Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 1 of 22
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
He he jeben te živote , to je privatno vlasništvo glupačo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/peovic-napala-marina-miletica-ako-prica-o-zgodnim-komadima-nadam-se-da-su-ljudi-pametniji-15003105
Ova s ekonomijom nema veze s vezom.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/peovic-napala-marina-miletica-ako-prica-o-zgodnim-komadima-nadam-se-da-su-ljudi-pametniji-15003105
Ova s ekonomijom nema veze s vezom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Podrška, tu lovu u RH malo tko pošteno može zaraditi.
Dok je drmala đitru u Maxmettu bila je mlada i zgodna.
I vele normalna.
A onda o'šla u kurac.
Ljudi s godinama postanu zreliji.
Ali neki pobedaste skroz.
I vele normalna.
A onda o'šla u kurac.
Ljudi s godinama postanu zreliji.
Ali neki pobedaste skroz.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Podrška, tu lovu u RH malo tko pošteno može zaraditi.
Tebi ovaj križ na avataru muti pogled.
Guest- Guest
Pa o čemu pričaš ? Jedan klik i ušteđevina na Kajmanskim otocima pa će ova prespoređivat moj kurac , banke u Hrvatskoj ostat bez temeljnog kapitala , teže posuđivat kredite a kreditni rejting će nam past.AssadNaPodmornici wrote:Podrška, tu lovu u RH malo tko pošteno može zaraditi.
Marksističke bljuvotine. Drumski razbojnici.
2014-04-11
Ma nemoj.AssadNaPodmornici wrote:Podrška, tu lovu u RH malo tko pošteno može zaraditi.
Naravno da se može to zaradit.
maneš se birtija kladionica i duvana i za 30-tak god imaš tu lovu ušteđenu sa šljakerskom plačom.
Oni koji imaju vlastiti biznis to iz kurca zarade.
ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
tako neka ona spusti i limit do 10 k € ima moju podršklu ..
A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
2014-04-11
odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
sada živim od plaće do plaće, a plaća jad i čemer :(
Pa dis to uzeja ? A čija je druga polovica ?AssadNaPodmornici wrote:odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:sada živim od plaće do plaće, a plaća jad i čemer :(
Kaj ... samo soma €?
Guest- Guest
a slušaj , ako ćeš popit kavu u kaštelima, sve ću ti ispričati.. pola foruma iman ionako na fejsu ili na mobitelu na frend listi.. tema nisam ja, nego ova katarina.RayMabus wrote:Pa dis to uzeja ? A čija je druga polovica ?AssadNaPodmornici wrote:odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
podrška katarini , skoro da bi glasova za nju.. može staviti i ušteđevinu od 10 000kn, jer prije par dana sam kupio dvije klime preko frenda meštra, tako da iman .. 2000kn na računu.. morat ću ih i sam montirati, gdje zapnem zovem frenda
RayMabus wrote:Pa dis to uzeja ? A čija je druga polovica ?AssadNaPodmornici wrote:odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
E ... tu je kvaka 22.
Guest- Guest
bila bi 100€ dan da je ostala sezona.. ovako .. jad i čemer :D ali niej bitnoSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:sada živim od plaće do plaće, a plaća jad i čemer :(
Kaj ... samo soma €?
Pa ne triba. Samo mi reci di je lokacija , koliko ukupno te došlo ( koliko je kvadrat ) i čija je druga polovina stana.AssadNaPodmornici wrote:a slušaj , ako ćeš popit kavu u kaštelima, sve ću ti ispričati.. pola foruma iman ionako na fejsu ili na mobitelu na frend listi.. tema nisam ja, nego ova katarina.RayMabus wrote:Pa dis to uzeja ? A čija je druga polovica ?AssadNaPodmornici wrote:odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?AssadNaPodmornici wrote:ja sam aj da buden najiskreniji uštedio svojih 40k € cashu + 10 k $ u crypto(ovdje mi ostalo još 7k $ a to nediram ) :D .. sada kada sam uzeo stan i uložio u sređivanje, neman više lipe u džepu...
podrška katarini , skoro da bi glasova za nju.. može staviti i ušteđevinu od 10 000kn, jer prije par dana sam kupio dvije klime preko frenda meštra, tako da iman .. 2000kn na računu.. morat ću ih i sam montirati, gdje zapnem zovem frenda
Ne mislin kupovat nekretjine okolo , imam ih dovoljno a nemam im namjeru plaćat jjoš jedan porez od 5% na promet nekretnina.
2014-04-11
vidi ti mališe, sad kad je švorc, sad bi on nacionalizirao...ojbt
pa oćeš sliku transkacija što sam prodavao kriptovalute prije par dana da bi uzeo lovu? :DRayMabus wrote:Pa ne triba. Samo mi reci di je lokacija , koliko ukupno te došlo ( koliko je kvadrat ) i čija je druga polovina stana.AssadNaPodmornici wrote:a slušaj , ako ćeš popit kavu u kaštelima, sve ću ti ispričati.. pola foruma iman ionako na fejsu ili na mobitelu na frend listi.. tema nisam ja, nego ova katarina.RayMabus wrote:Pa dis to uzeja ? A čija je druga polovica ?AssadNaPodmornici wrote:odličan 76 kvadrata.. posudio još nešto sitno i uzeo pola stana :) i uložio pitaj boga koliko još para i radnih sati u sredđivanje.. brzo gotov..RayMabus wrote:
A kakvi je to stan za 50 tisuća eura i to još u Dalmaciji ? To neka šupa jel ?
Ne mislin kupovat nekretjine okolo , imam ih dovoljno a nemam im namjeru plaćat jjoš jedan porez od 5% na promet nekretnina.
AssadNaPodmornici wrote:bila bi 100€ dan da je ostala sezona.. ovako .. jad i čemer :D ali niej bitnoSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:sada živim od plaće do plaće, a plaća jad i čemer :(
Kaj ... samo soma €?
Joj kaj vi muljate ... to niti Borislav Škegro ne mre skužiti.
Guest- Guest
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 1 of 22