Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 8 of 22
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
dojče certifikat za vožnju japanera :)michaellcmacha wrote:eto ga na pa što bih ja tebi bio zavidan, kad meni ništa od onog što ti imaš, ne treba, budalo nepodojena. i kakve sad gluposti tu glupetaš, kakvi majstori sa državnim certifikatom polaganja u švabiji... čega polaganja... šlipera... koji si ti patolog to nisu istine,.... :))Legendovich wrote:sto nije jasno?pitanje i tebi..da majstori sa drzavnim certifikatom polaganja u svabiji nemaju toliku placu..?Imaju..a ti krepi od zavisti..michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..kaya wrote:Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:
Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošću
Pa to okrene marica s dva apartmana a ne pričam o ljudima koji imaju ozbiljniji bizis. Ono..impresionirao nas je sad.
Veli ne znam kako doli dižu kredit...a svi u kreditu
Guest- Guest
Pa majstori i tu zarade u fušu koliko hoće, sad je on nama toplu vodu otkrio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije baš tako, ali u njemačkoj. u cijeloj vertikali do norveške svatko cijenjen.Noor wrote:priča idiotarije o kojima pojma nemakaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
u njemačkoj je u građevini cjenjeniji naš majstor, nego njihovi...i to jos od vremena yuge
francuzi su stoka.
2014-12-30
A KOLIKO TIH MAJSTORA IMA TUKO JEDNA??..3.5 miljuna??..a irud te hebo u glavu neožičenu..kaya wrote:Pa majstori i tu zarade u fušu koliko hoće, sad je on nama toplu vodu otkrio.
Guest- Guest
Ma jedi govna degeneriku. A možeš si i narezati malo puretineLegendovich wrote:a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..kaya wrote:Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:
neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...
Pa to okrene marica s dva apartmana a ne pričam o ljudima koji imaju ozbiljniji bizis. Ono..impresionirao nas je sad.
2015-08-15
fush..jebo vas fush...balkanerija..
Guest- Guest
pa jedem ghovna,cim se ovdje nadhebajem sa forumskim kompleksasima..kako rekoh,nadji redovnog kurtza..kaya wrote:Ma jedi govna degeneriku. A možeš si i narezati malo puretineLegendovich wrote:a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..kaya wrote:
Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.
Guest- Guest
trenutno ide.kaya wrote:Pa majstori i tu zarade u fušu koliko hoće, sad je on nama toplu vodu otkrio.
i potres je bio zamašnjak.
osobno mi je žao one curice, jebga.
2014-12-30
jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Guest- Guest
ja znam kakvu potraznju su imali njemacki partneri za nasim tesarim i armiracima, nisu svoje ljude gurali...nase su trazili, a za iste pare...nist jeftinijeveber wrote:nije baš tako, ali u njemačkoj. u cijeloj vertikali do norveške svatko cijenjen.Noor wrote:priča idiotarije o kojima pojma nemakaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
u njemačkoj je u građevini cjenjeniji naš majstor, nego njihovi...i to jos od vremena yuge
francuzi su stoka.
zakaj? brže i bolje su radili
ono nepatvorena mjerila NORMALNOSTI...
Guest- Guest
svetoje stalno imaš neki pad, novčano, volumno.Legendovich wrote:pa jedem ghovna,cim se ovdje nadhebajem sa forumskim kompleksasima..kako rekoh,nadji redovnog kurtza..kaya wrote:Ma jedi govna degeneriku. A možeš si i narezati malo puretineLegendovich wrote:a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:
a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..
koga boli kurac kaj si zgubil posao?
tvoju sestru i tvoju majku.
sto puta sam ti rekao, ne lažeš nas već sebe.
2014-12-30
Aj aj puretine malo pojedi da ti se popravi, zažmiri i zamisli da ti rujka u negližeu zvoni na vratima i dolazi ti očistiti snajper..Legendovich wrote:pa jedem ghovna,cim se ovdje nadhebajem sa forumskim kompleksasima..kako rekoh,nadji redovnog kurtza..kaya wrote:Ma jedi govna degeneriku. A možeš si i narezati malo puretineLegendovich wrote:a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:
a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..
2015-08-15
S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Pričaš o nekretninama u Hrvatskoj a uopće ne živiš ovdje ( Jadran ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
2015-08-15
evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
2015-08-08
Ma ne može taj autobusom doći do tu.RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
2015-08-15
kakve veze ima..??gdje zivim??..imam bolju percepociju vrijednosti nego vi..ono,ne moram pumpati vrijednost svoje nekretnine,jerbo nisam tamo,a ovdje sam u tijeku sa cijenama realnim...RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Guest- Guest
dobro, meni vide prezime. onda mogu izigravat foku.Noor wrote:ja znam kakvu potraznju su imali njemacki partneri za nasim tesarim i armiracima, nisu svoje ljude gurali...nase su trazili, a za iste pare...nist jeftinijeveber wrote:nije baš tako, ali u njemačkoj. u cijeloj vertikali do norveške svatko cijenjen.Noor wrote:priča idiotarije o kojima pojma nemakaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
francuzi su stoka.
zakaj? brže i bolje su radili
2014-12-30
Ma nije normalan lik definitivno.vidiš da taj sanja da će doći tu i za 20 evra biti car.michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
2015-08-15
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 8 of 22