Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
srblju. pak ti prsti brži od pameti-doduše nije to neki problem.Legendovich wrote:zenska je glupa..nema t uprerasporedjivanja...kopirali ste u cijelosti svapski zakon..Primjenite ga i da vish,kako ce financijski "imperiji2 u rHJ padati..lovu u drzavnu blagajnu,investirati u sve sto je unisteno..razviti pokrenuti i dati na burzu...kaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
Ta ženska je potkapacitirana čim može lupiti tako nešto.
To si mogao preraspodijeliti tako 1945 i streljat vlasnika, ali 2020 teško da bi prošlo..
di je nestalo tvoje hrvatstvo?
ipak si srbalj ili se tako češljaš?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ma ne možeš.veber wrote:možeš 2020ekaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
To si mogao preraspodijeliti tako 1945 i streljat vlasnika, ali 2020 teško da bi prošlo..
teže.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajd,ajd..ljudi su ipak vanka i nadaju se da ce jednog dana "doli" biti bolje..jeftino se kuce kupe u slavoniji,ulozis 15-20 tisca u renoviranje i imas novu kucu..michaellcmacha wrote:joj daj ne seri... ovih dana ću obići jedan od najsiromašnijih i najopustošenijih gradova u hrvatskoj i poslikati kuće, privatne zgrade, i automobile... pa onda drobi te šojkine ili katarinine nebuloze....Legendovich wrote:malo kasno...drzava je unistena(nije porusena,nisu je kinezi odnili na ramenima sitnima..)..sreca pa vecina ne zna niti sto je to pravi zivot i zivljenje pa se zadovoljava prezivljavanjem..AssadNaPodmornici wrote:netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:
ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
za ostale ne-branitelje me boli kurac , ioako nisam tip osobe koji se voli svađat.
a da sam kroz sprdanje naljutio dio foruma jesam
neću više , ali HDZ su lopovi, I2bovcima i dalje treba zabraniti pristup javnom sektoru
inace doli su place takve da se "nove2 kuce grade od temelja...
pa irudati,daj cisto logikom..koji drifter doli moze dici kredu i i izgraditi kucu,od temelja...mogu imucnije obitelji,medjusobno si davati garancije i svasta nesto,vec i zaboravih kako se ljudi doli snalaze..
Guest- Guest
Janjevci od svojih bogatih obitelji dignu kredu ..80000 ojra,sagrade kucu,ozene se i stancaju djecu...sto vise to bolje..vise rita sere na istu gomilu,kuca se otplacuje,a oni oni face...bave se svim i svacim,samo ne onim sto reklamiraju..
Guest- Guest
Dobro da zaključimo , Yoda je kupija kat kuće , treći sprat jer mora nosit siće pa su mu zato ruke otpale , rau bau kvadrar oko 1500 eura s tim da je 1/2 njegovo a ostalo nije bitno , njegov problem i sad došla korona i životari.
Pa dajte čoeku kredit da to završi , vratit će.vam. Šta prije završi prije će iznajmljivat pa će moć vraćat pare.
Pa dajte čoeku kredit da to završi , vratit će.vam. Šta prije završi prije će iznajmljivat pa će moć vraćat pare.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Legendovich wrote:ajd,ajd..ljudi su ipak vanka i nadaju se da ce jednog dana "doli" biti bolje..jeftino se kuce kupe u slavoniji,ulozis 15-20 tisca u renoviranje i imas novu kucu..michaellcmacha wrote:joj daj ne seri... ovih dana ću obići jedan od najsiromašnijih i najopustošenijih gradova u hrvatskoj i poslikati kuće, privatne zgrade, i automobile... pa onda drobi te šojkine ili katarinine nebuloze....Legendovich wrote:malo kasno...drzava je unistena(nije porusena,nisu je kinezi odnili na ramenima sitnima..)..sreca pa vecina ne zna niti sto je to pravi zivot i zivljenje pa se zadovoljava prezivljavanjem..AssadNaPodmornici wrote:netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:
koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
za ostale ne-branitelje me boli kurac , ioako nisam tip osobe koji se voli svađat.
a da sam kroz sprdanje naljutio dio foruma jesam
neću više , ali HDZ su lopovi, I2bovcima i dalje treba zabraniti pristup javnom sektoru
inace doli su place takve da se "nove2 kuce grade od temelja...
pa irudati,daj cisto logikom..koji drifter doli moze dici kredu i i izgraditi kucu,od temelja...mogu imucnije obitelji,medjusobno si davati garancije i svasta nesto,vec i zaboravih kako se ljudi doli snalaze..
može se..
recimo meštri dobro zarađuju na bauštelama.. ali baš netko tko ima višegodišnje iskustvo u nekom od poslova.. imaju plaće na bauštelima koje su u startu veće nego plaće 80% inžinjera, a za razliku od inžinjera ovi još mogu udarati masne pare popodne i vikendima na faturetima..
tko ima zdrava leđa i normalnu razinu testosterona, neka uči koristiti alate.. bolje žive majstori/meštri u RH nego u Njemačkoj.. hrpa ljudi dobro živi od turizma.. evo recimo konobari(nisam se nikada bavio tim poslom).. ali znam ih hrpu.. 3000 € ljeti.. računaj kroz 5mjesec, 100 000kn , a neki i 150 000kn. nemožeš ispod 60 000 da si debil. i ostatak godine možeš laditi jaja. a tko je pametan , radi i zimi.
onda imaš famozni državni sektor gdje brutalno dobro žive. pa imaš političku kastu.
ukratko tko se imao iseliti iz RH se iselio. tko je ostao, snaša se i zarađuje ovdje dobro i dobro živi, ili jednostavno nije sposoban pa nebi niti vanka napravio ništa.
Ljudi vanka dignu kredite,u svicarskoj,svabiji,austriji,pa doli pokupe ekipu i sagrade kucu,fala Bogu bosanaca uz rH ne fali..
novi dio u Orasju,kuce kao iz bajke..lokalna raja??..kako da ne..
Guest- Guest
možeš. teže, ali ide.kaya wrote:Ma ne možeš.veber wrote:možeš 2020ekaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
teže.
2014-12-30
yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
Guest- Guest
i ti sada sa 1600€ rate, kaj buš?Legendovich wrote:Ljudi vanka dignu kredite,u svicarskoj,svabiji,austriji,pa doli pokupe ekipu i sagrade kucu,fala Bogu bosanaca uz rH ne fali..
2014-12-30
Normalno.Legendovich wrote:yoda,GLEDAJ PROSJECNU RAJU..ne mestre..ovdje meštri umlate 8000-10000 ojra mjesecno...SVAPSKI MESTRI..ne oni "ozdola"
2014-04-11
usput PREBROJ one koji mogu tako zaraditi,pa onda stavi u odnos sa ostatkom stanovnistva..
Guest- Guest
nije kat kuće, pa to sam moga i doma riješiti da sam tija :D ali zašto pogađaš? oćeš na private message scan ugovora? poslat ću ti ujutro. ako oćeš. zašto ja moran svima stavljati koliko love imanRayMabus wrote:Dobro da zaključimo , Yoda je kupija kat kuće , treći sprat jer mora nosit siće pa su mu zato ruke otpale , rau bau kvadrar oko 1500 eura s tim da je 1/2 njegovo a ostalo nije bitno , njegov problem i sad došla korona i životari.
jbt moran se otuširati, sutra moran raditi.. za ovu čemernu plaću :D (ali doći će bolja vremena)
Last edited by AssadNaPodmornici on 17/6/2020, 23:56; edited 1 time in total
koliko je tih novopecenih "bogatuna i privatnih poduzetnika" sagradilo kuce,kupilo stanove, i ostalo,NE PLACAJUCI UOPCE DRIFTERE,nego im bacajuci mrvice..oke,novopeceni kapitalizam,ali onda ne serite o postenju....
Guest- Guest
horvatovic je unistio masu podizvodjaca,ne placajuci im radove i usluge.ali hajde..to je ok..necemo mu dirati u ustedjevinu...uswpot josh i pobije par talijana-pojio fuk magarca...
Guest- Guest
To će biti nakon uvođenja novog svjetskog poretka...Ovo je sada iluzija...
red wolf-
2016-02-10
Guest- Guest
Pa Isusa ti ne triba. Samo reci di si uzeja i koliko si platija kvadrat u grubo.AssadNaPodmornici wrote:nije kat kuće, pa to sam moga i doma riješiti da sam tija :D ali zašto pogađaš? oćeš na private message scan ugovora? poslat ću ti ujutro. ako oćeš. zašto ja moran svima stavljati koliko love imanRayMabus wrote:Dobro da zaključimo , Yoda je kupija kat kuće , treći sprat jer mora nosit siće pa su mu zato ruke otpale , rau bau kvadrar oko 1500 eura s tim da je 1/2 njegovo a ostalo nije bitno , njegov problem i sad došla korona i životari.
jbt moran se otuširati, sutra moran raditi.. za ovu čemernu plaću :D (ali doći će bolja vremena)
Ono Solin 76 kvadrata xa eura. Samo to te pitam. Ne zanima me adresa.
2014-04-11
Novac neće postojati...Plaćati ćete čipom na ruci smještenim između palca i žaiprsta...
red wolf-
2016-02-10
Bolje nego ti gore. Ili imaju nasljeđenu kuću ili stan ili dignu kredit pa ju kupe.Legendovich wrote:
vec i zaboravih kako se ljudi doli snalaze..
Blizu mene su digli toranj, kvadrat je bio oko 2500. Prodali su jedno 100- 150 stanova prije nego što su ga digli uopće. Po stanu su imali barem deset rezervacija ako ovaj prije odustane. Pa ti vidi kako. I sanjaj u sobici ..e jbt, što volim ove fantazije gastarbajtera
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hdz je politička stranka koja ima zasigurno značajan broj funkcionera koji su se umrljali pekmezom, ali vjerovao ti ili ne ima i poštenih ljudi koji u okviru te političke stranke pokušavaju napraviti dobro za hrvatsku... i opet isto kao i sa tom ušteđevinom, tako i sa lopovima iz hdz-a ili bilo koje stranke... moramo imati neovisno pravosuđe koje će biti u stanju disciplinirati politiku i političare, a ne vršiti političke odstrijele... to mentalno moramo prevazići... zato sam i naveo da nam treba vremena... ili ajmo se pobiti što nije jamac da će pošteni pobijediti... u svakom slučaju, ne možemo iz kože u kojoj se nalazimo... evo pošteni je ivan celjak i kad bi on bio u situaciji da zavlada hdz-om sutra ja sam uvjeren da bi mnogi požalili što su kao hdz-ovi politički dužnosnici krali, bili koruptivni ili radili bilo što nezakonito, ali taj mladi, pošteni, nepotkupljivi, pravnik, sin jednog od junaka DR, i nije jedini ima ih još i njihovo vrijeme tek dolazi... i ja recimo vjerujem da se niti on niti njemu slični neće pokvariti... a ako se pokvari, jebiga neće biti ni prvi ni zadnji koji je iznevjerio... ali ako već trebam u nekog vjerovati, onda bih ipak radije vjerovao njemu nego toj katarini ili markovini ili kapoviću...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
2015-08-08
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 6 of 22