Izbori za Sabor 2020.
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.red wolf wrote:Otišlo je iz Vlade 11 ministara, usrali su sve što su mogli, ali narod ih voli. I to je to. E sad, ja im želim da konačno rade dobro, jer ako nastave ovako, jao si ga nama...סמאל wrote:HDZ je ovaj put samostalno,bolje prošao nego prije 4 god. sa silom desničarskih strančica u domoljubnoj koaliciji.
Ukoliko i iduće 4 god. HDZ uspije ne usrat motku s aferama,onda bi Plenky mogao bit premijer do mirovine.
No ako je HDZ unatoč tome i ovom zadnjom aferom s Rimac,uspio ostvarit ovakav rezultat,onda ukoliko u iduće 4 god. budu vodili pristojnu politiku,za iduće 4 god. proći će još i bolje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...סמאל wrote:Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.red wolf wrote:Otišlo je iz Vlade 11 ministara, usrali su sve što su mogli, ali narod ih voli. I to je to. E sad, ja im želim da konačno rade dobro, jer ako nastave ovako, jao si ga nama...סמאל wrote:HDZ je ovaj put samostalno,bolje prošao nego prije 4 god. sa silom desničarskih strančica u domoljubnoj koaliciji.
Ukoliko i iduće 4 god. HDZ uspije ne usrat motku s aferama,onda bi Plenky mogao bit premijer do mirovine.
No ako je HDZ unatoč tome i ovom zadnjom aferom s Rimac,uspio ostvarit ovakav rezultat,onda ukoliko u iduće 4 god. budu vodili pristojnu politiku,za iduće 4 god. proći će još i bolje.
red wolf-
2016-02-10
xepikur37 wrote:danni1 wrote:Slažem se.vili40 wrote:ne volim ni HDZ ni plenkija ali možda je u ovoj situaciji tako najboljevili40 wrote:ovaj rezultat naravno najmanje odgovara SDP-u a onda DP-u koji je računao na to da će restart i HDZ biti ujednačeni pa će moći raditi dar-mar u pregovorima,plenki pobijedio,nažalost svih drugih
Nije vrijeme za novu vladu. Dok bi se posložili pohvatali konce prošle bi bar dvije godine. Slijedi kriza ako je vjerovati predviđanjima i nije vrijeme za promjenu selektora u pol turnira.
x
što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...red wolf wrote:Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...סמאל wrote:Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.red wolf wrote:Otišlo je iz Vlade 11 ministara, usrali su sve što su mogli, ali narod ih voli. I to je to. E sad, ja im želim da konačno rade dobro, jer ako nastave ovako, jao si ga nama...סמאל wrote:HDZ je ovaj put samostalno,bolje prošao nego prije 4 god. sa silom desničarskih strančica u domoljubnoj koaliciji.
2015-08-08
Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
red wolf-
2016-02-10
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jbga. HDZ mi nije opcija od 90-te. Samo tad sam glasao za njih. I danas sam glas dao Škori. U Rh realno postoje samo dvije opcija za formiranje vlasti. HDZ i SDP . Dok je tako HDZ će uvijek biti prihvatljivija opcija, uvijek.סמאל wrote:Hah,sad se svi slažete a jedino smo ja i epikur to cijelo vrijeme govorili.danni1 wrote:Slažem se.vili40 wrote:ne volim ni HDZ ni plenkija ali možda je u ovoj situaciji tako najboljevili40 wrote:ovaj rezultat naravno najmanje odgovara SDP-u a onda DP-u koji je računao na to da će restart i HDZ biti ujednačeni pa će moći raditi dar-mar u pregovorima,plenki pobijedio,nažalost svih drugih
Nije vrijeme za novu vladu. Dok bi se posložili pohvatali konce prošle bi bar dvije godine. Slijedi kriza ako je vjerovati predviđanjima i nije vrijeme za promjenu selektora u pol turnira.
Ne volim HDZ kao stranku,ali sam za njih isključivo radi Plenkya.
ma to je jako bitno... da ga se makne iz vlasti... tek u tom trenutku će se vidjeti i izvana kako je nastala frka....Noor wrote:samo da Pupi odleprša iz vlade
2015-08-08
danni1-
2014-04-16
Nema kod mene osjećaja...Ja to sve radim automatski...Ja samo promatram...Rekoh ovdje prije sat i nešto da će HDZ biti relativni pobjednik...michaellcmacha wrote:što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...red wolf wrote:Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...סמאל wrote:Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.red wolf wrote:Otišlo je iz Vlade 11 ministara, usrali su sve što su mogli, ali narod ih voli. I to je to. E sad, ja im želim da konačno rade dobro, jer ako nastave ovako, jao si ga nama...סמאל wrote:HDZ je ovaj put samostalno,bolje prošao nego prije 4 god. sa silom desničarskih strančica u domoljubnoj koaliciji.
red wolf-
2016-02-10
ma pusti to bit će bolje... budeš se i ti jednom s razlogom onako iskreno i od srca nasmijao... ;)))))))))))red wolf wrote:Nema kod mene osjećaja...Ja to sve radim automatski...Ja samo promatram...Rekoh ovdje prije sat i nešto da će HDZ biti relativni pobjednik...michaellcmacha wrote:što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...red wolf wrote:Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...סמאל wrote:Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.red wolf wrote:
Otišlo je iz Vlade 11 ministara, usrali su sve što su mogli, ali narod ih voli. I to je to. E sad, ja im želim da konačno rade dobro, jer ako nastave ovako, jao si ga nama...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Domovinski pokret pokupio je one radikalnije,ali je zato HDZ s umjerenim Plenkyom dobio na centru.
Ukupni rezultat desnih stranki HDZ+MOST+DP,mnogo je veći od ukupnog rezultata svih ljevih Restart+Možemo+Pametno.
Znači,Škoro nije oteo HDZ-u ništa,samo je pokupio onu rasutu ekstremnu desnicu i pokojeg razočaranog HDZ-ovca.
Domovinski pokret pokupio je one radikalnije,ali je zato HDZ s umjerenim Plenkyom dobio na centru.
Ukupni rezultat desnih stranki HDZ+MOST+DP,mnogo je veći od ukupnog rezultata svih ljevih Restart+Možemo+Pametno.
Znači,Škoro nije oteo HDZ-u ništa,samo je pokupio onu rasutu ekstremnu desnicu i pokojeg razočaranog HDZ-ovca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iskreno mislija san slavit al mi sad nije do slavlja.
Ostaje mi samo da nakon šta san izgubija okladu napišen deset puta Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Kreten sad ide kupit dvi pive jer Miro Bulj ulazi u Sabor a to je meni dovoljan razlog za popit još dvi
Ostaje mi samo da nakon šta san izgubija okladu napišen deset puta Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Kreten sad ide kupit dvi pive jer Miro Bulj ulazi u Sabor a to je meni dovoljan razlog za popit još dvi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
to sam baš isprokomentiaro sa frendom iz vrbovca... oni tamo uglavnom su razočarani hdz-om, ali dp im je sad bila itekako motivacijska opcija za izać na izbore....סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
2015-08-08
Pa ne mogu se uvijek smijati...Smijao sam se na europskim izborima, pa na predsjedničkim, a i sad sam zadovoljan (ali ti nećeš znati zašto...hahahahahahahahahahahahaha)...michaellcmacha wrote:ma pusti to bit će bolje... budeš se i ti jednom s razlogom onako iskreno i od srca nasmijao... ;)))))))))))red wolf wrote:Nema kod mene osjećaja...Ja to sve radim automatski...Ja samo promatram...Rekoh ovdje prije sat i nešto da će HDZ biti relativni pobjednik...michaellcmacha wrote:što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...red wolf wrote:Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...סמאל wrote:
Ma to su sitne aferice,nisu Sanaderovog kalibra.
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Koji potop Bere.vili40 wrote:
Odličan rezultat, zdrava europska demokracija
Ima svega, i ovaj put uglavnom puno kvalitetnije nego klauni iz Živog Zida. Možemo, Most, Pametno, SIP su sa različith dijelova spektra, no intelektualno jakih kapaciteta bit će žestoka i pametna oporba.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Al koliko su falili ovi s placenim anketama hahaha
2014-04-15
sad kad se konstituira vlast bude se netko pobrinuo i da tebi smanji te slobodne izlaske iz ludare...red wolf wrote:Pa ne mogu se uvijek smijati...Smijao sam se na europskim izborima, pa na predsjedničkim, a i sad sam zadovoljan (ali ti nećeš znati zašto...hahahahahahahahahahahahaha)...michaellcmacha wrote:ma pusti to bit će bolje... budeš se i ti jednom s razlogom onako iskreno i od srca nasmijao... ;)))))))))))red wolf wrote:Nema kod mene osjećaja...Ja to sve radim automatski...Ja samo promatram...Rekoh ovdje prije sat i nešto da će HDZ biti relativni pobjednik...michaellcmacha wrote:što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...red wolf wrote:
Ja ne znam što sve vama građanima ove zemlje treba predstavljati afere, a da vam se to konačno zgadi. Zaista?...
2015-08-08
סמאל wrote:Hah,sad se svi slažete a jedino smo ja i epikur to cijelo vrijeme govorili.danni1 wrote:Slažem se.vili40 wrote:ne volim ni HDZ ni plenkija ali možda je u ovoj situaciji tako najboljevili40 wrote:ovaj rezultat naravno najmanje odgovara SDP-u a onda DP-u koji je računao na to da će restart i HDZ biti ujednačeni pa će moći raditi dar-mar u pregovorima,plenki pobijedio,nažalost svih drugih
Kolega, treba samo biti racionalan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Iskreno mislija san slavit al mi sad nije do slavlja.
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
e pa nazdravlje kretenu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 27 of 50