Izbori za Sabor 2020.
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:
Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.
Molim te pošalji i za Vučića
Ma ne odlučujem ja, ali mogu valjda sugerirati da se dodatni zahtjev pošalje kad ste u kontaktu, ja plaćam poštarinu
Guest- Guest
Noor wrote:lotka?mobiu$ wrote:74 bi nam bio apsolutni rekord, ali mislim da će se to stanjiti s postotkom obrade listića.
dobro jutro :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:nadam se ni Pupovackaya wrote:A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
idealno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:
Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.
Zato sam poslao zahtjev gf sa svim opcijama njegove i likvidacije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Porazio sam te već dva puta.Prvi put s virusom,drugi put s PlenkyemRayMabus wrote:Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:
Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvar
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pričamo o fizičkoj likvidaciji.RayMabus wrote:Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:
Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvar
Da ne bude zabune koji sam zahtjev poslao.
Čekam odgovor.
2014-04-11
סמאל wrote:Joj da.Pa on neće smjet niti prismrdit u sabor.Ali zato očekujem kako će Raspudić i Peovićka imat zabavne okršaje.Hektorović wrote:Noor wrote:generale, u to ime, ajmo jedan legendarni triptihHektorović wrote:Škoro je kao i na predsjedničkim izborima ispao pucanj u prazno...
Born loser
Još će ga Peovička mlatit po Saboru ako se tamo ikad pojavi...
Raspudićka ... ajde barem su načitani oboje, neće se u Saboeu više držati Pernarovi monolozi prepričavanja Davida Ickea...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sačekaj.סמאל wrote:Porazio sam te već dva puta.Prvi put s virusom,drugi put s PlenkyemRayMabus wrote:Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:
Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.
Čekam zahtjev s opcijama. Ne znači da ću ga odobrit.
2014-04-11
2014-04-15
Čekaj ti.Evo 44% obrađeno,70 mandata.RayMabus wrote:Sačekaj.סמאל wrote:Porazio sam te već dva puta.Prvi put s virusom,drugi put s PlenkyemRayMabus wrote:Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
n_razbojnik-
2014-04-15
Strpi se.סמאל wrote:Čekaj ti.Evo 44% obrađeno,70 mandata.RayMabus wrote:Sačekaj.סמאל wrote:Porazio sam te već dva puta.Prvi put s virusom,drugi put s PlenkyemRayMabus wrote:Savršeno mi je jasno da ovo ne odgovara stanju nacije. Ni blizu.RayMabus wrote:
Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.
To je samo uahtjevu s opcijama.
2014-04-11
a bašepikur37 wrote:Noor wrote:lotka?mobiu$ wrote:74 bi nam bio apsolutni rekord, ali mislim da će se to stanjiti s postotkom obrade listića.
dobro jutro :D
po ovom ne treba, jedina nada je da plenkijev ego splasne i da uzme nekoga sa desne strane u što sumnjam. Ovako HDZ + manjinci imaju stabilnu većinu a to mi se ne sviđaNoor wrote:samo da Pupi odleprša iz vlade
to treba proslaviti kao novu Olujuepikur37 wrote:Noor wrote:nadam se ni Pupovackaya wrote:A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
idealno
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 39 of 50