Izbori za Sabor 2020.
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
zasto?..osim mup-a hdz-u i nisu nesto pretjerano zanimljivi kultura i poljoprivreda...ovo posljendje zbog problema...oko mup-a bi se mogla koplja lomiti tu je zainteresiran i hdz-e...kaya wrote:Znači otpadaju odmahvuksadinare wrote:imaju kandidate za ta tri resora
-ministarstvo kulture-zlatko hasanbegović
-ministarstvu unutarnjih poslova-Nikola Kajkić
-ministarstvo poljoprivrede-vise kandidata odluku ce naknadno donjeti prilikom formiranja vlade ako dođe do toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A po ovim resorima o kojima sanjaju je jasno što hoće:
Kultura - da mogu srat i indoktinirati
Mup- da ima silu i zaštitu od muljaže
Poljoprivreda- da namještaju svojim seljacima poticaje i muljaju sa zemljištima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:A po ovim resorima o kojima sanjaju je jasno što hoće:
pa sto se tice kulture ako postane ministar hasanbegovic je kratko obrazlozio svoj progranm..'financirati kulturne projekte u skladu sa hrvatskim interesima i nema razbacivanje sa novcem'...sto se tice mup-a..kajkic s epokazao kao dobar u istragama ratnih zlocina...a poljoprivreda je ionako uvijek bio vruc krumpir...svatko je svojima davao poticaje...
2015-09-08
to nama treba a to sdp i anke i beljaci nisu u stanju ponuditi... niti to njih zanima...
2015-08-08
nema tu svoji moji, strategija poljoprivrednog razvoja i implementacija istog prvenstveno u slavoniji ali i u drugim dijelovima hrvatske gdje postoji potencijal i htijenje...vuksadinare wrote:kaya wrote:A po ovim resorima o kojima sanjaju je jasno što hoće:
pa sto se tice kulture ako postane ministar hasanbegovic je kratko obrazlozio svoj progranm..'financirati kulturne projekte u skladu sa hrvatskim interesima i nema razbacivanje sa novcem'...sto se tice mup-a..kajkic s epokazao kao dobar u istragama ratnih zlocina...a poljoprivreda je ionako uvijek bio vruc krumpir...svatko je svojima davao poticaje...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
znam...ali kad je kaja vec spomenula davanje poticaja svojima a nisu nista radili...bar do sad je praksa takva bila..nadam se da odsad necemichaellcmacha wrote:nema tu svoji moji, strategija poljoprivrednog razvoja i implementacija istog prvenstveno u slavoniji ali i u drugim dijelovima hrvatske gdje postoji potencijal i htijenje...vuksadinare wrote:kaya wrote:A po ovim resorima o kojima sanjaju je jasno što hoće:
2015-09-08
Most...mislio za Škoriste, al vidio da je nositelj prebjeg iz mosta a drugi na listi Lazar faking Grujić...Sladoljev mi se cini ok a Troskot ce im drmat kavez izbornim zakonom.da udu oba bilo bi "noice"
2014-04-15
mora se tomu stat na kraj, ako ne sad a ono imamo sve vrijeme ispred nas.. ali bio bi više red da shvate ti naši osnivači države da se mora početi raditi kak Bog zapovijeda...vuksadinare wrote:znam...ali kad je kaja vec spomenula davanje poticaja svojima a nisu nista radili...bar do sad je praksa takva bila..nadam se da odsad necemichaellcmacha wrote:nema tu svoji moji, strategija poljoprivrednog razvoja i implementacija istog prvenstveno u slavoniji ali i u drugim dijelovima hrvatske gdje postoji potencijal i htijenje...vuksadinare wrote:kaya wrote:A po ovim resorima o kojima sanjaju je jasno što hoće:
2015-08-08
nikome iz mosta se bas ne mili biti oprba opet jer osim ovorancija ne mozes puno utjecti da se nesto promjeni...osim raspudica kojem savrseno odgovara oporbena situacija da moze drzati govore u saboru...n_razbojnik wrote:Most...mislio za Škoriste, al vidio da je nositelj prebjeg iz mosta a drugi na listi Lazar faking Grujić...Sladoljev mi se cini ok a Troskot ce im drmat kavez izbornim zakonom.da udu oba bilo bi "noice"
2015-09-08
stjecem dojam da nino nece dugo biti sa mostom...da ce biti neovisnjak u saboru naravno ako dohvati mandat...
2015-09-08
Drele o HDZ-u: Kod njih još jedino aparat za kavu nema kaznenu prijavu
Bez obzira na činjenicu da se Domovinski pokret percipira kao stranka desnog, konzervativnog spektra, ponajviše zbog članova poput Ladislava Ilčića, Drele smatra da članovi imaju različite svjetonazore.
"Ilčić je čovjek koji ima svoje ja kao političar, otac i glazbenik, ali na listi Domovinskog pokreta u svim izbornim jedinicama su ljudi različitih političkih uvjerenja s idejom boljitka hrvatske države, suverenosti i napretka. Dozvoljavamo da svi ne mislimo isto. Jedini pravi svjetonazor koji dijelimo je da dostojanstveno počnemo živjeti od svog rada."
"Kenwood Kenon se dokazao kao spretan političar na europskim razinama i mislim da odlično radi posao u EU parlamentu, predložio bih da tamo bude. Uspješno je molio i posuđivao novac za Hrvatsku jer nije sposoban ostvariti ga vrijednim radom. U stranci kod njih još jedino aparat za kavu nema kaznenu prijavu. Restart? Nitko od njih nema iskreni koalicijski potencijal za suradnju, ali vjerujem da će izbori prepoznati potencijal i iskrenost Domovinskog pokreta."
vili40-
2015-08-02
Hektorović wrote:Na koncu HDZ je ipak znatno organiziranji, ogromnog kadrovskog bazena.
darth_vader-
2014-04-17
svi znaju tko hrvatsku muze i sve im svejedno
oni ne žive u RH
oni ne žive u RH
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/skoro-o-ministarskim-foteljama-nitko-iz-domovinskog-pokreta-nije-ni-rijeci-prozborio-valjda-bih-ja-znao-za-to-1029764
Opovrgnuo je pisanje medija koji navode tko bi od članova Domovinskog pokreta biti ministar, ako dođu u situaciju da budu dio vlasti.
"Nikada nitko o tome ni jednu riječ nije prozborio. To može biti samo nečija tlapnja. To je jedan od načina da se Domovinski pokret prikaže u svjetlu ljudi koji su lovci na fotelje i funkcije. To definitivno nije tako i odlučno to odbacujem. Sa mnom o tome nitko nije razgovarao, a ja sam najkompetentnija osoba kad je u pitanju bilo što vezano uz Domovinski pokret", rekao je.
Opovrgnuo je pisanje medija koji navode tko bi od članova Domovinskog pokreta biti ministar, ako dođu u situaciju da budu dio vlasti.
"Nikada nitko o tome ni jednu riječ nije prozborio. To može biti samo nečija tlapnja. To je jedan od načina da se Domovinski pokret prikaže u svjetlu ljudi koji su lovci na fotelje i funkcije. To definitivno nije tako i odlučno to odbacujem. Sa mnom o tome nitko nije razgovarao, a ja sam najkompetentnija osoba kad je u pitanju bilo što vezano uz Domovinski pokret", rekao je.
Ako dostojanstvo podrazumijeva nerad nedjeljom, kako to vidi HDZ, a HDZ želi takvo dostojanstvo osigurati svakom čovjeku u Hrvatskoj, to znači da HDZ ne želi zabraniti samo rad nedjeljom u trgovinama, nego i u pekarama, kafićima, restoranima. Sintagma "svakom hrvatskom čovjeku", shvatimo li je doslovno, zapravo bi značila da bi se rad zabranio i u bolnicama.
Valjda su i naši liječnici i medicinske sestre za HDZ hrvatski ljudi koji također zaslužuju prstohvat HDZ-ovog dostojanstva.
vili40-
2015-08-02
tko im slaže te slogane i smicalice za naivne,Maja Sever sigurno ne.
vili40-
2015-08-02
Sve zavisi od broja mandata koje osvoje. Mozda bude prisiljen.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
vili sdp ti doživio forumski potop, čak i omraženi hdz ima 5x više glasova od vas, e onda znaš što mislimo tvojoj pajser koaliciji
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 3 of 50