Izbori za Sabor 2020.
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
RayMabus wrote:Iskreno mislija san slavit al mi sad nije do slavlja.
Ostaje mi samo da nakon šta san izgubija okladu napišen deset puta Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Kreten sad ide kupit dvi pive jer Miro Bulj ulazi u Sabor a to je meni dovoljan razlog za popit još dvi
e pa nazdravlje kretenu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
svatko tko je očekivao da restart može sastaviti većinu pa i da pobijedi bio je totalno slijep,bilo je samo pitanje koju će cijenu plenki morati platiti,izgleda da će to sad odraditi bez problema.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Koji potop Bere.vili40 wrote:
Odličan rezultat, zdrava europska demokracija
Ima svega, i ovaj put uglavnom puno kvalitetnije nego klauni iz Živog Zida. Možemo, Most, Pametno, SIP su sa različith dijelova spektra, no intelektualno jakih kapaciteta bit će žestoka i pametna oporba.
vili40-
2015-08-02
Ukoliko se Škoro zajoguni oko Plenkya,mislim da će već neki iz njegovog pokreta pretrčat HDZ-u,i onda još po koji žetončić.michaellcmacha wrote:to sam baš isprokomentiaro sa frendom iz vrbovca... oni tamo uglavnom su razočarani hdz-om, ali dp im je sad bila itekako motivacijska opcija za izać na izbore....סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Domovinski pokret pokupio je one radikalnije,ali je zato HDZ s umjerenim Plenkyom dobio na centru.
Ukupni rezultat desnih stranki HDZ+MOST+DP,mnogo je veći od ukupnog rezultata svih ljevih Restart+Možemo+Pametno.
Znači,Škoro nije oteo HDZ-u ništa,samo je pokupio onu rasutu ekstremnu desnicu i pokojeg razočaranog HDZ-ovca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A Bero je popušija. Loše je to šta manđurijski kandidat sad ima puno opcija da radi šta oće a opet jaka desnica u Saboru.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Koji potop Bere.vili40 wrote:
Odličan rezultat, zdrava europska demokracija
Ima svega, i ovaj put uglavnom puno kvalitetnije nego klauni iz Živog Zida. Možemo, Most, Pametno, SIP su sa različith dijelova spektra, no intelektualno jakih kapaciteta bit će žestoka i pametna oporba.
Bulj mi je uša. Most vrlo solidan. Još ako uđe i Drele eto cirkusa.
Last edited by RayMabus on 5/7/2020, 19:42; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Domovinski pokret pokupio je one radikalnije,ali je zato HDZ s umjerenim Plenkyom dobio na centru.
Ukupni rezultat desnih stranki HDZ+MOST+DP,mnogo je veći od ukupnog rezultata svih ljevih Restart+Možemo+Pametno.
Znači,Škoro nije oteo HDZ-u ništa,samo je pokupio onu rasutu ekstremnu desnicu i pokojeg razočaranog HDZ-ovca.
Jako dobra analiza.
Guest- Guest
jel upa ludi kapović? di je IDS?
E, i nas silno zanima...44, ali kojih 44?AssadNaPodmornici wrote:jel upa ludi kapović? di je IDS?
Guest- Guest
Naravno.Ne znam kako naši vrli forumaši koji su najavljivali potop HDZ-a a pogotovu Plenkya,mogli biti tako kratkovidni.epikur37 wrote:סמאל wrote:Hah,sad se svi slažete a jedino smo ja i epikur to cijelo vrijeme govorili.danni1 wrote:Slažem se.vili40 wrote:ne volim ni HDZ ni plenkija ali možda je u ovoj situaciji tako najboljevili40 wrote:ovaj rezultat naravno najmanje odgovara SDP-u a onda DP-u koji je računao na to da će restart i HDZ biti ujednačeni pa će moći raditi dar-mar u pregovorima,plenki pobijedio,nažalost svih drugih
Nije vrijeme za novu vladu. Dok bi se posložili pohvatali konce prošle bi bar dvije godine. Slijedi kriza ako je vjerovati predviđanjima i nije vrijeme za promjenu selektora u pol turnira.
Kolega, treba samo biti racionalan :)
Pa Plenky je nažalost najbolje što imamo.Uopće me ne čudi ovaj rezultat,jer kad sam ja prvi put u životu glasovao za HDZ,a mislim da sam nekoliko puta na forumu naglasio to.Mislim da bi se iznenadili mnogi,kad bi znali koji su po prvi put nakon toliko godina glasovali za HDZ.
2015-07-23
E stari moj...Sjećam se izbora prije nego što je Sanader došao na vlast i onoga što nam je pokojni Račan rekao...E @michel, sinko moj, vi ste slijepi pored zdravih očiju...Vi jednostavno nikad niste naučili gledati malo (ne previše) naprijed...;)))michaellcmacha wrote:sad kad se konstituira vlast bude se netko pobrinuo i da tebi smanji te slobodne izlaske iz ludare...red wolf wrote:Pa ne mogu se uvijek smijati...Smijao sam se na europskim izborima, pa na predsjedničkim, a i sad sam zadovoljan (ali ti nećeš znati zašto...hahahahahahahahahahahahaha)...michaellcmacha wrote:ma pusti to bit će bolje... budeš se i ti jednom s razlogom onako iskreno i od srca nasmijao... ;)))))))))))red wolf wrote:Nema kod mene osjećaja...Ja to sve radim automatski...Ja samo promatram...Rekoh ovdje prije sat i nešto da će HDZ biti relativni pobjednik...michaellcmacha wrote:
što si se uozbiljio... daj malo onog tvog raskalašenog optimizma.... ajde nije sve tako crno...
red wolf-
2016-02-10
Inače, ovdje sam:
1. nemam s kim razgovarati, svi gledaju u ekran
2. marcel me gnjavi da pišem ovdje, a ja digao ruke i od FB
Guest- Guest
ovo su izbori na kojima je vv i pokoji sdpovac glasao referencijalno za plenkovićaסמאל wrote:Naravno.Ne znam kako naši vrli forumaši koji su najavljivali potop HDZ-a a pogotovu Plenkya,mogli biti tako kratkovidni.epikur37 wrote:סמאל wrote:Hah,sad se svi slažete a jedino smo ja i epikur to cijelo vrijeme govorili.danni1 wrote:Slažem se.vili40 wrote:
ne volim ni HDZ ni plenkija ali možda je u ovoj situaciji tako najbolje
Nije vrijeme za novu vladu. Dok bi se posložili pohvatali konce prošle bi bar dvije godine. Slijedi kriza ako je vjerovati predviđanjima i nije vrijeme za promjenu selektora u pol turnira.
Kolega, treba samo biti racionalan :)
Pa Plenky je nažalost najbolje što imamo.Uopće me ne čudi ovaj rezultat,jer kad sam ja prvi put u životu glasovao za HDZ,a mislim da sam nekoliko puta na forumu naglasio to.Mislim da bi se iznenadili mnogi,kad bi znali koji su po prvi put nakon toliko godina glasovali za HDZ.
2015-08-08
mobiu$ wrote:Inače, ovdje sam:
ma sušaj, nije ovo loša zezancija, znaš već ljude, baciš neku tricu, malo analiziraš, koji put pofajtaš...kao dobra stara birtija
samo nemoj počet muvati kayu i sve 5 :D
2015-08-06
Hvala.Imao sam zadnjih par dana nekoliko analiza,eto,izgleda da se ponešto i ostvarilo.Očekivao sam da će HDZ biti jak,doduše ne baš toliko,ali ono što nisam očekivao da će Restart biti baš toliko slab.mobiu$ wrote:סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Jako dobra analiza.
Znao sam da će radi Beljaka i Mrak Taritaš mnogim slobodnomislećim ljevo-liberalnim glasačima,koji ipak ne razmišljaju po šablonu,ogadit se Restart,te da će ili apstinirat ili podržat Možemo i Pametno,ali ovo je premašilo moja očekivanja.
2015-07-23
index.hr našao utjehu jer u uspjehu Mozemo i RF
:)
kmek
:)
kmek
2015-08-06
Ovo je pogrešno. Restart je izgubila izbore na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore.סמאל wrote:Hvala.Imao sam zadnjih par dana nekoliko analiza,eto,izgleda da se ponešto i ostvarilo.Očekivao sam da će HDZ biti jak,doduše ne baš toliko,ali ono što nisam očekivao da će Restart biti baš toliko slab.mobiu$ wrote:סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Jako dobra analiza.
Znao sam da će radi Beljaka i Mrak Taritaš mnogim slobodnomislećim ljevo-liberalnim glasačima,koji ipak ne razmišljaju po šablonu,ogadit se Restart,te da će ili apstinirat ili podržat Možemo i Pametno,ali ovo je premašilo moja očekivanja.
red wolf-
2016-02-10
pišurija na rtl-u.... ekipa se tamo doslovno rasplakala radi rezultata
2015-08-08
Sve sam ti rekao neku večer a ti nisi htio slušat.Bero je kao osoba i momak,dobar i pošten u to nema sumnje,ali za uspjeh trebaš nešto više.red wolf wrote:Ovo je pogrešno. Restart je izgubila izbore na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore.סמאל wrote:Hvala.Imao sam zadnjih par dana nekoliko analiza,eto,izgleda da se ponešto i ostvarilo.Očekivao sam da će HDZ biti jak,doduše ne baš toliko,ali ono što nisam očekivao da će Restart biti baš toliko slab.mobiu$ wrote:סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Jako dobra analiza.
Praktički,Restart je porazio sam sebe.
2015-07-23
svi sretni i zadovoljni, osim nogometne momčadi iz Restarta
https://net.hr/danas/hrvatska/svakog-trenutka-stizu-izlazne-ankete-biralista-pred-zatvaranjima-hrvatska-je-izabrala-novu-vlast/
https://net.hr/danas/hrvatska/svakog-trenutka-stizu-izlazne-ankete-biralista-pred-zatvaranjima-hrvatska-je-izabrala-novu-vlast/
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 28 of 50