Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravno zato sma na borackoj pemziji
Guest- Guest
uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
Guest- Guest
pa iskreno osjetio sam se zgazenim,kad sam joj vidio facu..
Guest- Guest
Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:
Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..
2014-04-11
a koliko bi ti dao da možeš zatrudnijet?RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2014-12-30
bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:
Guest- Guest
Ma nisi, uvaljivao si si ženskoj pa te zgazila. Sad laješ ko pas...Legendovich wrote:pa iskreno osjetio sam se zgazenim,kad sam joj vidio facu..
2015-08-15
cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:
Neću čitat al vjerojatno.
Guest- Guest
pa ne bash..uvaljivao sam se jednu sezonu venusici..e ona je klasa od cure,ali....ljuta radi nekih stvari iz proslosti,pa sad koristi Moxyća kao proxy,ali ti to nisi pratila...ipak,Venus je kalibar za svoje godine..kaya wrote:Ma nisi, uvaljivao si si ženskoj pa te zgazila. Sad laješ ko pas...Legendovich wrote:pa iskreno osjetio sam se zgazenim,kad sam joj vidio facu..
Guest- Guest
samo veliki oni koji to rade satima koriste lutku pride.kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:
2014-12-30
Mislim da je za tebe i lutka nedostižna.Legendovich wrote:bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:
Neću čitat al vjerojatno.
2015-08-15
uzato Kayo,uvlajuje se preko privatnih poruka,ne na javno,na javno je zajebancija...uci malo..
Guest- Guest
kaya wrote:Mislim da je za tebe i lutka nedostižna.Legendovich wrote:bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:
Zgazila ga je. I pljunula.
Guest- Guest
ti znaš da nema dijete?Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:
otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...
2014-12-30
Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:
otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...
2014-04-11
kaya wrote:Mislim da je za tebe i lutka nedostižna.Legendovich wrote:bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:
Zgazila ga je. I pljunula.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:
Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.
Guest- Guest
pa njega tamo žene sve od reda satraše...michaellcmacha wrote:kaya wrote:Mislim da je za tebe i lutka nedostižna.Legendovich wrote:bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.michaellcmacha wrote:
satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
..ili ravne tabane....
Guest- Guest
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 13 of 22