Izbori za Sabor 2020.
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
svi sretni i zadovoljni, osim nogometne momčadi iz Restarta
https://net.hr/danas/hrvatska/svakog-trenutka-stizu-izlazne-ankete-biralista-pred-zatvaranjima-hrvatska-je-izabrala-novu-vlast/
https://net.hr/danas/hrvatska/svakog-trenutka-stizu-izlazne-ankete-biralista-pred-zatvaranjima-hrvatska-je-izabrala-novu-vlast/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bukkake po Bernardicu, nemaju sramamichaellcmacha wrote:pišurija na rtl-u.... ekipa se tamo doslovno rasplakala radi rezultata
2014-04-15
Žao mi je Bere,jer ovo što će sad da proživljava,nije niti malo ljudski.Ne samo hijene iz SDP-a,već i oni prorestart novinari,razapet će ga.Mislim,to je stvarno degutantno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a i ekipa bi rado odmah išla sa laštenjem konopca simpatičnom Beri...michaellcmacha wrote:pišurija na rtl-u.... ekipa se tamo doslovno rasplakala radi rezultata
2015-08-08
סמאל wrote:Hvala.Imao sam zadnjih par dana nekoliko analiza,eto,izgleda da se ponešto i ostvarilo.Očekivao sam da će HDZ biti jak,doduše ne baš toliko,ali ono što nisam očekivao da će Restart biti baš toliko slab.mobiu$ wrote:
Jako dobra analiza.
Znao sam da će radi Beljaka i Mrak Taritaš mnogim slobodnomislećim ljevo-liberalnim glasačima,koji ipak ne razmišljaju po šablonu,ogadit se Restart,te da će ili apstinirat ili podržat Možemo i Pametno,ali ovo je premašilo moja očekivanja.
Ja kad sam radio samostalnu analizu, uglavnom sam promašio, posve sam previdio Možemo, dao sam nam točno 10 mandata manje, i tako.
Onda su došle analize, nema se tu što više misliti. Sučeljavanja nisu gotovo ništa promijenila.
Guest- Guest
o ovome izgleda da se ide na medijski pritisak da još noćas odstupi...n_razbojnik wrote:Bukkake po Bernardicu, nemaju sramamichaellcmacha wrote:pišurija na rtl-u.... ekipa se tamo doslovno rasplakala radi rezultata
2015-08-08
dijagram wrote:Kako se veseliti kad ce dobiti adezenjare ili esdepenjareסמאל wrote:Nemojte se previše rano veselit,da se kasnije ne bi ste razočarali.
Koji kreten se tome moze veseliti
Ima takvih blentavih koliko hoćeš, jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Ne. Velika većina socijaldemokrata, pa i ja, znali smo na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore da ćemo izgubiti izbore. Šlag na tortu su bila dva sučeljavanja Bernardića i Plenkovića. Nije Bero loš, ali takav dojam ostavlja. Bio je čak i dobar na momente, ali javnost ga je odavno percipirala tako kako jest, a on je samo to potvrdio.סמאל wrote:Sve sam ti rekao neku večer a ti nisi htio slušat.Bero je kao osoba i momak,dobar i pošten u to nema sumnje,ali za uspjeh trebaš nešto više.red wolf wrote:Ovo je pogrešno. Restart je izgubila izbore na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore.סמאל wrote:Hvala.Imao sam zadnjih par dana nekoliko analiza,eto,izgleda da se ponešto i ostvarilo.Očekivao sam da će HDZ biti jak,doduše ne baš toliko,ali ono što nisam očekivao da će Restart biti baš toliko slab.mobiu$ wrote:סמאל wrote:Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u posljednjih 15 god. te za Plenkya ovo nije samo pobjeda na izborima,već i pobjeda unutar HDZ-a,sad će njegovi potencijalni oponenti utihnuti.
Domovinski pokret pokupio je one radikalnije,ali je zato HDZ s umjerenim Plenkyom dobio na centru.
Ukupni rezultat desnih stranki HDZ+MOST+DP,mnogo je veći od ukupnog rezultata svih ljevih Restart+Možemo+Pametno.
Znači,Škoro nije oteo HDZ-u ništa,samo je pokupio onu rasutu ekstremnu desnicu i pokojeg razočaranog HDZ-ovca.
Jako dobra analiza.
Znao sam da će radi Beljaka i Mrak Taritaš mnogim slobodnomislećim ljevo-liberalnim glasačima,koji ipak ne razmišljaju po šablonu,ogadit se Restart,te da će ili apstinirat ili podržat Možemo i Pametno,ali ovo je premašilo moja očekivanja.
Praktički,Restart je porazio sam sebe.
A i bit ću
red wolf-
2016-02-10
n_razbojnik wrote:gasi Zagreb, centar drzave stavi na Palagruzu
Da Rada Borić ej
Bolje i ona nego briselski pederko...
darth_vader-
2014-04-17
Slažem se.Sapunjali su mu stolicu u vlastitim redovima.mobiu$ wrote:Nije fer to sve natrpati Bernardiću na leđa.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ovo su novi rezultati izlaznih anketa
HDZ 62
Restart 43
Domovinski pokret 14
Most 9
Možemo! 8
Pametno/Fokus/SSiP 3
HNS 1
HDZ 62
Restart 43
Domovinski pokret 14
Most 9
Možemo! 8
Pametno/Fokus/SSiP 3
HNS 1
vili40-
2015-08-02
Zašto?...On i ekipa oko njega (koju je vjerno slušao baš na ovim izborima, a nije ih slušao na europskim i predsjedničkim izborima, a znamo kako je tada SDP prošao) zaslužuju ovo...סמאל wrote:Žao mi je Bere,jer ovo što će sad da proživljava,nije niti malo ljudski.Ne samo hijene iz SDP-a,već i oni prorestart novinari,razapet će ga.Mislim,to je stvarno degutantno.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Ne. Velika većina socijaldemokrata, pa i ja, znali smo na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore da ćemo izgubiti izbore. Šlag na tortu su bila dva sučeljavanja Bernardića i Plenkovića. Nije Bero loš, ali takav dojam ostavlja. Bio je čak i dobar na momente, ali javnost ga je odavno percipirala tako kako jest, a on je samo to potvrdio.
A i bit ću
I meni je isto sastav i kompozicija lista bila...beskrvna.
Nego, imaš li ti kontakt podatke one Sanje Radolović iz Pule? :P
Guest- Guest
HNS-u ponovno resor ministarstva...hahahahahahahahahahahahahahahahahahavili40 wrote:Ovo su novi rezultati izlaznih anketa
HDZ 62
Restart 43
Domovinski pokret 14
Most 9
Možemo! 8
Pametno/Fokus/SSiP 3
HNS 1
red wolf-
2016-02-10
mobiu$ wrote:red wolf wrote:
Ne. Velika većina socijaldemokrata, pa i ja, znali smo na dan kad je Glavni odbor SDP-a obznanio liste za izbore da ćemo izgubiti izbore. Šlag na tortu su bila dva sučeljavanja Bernardića i Plenkovića. Nije Bero loš, ali takav dojam ostavlja. Bio je čak i dobar na momente, ali javnost ga je odavno percipirala tako kako jest, a on je samo to potvrdio.
A i bit ću
I meni je isto sastav i kompozicija lista bila...beskrvna.
Nego, imaš li ti kontakt podatke one Sanje Radolović iz Pule? :P
red wolf-
2016-02-10
Super, refjuđiz i peder prava... pa odsjeko bi si ruku prije nego to zaokruziojasambrend wrote:n_razbojnik wrote:gasi Zagreb, centar drzave stavi na Palagruzu
Da Rada Borić ej
Bolje i ona nego briselski pederko...
Dobro Plenki je poguro Marakes i Stambolsku, tu bi odsjeko drugu
2014-04-15
Ne. To su radili on i njegova ekipa Milanoviću. Karma je jedna veoma zanimljiva stvar.סמאל wrote:Slažem se.Sapunjali su mu stolicu u vlastitim redovima.mobiu$ wrote:Nije fer to sve natrpati Bernardiću na leđa.
Last edited by red wolf on 5/7/2020, 20:06; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
vili40 wrote:Ovo su novi rezultati izlaznih anketa
HDZ 62
Restart 43
Domovinski pokret 14
Most 9
Možemo! 8
Pametno/Fokus/SSiP 3
HNS 1
Dobro, to će standardno varirati, a onda će se oko 23-23:30 ustabiliti.
Nekakav opći okvir imamo.
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 29 of 50