Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Ma nije normalan lik definitivno.vidiš da taj sanja da će doći tu i za 20 evra biti car.michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
ako je posteno-skidam kapu..zasluzio je..ili la..
Guest- Guest
Pričaš o nečemu a nemaš.pojma. Tko šta prodaje i šta ima veze da stranci kupuju kad se grade stanovi dakle ono ja dam svoju parcelu i dobijem dva stana i rođak i rodica isto i onda mi ti pričaš o tome kako stranci kupuju nekretnine.RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Pričaš o nekretninama u Hrvatskoj a uopće ne živiš ovdje ( Jadran ).
Pa nek kupuju znači da postoji tržište šta znači da skače cijena.
Kod tebe u Slavoniji nitko ništa ne kupuje pa su kuće za kunu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa u osnovi ni ne mre jer vrlo vjerojatno na karti ne zna nać jadransku obalu... krajnji mu je domet pljeskavica u nekoj pečenjarnici na dorćolu...kaya wrote:Ma ne može taj autobusom doći do tu.RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
2015-08-08
fabjulous mi je taj balkanski mentalitet gradnje supertvrdjava i polukasarni..ali hajde,da susjedi vide da se ima...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa u osnovi ni ne mre jer vrlo vjerojatno na karti ne zna nać jadransku obalu... krajnji mu je domet pljeskavica u nekoj pečenjarnici na dorćolu...kaya wrote:Ma ne može taj autobusom doći do tu.RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
2015-08-15
taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
kod mene u Slavoniji..joooj nemoj i ti sad..nisam u Slavoniji..i ne gledam na svoje nekretnine u smislu biznisa...RayMabus wrote:Pričaš o nečemu a nemaš.pojma. Tko šta prodaje i šta ima veze da stranci kupuju kad se grade stanovi dakle ono ja dam svoju parcelu i dobijem dva stana i rođak i rodica isto i onda mi ti pričaš o tome kako stranci kupuju nekretnine.RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Pa nek kupuju znači da postoji tržište šta znači da skače cijena.
Kod tebe u Slavoniji nitko ništa ne kupuje pa su kuće za kunu.
Guest- Guest
naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
2015-08-08
Ja sam ti certificirani agent za nekretnine. Nemoj s menom pričat o nekretninama i pravit se pametan o nečemu o čemu nemaš pojma.Legendovich wrote:kakve veze ima..??gdje zivim??..imam bolju percepociju vrijednosti nego vi..ono,ne moram pumpati vrijednost svoje nekretnine,jerbo nisam tamo,a ovdje sam u tijeku sa cijenama realnim...RayMabus wrote:S kim se ti svađaš ?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čuj to, polukasarni..pa šta ti misliš da je ovo albanija 1973?Legendovich wrote:fabjulous mi je taj balkanski mentalitet gradnje supertvrdjava i polukasarni..ali hajde,da susjedi vide da se ima...
2015-08-15
negliže?kaya wrote:Aj aj puretine malo pojedi da ti se popravi, zažmiri i zamisli da ti rujka u negližeu zvoni na vratima i dolazi ti očistiti snajper..Legendovich wrote:pa jedem ghovna,cim se ovdje nadhebajem sa forumskim kompleksasima..kako rekoh,nadji redovnog kurtza..kaya wrote:Ma jedi govna degeneriku. A možeš si i narezati malo puretineLegendovich wrote:a ti vec poslovicna forumska glupača... nadji muza...pas je samo djelomicni supstitutkaya wrote:
Ti si debil i to je to.
imam ja pancirku negdje, stavite nju pride.
bitka za alamo, nagasaki i staljingrad.
2014-12-30
daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
2015-08-08
zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napraviliLegendovich wrote:ono,dno ste dna,i josh uvijek mislite da ste nesu europi..pa stranci vam pokupovase nekretnine budale jedne..vi mozete ugrabiti neku starudiju od 50-60 godina i hvaliti se kako imate stan ili kucu..
Guest- Guest
haha, da :)veber wrote:dobro, meni vide prezime. onda mogu izigravat foku.Noor wrote:ja znam kakvu potraznju su imali njemacki partneri za nasim tesarim i armiracima, nisu svoje ljude gurali...nase su trazili, a za iste pare...nist jeftinijeveber wrote:nije baš tako, ali u njemačkoj. u cijeloj vertikali do norveške svatko cijenjen.Noor wrote:priča idiotarije o kojima pojma nemakaya wrote:
Pa stvarno si budalaš odspojen sa stvarnošću
u njemačkoj je u građevini cjenjeniji naš majstor, nego njihovi...i to jos od vremena yuge
francuzi su stoka.
zakaj? brže i bolje su radili
Gle složit ću se da i ovakav lopovski hdz je bolja opcija nego itko sa lijevog spektramichaellcmacha wrote:hdz je politička stranka koja ima zasigurno značajan broj funkcionera koji su se umrljali pekmezom, ali vjerovao ti ili ne ima i poštenih ljudi koji u okviru te političke stranke pokušavaju napraviti dobro za hrvatsku... i opet isto kao i sa tom ušteđevinom, tako i sa lopovima iz hdz-a ili bilo koje stranke... moramo imati neovisno pravosuđe koje će biti u stanju disciplinirati politiku i političare, a ne vršiti političke odstrijele... to mentalno moramo prevazići... zato sam i naveo da nam treba vremena... ili ajmo se pobiti što nije jamac da će pošteni pobijediti... u svakom slučaju, ne možemo iz kože u kojoj se nalazimo... evo pošteni je ivan celjak i kad bi on bio u situaciji da zavlada hdz-om sutra ja sam uvjeren da bi mnogi požalili što su kao hdz-ovi politički dužnosnici krali, bili koruptivni ili radili bilo što nezakonito, ali taj mladi, pošteni, nepotkupljivi, pravnik, sin jednog od junaka DR, i nije jedini ima ih još i njihovo vrijeme tek dolazi... i ja recimo vjerujem da se niti on niti njemu slični neće pokvariti... a ako se pokvari, jebiga neće biti ni prvi ni zadnji koji je iznevjerio... ali ako već trebam u nekog vjerovati, onda bih ipak radije vjerovao njemu nego toj katarini ili markovini ili kapoviću...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
A što se tiče RH politike to me više ne zanima niti me briga, rekao sam negdje drugdje da su mi bitniji izbori u USA nego u RH, i to je brutalno istina. Molimo boga da pobjedi Trump inače dobije li biden past će nam kvaliteta života idućih desetljeća. Hdz će ionako ako izgubi ove izbore opet biti na vlasti, nema smisla se tu više opirati, a ne vjerujem da će se promijeniti na bolje
Odusta sam od toga u sebe i svoje kljuse pa šta bude
Malo sam prežestoko pisa smanjit ću to za nekih 4o% lol
e sad...nekad sam mazohista..cura ima tak tak tijelo,ali musku facu....michaellcmacha wrote:daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
Guest- Guest
i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:evo jedne sirotinjske u sirotinjskom sisku, nema bazen, ali ima štošta iza kuće... vrijednog...kaya wrote:
Pa stvarno si kreten. Pa daj kad skupiš novce za autobusnu kartu jednog dana provozaj se...evo po dalmatinskoj zagori, ne moraš po zagrebu, pa vidi kakve su ljudi kuće s bazenima napravili
2015-08-08
a ne znam koji vam peder stavlja kopče na grudnjake?
kasnije skužiš da si ga mogao i sprijeda odkopčat.
kasnije skužiš da si ga mogao i sprijeda odkopčat.
2014-12-30
sad kako da ti objasnim da to tako ne ide..da ide,i da je sve posteno PLACENO,nekretnina bi preskupo ispala..OVAKVE hize imaju stvarno bogatuni u svabiji,dakle ne bolje stojeci,nego samo bogatuni...dobro oni su i drukciji mentalitet,pa ne krade katove ili sobe,gdje nitko nece zivjeti...michaellcmacha wrote:i tako u svakom gradu i to ti je već 20 000, bez jadrana i otoka...Legendovich wrote:zash me ovo podsjeti na Vranjinih 200 bogatih obitelji??..mhhhh...michaellcmacha wrote:naravno da je pošteno... i takvih ću ovih dana poslikati bar 200 plus automobili, i plus zgrade sa stanovima o kojima pričaju kaya i longi...
u biti ja imam slicnu kucu..katnica sa uredjenim potkrovljam..u biti nish posebno doli,jer je gradnja jeftina,a materijal ide Izbosne i srbije cak..
OVO bi ovdje vrijedilo preko miljun ojrova..pa sad ti procjeni..
Guest- Guest
i stranica iza...michaellcmacha wrote:daj nemoj reć... kome se uvaljivao...Noor wrote:taj se posvađa na svim podforumima...neki dan ga cura spizdila dolje na Ljubav i Moda, objavila cak i njegov PP, sad se tu uplice pod noge i provocira, pa i tu dobije lakat u rebra...neviđeno koji likkaya wrote:Od kud ti ta ideja? Rujka ti rekla?Legendovich wrote:jebate,dva PTSpiovca,jedna cura koja zivi sa psom u vjernosti..daj, pa jel moze vjerodostojnije i ludje???
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40529p740-caffe-venus-p#1656293
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 9 of 22