Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40529p760-caffe-venus-p
Guest- Guest
Noć...AssadNaPodmornici wrote:1h a ja budan. Alarm u 6.55 moran na baustelu ujutro a popodne sredit auto
Aj ln svima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
skrinšut je skinut,kao i link,kakvih ghovana ovdje ima,covjek na svasta mora biti spreman..
Guest- Guest
s obzirom da nikaj od kartanja noćas, ja te cimnem. mene mačka probudi u 6:00AssadNaPodmornici wrote:1h a ja budan. Alarm u 6.55 moran na baustelu ujutro a popodne sredit auto
Aj ln svima
2014-12-30
Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2015-08-15
i ta kuća vrijedi najmanje 200 000 eura ali nije rađena za prodaju... rađena je za djecu, ali da imaju komociju... evo ova npr.Legendovich wrote:sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.Legendovich wrote:
ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljem
ovi moji susjedi imaju jedan od jeftinijih austrijskih televizora koji se rade po narudžbi i samo postavljanje istog ih je koštalo 5k eura, a sam televizor vrijedi valjda koliko moja kuća i sve što imam u i oko nje plus i organi svih mojih ukućana... e da i to je manjina... blm
2015-08-08
Ja san se naradija a od tog posla nikakve koristi pa san sad u penziji. Dođe mi na isto a ležin doma. Sad kafica i tv i Zakon braće serija. Gledan je već par tjedana po noći i nepropuštan.
Nek rade drugi. Ja san svoje odradija a od posla nema ništa , samo od jutra do mraka rintaš za drugoga a nit žene nit dice.
Nek rade drugi. Ja san svoje odradija a od posla nema ništa , samo od jutra do mraka rintaš za drugoga a nit žene nit dice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
yahh..jadan ja...pohitala staviti svoju sliku..bash me zgazila..cudo jedno kako cure jeden drugima krenuti lickati guzu,cim se jedna nadje ugrozena...kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
Guest- Guest
po bosanskoj posavini,more ovakvih kuca,...e sad sto to govori o stvarnom stanju "nacije",ne bih josh i tu raspravu pocinjao..michaellcmacha wrote:i ta kuća vrijedi najmanje 200 000 eura ali nije rađena za prodaju... rađena je za djecu, ali da imaju komociju... evo ova npr.Legendovich wrote:sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:
To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.
ovi moji susjedi imaju jedan od jeftinijih austrijskih televizora koji se rade po narudžbi i samo postavljanje istog ih je koštalo 5k eura, a sam televizor vrijedi valjda koliko moja kuća i sve što imam u i oko nje plus i organi svih mojih ukućana... e da i to je manjina... blm
DAKAKO da ima i takvih,ali nisu pravilo,u odnosu na broj gradjana,nego izuzeci..
Guest- Guest
Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2014-04-11
di je rujka?Legendovich wrote:yahh..jadan ja...pohitala staviti svoju sliku..bash me zgazila..cudo jedno kako cure jeden drugima krenuti lickati guzu,cim se jedna nadje ugrozena...kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2014-12-30
Ili po onoj istri kada prođeš, pa po otocima, pa čak i toj zagori, pa to su takve vile da ne vjeruješ. Dobro oni dole zarađuju na njima ali čisto da ovom majmunčiću objasnimo da tu ljudi ne žive u zemunicama.michaellcmacha wrote:i ta kuća vrijedi najmanje 200 000 eura ali nije rađena za prodaju... rađena je za djecu, ali da imaju komociju... evo ova npr.Legendovich wrote:sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:
To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.
2015-08-15
sad sam pročitao malo onu tvoju korespondenciju sa Moxy... jebote pa ti Roberte nisi normalan... tebe je stari stvarno sjebao da to boli... ali aj što te je ćaća sjebao al kud i dalje sam sebe sjebavaš... e moj Roberte
2015-08-08
Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2015-08-15
otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
Guest- Guest
jebote ubila ga žena, kako moraš biti bez zrna srama da si dozvoliš da te tu na forumu netko tako popljuje i da ide objavljivati pp preppisku jer si kako veli Moxy, neviđena gnjida... strašno...kaya wrote:Ili po onoj istri kada prođeš, pa po otocima, pa čak i toj zagori, pa to su takve vile da ne vjeruješ. Dobro oni dole zarađuju na njima ali čisto da ovom majmunčiću objasnimo da tu ljudi ne žive u zemunicama.michaellcmacha wrote:i ta kuća vrijedi najmanje 200 000 eura ali nije rađena za prodaju... rađena je za djecu, ali da imaju komociju... evo ova npr.Legendovich wrote:sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:
Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???
2015-08-08
ahhh psi u coporu....neprocjenjivo...
Guest- Guest
satrala ga je, ali kako rekoh, a davno sam bezlika prokužio, samo zamisliti kako taj lik i u reali puši da to nije istina...kaya wrote:Zgazila ga je. I pljunula.RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2015-08-08
a ti širiš ekumenizam.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
znaš kaj je najgore?
sada besposlen ćeš nas zaposlene maltretirati dok ne dobiješ izgon iz njemačke
2014-12-30
Strašno .michaellcmacha wrote:jebote ubila ga žena, kako moraš biti bez zrna srama da si dozvoliš da te tu na forumu netko tako popljuje i da ide objavljivati pp preppisku jer si kako veli Moxy, neviđena gnjida... strašno...kaya wrote:Ili po onoj istri kada prođeš, pa po otocima, pa čak i toj zagori, pa to su takve vile da ne vjeruješ. Dobro oni dole zarađuju na njima ali čisto da ovom majmunčiću objasnimo da tu ljudi ne žive u zemunicama.michaellcmacha wrote:i ta kuća vrijedi najmanje 200 000 eura ali nije rađena za prodaju... rađena je za djecu, ali da imaju komociju... evo ova npr.Legendovich wrote:sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:
ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...
Veli ženska da ga ne može više čitati i teškim arsenalom udri. Na neki način ju i razumijem.
2015-08-15
Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...RayMabus wrote:Neću čitat al vjerojatno.kaya wrote:Dakle..ženska te uništila i zgazila kao čik. I još se hvališ time..Legendovich wrote:evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
2014-04-11
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 12 of 22