Izbori za Sabor 2020.
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
mostarci ..nije vas sram ?
u mostaru niste u stanju izabrati svoju upravu a birate vlast Hrvatima
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
vili40-
2015-08-02
aj se napuši glupačo... kak tebe nije sram što si uopće dotepla u hrvatsku, u kojoj ti nije mjesto ni sekunde...Sora wrote:mostarci ..nije vas sram ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
što te boli kurac sdpovski... odi tamo gdje jesi i zaokruži svoje pajseraše i okani se drugih ljudi, eto ti šojke pa joj daj da ti popuši da smanjiš napetost... i sebi i njoj...vili40 wrote:ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
2015-08-08
Štaviše ispravak : da sam u osmoj izbornoj jedinic glasa bi za Matu Kapovića jer će RF preć izborni prag Peovička je prva na listl a drugi na listi je neki anonimus pa bi da Kapoviću glas tako da dobije prefencijalne glasove pa bi ako dobiju dva mandata ušli on i PeovičkaRayMabus wrote:Da vide ovi na vlasti ( obje stranke ) da postoji pokret otpora.michaellcmacha wrote:longi ti si pobrkao lončiće... :)), nije Drele u Možemo, pa da vide da Vas ima...RayMabus wrote:Pogleda san liste i kandidate u 3 izbornoj jedinici. Doša san do DP i vidija Drele.vili40 wrote:sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
Puno se ti misliš. Ja bi im uvalija toga redikula u Sabor pa da jebe ovoga :
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2053732/drele-pobjesnio-tijekom-nastupa-prozvao-hdzovca-djakica-u-publici-pa-otisao
Samo zbog ovoga bi mu da glas. Nema veze šta možda neće proć prag al mu daj podršku. Neka vide da nas ima.
Ja da san u 8 izbornoj jedinici glasa bi za Peovičku. Šta veći redikul to bolje. To su moje pare i ja želim dat svoje pare onome tko će u saboru iduće četiri godine jebavat mater njima.
Zato te plaćam i zato :
Brod luđaka
Al zato vas i plaćam
Pokret otpora
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Odl glasat za Dreleta i ne filozofiraj. Podrži čovka.vili40 wrote:ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
2014-04-11
michaellcmacha wrote:aj se napuši glupačo... kak tebe nije sram što si uopće dotepla u hrvatsku, u kojoj ti nije mjesto ni sekunde...Sora wrote:mostarci ..nije vas sram ?
nisam se dotepla nego sam tu rođena
i daje mi za pravo da pišem što hoću o čemu hoću
mene neće nitko voditi za nos ko tebe
hercegovci su mlinski kamen oko vrata hrvatske
a takve budale ko ti to ne vide jer su budale za čije zasluge -su dobre
kante za smeće
ajde laku noć,i ja se zamaram bez vezemichaellcmacha wrote:što te boli kurac sdpovski... odi tamo gdje jesi i zaokruži svoje pajseraše i okani se drugih ljudi, eto ti šojke pa joj daj da ti popuši da smanjiš napetost... i sebi i njoj...vili40 wrote:ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ajde laku noć,i ja se zamaram bez vezemichaellcmacha wrote:što te boli kurac sdpovski... odi tamo gdje jesi i zaokruži svoje pajseraše i okani se drugih ljudi, eto ti šojke pa joj daj da ti popuši da smanjiš napetost... i sebi i njoj...vili40 wrote:ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
prostak od mike
pravi primjerak hdzenjare , nekulturni i nasilni
koga jebe
dobro kak nije sram bilo tvoje ustaše da iz bosne dolaze u hrvatsku, i da onda tu u hrvatskoj preoblače kožun... aj se sad odi pa se Viliju napuši...Sora wrote:michaellcmacha wrote:aj se napuši glupačo... kak tebe nije sram što si uopće dotepla u hrvatsku, u kojoj ti nije mjesto ni sekunde...Sora wrote:mostarci ..nije vas sram ?
nisam se dotepla nego sam tu rođena
i daje mi za pravo da pišem što hoću o čemu hoću
mene neće nitko voditi za nos ko tebe
hercegovci su mlinski kamen oko vrata hrvatske
a takve budale ko ti to ne vide jer su budale za čije zasluge -su dobre
kante za smeće
2015-08-08
ti se zamaraš... ti smaraš sa propitkivanjem nečijeg legitimnog statusa i nečije legitimne aktivnosti... što bi ti da se tebe pita uzeo im prao glasa... eto sreća pa te se ne pita ko ni ovu kuju muslimansku mvj banditsku...vili40 wrote:ajde laku noć,i ja se zamaram bez vezemichaellcmacha wrote:što te boli kurac sdpovski... odi tamo gdje jesi i zaokruži svoje pajseraše i okani se drugih ljudi, eto ti šojke pa joj daj da ti popuši da smanjiš napetost... i sebi i njoj...vili40 wrote:ništa ja ne komentiram,stalno nešto izmišljaš i pakiraš.Pitam se samo čemu tolika gužva kad se rezultati za trojicu unaprijed znaju?michaellcmacha wrote:a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
2015-08-08
obavio , jedan za ime/prezime , pametno
jedan za MOZEMO , radnicka fronta
jedan za konzervu tune , komadi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:obavio , jedan za ime/prezime , pametno
Ne daj Bandiću da dođe na vlast.
2014-04-11
Tko misli da je nebitno glasat prvo to su vaše pare , vi ih plaćate četiri godine. Prva i osnovna stvar.
Druga stvar u svakoj izbornoj listi imate treću opciju i onda vidite tko prelazi il može preć izborni prag te kandidate jer ljudi su bitni.
Zašto san ja podrža Debu iako nisam ljevičar. Zato šta njegov glas poništava jedan glas Bandiću. To je prvo.
Drugo kad on glasa za treću opciju posebno kad glasa za čovika onda je to uvijek bolje nego neki anonimus iz dvije velke partije na vlasti koji neće radit ništa.
I treće svaki taj glas smanjuje omjer pa onda pada razlika između ove dvije velike stranke i ostalih tj treće opcije ili dvije treće opcije od kojih je jedna lijeva a druga desna.
Dakle glasanjem za Možemo u Zagrebu vi pomažete i DP i Mostu.
Druga stvar u svakoj izbornoj listi imate treću opciju i onda vidite tko prelazi il može preć izborni prag te kandidate jer ljudi su bitni.
Zašto san ja podrža Debu iako nisam ljevičar. Zato šta njegov glas poništava jedan glas Bandiću. To je prvo.
Drugo kad on glasa za treću opciju posebno kad glasa za čovika onda je to uvijek bolje nego neki anonimus iz dvije velke partije na vlasti koji neće radit ništa.
I treće svaki taj glas smanjuje omjer pa onda pada razlika između ove dvije velike stranke i ostalih tj treće opcije ili dvije treće opcije od kojih je jedna lijeva a druga desna.
Last edited by RayMabus on 5/7/2020, 09:06; edited 1 time in total
2014-04-11
Da šta san. I naletija na mater. Radi u biračkom odboru. Dobar dan i doviđenja. Odjebi na finjaka s osmijehom na licu.סמאל wrote:Longi,jesi iša glasat za Buljavog ?
2014-04-11
Mislio sam da nećeš,pošto te boli peta,reko,šta će se gnjavit ćovik.RayMabus wrote:Da šta san. I naletija na mater. Radi u biračkom odboru. Dobar dan i doviđenja. Odjebi na finjaka s osmijehom na licu.סמאל wrote:Longi,jesi iša glasat za Buljavog ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Danas je dobro što se ne moraš bezveze smješkat. Maske su izvanredan izum i ovi propisi o obaveznom nošenju da potraju do daljnjeg.RayMabus wrote:Da šta san. I naletija na mater. Radi u biračkom odboru. Dobar dan i doviđenja. Odjebi na finjaka s osmijehom na licu.סמאל wrote:Longi,jesi iša glasat za Buljavog ?
A i moš se natamburat češnjaka i špeka bez ikakve brige.
Isto vrijedi i za glasaće Most i DP u Zagrebu.RayMabus wrote:Tko misli da je nebitno glasat prvo to su vaše pare , vi ih plaćate četiri godine. Prva i osnovna stvar.
Oni svojim glasom izbijaju Bandića i smanjuju omjer. Šta više ljudi izađe i glasa za treću opciju koja može preći izborni prag i daju glas ljudima to je veća mogućnost da treća opcija s oba spektra u toj izbornoj jedinici uđu u Sabor.
2014-04-11
Nije, nisam ja nikada glasala za most .Noor wrote:mislim da si procijenio 100% točnoaben wrote:most 7 - kicinjo, brend, marcellus, dijagram, maramih, kaja, mutava baštarda
kapović 2 - sora, herojastreb
pametno 2 - deboto i jušto, alfaomega
škoro 2 - vuk sa dinare, tre
hdz 10 - ero, epikur, general, masovna histerija, metilda, noor, abraham, slovak, mortal joint, omni
sdp 3 - sitting bull, vili, sokrat
neće 1 - longisland
Ja šaram, sdp / hdz. Ako izađem.
Sada će biti hdz. Uglavnom zbog plenkovića. Ovo sve drugo nije sposobno voditi državu, mjesnu zajednicu možda mogu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e jebiga moram i ja ići,telefon ne miruje,frendovi zovu.Idem prvo na kavu i jednu ljutu domaću pa ćemo tamo raspraviti i napraviti plan.
vili40-
2015-08-02
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 15 of 50