tvoja imaginacija i fantazija.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
realnost ti je kic ponudio, biraj ili ne...ali tvoj prijedlog su grimmove basne.
za SDP je glas dala samo Sora, za sada
sad si me spustila na zemljuNoor wrote:tvoj prijedlog je tvoja imaginacija i fantazija.vili40 wrote:ja nisam tu ni glasao,toliko me zanimaju ovi izbori.Kicu sam napisao moj prijedlog pa ga pročitaj ako nisi.tre wrote:vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
realnost ti je kic ponudio, biraj ili ne...ali tvoj prijedlog su grimmove basne.
vili40-
2015-08-02
Zašto nema srpske političke, stranačke elite u ponudi ovog konkursa ?
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
HDZ-ova mašinerija radi 24 sata :D:već mi je malo žao našega vuka
Škoro 1986. svirao na dolasku Titove štafete u Osijek
Škoro 1986. svirao na dolasku Titove štafete u Osijek
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 4 of 50