Izbori za Sabor 2020.
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Glasam za:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Izbori za Sabor 2020.
Vidio sam da ima i Stipe Petrina.... Ako ocijenin da ima šansu onda ću prije njega nego Bulja...
Lijepo ali kic..nije ti uzorak rekevantan . Mislim ovaj forum.
Most će gotovo nestati na ovim izborima.
Sdp i hdz će dobiti podjednako iz razloga što će ovi škorovci izbiti malo glasova hdz- u. I hdz će ući u koaliciju s par njih. Eto..
Sdp i hdz će dobiti podjednako iz razloga što će ovi škorovci izbiti malo glasova hdz- u. I hdz će ući u koaliciju s par njih. Eto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pirate likes this post
U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
2015-08-15
epikur37 wrote:most
Ivo Lučić je na listi HDZ-a u I. izbornoj jedinici. Blizak je sadašnjem vrhu, tako da očekujem nastavak konkretne politike prema HB.
Raspudić je previše malo zaglibio na osobni ego i sukob sa Plenkijem, koji će ostati još dugo vremena na čelu HR politike.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šarolika nakupina različitih oportunista.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
2018-04-10
Hektorović wrote:Šarolika nakupina različitih oportunista.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
opisao si skoro svaku stranku
kic wrote:Hektorović wrote:Šarolika nakupina različitih oportunista.kaya wrote:U finalu mislim da će i škorovci nestati, Kenwood Kenon će potražiti prije sve druge nego njih za koaliciju.
opisao si skoro svaku stranku
Kod ovih je to na steroidima :D
2018-04-10
Na koncu HDZ je ipak znatno organiziranji, ogromnog kadrovskog bazena.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:most
Ivo Lučić je na listi HDZ-a u I. izbornoj jedinici. Blizak je sadašnjem vrhu, tako da očekujem nastavak konkretne politike prema HB.
Raspudić je previše malo zaglibio na osobni ego i sukob sa Plenkijem, koji će ostati još dugo vremena na čelu HR politike.
ma da u konacnici, most je ok ali malo naivan I preemotivan..
plenki je ok a hdz je ipak fundamentalna stranka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Jasno je da nije dobra niti dominacija HDZ-a, pošto onda dobiješ nezdravu političku atmosferu kao u Vučićevoj Srbiji.
Jaka poltiička kompeticija mora postojati.
2018-04-10
a dobro, da vidimo kako forumaši dišu :)kaya wrote:Lijepo ali kic..nije ti uzorak rekevantan . Mislim ovaj forum.
mislis uhljebaHektorović wrote:Na koncu HDZ je ipak znatno organiziranji, ogromnog kadrovskog bazena.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Vučićeva srbija nije usporediva sa hrvatskom, zapravo jedino je usporediva sa sjevernom korejom. Samo tamo jedna stranka može " pobjediti" sa 65,70% a opozicija nestati. U Hr vodeće stranke kao i predsjednički kandidati vode mrtvu trku a jedan za dlaku odnese pobjedu.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Jasno je da nije dobra niti dominacija HDZ-a, pošto onda dobiješ nezdravu političku atmosferu kao u Vučićevoj Srbiji.
Jaka poltiička kompeticija mora postojati.
Last edited by kaya on 1/7/2020, 11:54; edited 2 times in total
2015-08-15
fali,jel postoji opcija i mogućnost da glasači mogu izabrati prinudnu vladu ili upravu EU?Ili bi im prvo morali objaviti rat da nas okupiraju i izvuku iz tih sranja u koja smo se uvalili?Kome objaviš rat taj te mora locirati,okupirati i nahraniti za početak a onda postaviti temelje za razvoj naprednog i demokratskog društva,naravno i ekonomski pomoći jer bez toga ne ide.kic wrote:evo anketa..
ako nešto fali, molim info
Mislim da bi ta opcija dobila većinu a da bi izlaznost bila 98%
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 1 of 50