Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
..ili ravne tabane....
Guest- Guest
tebi glupo... :))))))))))))))... kak te nije sramota Roberte da te žene sprdaju ko zadnjeg kretena... alo ne jedna nego sve od reda... čak te i ona wiena ispičkala onomad....Legendovich wrote:a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:
uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...
2015-08-08
Psihiću moraš, seksualno si isfrustriran jer te nitko ne želi to je evidentno. A i kak bi kad im se gadiš. Vidiš da te zgaze i na mreži, a mogu misliti uživo.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.Legendovich wrote:
otkadti to slinavo se mazis uz zenske noge i podrzavas Emanćipirane cure???'..Nebo se okrece,Longi postao sluga zenskog roda...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno kada imaš 65 i ta "cura" izgleda onak. malo joj brkovi izrasli. i sve kaj ide uz to.Legendovich wrote:a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:
uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...
ne kužiš da se i dalje ukapaš? sam od sebe.
2014-12-30
KOJE ZENE??ove sto na forumu traze rajcanje da u reali mogu funjkijunirati?? ili likovi kompleksasi kao ti,koji su izgubili institucionalni bič i ne mogu vise svoje sadisticke nakane bah onako javno ispuniti??..dajte najte...o zenama,mislim pravim,koje uglavnom niti ne pohode ovakve forume,mogu te takovg formata,uciti ..no dobro,sad je kasno za to..michaellcmacha wrote:tebi glupo... :))))))))))))))... kak te nije sramota Roberte da te žene sprdaju ko zadnjeg kretena... alo ne jedna nego sve od reda... čak te i ona wiena ispičkala onomad....Legendovich wrote:a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:
Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.
Guest- Guest
Posla sam svetoji link na jedan forum gdi je toliko ljudi da niko ni ne pamti nickove.
Tak da kad ga žemsko odjebe i tri puta, ne bu skontala da je ustvari jednog te istog dosadnjakovića odjebala tri puta. E to je ono kaj njemu triba za samopouzdanje
Tak da kad ga žemsko odjebe i tri puta, ne bu skontala da je ustvari jednog te istog dosadnjakovića odjebala tri puta. E to je ono kaj njemu triba za samopouzdanje
jebate,koja štala rasnih zdrebica...od nerotkinja,preko rodilja,pa sve do usamljenih cura koje nitko ne razumije...ono,fakat,koji gubitakkaya wrote:Psihiću moraš, seksualno si isfrustriran jer te nitko ne želi to je evidentno. A i kak bi kad im se gadiš. Vidiš da te zgaze i na mreži, a mogu misliti uživo.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:uffff..u pravu si...no sto napravih...samo pokazah sliku cure ,koju je vec stavila na forum..a ovi psi odmah postali lizaci zenskih gleznjeva...RayMabus wrote:
Sam si kriv šta se ideš prepirat sa emanicipiranim miflačama nerotkinjama.
Guest- Guest
Vjerovatno.michaellcmacha wrote:pa njega tamo žene sve od reda satraše...michaellcmacha wrote:kaya wrote:Mislim da je za tebe i lutka nedostižna.Legendovich wrote:bolje se jebati i sa lutkom,Kayo,nego sa pesekom..kaya wrote:
Pa kad frajer napiše da će kupiti lutku pa da rujka poludi od ljubomore. Da se razumijemo, rujka vjerojatno ne postoji ali uopće percepcija gdje bi jedna žena mogla biti ljubomorna na lutku pokazuje da on žene samo na slici ima.
Ja bi ga branio radi muške solidarnosti al mi je neugodno. Upa u kokošinjac i onda se svađa s njima. Ccccccc
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
daj mu pusu.AlfaOmega wrote:Posla sam svetoji link na jedan forum gdi je toliko ljudi da niko ni ne pamti nickove.
2014-12-30
e da...Longi u defanzivi...cim si priznao da je OVO kokoshinjac..ne mjesto muških i kukurijeka..nego kokoshi...RayMabus wrote:Vjerovatno.
Ja bi ga branio radi muške solidarnosti al mi je neugodno. Upa u kokošinjac i onda se svađa s njima. Ccccccc
Guest- Guest
Kaže ne voli me.
zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Guest- Guest
Ako nisi primjetio jedino ti ovdje pišeš o rajcanju, jebanju, lijepiš gole slike maloljetnica, spilnom odnosu sa životinjama i tako dalje i bliže. I to pod ozbiljno. Dakle jedan manijak sa disfunkcionalnim spolnim organom , nešto kao jack trbosjek.Legendovich wrote:KOJE ZENE??ove sto na forumu traze rajcanje da u reali mogu funjkijunirati?? ili likovi kompleksasi kao ti,koji su izgubili institucionalni bič i ne mogu vise svoje sadisticke nakane bah onako javno ispuniti??..dajte najte...o zenama,mislim pravim,koje uglavnom niti ne pohode ovakve forume,mogu te takovg formata,uciti ..no dobro,sad je kasno za to..michaellcmacha wrote:tebi glupo... :))))))))))))))... kak te nije sramota Roberte da te žene sprdaju ko zadnjeg kretena... alo ne jedna nego sve od reda... čak te i ona wiena ispičkala onomad....Legendovich wrote:a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.Legendovich wrote:
cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..
Last edited by kaya on 18/6/2020, 01:35; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
velim ti da se sam ukapaš.Legendovich wrote:jebate,koja štala rasnih zdrebica...od nerotkinja,preko rodilja,pa sve do usamljenih cura koje nitko ne razumije...ono,fakat,koji gubitakkaya wrote:Psihiću moraš, seksualno si isfrustriran jer te nitko ne želi to je evidentno. A i kak bi kad im se gadiš. Vidiš da te zgaze i na mreži, a mogu misliti uživo.Legendovich wrote:cek o kome ti pricas?o Kayi??..to vise ne moze niti roditi i da hoce..nije da ne pokusava..RayMabus wrote:Pa šta se.svađaš.s njima ? Dite.ti neće.rodit u tim godinama. Jpte se. Čim nema diteta da ti uvali ne može ti ništa.Legendovich wrote:
pazi što pišeš. skoro će jutro ali nije abolicija.
2014-12-30
Kayo,si pala s Marsa..par linkova dalje,ženski hormoni teku u potocima,ali st obi ti znala o tome...vIP ti zanimljiviji..kaya wrote:Ako nisi primjetio jedino ti ovdje pišeš o rajcanju, jebanju, lijepiš gole slike maloljetnica i tako dalje i bliže. I to pod ozbiljno. Dakle jedan manijak sa disfunkcionalnim spolnim organom , nešto kao jack trbosjek.Legendovich wrote:KOJE ZENE??ove sto na forumu traze rajcanje da u reali mogu funjkijunirati?? ili likovi kompleksasi kao ti,koji su izgubili institucionalni bič i ne mogu vise svoje sadisticke nakane bah onako javno ispuniti??..dajte najte...o zenama,mislim pravim,koje uglavnom niti ne pohode ovakve forume,mogu te takovg formata,uciti ..no dobro,sad je kasno za to..michaellcmacha wrote:tebi glupo... :))))))))))))))... kak te nije sramota Roberte da te žene sprdaju ko zadnjeg kretena... alo ne jedna nego sve od reda... čak te i ona wiena ispičkala onomad....Legendovich wrote:a dobro,neke su i izrodile dicu,kad vec pricamo o ovdasnjima..meni je fakat glupo gonjati curu,koja ima sina od 30 godina..RayMabus wrote:
Pa pričam općenito majmune. Najgore su one šta još mogu rodit jer još gleda di će se uvalit. Te su ti najgore. Ove 40+ su beznezopasne. Moš se jedino dobro poševit.
Guest- Guest
Roberte, bude još posla na gređevini, velika je Švabija. Rano si se poša sikirat.
Prijavi nam rujku na forum, ubidit ćemo je mi da te razumi ak je ti nemreš ubidit
E kayo,Kayo..gdje si ti zaglavila...
Guest- Guest
ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
2015-08-08
uskoro i ti budes kastriran..i cijenjen...michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
Guest- Guest
majkutiirudovu,kakvi slinavci i pičke zive..i onda se cude kako zene rulaju svijetom....bolje da su majke rodile kamen,bar bi kupus mogle pritisnuti..
Guest- Guest
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 14 of 22