Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
i stranica iza...michaellcmacha wrote:daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40529p740-caffe-venus-p#1656293
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trebao bi neku aktivisticu naći. samo kaj sve izgledaju.Noor wrote:haha, da :)veber wrote:dobro, meni vide prezime. onda mogu izigravat foku.Noor wrote:ja znam kakvu potraznju su imali njemacki partneri za nasim tesarim i armiracima, nisu svoje ljude gurali...nase su trazili, a za iste pare...nist jeftinijeveber wrote:nije baš tako, ali u njemačkoj. u cijeloj vertikali do norveške svatko cijenjen.Noor wrote:
priča idiotarije o kojima pojma nema
u njemačkoj je u građevini cjenjeniji naš majstor, nego njihovi...i to jos od vremena yuge
francuzi su stoka.
zakaj? brže i bolje su radili
teoretski da izgleda kao......
2014-12-30
Iskreno i nisam fan da bolje živimo
Odmah bi se naselila hrpa Afganistanaca, alziraca, čečenaca itd
Imao bi hrpu domaće antife usput, pa bi oni zajedno sa imigrantimanrazjebali državu kao što će razjebati usa ili Švedsku.
Ovako domaća antifa mora raditi za 4000kn, pa nemaju vremena raditi pizdarije
Nama uzor Netreba biti nikako švedska ili njemačka, nego slovačka, Poljska, Rumunjska, Baltičke zemlje, Češka
Ugl neke od ovih zemalja će uskoro prestici zapadne zemlje po standardu a nemaju antife i imigrante
Imao bi hrpu domaće antife usput, pa bi oni zajedno sa imigrantimanrazjebali državu kao što će razjebati usa ili Švedsku.
Nama uzor Netreba biti nikako švedska ili njemačka, nego slovačka, Poljska, Rumunjska, Baltičke zemlje, Češka
Ugl neke od ovih zemalja će uskoro prestici zapadne zemlje po standardu a nemaju antife i imigrante
i ja sam tu negdje pisao, kamo sreće da je sdp nedvojbeno hrvatski i da ima snage i znanja istjerati i dva mandata, i da je poštenija stranka od hdz-a, ali nije i na tu stvarnost smo osuđeni, kao i na činjenicu da treći put, ili treća struja za sad nije izgledna da preuzme primat ovim dvjema... bez obzira što se kome sviđa ili ne, to je tako...AssadNaPodmornici wrote:Gle složit ću se da i ovakav lopovski hdz je bolja opcija nego itko sa lijevog spektramichaellcmacha wrote:hdz je politička stranka koja ima zasigurno značajan broj funkcionera koji su se umrljali pekmezom, ali vjerovao ti ili ne ima i poštenih ljudi koji u okviru te političke stranke pokušavaju napraviti dobro za hrvatsku... i opet isto kao i sa tom ušteđevinom, tako i sa lopovima iz hdz-a ili bilo koje stranke... moramo imati neovisno pravosuđe koje će biti u stanju disciplinirati politiku i političare, a ne vršiti političke odstrijele... to mentalno moramo prevazići... zato sam i naveo da nam treba vremena... ili ajmo se pobiti što nije jamac da će pošteni pobijediti... u svakom slučaju, ne možemo iz kože u kojoj se nalazimo... evo pošteni je ivan celjak i kad bi on bio u situaciji da zavlada hdz-om sutra ja sam uvjeren da bi mnogi požalili što su kao hdz-ovi politički dužnosnici krali, bili koruptivni ili radili bilo što nezakonito, ali taj mladi, pošteni, nepotkupljivi, pravnik, sin jednog od junaka DR, i nije jedini ima ih još i njihovo vrijeme tek dolazi... i ja recimo vjerujem da se niti on niti njemu slični neće pokvariti... a ako se pokvari, jebiga neće biti ni prvi ni zadnji koji je iznevjerio... ali ako već trebam u nekog vjerovati, onda bih ipak radije vjerovao njemu nego toj katarini ili markovini ili kapoviću...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
A što se tiče RH politike to me više ne zanima niti me briga, rekao sam negdje drugdje da su mi bitniji izbori u USA nego u RH, i to je brutalno istina. Molimo boga da pobjedi Trump inače dobije li biden past će nam kvaliteta života idućih desetljeća. Hdz će ionako ako izgubi ove izbore opet biti na vlasti, nema smisla se tu više opirati, a ne vjerujem da će se promijeniti na bolje
Odusta sam od toga u sebe i svoje kljuse pa šta bude
Malo sam prežestoko pisa smanjit ću to za nekih 4o% lol
2015-08-08
Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...Legendovich wrote:
ako je posteno-skidam kapu..zasluzio je..ili la..
u biti ja imam slicnu kucu..katnica sa uredjenim potkrovljam..u biti nish posebno doli,jer je gradnja jeftina,a materijal ide Izbosne i srbije cak..
OVO bi ovdje vrijedilo preko miljun ojrova..pa sad ti procjeni..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
Guest- Guest
Znači svi pate od nedostatka seksa kad ga poteraju u kurac...Noor wrote:i stranica iza...michaellcmacha wrote:daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:
naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...
u biti ja imam slicnu kucu..katnica sa uredjenim potkrovljam..u biti nish posebno doli,jer je gradnja jeftina,a materijal ide Izbosne i srbije cak..
Guest- Guest
pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
2015-08-08
tako valjda lakse proguta govnokaya wrote:Znači svi pate od nedostatka seksa kad ga poteraju u kurac...Noor wrote:i stranica iza...michaellcmacha wrote:daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:
Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?
mislim,tko bi ovo jebo??...ja ne..
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027.jpg
https://i.servimg.com/u/f86/18/83/33/66/img_2027.jpg
Guest- Guest
Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...Legendovich wrote:
ako je posteno-skidam kapu..zasluzio je..ili la..
2015-08-15
Dakle,OBITELJ MOZE CIJELA:..svi seru na istu gomilu..sto tko je samac ? ili samica kao Kaya...michaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
Guest- Guest
I to na dorćolumichaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
2015-08-15
,naravno,jedna ili dvije...a Irud te jebo...kaya wrote:Čuj glupane, ovako ti to ide. Ljudi dignu kredit i dignu kuću, mogu i dvije, jednu prodaju drugom isplate kredit. Jedna od varijanti recimo...Legendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:
naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...
Guest- Guest
To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.Legendovich wrote:ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:
zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što sa mnom tupane, misliš da i ja idem na pljesku na dorćol ili šta?Legendovich wrote:Dakle,OBITELJ MOZE CIJELA:..svi seru na istu gomilu..sto tko je samac ? ili samica kao Kaya...michaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
2015-08-15
i plus 400 kvadrata objekata iza kuće sve komplet s papirima, 2 stana po 65 kvadrata i dvije radione i garaža, sveukupno oko 650 kvadrata, sa svim priključcima. znači 4 stana 2x110m2 i 2x65m2 plus 2 radione i plus garaža za 3 automobilaLegendovich wrote:ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:
zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...
2015-08-08
Irud te jebo,pa Miha je vec rekao cijenu,debelo 4 puta nizu..daj sanjaj,koje jebeno trziste???RayMabus wrote:To određuje tržište. Reka san najvišu cijenu koju eventualno može uvatit jer može netko sam radi ovo pa će.ga izić jeftinije itd. Bitna je lokacija. Ako nije centar cijena pada.Legendovich wrote:ne vrijedi toliko...obicna katnica sa uredjenim potkrovljemRayMabus wrote:Ako dobije 250 tisuća eura može se tuć u gujicu. Obična kuća u Sisku. Nije centar ZagrebaLegendovich wrote:sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:
i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...
Guest- Guest
Ma srce me zaboli kako se bankovna šalterusa snalazi...kaya wrote:Što sa mnom tupane, misliš da i ja idem na pljesku na dorćol ili šta?Legendovich wrote:Dakle,OBITELJ MOZE CIJELA:..svi seru na istu gomilu..sto tko je samac ? ili samica kao Kaya...michaellcmacha wrote:pa kako jebote, jel ti rekla noorka da ima isto kredite, vozi auto i ona i muž i sin, i tako to... pa nisu svi hohštapleri poput tebe i samo gledaju gdje će šta požderati i polokati...Legendovich wrote:Pa ne..vi zivite super+uobicajne metode "snalazenja"..jebiga,ja pricam o dEBELOJ VECINI GRADJANA koji imaju uglavnom jednu placu ili dvi u domacinstvu,i kako oni prezivljavaju..AssadNaPodmornici wrote:Iskreno i nisam fan da bolje živimo
Guest- Guest
objaviš fotku forumašice.
nema tvoje rujke već odavnina.
nema tvoje rujke već odavnina.
2014-12-30
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 10 of 22