Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 17 of 22
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
mhhhh..da..uhoditi ..pratiti..pa jebote,niste vrijedni jednog rezervoara bencina da se potrosi na vas..z druge strane,vidim vi se uoprno grcite nesh dokazati..kome ama bash nish ne znaci..da pratio..o Irud te jebo..michaellcmacha wrote:jebo ti pokojni kolega mater, i ti njemu... obojica ste gnjila govna od ljudi i on mrtav i ti živ... pa samo vas dvojica ste bili i jeste na razini da pokušavate uhoditi i pratiti žene sa foruma, i ako vas kojim slučajem iste ignoriraju ili odjebu, da ih vrijeđate ili omalovažavate...Legendovich wrote:gdje sam ja tu individuo snubio i moljakao.-.pitam,samo jel znaju svi da volis podmetati i lagati,ono pravi komjunisticki milicajac..koji takav "karakter" da je pokojnog kolegu milicajca oblajavao..stvarno mulj muljeva..michaellcmacha wrote:jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... nevjerojatno je da si ti tolika morončina da nisi u stanju razumjeti kad te netko ispička, konkretno kad te svi ispičkaju...Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:
Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .
slie koje imam,su mi poslane a snimljene,po pozama se vidi,od samih cura..e te necete vidjeti..
Guest- Guest
pa hajde,radi nesh..korisno...ovdje se nadhebavati a Menom...msm koji ti je kuratz...cuvaj nerve...michaellcmacha wrote:i ja kad ti odustaješ tko sam ja da se dalje borim... za ovo imaš pivu ako dođem doli raditi... ;)))RayMabus wrote:Odustajem.Legendovich wrote:ne,ne..oke tema tamo gdje jedna drugoj šašolje klitic,pa se narajcane razilaze da obave svoje bracne duznosti..tako sam upao i malo se zabavio,ostavio ih uzrujane..vidim,uzrujanost se prelila masovnim attackom vodje na vipu...hehehehestvarno sam im digo tlak..RayMabus wrote:Pa ti upadaš u njihov teren koji se zove New age dakle lijepo vrijeme i lijepe ulice.Legendovich wrote:bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
Normalno da su te izbacile.
nisu izbacile.nisu mogle stati,dok nisam otisao,a onda josh poslije dugo jedna drugoj lizale rane..
ovo ovdje,Miha i Kaya,je smijurija,niti blijeda sjena..
Guest- Guest
I ja. Odi se s moxy dopisivati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako žene ovo ne prate nemoj prenositi , budu sve došle ovamo Robija klepati i tu na VIP-u... ali bojim se da će Ra navratiti i bude ovo preneseno ekipiAlfaOmega wrote:Et svetoje, kad je i longi odusta, sve ti je jasno.
Ili i dalje nije
2015-08-08
ufffff,bash ste mi izjeli zivce..
Guest- Guest
Ak kic ne odšmeka, ostaje među nama. :D
nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
Guest- Guest
Tebe neće ni one ovcastog izgleda.Legendovich wrote:nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..mda..to mi je bilo jasno josh sa tebom..kaya wrote:Tebe neće ni one ovcastog izgleda.Legendovich wrote:nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
Guest- Guest
ma on neće, nemoj ni ti... viš da robi veli da su mu živci načeti... od nejebiceAlfaOmega wrote:Ak kic ne odšmeka, ostaje među nama. :D
2015-08-08
Kayo,kako se ti stvarno zoves?
Guest- Guest
Oće.kaya wrote:Tebe neće ni one ovcastog izgleda.Legendovich wrote:nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
Za sto eura.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Miha,kako se ti stvarno zoves?
Guest- Guest
Znaš kod koga bu moga imati prolaz, robi... kod sore, ali ono baš kad se napije
za koliko ga ti primas odostraga?RayMabus wrote:Oće.kaya wrote:Tebe neće ni one ovcastog izgleda.Legendovich wrote:nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
Za sto eura.
Guest- Guest
nesh ste mi se prenaglo ispuhnuli...
Guest- Guest
S vakim pristup neće ni kod nje. Možda jedino ako se obleja pa ne kuži di je.AlfaOmega wrote:Znaš kod koga bu moga imati prolaz, robi... kod sore, ali ono baš kad se napije
2014-04-11
Longi prigrlio Emanćipaćiju..
Treba reci postovanoj Longijevoj mami,i ucas ce Longi bez nekretnina ostati..
Treba reci postovanoj Longijevoj mami,i ucas ce Longi bez nekretnina ostati..
Guest- Guest
Dodaj tri nule.Legendovich wrote:za koliko ga ti primas odostraga?RayMabus wrote:Oće.kaya wrote:Tebe neće ni one ovcastog izgleda.Legendovich wrote:nije curastog izgleda..kaya wrote:I ja. Odi se s moxy dopisivati
Za sto eura.
2014-04-11
rezem vene,forumske trash girl necu hebati..RayMabus wrote:S vakim pristup neće ni kod nje. Možda jedino ako se obleja pa ne kuži di je.AlfaOmega wrote:Znaš kod koga bu moga imati prolaz, robi... kod sore, ali ono baš kad se napije
Guest- Guest
Sora je jednom davno rekla - nemre ni jedan forumaš biti toliko annoying koliko ja mogu biti pijana.RayMabus wrote:S vakim pristup neće ni kod nje. Možda jedino ako se obleja pa ne kuži di je.AlfaOmega wrote:Znaš kod koga bu moga imati prolaz, robi... kod sore, ali ono baš kad se napije
Pa et
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 17 of 22