Izbori za Sabor 2020.
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
za škoru samo vučina...jednom sa svojim a drugi put s duplim nikom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne kaki...tu nas ima dvadesetak aktivnih ciji se stavovi i podrzavanje stranaka poznaju godinima i prije škore i njegove opcije...i tu se radi cisto o navici izbora...tu izuzimam forumske srbe osim ovih 'domacih' mislim na crvenkastog...koje ne interesiraju hrvatski izbori...bar u vecem obimu...dobro pizzona sve zanima ali njega zanima i berba šljiva u andrijevcima pa ga ne uzimati za ozbiljnoepikur37 wrote:za škoru samo vučina...jednom sa svojim a drugi put s duplim nikom :)
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
naravno i druge kolege koje su aktivni na drugim pdf ovog foruma a tu nikad ne pisu ili naprave pokoji izlet nema njihovog izjasnjavanja na ovoj anketi ali poznavajuci ih znam ih nekoliko koji bi dali glas za škoru...na ovoj anketi..minimum
2015-09-08
dobro je rekao karacic...mi nemamo u hrvatskoj 20 godina osobu na celu drzave kojoj su prioritet hrvatski interes i da bude vođa u pravom smislu rijeci..mi imamo namjesnike..
2015-09-08
od pet primjera od 2000-te njih trojica su veci dio zivota ili bar pola a narocito politickog proveli su vani...i oni ne mogu osjecati bilo ljui u hrvatskoj...skolovani su vani po obrascu kakav je tamo usvojen gdje su se politicki skolovali..i logicno je da se ponasaju po obrascu ucitelja i da su njihovi namjesnici ovdje bili ili jesu
2015-09-08
već je i Škori dosta podmetanja i bahatog ponižavanja
Škoro se obratio Bernardiću i Plenkoviću: Puno ste mi zla učinili
"Draga gospodo, politički lideri HDZ-a i SDP-a, imam jednu lošu vijest za vas. Dolazim vam pokvariti planove. Hoću, vjerujte mi. Bit ću kao mali David koji je pobijedio bahatog i nepobjedivog Golijata, i to s pomno odabranih pet kamenčića. Baš kao David svojom praćkom, pogodit ću i ja točno tamo gdje vas boli.
Što se tiče mene osobno, puno ste mi zala učinili ovih dana. No, ja vam to zapravo opraštam, jer znam da je to vaš limit i jer nisam ovdje da bih se bavio sobom. Ali ima grijeha koje vam ne mogu i neću oprostiti. Gospodo, staviste teške verige mom narodu. Nametnuste mu jaram nedostižnog referenduma tako da njegov glas ne može doprijeti do vaših zakona; zavrnuste mu ruke protuhrvatskim civilnim društvom koje financirate; zavezaste mu oči antihrvatskom kulturom; naočigled svem narodu silujete i ponižavate Domovinski rat, heroje naše žive i mrtve, a prezreste i odbaciste našu raseljenu i izvandomovinsku Hrvatsku, to tkivo naše istog bića. To ne mogu i neću oprostiti. Premda sam tek mali David pred bahatim Golijatom, s pet probranih kamenčića pogodit ću gdje najviše boli.
Stoga, evo prvog kamenčića: dovodim i vraćam narod na političku scenu. Učinit ću da referendumske inicijative građana budi realno dostupne. Tražit ćemo da se i zakon i Ustav promijene, pa će biti potrebno svega 150.000 potpisa, a rok će biti mjesec dana. Mora biti moguće da narod kaže što ima za reći, kako bi preduhitrio i spriječio vaše spletke. Ta, narod je jedini siguran čuvar Hrvatske.
Zato slijedi drugi kamenčić: izborit ću se za svetost Domovinskog rata tako što on mora biti uzdignut na najsvetije mjesto u Hrvatskoj povijesti. Istina o Domovinskom ratu, ljepota i sjaj te pobjede, mora prštati iz svih hrvatskih institucija, medija, obrazovanja, kulture, javnog i društvenog života uopće. Istina i ljepota Domovinskog rata ima potencijal oduševiti naše klince i našu mladost da im bude trajna inspiracija i motiv u stvaranju Hrvatske. I Hrvatska mora po tome biti prepoznatljiva. Bez toga koalicije sa mnom nema.
Trećim kamenčićem poručujem vam da Srbija mora platiti odštetu državi hrvatskoj. Bez ratne oštete nema ni istine ni pravde. A istina se mora znati i ponavljati: Srbija je bila agresor, Srbija je regrutirala i slala vojsku na Hrvatsku, u Srbiju su odvođeni naši branitelji u koncentracijske logore. Srbija je razorila naše gradove, tvornice, crkve, i sijala strah, i nanijela materijalnu štetu, i opljačkala nas. Samo istinom možemo graditi budućnost i dobrosusjedske odnose.
Pa, evo četvrtog kamenčića - dovest ću jedan jaki svjetski lobi - HRVATSKU DIJASPORU. A vi se bojite dijaspore jer je sposobna i poštena. Vratit ćemo njihovo domoljublje, znanje, sposobnost, i dokazanost u svijetu. To je zapravo najveći potencijal Hrvatske. Oni će pomrsiti vaše spletke koje baštinite još iz komunističkih vremena.
A peti kamenčić Davidov bit će promjena izbornog sustava. To će biti hitac koji će najdublje prodrijeti u vaše tkivo, i to će biti osveta iznutra. Ta, vi i u svojim strankama zaobilazite one plemenite i dobre jer oni ne mogu doći do pozicija moći ako vam se ne poklone. Preferencijalno glasovanje će dovesti prave ljude i to će biti vaš kraj, i počet će novo vrijeme.
U našu Hrvatsku vratit će se ponos i dostojanstvo, a onda i poštenje te će potom početi pritjecati novac i dobre investicije, i počet će povratak naših mladih koji odoše za boljim životom. Znam da niste na mene računali; da se ne uklapam u vaše obrasce i da vas moj dolazak uznemirava. Ali ništa je to koliko dugo i snažno vi uznemiravate nas... i zapamtite, ovo ne radim iz nikakvog interesa, nego zato što svoje volim!" poručio je Miroslav Škoro u svom obraćanju na Facebooku.
Škoro se obratio Bernardiću i Plenkoviću: Puno ste mi zla učinili
"Draga gospodo, politički lideri HDZ-a i SDP-a, imam jednu lošu vijest za vas. Dolazim vam pokvariti planove. Hoću, vjerujte mi. Bit ću kao mali David koji je pobijedio bahatog i nepobjedivog Golijata, i to s pomno odabranih pet kamenčića. Baš kao David svojom praćkom, pogodit ću i ja točno tamo gdje vas boli.
Što se tiče mene osobno, puno ste mi zala učinili ovih dana. No, ja vam to zapravo opraštam, jer znam da je to vaš limit i jer nisam ovdje da bih se bavio sobom. Ali ima grijeha koje vam ne mogu i neću oprostiti. Gospodo, staviste teške verige mom narodu. Nametnuste mu jaram nedostižnog referenduma tako da njegov glas ne može doprijeti do vaših zakona; zavrnuste mu ruke protuhrvatskim civilnim društvom koje financirate; zavezaste mu oči antihrvatskom kulturom; naočigled svem narodu silujete i ponižavate Domovinski rat, heroje naše žive i mrtve, a prezreste i odbaciste našu raseljenu i izvandomovinsku Hrvatsku, to tkivo naše istog bića. To ne mogu i neću oprostiti. Premda sam tek mali David pred bahatim Golijatom, s pet probranih kamenčića pogodit ću gdje najviše boli.
Stoga, evo prvog kamenčića: dovodim i vraćam narod na političku scenu. Učinit ću da referendumske inicijative građana budi realno dostupne. Tražit ćemo da se i zakon i Ustav promijene, pa će biti potrebno svega 150.000 potpisa, a rok će biti mjesec dana. Mora biti moguće da narod kaže što ima za reći, kako bi preduhitrio i spriječio vaše spletke. Ta, narod je jedini siguran čuvar Hrvatske.
Zato slijedi drugi kamenčić: izborit ću se za svetost Domovinskog rata tako što on mora biti uzdignut na najsvetije mjesto u Hrvatskoj povijesti. Istina o Domovinskom ratu, ljepota i sjaj te pobjede, mora prštati iz svih hrvatskih institucija, medija, obrazovanja, kulture, javnog i društvenog života uopće. Istina i ljepota Domovinskog rata ima potencijal oduševiti naše klince i našu mladost da im bude trajna inspiracija i motiv u stvaranju Hrvatske. I Hrvatska mora po tome biti prepoznatljiva. Bez toga koalicije sa mnom nema.
Trećim kamenčićem poručujem vam da Srbija mora platiti odštetu državi hrvatskoj. Bez ratne oštete nema ni istine ni pravde. A istina se mora znati i ponavljati: Srbija je bila agresor, Srbija je regrutirala i slala vojsku na Hrvatsku, u Srbiju su odvođeni naši branitelji u koncentracijske logore. Srbija je razorila naše gradove, tvornice, crkve, i sijala strah, i nanijela materijalnu štetu, i opljačkala nas. Samo istinom možemo graditi budućnost i dobrosusjedske odnose.
Pa, evo četvrtog kamenčića - dovest ću jedan jaki svjetski lobi - HRVATSKU DIJASPORU. A vi se bojite dijaspore jer je sposobna i poštena. Vratit ćemo njihovo domoljublje, znanje, sposobnost, i dokazanost u svijetu. To je zapravo najveći potencijal Hrvatske. Oni će pomrsiti vaše spletke koje baštinite još iz komunističkih vremena.
A peti kamenčić Davidov bit će promjena izbornog sustava. To će biti hitac koji će najdublje prodrijeti u vaše tkivo, i to će biti osveta iznutra. Ta, vi i u svojim strankama zaobilazite one plemenite i dobre jer oni ne mogu doći do pozicija moći ako vam se ne poklone. Preferencijalno glasovanje će dovesti prave ljude i to će biti vaš kraj, i počet će novo vrijeme.
U našu Hrvatsku vratit će se ponos i dostojanstvo, a onda i poštenje te će potom početi pritjecati novac i dobre investicije, i počet će povratak naših mladih koji odoše za boljim životom. Znam da niste na mene računali; da se ne uklapam u vaše obrasce i da vas moj dolazak uznemirava. Ali ništa je to koliko dugo i snažno vi uznemiravate nas... i zapamtite, ovo ne radim iz nikakvog interesa, nego zato što svoje volim!" poručio je Miroslav Škoro u svom obraćanju na Facebooku.
vili40-
2015-08-02
anemični kreten neće birati način da kupi dovoljno ručica.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
kad je kupio Vrdoljaka, može i škoru - škoro će uzeti lovu od anemičara i "razočarano" nestati iz politike.
već viđeno.
sitting_bull-
2015-09-28
drug škoro ima pet kamenčića od sirove gline koje kani baciti u vodu hrvatske zbiljnosti?
rezultat je poznat - više mulja.
rezultat je poznat - više mulja.
sitting_bull-
2015-09-28
Da, i obratiti se nekim dirljivim tekstom- zbogom narode, htio sam vas spasiti al nisam mogao..sitting_bull wrote:anemični kreten neće birati način da kupi dovoljno ručica.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
kad je kupio Vrdoljaka, može i škoru - škoro će uzeti lovu od anemičara i "razočarano" nestati iz politike.
već viđeno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...gotov je anemicni skupa sa bernijem..malo vise mi je zao bernija mlad je..ali nije talent za politiku...da ne slua one oko sebe bilo bi nesto od njega ali to je tako kad si ogranicenih kapaciteta u politici..izbori svakih sest mjeseci su buducnostsitting_bull wrote:anemični kreten neće birati način da kupi dovoljno ručica.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
već viđeno.
2015-09-08
pa dobro, ajmo pričekati, da se zatvore birališta u nedjelju, pa ćemo onda znati nešto više i o Škorinim kamenčićima, i o Berinim podsjetnicima i o Plenkijevoj samouvjerenosti upitnog pokrića...
2015-08-08
....podcjenjivanje je majka svih zajeba..a izgleda plenki i berni nisu upamtili tu mudrostmichaellcmacha wrote:pa dobro, ajmo pričekati, da se zatvore birališta u nedjelju, pa ćemo onda znati nešto više i o Škorinim kamenčićima, i o Berinim podsjetnicima i o Plenkijevoj samouvjerenosti upitnog pokrića...
2015-09-08
Hajmo, brzo će to.michaellcmacha wrote:pa dobro, ajmo pričekati, da se zatvore birališta u nedjelju, pa ćemo onda znati nešto više i o Škorinim kamenčićima, i o Berinim podsjetnicima i o Plenkijevoj samouvjerenosti upitnog pokrića...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..najprevidljiviji ishod je - vidimo se na ponovljenim izborima za nekoliko mjeseci
2015-09-08
....plenkovic moli birace da glasaju za hdz...amen
2015-09-08
voda usla u usi....kako objasniti svojim kandidatima da ostaju bez mandata...bez dobre finacijske apanaze...drjemeza u saboru...i da moraju moljakati lokalne poduzetnike da ih zapsole ili spasti na fotelju katastra,mjesne zajednice
2015-09-08
Plenki:'Molim vas da glasate za HDZ i spasite radna mjesta'...koja radna mjesta?tvojih uguza
2015-09-08
ukoliko se obistine očekivanja desnog biračkog tijela koje je svih ovih proteklih izbora uglavnom apstiniralo, i domovinski pokret osvoji značajan broj mandata, a u isto vrijeme i presudan za uspostavu vlasti desnog centra i domovinskog pokreta i ako desni centar bude htio participirati u vlasti u narednom mandatu, moglo bi tu biti svašta... iako ja osobno nemam pretjerano velika očekivanja...
2015-08-08
Gjenero:'U slučaju ponovljenih izbora i sličnih rezultata,nije nerealno da Kenwood Kenon se povuče.Svjestan je da mu nisu potrebne nove zavrzlame,neizvjesnost i nestabilnost'.
2015-09-08
..zanimljiva konstatacija mozda i tocna...plenkiju u to slucaju za njegove ambicije ne treba nemir,neizvjesnot i vjecno prepucavanje..kosta to zivaca i vremena a vrijeme leti...ima obitelj sa dvoje male djece...kao covjeku vec u nekim ozbiljnijim godinama zivci puno kostaju...a uvijek puno pitanja,zahtjeva,prohtjeva..vuksadinare wrote:Gjenero:'U slučaju ponovljenih izbora i sličnih rezultata,nije nerealno da Kenwood Kenon se povuče.Svjestan je da mu nisu potrebne nove zavrzlame,neizvjesnost i nestabilnost'.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:ukoliko se obistine očekivanja desnog biračkog tijela koje je svih ovih proteklih izbora uglavnom apstiniralo, i domovinski pokret osvoji značajan broj mandata, a u isto vrijeme i presudan za uspostavu vlasti desnog centra i domovinskog pokreta i ako desni centar bude htio participirati u vlasti u narednom mandatu, moglo bi tu biti svašta... iako ja osobno nemam pretjerano velika očekivanja...
da, desni hdz tj domovinski pokret bi imao realnog upliva na politiku HDZ-a kad bi osvojili tucet mandata
dosad se sve svodil da bi tu i tamo neki HDZ-ovac ispao iz stranke jer misli da HDZ nije dovoljno desno (Penava isl)..
na neki način ovo je jedini način da se HDZ opet vrati u desnu sferu, jer je trenutno zauzeo SDP-ove pozicije zapravo-
ako ćemo realnopolitički raspravljati..
Last edited by kic on 2/7/2020, 09:09; edited 1 time in total
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 6 of 50