Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Očito mu dosadno.AlfaOmega wrote:Ma bile su pizdarije u nedilju na drugoj sekciji. Uletija svetoje među žene, i poče srati kak ne valjaju, matore, ružne, i ove naravno drvlje i kamenje po njemu.
I ja reka - probajte ga skužit. Et
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, jako je cijenjen na tom podforumu.michaellcmacha wrote:možemo zvati koju god sve su ga etiketirale ko da je s kolca i konopca... ološ bez karaktera a i pikale su ga gdje ga najviše boli...;)kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:
Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.
Umijeće ratovanja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto,koristis sad mozag...dosadno..zato upadnem tu i tamo i ubacim masnu kosku,za koju se kompleksasi i bete zakace pa hebu li hebu..a meni zabava osigurana..
Guest- Guest
Kayo ti ne radis sutra?
Guest- Guest
Pa neće se one sad kad su odrasle osobe prominit. To je već skovano. Imaju svoje Ja.Legendovich wrote:ma zajebavam ih..ono ucoporili se pa grickaju...no istinski je bed,sto su ovi "muski" spremni u verbalnom konfliktu(dakle nish s nichim) stati protiv vlastitog roda..nebitno tko je u pitanju..vidjeli smo demoniziranje u biti vrlo normalnih muskih,od strane ovih beta-uvlakaca...i onda ,kako je dosla emanćipačija??..pa tako,radi ovih zenskih člankolizaca...boze pomozi,svijet je oso u kuratz..RayMabus wrote:Pa se ideš prepirat s njima doli na njihov teren ?Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
Nauči se. Kad si u Rimu ponašaj se ko Rimljanin.
Svejedno ovo je vijesti i politika. Ne da mi se o ženama tj kako se s njima komunicira preko interneta ako oćeš uvatit mujsu macu.
Isto ko i ti.
2014-04-11
jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... nevjerojatno je da si ti tolika morončina da nisi u stanju razumjeti kad te netko ispička, konkretno kad te svi ispičkaju...Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:
Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.
Umijeće ratovanja.
2015-08-08
bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
Guest- Guest
Ma jok, sjeban.
gdje sam ja tu individuo snubio i moljakao.-.pitam,samo jel znaju svi da volis podmetati i lagati,ono pravi komjunisticki milicajac..koji takav "karakter" da je pokojnog kolegu milicajca oblajavao..stvarno mulj muljeva..michaellcmacha wrote:jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... nevjerojatno je da si ti tolika morončina da nisi u stanju razumjeti kad te netko ispička, konkretno kad te svi ispičkaju...Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:
Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...
Guest- Guest
dakle,ling na moje snubljenje i udvbaranje Muskoj faci..
Guest- Guest
koliko smo vidjeli nisi ti bacao nikakve koske, nego si ti popio šamarčinu malo žešću, a onda su te svi odreda iscipelarili, izuzev AO, ali toliko su te žene perinjale da nisi ni skužio da ti on hoće pomoći... ;)Legendovich wrote:eto,koristis sad mozag...dosadno..zato upadnem tu i tamo i ubacim masnu kosku,za koju se kompleksasi i bete zakace pa hebu li hebu..a meni zabava osigurana..
2015-08-08
Pa ti upadaš u njihov teren koji se zove New age dakle lijepo vrijeme i lijepe ulice.Legendovich wrote:bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
Normalno da su te izbacile.
2014-04-11
tja..ako TI tako kazes..sigurno mora da je ISTINA...michaellcmacha wrote:koliko smo vidjeli nisi ti bacao nikakve koske, nego si ti popio šamarčinu malo žešću, a onda su te svi odreda iscipelarili, izuzev AO, ali toliko su te žene perinjale da nisi ni skužio da ti on hoće pomoći... ;)Legendovich wrote:eto,koristis sad mozag...dosadno..zato upadnem tu i tamo i ubacim masnu kosku,za koju se kompleksasi i bete zakace pa hebu li hebu..a meni zabava osigurana..
Guest- Guest
ne,ne..oke tema tamo gdje jedna drugoj šašolje klitic,pa se narajcane razilaze da obave svoje bracne duznosti..tako sam upao i malo se zabavio,ostavio ih uzrujane..vidim,uzrujanost se prelila masovnim attackom vodje na vipu...hehehehestvarno sam im digo tlak..RayMabus wrote:Pa ti upadaš u njihov teren koji se zove New age dakle lijepo vrijeme i lijepe ulice.Legendovich wrote:bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
nisu izbacile.nisu mogle stati,dok nisam otisao,a onda josh poslije dugo jedna drugoj lizale rane..
ovo ovdje,Miha i Kaya,je smijurija,niti blijeda sjena..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... ..Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:
Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tja..vas stvarno peru problemi javnog misljenja nebitnih likova??...ybt..
Guest- Guest
jebo ti pokojni kolega mater, i ti njemu... obojica ste gnjila govna od ljudi i on mrtav i ti živ... pa samo vas dvojica ste bili i jeste na razini da pokušavate uhoditi i pratiti žene sa foruma, i ako vas kojim slučajem iste ignoriraju ili odjebu, da ih vrijeđate ili omalovažavate...Legendovich wrote:gdje sam ja tu individuo snubio i moljakao.-.pitam,samo jel znaju svi da volis podmetati i lagati,ono pravi komjunisticki milicajac..koji takav "karakter" da je pokojnog kolegu milicajca oblajavao..stvarno mulj muljeva..michaellcmacha wrote:jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... nevjerojatno je da si ti tolika morončina da nisi u stanju razumjeti kad te netko ispička, konkretno kad te svi ispičkaju...Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:
pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Odustajem.Legendovich wrote:ne,ne..oke tema tamo gdje jedna drugoj šašolje klitic,pa se narajcane razilaze da obave svoje bracne duznosti..tako sam upao i malo se zabavio,ostavio ih uzrujane..vidim,uzrujanost se prelila masovnim attackom vodje na vipu...hehehehestvarno sam im digo tlak..RayMabus wrote:Pa ti upadaš u njihov teren koji se zove New age dakle lijepo vrijeme i lijepe ulice.Legendovich wrote:bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
nisu izbacile.nisu mogle stati,dok nisam otisao,a onda josh poslije dugo jedna drugoj lizale rane..
2014-04-11
Et svetoje, kad je i longi odusta, sve ti je jasno.
Ili i dalje nije
Ili i dalje nije
i ja kad ti odustaješ tko sam ja da se dalje borim... za ovo imaš pivu ako dođem doli raditi... ;)))RayMabus wrote:Odustajem.Legendovich wrote:ne,ne..oke tema tamo gdje jedna drugoj šašolje klitic,pa se narajcane razilaze da obave svoje bracne duznosti..tako sam upao i malo se zabavio,ostavio ih uzrujane..vidim,uzrujanost se prelila masovnim attackom vodje na vipu...hehehehestvarno sam im digo tlak..RayMabus wrote:Pa ti upadaš u njihov teren koji se zove New age dakle lijepo vrijeme i lijepe ulice.Legendovich wrote:bash zanimljivo..cure ce podrzati cure u necemu makar i najpogrjesnijem,a ovi nazovi muski su psi smrdljivi..sam oda ih potapsu po glavi cure,stat ce uz njih,kolikogod bile krvi zedne..stvarno je svijet skurtzao
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mhhhh..da..uhoditi ..pratiti..pa jebote,niste vrijedni jednog rezervoara bencina da se potrosi na vas..z druge strane,vidim vi se uoprno grcite nesh dokazati..kome ama bash nish ne znaci..da pratio..o Irud te jebo..michaellcmacha wrote:jebo ti pokojni kolega mater, i ti njemu... obojica ste gnjila govna od ljudi i on mrtav i ti živ... pa samo vas dvojica ste bili i jeste na razini da pokušavate uhoditi i pratiti žene sa foruma, i ako vas kojim slučajem iste ignoriraju ili odjebu, da ih vrijeđate ili omalovažavate...Legendovich wrote:gdje sam ja tu individuo snubio i moljakao.-.pitam,samo jel znaju svi da volis podmetati i lagati,ono pravi komjunisticki milicajac..koji takav "karakter" da je pokojnog kolegu milicajca oblajavao..stvarno mulj muljeva..michaellcmacha wrote:jebote kak ti ne kužiš da je svijet mali, kad tad netko će te isfintirati i navući da se izlaješ... ispast ćeš teški kreten i u reali a ne samo ovako virtualno... ženu si snubio i moljakao da se nađete i žena te odjebala i onda ideš vrijeđati i omalovažavati njenu pojavnost, koja je brat bratu puno bolja od tvoje rujke koja vjerojatno izgleda ko dlan načičkan žuljevima ili zamazan od neke boje ili smole.... nevjerojatno je da si ti tolika morončina da nisi u stanju razumjeti kad te netko ispička, konkretno kad te svi ispičkaju...Legendovich wrote:mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:
Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .
slie koje imam,su mi poslane a snimljene,po pozama se vidi,od samih cura..e te necete vidjeti..
Guest- Guest
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 16 of 22