Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 7 of 22
Page 7 of 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
hdz je politička stranka koja ima zasigurno značajan broj funkcionera koji su se umrljali pekmezom, ali vjerovao ti ili ne ima i poštenih ljudi koji u okviru te političke stranke pokušavaju napraviti dobro za hrvatsku... i opet isto kao i sa tom ušteđevinom, tako i sa lopovima iz hdz-a ili bilo koje stranke... moramo imati neovisno pravosuđe koje će biti u stanju disciplinirati politiku i političare, a ne vršiti političke odstrijele... to mentalno moramo prevazići... zato sam i naveo da nam treba vremena... ili ajmo se pobiti što nije jamac da će pošteni pobijediti... u svakom slučaju, ne možemo iz kože u kojoj se nalazimo... evo pošteni je ivan celjak i kad bi on bio u situaciji da zavlada hdz-om sutra ja sam uvjeren da bi mnogi požalili što su kao hdz-ovi politički dužnosnici krali, bili koruptivni ili radili bilo što nezakonito, ali taj mladi, pošteni, nepotkupljivi, pravnik, sin jednog od junaka DR, i nije jedini ima ih još i njihovo vrijeme tek dolazi... i ja recimo vjerujem da se niti on niti njemu slični neće pokvariti... a ako se pokvari, jebiga neće biti ni prvi ni zadnji koji je iznevjerio... ali ako već trebam u nekog vjerovati, onda bih ipak radije vjerovao njemu nego toj katarini ili markovini ili kapoviću...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:
ali vjerovao ti ili ne ima i poštenih ljudi koji u okviru te političke stranke pokušavaju napraviti dobro za hrvatsku...
red wolf-
2016-02-10
neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
2015-08-08
aha u RH se bolje nego u svabiji....kaya wrote:Bolje nego ti gore. Ili imaju nasljeđenu kuću ili stan ili dignu kredit pa ju kupe.Legendovich wrote:
vec i zaboravih kako se ljudi doli snalaze..
Blizu mene su digli toranj, kvadrat je bio oko 2500. Prodali su jedno 100- 150 stanova prije nego što su ga digli uopće. Po stanu su imali barem deset rezervacija ako ovaj prije odustane. Pa ti vidi kako. I sanjaj u sobici ..e jbt, što volim ove fantazije gastarbajtera
pa da vas roditelji ne hrane i njeguju do 30te,i ne ostavljaju vam kuce i stanove,bili bi beskucnici..
ovdje u postenoj drzavi je ipak realnost u svemu...
daj molim te,ono objektiva ste u MP6
Guest- Guest
pa jebote Isus..sto ti nije jasno??..koju ti jebenu stvarnost spominjes..mozag kapabiliti,da mi nakon 7 godina zivota u svabiji kaze da sam josh doli??..pa kayo,ne moras dalje..kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Guest- Guest
sto nije jasno?pitanje i tebi..da majstori sa drzavnim certifikatom polaganja u svabiji nemaju toliku placu..?Imaju..a ti krepi od zavisti..michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Guest- Guest
ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
Guest- Guest
Pa u pravu je. Taj meštar je privatnik , gazda. Oni umlate toliko jer pogode par poslova mjesečno i to odrade. To ti je meštar.kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije stvar u cijeni.kaya wrote:Bolje nego ti gore. Ili imaju nasljeđenu kuću ili stan ili dignu kredit pa ju kupe.Legendovich wrote:
vec i zaboravih kako se ljudi doli snalaze..
Blizu mene su digli toranj, kvadrat je bio oko 2500. Prodali su jedno 100- 150 stanova prije nego što su ga digli uopće. Po stanu su imali barem deset rezervacija ako ovaj prije odustane. Pa ti vidi kako. I sanjaj u sobici ..e jbt, što volim ove fantazije gastarbajtera
kod mene je kvadrat malo jači odokativno 0,8*0,8
stvar je kvalitete života.
2014-12-30
Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Pa to okrene marica s dva apartmana a ne pričam o ljudima koji imaju ozbiljniji bizis. Ono..impresionirao nas je sad.
Veli ne znam kako doli dižu kredit...a svi u kreditu
2015-08-15
u biti,mislio sam na ljude koji imaju drzavno polaganje Majstorskog ispita u nekom podrucju..RayMabus wrote:Pa u pravu je. Taj meštar je privatnik , gazda. Oni umlate toliko jer pogode par poslova mjesečno i to odrade. To ti je meštar.kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Guest- Guest
a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..kaya wrote:Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Pa to okrene marica s dva apartmana a ne pričam o ljudima koji imaju ozbiljniji bizis. Ono..impresionirao nas je sad.
Guest- Guest
Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
Last edited by kaya on Thu 18 Jun - 0:09; edited 1 time in total
2015-08-15
Mora taj radit. Neće mu nitko dat lovu ako ima diplomu a leži doma.Legendovich wrote:u biti,mislio sam na ljude koji imaju drzavno polaganje Majstorskog ispita u nekom podrucju..RayMabus wrote:Pa u pravu je. Taj meštar je privatnik , gazda. Oni umlate toliko jer pogode par poslova mjesečno i to odrade. To ti je meštar.kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto ga na pa što bih ja tebi bio zavidan, kad meni ništa od onog što ti imaš, ne treba, budalo nepodojena. i kakve sad gluposti tu glupetaš, kakvi majstori sa državnim certifikatom polaganja u švabiji... čega polaganja... šlipera... koji si ti patolog to nisu istine,.... :))Legendovich wrote:sto nije jasno?pitanje i tebi..da majstori sa drzavnim certifikatom polaganja u svabiji nemaju toliku placu..?Imaju..a ti krepi od zavisti..michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
2015-08-08
priča idiotarije o kojima pojma nemakaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
u njemačkoj je u građevini cjenjeniji naš majstor, nego njihovi...i to jos od vremena yuge
netto 8000 je i u njemačkoj dobra plaća.kaya wrote:Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
svetoje bulazni.
neki dan objavio da ima 1600€ anuitet, jučer ga otpustili.
2014-12-30
Ti si debil i to je to.Legendovich wrote:a odakle marici dva apartmana..zaradila na pici???..odakle tebi stan??..druzila se sa likovima koji imaju para..sve ono,vrlo uspjesne cure..kaya wrote:Mislim lik impresionirano priča o nekakvim švapskim meštrima koji kresnu 8 000 eura mjesečno...vauff.michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
2015-08-15
Imamo tri majstora bez ispita i jednog poljaka sa ispitom..bogami daj hendla doli u halama,i mi kad smo mirovali,nismo radili,on je bogami sve strojeve morao sam uz tri pomocnika servisirati i ubaciti hrpu novih..naravno uz vise ovih afrikanera i nesh arapa..RayMabus wrote:Mora taj radit. Neće mu nitko dat lovu ako ima diplomu a leži doma.Legendovich wrote:u biti,mislio sam na ljude koji imaju drzavno polaganje Majstorskog ispita u nekom podrucju..RayMabus wrote:Pa u pravu je. Taj meštar je privatnik , gazda. Oni umlate toliko jer pogode par poslova mjesečno i to odrade. To ti je meštar.kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Guest- Guest
dojče certifikat za vožnju japanera :)michaellcmacha wrote:eto ga na pa što bih ja tebi bio zavidan, kad meni ništa od onog što ti imaš, ne treba, budalo nepodojena. i kakve sad gluposti tu glupetaš, kakvi majstori sa državnim certifikatom polaganja u švabiji... čega polaganja... šlipera... koji si ti patolog to nisu istine,.... :))Legendovich wrote:sto nije jasno?pitanje i tebi..da majstori sa drzavnim certifikatom polaganja u svabiji nemaju toliku placu..?Imaju..a ti krepi od zavisti..michaellcmacha wrote:neviđeno kak se on sramoti... probaj samo zamisliti kakvi su to manevri u reali, jer tu nema bitne razlike...kaya wrote:Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošćuLegendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Page 7 of 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 7 of 22