Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
objaviš fotku forumašice.
nema tvoje rujke već odavnina.
nema tvoje rujke već odavnina.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.Legendovich wrote:ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:
sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...
u biti ja imam slicnu kucu..katnica sa uredjenim potkrovljam..u biti nish posebno doli,jer je gradnja jeftina,a materijal ide Izbosne i srbije cak..
OVO bi ovdje vrijedilo preko miljun ojrova..pa sad ti procjeni..
2015-08-08
Vidite koji je to nivo, njemu je to nadrealno kao leteća kola u dorćolu.Legendovich wrote:,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:
zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...
u biti ja imam slicnu kucu..katnica sa uredjenim potkrovljam..u biti nish posebno doli,jer je gradnja jeftina,a materijal ide Izbosne i srbije cak..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sorry greska..nesh drugo je bilo u pitanju..michaellcmacha wrote:ti nisi normalan, nisam uopće spominjao cijenu... ova kuća nije na prodaju...Legendovich wrote:Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.Legendovich wrote:ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:
Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar Zagreba
Guest- Guest
i sada si frajer, ono ženskoj rekao koji su tvoji dometi?Legendovich wrote:Ma srce me zaboli kako se bankovna šalterusa snalazi...kaya wrote:Što sa mnom tupane, misliš da i ja idem na pljesku na dorćol ili šta?Legendovich wrote:Dakle,OBITELJ MOZE CIJELA:..svi seru na istu gomilu..sto tko je samac ? ili samica kao Kaya...michaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:
Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..
2014-12-30
Irud te hebo...dignes kredu pa sagradish kucu,a moze i dvi... ono..moze porcija cevapa,a i dvi za isti trosak...kaya wrote:Vidite koji je to nivo, njemu je to nadrealno kao leteća kola u dorćolu.Legendovich wrote:,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:
i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...
Kayo,dojdi ovdi svabima objasniti kako je to moguce???
Guest- Guest
Ne postaj tuđe slike majmune.Legendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
Last edited by RayMabus on 18/6/2020, 00:48; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad si me i u banci zaposlio, a koji broj cipela nosim?Legendovich wrote:Ma srce me zaboli kako se bankovna šalterusa snalazi...kaya wrote:Što sa mnom tupane, misliš da i ja idem na pljesku na dorćol ili šta?Legendovich wrote:Dakle,OBITELJ MOZE CIJELA:..svi seru na istu gomilu..sto tko je samac ? ili samica kao Kaya...michaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:
Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..
2015-08-15
realno, nama svima je dosadno.kaya wrote:Vidite koji je to nivo, njemu je to nadrealno kao leteća kola u dorćolu.Legendovich wrote:,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:
i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...
a, svetoja ulovili u zrendu, a on nikako da uhvati loptu.
2014-12-30
Last edited by Legendovich on 18/6/2020, 00:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa svejedno ne postaj. Nemaš pravo na to.Legendovich wrote:kretencino,slika je sa teme na forumu...koji kuratz se javljas bez mozga..??RayMabus wrote:Ne postaj tuđe slike majmune.Legendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
Last edited by RayMabus on 18/6/2020, 00:52; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oni dođu kupiti drugi, ak imaju love. Tako ljudi na moru rade, dignu kredit, kupe teren, sagrade dvije , jednu prodaju drugom plate kredit.a ti reži puretinu stari...tebi je sve nadrealno.Legendovich wrote:Irud te hebo...dignes kredu pa sagradish kucu,a moze i dvi... ono..moze porcija cevapa,a i dvi za isti trosak...kaya wrote:Vidite koji je to nivo, njemu je to nadrealno kao leteća kola u dorćolu.Legendovich wrote:,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:
sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...
2015-08-15
Top cura, ali ako je nečija privatna slika bez dozvole to ti je kazneno djelo po eu zakonima zovi kica da to makne prije nego završi netko u zatvoru jer za takve stvari se ide u zatvorLegendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027.jpg
Samo da kažem neznam tko je ali je cura zgodna
mrs u MP10...jel stavis sliku na forum,mogu sto god hocu...kretenu..RayMabus wrote:Pa svejedno ne postaj. Nemaš pravo na to.Legendovich wrote:kretencino,slika je sa teme na forumu...koji kuratz se javljas bez mozga..??RayMabus wrote:Ne postaj tuđe slike majmune.Legendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027
Guest- Guest
evo i tebi...AssadNaPodmornici wrote:Top cura, ali ako je nečija privatna slika bez dozvole to ti je kazneno djelo po eu zakonima zovi kica da to makne prije nego završi netko u zatvoru jer za takve stvari se ide u zatvorLegendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027.jpg
Samo da kažem neznam tko je ali je cura zgodna
Guest- Guest
kaya wrote:
Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...
Jednu rentaju i tako vraćaju kredite, a u drugoj žive. Druga varijanta.
Last edited by Speare Shaker on 18/6/2020, 00:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa kad ste Nardrealisti po svakom pitanju..kaya wrote:Oni dođu kupiti drugi, ak imaju love. Tako ljudi na moru rade, dignu kredit, kupe teren, sagrade dvije , jednu prodaju drugom plate kredit.a ti reži puretinu stari...tebi je sve nadrealno.Legendovich wrote:Irud te hebo...dignes kredu pa sagradish kucu,a moze i dvi... ono..moze porcija cevapa,a i dvi za isti trosak...kaya wrote:Vidite koji je to nivo, njemu je to nadrealno kao leteća kola u dorćolu.Legendovich wrote:,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:
Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...
Guest- Guest
jebeno je trćat u krug i ne ulovit loptu.Legendovich wrote:mrs u MP10...jel stavis sliku na forum,mogu sto god hocu...kretenu..RayMabus wrote:Pa svejedno ne postaj. Nemaš pravo na to.Legendovich wrote:kretencino,slika je sa teme na forumu...koji kuratz se javljas bez mozga..??RayMabus wrote:Ne postaj tuđe slike majmune.Legendovich wrote:mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027
kaj ono veliš inžinjer u audiju?
2014-12-30
1h a ja budan. Alarm u 6.55 moran na baustelu ujutro a popodne sredit auto
Aj ln svima
Aj ln svima
Ili tako. Ili dvoje rade i dignu kredit i kupe stan. Ili dignu kuću za sebe. Ili im starci pomognu.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...
Jednu rentaju i tako vraćaju kredite, a u drugoj žive. Druga varijanta.
2015-08-15
evo i linka na temu na forumu...autisticnima..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40529p760-caffe-venus-p
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40529p760-caffe-venus-p
Guest- Guest
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 11 of 22